ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ! ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ… ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ – ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΚΑΪΛΗ, ΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    Κοινοποίηση:
    σωδσωσδσδωσωδωσωδσω

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται στο μεγαλύτερο σοσιαλιστή ηγέτη του αιώνα μας και έναν από τους μεγαλύτερους που υπήρξαν στην Ευρώπη.

    Η ανακοίνωση ότι θα μοιράσει στην πλειοψηφία των πολιτών «κουπόνι» ύψους 10% επί των δαπανών για τρόφιμα, παραπέμπει στις χρυσές εποχές της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας…

    Επίδομα σούπερ μάρκετ μοίρασε ο Μητσοτάκης!

    Η επιδότηση των αγορών στα σούπερ μάρκετ είναι το κρυφό χαρτί που τράβηξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας τον χριστουγεννιάτικο μποναμά. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα σχετικά με τις υποκλοπές και την παρακολούθηση πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά ούτε και για την παρέμβαση Ντογιάκου να μην επιτρέπει στην ΑΔΑΕ να κάνει ελέγχους στους παρόχους για τυχόν παρακολουθήσεις, Αυτό πάντως που επέλεξε να κάνει πολιτικά ο πρωθυπουργός είναι να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο οποίο έδωσε το ρόλο ενός… «σοσιαλΚαμμένου»!

    Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού ότι «από τον Φεβρουάριο η πολιτεία θα καλύπτει το 10% των αγορών κάθε νοικοκυριού στα σούπερ μάρκετ και τις επιχειρήσεις τροφίμων. 10% ο πληθωρισμός, 10% καλύπτει το κράτος». Το μηνιαίο όριο αγορών για 1 άτομο είναι 220 ευρώ, αυξανόμενο κατά 100 για κάθε άτομο και με όριο τα 1.000 ευρώ. Η περίμετρος του μέτρου είναι τα εισοδήματα έως και 24.000 ευρώ για ένα ζευγάρι, με προσαύξηση 5.000 για κάθε παιδί. «Καλύπτουμε μέχρι και το 85% των ελληνικών νοικοκυριών», είπε ο Κ. Μητσοτάκης.

    Το δημοσιονομικό κόστος είναι 670 εκατ., είναι το σύνολο του ποσού που θα εισπράξουμε από τα 2 διυλιστήρια, είπε ο Κ. Μητσοτάκης και έκανε λόγο για «μία νέα πρωτοβουλία. Μη διαπραγματεύσιμη η κοινωνική δικαιοσύνη. Απαντά πρώτα και πάνω από όλα στη συγκυρία. Θωρακίζει το σημείο που χτυπά η ακρίβεια. Δηλώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να ενισχύσει τον πολίτη. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από την φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων».

    «ΣοσιαλΚαμμένος»

    «Την ώρα που ο Τσίπρας αποδεικνύεται υποκριτής και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Ανδρουλάκης επέλεξε να τον ακολουθήσει με τα ίδια μηδενιστικά επιχειρήματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε για την θέση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ότι θέλει την ΝΔ στην αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. «Εκτός αν φαντάζεστε ότι θα πάρετε 40%. Εντάξει και γω θέλω να κάνω φόλοου σαν τον Αντετοκούμπο, αλλά δεν μπορώ, τι να κάνω;», είπε και πρόσθεσε: «ομολογείτε το ρόλο σας. Η ΝΔ στην αντιπολίτευση και σεις σε ένα νέο ρόλο, τύπου σοσιαλΚαμμένου». Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης διέκοψε τον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενος για την σχετική αναφορά του.

    Όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι «μία υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη δεν θα την αφήσω να εξελιχθεί σε κατασκοπευτικό σήριαλ σε εβδομαδιαίες συνέχειες» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «διαμορφώνει ένα κλίμα σύγχυσης στο οποίο τώρα δυστυχώς ο Τσίπρας βρήκε ένα καινούργιο εταίρο. Ο Τσίπρας είναι έτοιμος για όλα. Δηλώνετε θαυμαστής του βελγικού μοντέλου. Αλλά εκεί έγιναν παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων».

    «Στο σημείο αυτό, όμως, επιτρέψτε μου να προχωρήσω στην ανακοίνωση μίας νέας πρωτοβουλίας η οποία θα προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα μέτρα που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

    Ενσωματώνοντας την πρόθεσή μας να στηριχθούν με αυτήν όσο το δυνατόν πιο πολλά νοικοκυριά. Γιατί έχει ευρύ φάσμα.

    Αποτυπώνοντας, παράλληλα, και τη διάθεσή μας να δρούμε με κοινωνική δικαιοσύνη. Γιατί κλιμακώνεται με βάση τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

    Απαντά, επίσης, στη συγκυρία. Γιατί θωρακίζει το πρώτο σημείο όπου κυρίως χτυπά η ακρίβεια: αυτό της κατανάλωσης.

    Και, τέλος, δηλώνει την επιλογή της κυβέρνησης να ενισχύει τον πολίτη, επιστρέφοντας σε αυτόν την υπεραπόδοση της οικονομίας. Γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί βασικά από την έκτακτη φορολόγηση των υπερεσόδων των διυλιστηρίων.

    Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, λοιπόν, και για 6 μήνες, η Πολιτεία θα καλύπτει το 10% των αγορών κάθε νοικοκυριού στα super market και σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων! Φούρνους, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ζαχαροπλαστεία ή ιχθυοπωλεία.

    Το μηνιαίο όριο αγορών για ένα άτομο είναι 220 ευρώ. Ποσό που θα αυξάνεται με επιπλέον 100 ευρώ για κάθε άλλο μέλος και έως τα 1.000 ευρώ αγορών.

    Η διαδικασία θα είναι απλή, όπως του fuel pass. Με μία ψηφιακή πιστωτική κάρτα. Οι δικαιούχοι θα μπορούν, επίσης, να εισπράττουν την ενίσχυση από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στο 80% του ύψους της.

    Ενώ η περίμετρός του μέτρου απλώνεται μέχρι και για εισοδήματα 24.000 ευρώ για ένα ζευγάρι. Με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Ώστε από τη νέα πρωτοβουλία να ωφεληθεί και η μεσαία τάξη.

    Το μέτρο θα παρουσιάσουν λεπτομερώς, τις επόμενες ημέρες, οι αρμόδιοι υπουργοί. Για την ώρα, θα σημειώσω μόνον ότι καλύπτει μέχρι και το 85% των νοικοκυριών. Ανακουφίζοντας 8.400.000 πολίτες.

    Με εξαμηνιαίες ενισχύσεις, που σωρευτικά θα φτάνουν έως και τα 600 ευρώ για μία πολύτεκνη οικογένεια. Και με δημοσιονομικό κόστος το οποίο ανέρχεται σε 650 εκατομμύρια. Είναι το σύνολο του ποσού που θα εισπράξουμε από τα δύο διυλιστήρια» .

    Ούτε κουβέντα για τα σκάνδαλα που βρώμισαν τον τόπο

    Εντύπωση προκαλεί ότι πέρα από την τραγική εμφάνιση του Μητσοτάκη που ήταν όλο μαγκιά – κλανιά και ειρωνία στον Τσίπρα, δεν είπε κουβέντα ούτε για την “μούσα” του στην Ε.Ε, προφυλακισμένη Καϊλή, ούτε για την μαφιόζικη καμόρα που είχε στήσει εν γνώση του στο Μαξίμου, ο ανιψιός του Γρ. Δημητριάδης, ούτε για την υφαρπαγή κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από την Τουρκία και κυρίως, ούτε λέξη και για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ. Το μόνο που είπε ήταν η αποκάλυψη από κυριακάτικη εφημερίδα που κυκλοφορεί την Κυριακή που αναφέρει ότι παρακολουθήσεις γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ. Για το τσουνάμι αποκαλύψεων που αφορά το κόμμα και την οικογένειά του, ούτε φωνήεν. Αντιθέτως, ένα μάτσο αισχρά κομματόσκυλα χειροκροτούσαν όρθιοι έναν αλήτη δολοφόνο του λαού και άεργο χαραμοφάη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. θα παει για σκι ο αθλιος και θα λαβει λεει αποφασεις στο βουνο. μας ειρωνευεται συνεχως απο ην πρωτη μερα που βγηκε. τετοιοι ηλιθιοι που ειμαστε καλα κανει.

    2. Πολιτική αλητεία, το δώρο 10% (δαπάνες έως 220€) του Μητσοτάκη αφορά λιγότερα από τους μισούς από τους παραπάνω φόρους που εισέπραξε το κράτος λόγω αυξήσεων τιμών στα καύσιμα μέσα σε δυο χρόνια. ( επιβάρυνση φόρων στα καύσιμα 53%, διαφορά τιμής αμόλυβδης 18-12- 20 & 18-12-22, πίνακες ΥΠ.ΑΝ : 39%, άρα 0,39Χ0,53=0,21 ή 21% παραπάνω φόροι ).
      Δηλαδή, ο απατεώνας μας πήρε, μόνο από τα καύσιμα, παραπάνω φόρους 21% στη διετία και μοιράζει λιγότερο από τα μισά.

    3. Και αυτή η επιδότηση όπως και το fuel pass είναι το δόλωμα για να εισαχθεί το ψηφιακό σύστημα πληρωμών χωρίς αντίρρηση .
      Άσε που το ποσόν είναι ελάχιστο.
      Ακόμα δε μας είπαν ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει και πως θα μπορεί κάποιος να συγκεντρώσει ποσο 200 ευρώ το ελάχιστο για να τα αγοράσει ώστε να πάρει το ευκαταφρόνητο ποσό των 22 ευρώ
      Ο Μιζοτακης από κάθε απευθείας ανάθεση έπαιρνε τουλάχιστον 220 χιλιάδες ευρώ
      Αν και αυτό το ποσό μικρό είναι όπως και το πωλητικο του ανάστημα

    4. Θέλει να μας κάνει σχεδόν όλους επιδοματίες.

    5. ο μητσοτακουλας ψηφιζεται απ το λαο, τον τσαουσεσκου(οπως και το νανο μεταξα) δε το ψηφησε κανεις. Δικαια λοιπον ο κουλης σας γλενταει χα χα χα losers

    6. FAST TRACK ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του πουστροραμολιμεντου αρχηγού του ζβαν κ. λοιπών παγκόσμιων καθαρματων.
      ΕΞΆΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΙΣΟΎΝ ΘΑΝΆΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΌ ΤΟΥΣ.
      ΓΙΑΤΙ Κ. ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΑΚΌΜΗ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΆΘΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟΟΟΣΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ Κ.ΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΔΩ;;; ΠΟΛΎ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Κ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΓΙ Α ΤΟΝ ΑΡΓΌ ΑΦΑΝΙΣΜΌ ΜΑΣ από τα χέρια αυτού του αδίστακτου κουστουματου αντεροβγαλτη.

    7. Χιο κανε κατι να ξεβρωμισει ο τοπος , δε παει αλλο με τους υποκριτες

    8. Να το εμπεδώσουμε όλοι το θέμα με τον ελευθεροτεκτονισμό κάνει κουμαντο σε όλα,χρόνια τώρα,από τον Καποδιστρια μέχρι σήμερα είμαστε υπό κατοχη.
      Σκυβουμε κεφάλι.και στο μαστίγιο βογκαμε και προσποιουμεθα ότι μας αρέσει!
      Γιατί;
      Γιατί αυτοί είναι ικανοί να πανε τους μισθους-συνταξεις στον μεσαιωνα και να απαιτήσουν να τους παλαμακιζουμε.

      1. Εσυ ολο για μαστίγιο και βογκητα μιλας,μαζόχας εισαι;

    9. Ξέρουν τωρα. 24000 οικογενειακό. Δηλαδή για τους φοροδιαφυγαδες, τους ρομα, τους αλβανούς, και τους υπόλοιπους γνωστούς άγνωστους. Έδωσε και 600 στους ένστολους. Μια χαρά.

    10. Ναι με την διαφορά όμως πως ο δράκουλας Κούλης ξέρει ότι έxει να αντιμετωπίσει λαό με κότες και δειλούς και έτσι δεν φοβάται όπως ο Τσαουσέσκου που ήξερε ότι στο τέλος θα τον είxανε ριμάξει.Στην Ελλάδα δεν υπάρxει κανείς πολιτικός που να φοβάται αντίσταση από αυτό το λαό των προβάτων.

    11. όχι μόνο πολιτικό, γενικά κάθαρμα του κερατά! το κουπιλάρι της ντόρας. Τρέξτε γελοίοι νεοδημοκράτες για κουπόνια.

    12. Πληρωνει και δεν προλαβαινει ο κοσμος για να τρωνε με κουπονια και καλαθια.Ντροπη τους.Δεν ελεγε απο του χρονου δεν θα εχει εμφια ;; Να πληρωνουμε τα σπιτια μας ξανα και ξανα για να μαζευουν με το ετσι θελουν τον κοπο μας ; Τα σπιτια μας τα εχουμε πληρωμενα δεν ξερουμε εμεις να τα φαμε;; Αυτοι γιατι δεν δινουν τον παψχουλο μισθο τους στους απορους ;;;;Αισχος!

    13. Τι ψηφίσατε ρε αλήτες; (!) Τα παιδιά και τα εγγόνια σας δεν τα λυπάστε καθόλου;

    14. Ο Μητσοτάκης θεωρείται πρωθυπουργος;;
      Δεύτερη ερώτηση
      Ποιος πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης είναι άνθρωπος;;
      Τρίτη και φαρμακερη ερώτηση
      Η Τσουπρα θα ακολουθήσει άλλη επιδοματικη πολιτικη αν βγει;;
      Τεταρτη ερώτηση;!
      Αν έγραφα Άντε Γαμηθειτε όλοι σας, θα θεωρουμουν αγενής;;;
      Ψηφιστε ζώα τον Άδωνι που σας έλεγε επί πρώτου λοκνταουν: “Τι να τα κάνετε ρε μαλακες τα 300 ευρώ;;
      Αφού κάθεστε μέσα συνέχεια πως θα τα φάτε;;”
      Ενώ αυτός τα τρώει όλα από παντού και δε χορταινει με τίποτα!!
      Τώρα κουβαλάει λάχανα γιατί αναγνώρισε σε αυτά το ποιόν του εσωτερικού του κρανίου του και θέλει να τα διαφημίσει μπας και τον ξαναφηφισετε.
      Ξέρει σε τι βλήματα απευθύνεται .

    Comments are closed.