ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ!!!!! ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ Π.Ο.Υ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ;;;

    Κοινοποίηση:
    gogos_0

    Ανησυχία και τεράστιο προβληματισμό προκαλούν οι νέες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν τις μάσκες τους και να διατηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις προκειμένου να προστατευθούν από την παραλλαγή του νέου κορωνοϊού Δέλτα, γνωστής ως ινδικής μετάλλαξης.

    Ο ΠΟΥ έκανε την ανακοίνωση την Παρασκευή και η Δρ. Mariangela Simao, βοηθός γενική διευθύντρια για την πρόσβαση σε φάρμακα και προϊόντα υγείας, ανέφερε ότι «Τα εμβόλια από μόνα τους δεν θα σταματήσουν τη μετάδοση στην κοινότητα». «Οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μάσκες, να βρίσκονται σε αεριζόμενους χώρους, να φροντίζουν την υγιεινή των χεριών, να κρατούν τις αποστάσεις και να αποφεύγουν τα πλήθη», δήλωσε συγκεκριμένα η Simao κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την έδρα του ΠΟΥ στην Γενεύη. «Όλα αυτά εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σημαντικά, ακόμα κι αν είστε εμβολιασμένοι όταν υπάρχει σε εξέλιξη μετάδοση του ιού στην κοινότητα».

    Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες, επικριτές του ΠΟΥ έχουν δηλώσει ότι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας απέτυχε να ασκήσει σοβαρή ηγεσία, κλείνοντας συχνά το μάτι στην Κίνα. Η παραλλαγή Δέλτα, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην Ινδία, θεωρείται από τον ΠΟΥ ως «η πιο μεταδοτική από τις παραλλαγές που έχουν προσδιοριστεί μέχρι τώρα» και προειδοποίησε ότι τώρα εξαπλώνεται σε τουλάχιστον 85 χώρες. Γνωστή ως Β.1.617.2, η παραλλαγή Delta έχει χαρακτηριστεί ως «διπλή μετάλλαξη» από το Υπουργείο Υγείας της Ινδίας, επειδή φέρει δύο μεταλλάξεις: L452R και E484Q.

    Το L452R είναι η ίδια μετάλλαξη που παρατηρείται στην παραλλαγή της Καλιφόρνια και το E484Q είναι παρόμοιο με τη μετάλλαξη που παρατηρείται στις παραλλαγές της Βραζιλίας και της Νότιας Αφρικής. Και οι δύο μεταλλάξεις εμφανίζονται σε βασικά μέρη του ιού που του επιτρέπουν να εισέλθει και να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα.

    Οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν ότι αυτό το μεταλλαγμένο στέλεχος της COVID είναι το γρηγορότερο και πιο ευέλικτο στέλεχος κορωνοϊού και θα «χτυπήσει» τα πιο ευάλωτα άτομα, ειδικά σε μέρη με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Πολλοί που έχουν προσβληθεί από αυτό το συγκεκριμένο στέλεχος COVID, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάζονται περισσότερη θεραπεία οξυγόνου και εντατικής θεραπείας.

    Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, το αμερικάνικο CDC αναβάθμισε την ταξινόμηση της παραλλαγής Δέλτα από «παραλλαγή ενδιαφέροντος» σε «παραλλαγή ανησυχίας» λόγω της «αυξανόμενης απόδειξης» ότι είναι πιο μεταδοτική από τις άλλες παραλλαγές. Το CDC έχει τρία επίπεδα παραλλαγών: παραλλαγή ενδιαφέροντος, παραλλαγή ανησυχίας και παραλλαγή υψηλής ανησυχίας. Επί του παρόντος πάντως, το CDC δεν έχει παραλλαγές υψηλής ανησυχίας και η παραλλαγή Δέλτα είναι μία από τις έξι «παραλλαγές ανησυχίας».

    Παρά την αναβάθμιση, το CDC δεν έχει αλλάξει καμία από τις οδηγίες του από την ανακοίνωση του Μαΐου ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες μέσα ή έξω, εκτός από μερικές εξαιρέσεις όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Από τότε, οι μάσκες έχουν γίνει ένα σπάνιο θέαμα στις ΗΠΑ, καθώς και οι 50 πολιτείες έχουν αναστρέψει πολλούς από τους περιορισμούς της COVID.

    Στις ΗΠΑ, το Μιζούρι έχει πληγεί περισσότερο από την παραλλαγή Δέλτα, με αξιωματούχους να λένε την Πέμπτη ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος συναντάται ήδη σε περισσότερες από τις μισές από όλες τις νέες μολύνσεις στην πολιτεία. Η παραλλαγή είναι επίσης διαδεδομένη στο Κολοράντο, όπου αποτελεί το 40% των καθημερινών νέων περιπτώσεων.

    Vaccination-woman-1-1024x768

    Την ίδια στιγμή, το μεταλλαγμένο στέλεχος σαρώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλώντας αύξηση των λοιμώξεων κατά 50% σε μία εβδομάδα ενώ οι νοσηλείες αυξήθηκαν κατά 15%. Την Τρίτη, το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε 11.625 νέες περιπτώσεις COVID-19, η οποία είναι η πιο υψηλή από τα μέσα Φεβρουαρίου.

    Η παραλλαγή ανάγκασε το Σίδνεϊ, την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Αυστραλίας, να κλείσει για δεύτερη εβδομάδα καθώς οι αρχές αγωνίζονται να ελέγξουν το ξέσπασμα. Περισσότερες από 80 περιπτώσεις μολυσματικής παραλλαγής Delta έχουν καταγραφεί στο Σίδνεϊ, καθώς 5 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν τώρα αυστηρούς περιορισμούς διαμονής στο σπίτι.

    Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, οι Έλληνες ειδικοί ή αλλιώς “Κυβέρνηση των Λοιμοξιολόγων” γιατί δεν λένε ξεκάθαρα ότι το τρύπημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα;;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Λέει ότι στο Ισραηλ κολλήσαν μετάλαξη ΔΕΛΤΑ οι εμβολιασμένοι με Pfizer !
      Τι εμβόλια και μαλακίες λοιπόν ;

    2. ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ, Ε, Ω(ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΆΛΟΓΑ) ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!…
      ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!…

    3. Το χειμωνα με την μετάλλαξη Δ θα ειναι καραντίνα οι εμβολιασμένοι και θα κανουν ξανα εμβολιο Μετα θα ξανακάνουν με την μεταλαξη Ε, μετα την Ζ και παει λεγοντας Και δεν θα σταματηση αυτό οσο βελάζουν και κάνουν μπεεεε !!!

    4. Γερμανία:Η εφημεριδα DER TAGESSPIEGEL ανακοίνωσε ότι 800.000 χιλιάδες πολίτες ακυρώνουν καθημερινως τά ραντεβού εμβολιασμού
      40% ακυρώσεις ραντεβού εμβολίου καθε μέρα,
      Γιάννης Λάκων

    5. Ο κρονοιος δεν επιλεχθηκε τυχαια. Ηταν ειναι και θα μεινει. Επιλεχθηκε ακριβως επειδη δεν σκοτωνει. Κανει κατι αλλο ομως. Ανοιγει το δρομο σε κυβερνητικο δικαιωμα παγκοσμιως να βαζουν στις φλεβες σας οτι θελουν. Θα το ελεξετε ? Με παγκοσμια αμνηστια σε εταιριες πολιτικους και θανατεμπορους με ακαταδιωκτο ? Και το καλυτερο.
      Μια τεραστια φυλακη που θα παιρνεις εξοδο με τα κεφια τους. Τωρα με τα ποιστοποιητικα εμβολιασμένων ξεχωριζουν τα πουταρνακια απο τα κριαρια. Και τα πανε για σφαξιμο…
      Το τελευταιο που εχω να τους πω ειναι

      “Μην φας ξυλο απο απελπισμενο”

    6. Πληρώσαμε ένα σκασμό δις στις πολυεθνικές για να κάνουν εμβόλια στους ανθρώπους που έχουν υποστεί μετάλλαξη στην ανθρώπινη φύση τους πιστεύουν και κάνουν ότι τους πουν οι τηλεοράσεις, θα δείτε στο τέλος που θα πληρώνουμε δις για όλους αυτούς τους μεταλλαγμενους λόγω επιπλοκών και παρενεργειων στην υγεία τους.

    7. Ποια μεταλλαξη και παπαρια μεντολες εβαλαν στους μπιαλιασμενους μια νεα μορφη κορωνοιου για να τη μεταδωσουν παντού…ολα πανε by the book …

    8. Οι γρίππες ετήσια μεταλλάσονται. Είναι νόμος. Τέλος.
      Αν η κάθε μετάλλαξη γρίππης ετήσια, ήταν ισχυρότερη της προηγούμενης, δεν θα είχε μείνει άνθρωπος επάνω στην Γη. Θα πεθαίναμε με γεωμετρική πρόοδο ανα έτος μέχρις αφανισμού.
      Οι ετήσιες μεταλλάξεις των ιώσεως λοιπόν, όπως εκατονταετίες γνωρίζουμε, έχουν παραπλήσια νοσηρότητα και δυναμική ετήσια με μικρές περεκκλήσεις.
      Ο κοβιντ είναι γρίππη. Αυτά και τέλος με την άθλια προπαγάνδα.
      Στοιχειώδη γνώσεις μαθηματικών να έχεις, φωνάζει ότι η μεταλλαξη μιας γριππώδους συνδρομής, ΟΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΛΟΙΠΟΝ, είναι παραπλήσια της προηγούμενης σε νοσηρότητα, θνησιμότητα, θνητότητα και ηλιθιότητα.
      Άντε μας τα ζαλίσατε.

    9. και φέρε τουρίστες από Αμερική, και φέρε τουρίστες από Αγγλία, φέρε και Ισραηλινούς… φέρε φέρε φέρε. Και από Οκτώβριο θα φταίμε εμείς, έτσι Κούλη !!!

    10. Οι Έλληνες ειδικοί της επιτροπής δεν λένε τίποτα γιατί δεν ξέρουν τίποτα Είναι οι ειδικοί που στην αρχή λέγαν ΔΕΝ χρειάζεται η μάσκα και κάνει κακό στο αναπνευστικό η συνεχής χρήση της Είναι οι ειδικοί που εκθείαζαν το ΑSTRAZENECA, λέγοντας ότι είναι ασφαλές, μετά για πάνω από 30 και μετά για πάνω από 60 Είναι οι ειδικοί του ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ, δολοφόνοι με αγγελικά πρόσωπα (αλλά χωμένοι στις μίζες εμβολίων Αβραμόπουλου), που βλέπουν θανάτους από εμβόλια στατιστικά Πιο λίγοι πεθαίνουν από εμβόλια, πιο πολλοί από τον ιό Πιο γελοία δικαιολογία σε θάνατο δεν υπάρχει Πες στην οικογένεια αυτού που έφυγε άκλαυτος από εμβόλιο ότι στατιστικά είναι υγιής ο μακαρίτης Ξεφτίλες χωρίς ψυχή!!!Και φυσικά χωμένοι στο παιχνίδι του Κούλη δεν θα αναφέρουν ποτέ γιατί δεν εμβολιάζουν Ρομά, λαθρομετανάστες ή γιατί δέονται Αλβανούς με ψεύτικα test Φίλοι μου, είμαστε πολλοί αλλά ανοργάνωτοι Πόσο όμως;;;

    11. ποιος πιατεύει πλέον στον κοροϊδοϊό και στις “μεταλλάξεις” ;;;;

    12. Για τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο που αποκάλεσε δημόσια ηλιθιους όσους φοβουντε τη κρατική πρέζα θα μιλήσει κάνεις; Θα τ δώσει μάθημα νομικό και μη;

    13. Τελικ αο π.ο.υ. εινια πιο αχρηστος και απο τους ελληνες……

    14. Είναι ο μοναδικός ιός που βρίσκεται σε έξαρση καλοκαίριατικα κ με υψηλές θερμοκρασίες κ όχι μόνο βρίσκεται σε έξαρση μεταλλάσσεται κ γρήγορα.προκαλω όλα αυτά τα ψυχανωμαλα που ονομάζονται λοιμοξιολογοι να το εξηγήσουν κ να μη μιλούν για ιό αλλά για βιολογικό όπλο.Συμφωνα με αυτά τα ρεμαλια δεν υπάρχει Σωτηρία εκτός από το εμβόλιο κ βλέπουμε ότι οι χώρες που επηρεάζονται είναι εμβολιασμενες στο υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού βγειτε ρε κοπριτες κ πείτε στο κόσμο τι γίνεται.

    15. Με λίγα λόγια όσοι έβαλαν ιούς μέσα στο σώμα τους μέσω των εμβολίων, δεν έχουν την παραμικρή προστασία από τις φυσιολογικές μεταλλάξεις του ίδιου του ιού. Τα αποτελέσματα των εμβολιασμών θα φανούν μεσοπροθεσμα και θα δούμε εάν τελικά ξυπνούν σοβαρές ασθένειες που βρίσκονται εν υπνώσει μέσα σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες. Πάντως έχουν σημειωθεί σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 15800 θάνατοι λόγω εμβολιασμών έως τις 19 Ιουνίου. Από εδώ και πέρα οποιος άνθρωπος χάνει την ζωή του από εγκεφαλικο ή ανακοπη καρδιάς θα πρέπει να ελέγχεται εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι. Όσοι παθαίνουν εγκεφαλικά ή καρδιαγγειακα επεισοδεια πρέπει να καταγράφονται ως νεκροί λόγω εμβολιασμου. Νεκρός από ανακοπή αλλά εμβολιασμενος. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Νεκρός από κορονοιο αλλά με υποκείμενα νοσήματα, νεκρός από ανακοπή αλλά με εμβόλιο.

    Comments are closed.