ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! “ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ” – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ;; ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    11111

    Και έπεται δυστυχώς συνέχεια!

    Τυφλά πλέον, εδώ και μήνες, η κυβέρνηση αυτού του τόπου ακολουθεί πιστά ό,τι κι αν πουν οι λεγόμενοι «ειδικοί».

    Ανάλογα δείγματα γραφής έχουν δείξει βέβαια και οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης!

     ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλον τον πλανήτη!

    Οικονομίες καταστρέφονται και κοινωνίες ισοπεδώνονται από την εμμονική και καταστροφική πολιτική των lockdowns.

    Όσον αφορά δε την μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία θα αφήσουμε τον πρόεδρο Εμπόρων Πειραιά, Θοδωρή Καπράλο, να μιλήσει για την ζημιά των δεκάδων δισεκατομμυρίων που έχει προκληθεί τους τελευταίους μήνες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Τι κωλοφατσες είναι αυτές ρε π..στη μου. Αν τους είχα μπροστά μου θα τους χαράκωνα χωρίς οίκτο. Μη βάζετε φωτογραφίες τους ρε γαμωτο, μου ξυπνάνε άγρια, ζωώδη ένστικτα.

    2. Πρέπει να τους τσακίσουμε εμείς. Από μόνοι τους δεν πάνε πουθενά.

    3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
      “..η Δημοκρατία είναι το μονογενές και γνήσιο παιδί του Καπιταλισμού και το όργανό του
      που επιβάλλει τη θέλησή του κάνοντάς την να φαίνεται ως η λαϊκή θέληση..”

    4. Ούτε μια ψήφος στα πολιτικά κόμματα της ΝΤΠ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, ΑΝΕΛ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ούτε μια ψήφος σε πολιτικά κόμματα της Αριστεράς όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπούς μουλουέδες κεκέδες και τροτστίκια που ανήκουν στην ΝΤΠ.
      ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.

      1. Δεν υπάρχουν κόμματα και ιδεολογίες. Μόνο φράγκα υπάρχουν. Κουτάλα και μάσα. Όλοι τους είναι ελεεινοί και τρισαθλιοι.

    5. Μας καταντρόπιασαν οι πούστηδες! Ψήσισαν σε όλα ναι, κανείς δεν το επέβαλε, δεν ήταν θέλημα Θεού αυτό, ιδία βουλήσει μάς παρέδωσαν στους εχθρούς μας. Κανείς δεν πρέπει να παραστεί στις γιορτές για την επέτειο του 1821. Ποιοι θα γιορτάσουν; Αυτοί; Οι δειλοί; Με ποιο δικαίωμα; Επιβουλεύονται και καπηλεύωνται τη μνήμη των άξιων αγωνιστών….δεν έχουν το Θεό τους, δεν σέβονται τίποτα, δεν είναι άξιοι να γιορτάζουν τη μνήμη τους τα πολιτικά σκουλήκια. Πρέπει να αντισταθούμε – έστω τώρα. Υποταχθήκαμε στη θέληση των βαρβάρων, πρέπει να πεθάνουμε μαχόμενοι, όχι παραδομένοι. Το χρωστάμε στους προγόνους μας. Σπίλωσαν με τις ενέργειές τους τη μνήμη του ελληνισμού που αναπνέει στα ιερά κόκκαλά τους, τα υπέρ πίστεως και πατρίδας πεπτωκότα στα πεδία των μαχών.

    6. Η λέξη δημοκρατία προέρχεται από τη λέξη δαίμονας!
      Democracy-demon!

      1. Καλά μάλλον έκανες κοπάνα από τα αρχαια στο σχολειο

      2. Δαίμονες, στην αρχαιότητητα λέγονταν οι Θεοί που με
        προσταγή του Δία προστάτευαν τους ανθρώπους
        “ευδαιμονία” (ευτυχία),

    7. Πρέπει να σκοτωθούν οι δυο απατεώνες και οι οπαδοί τους μεταξύ τους, να γίνει ένας μίνι εμφύλιος. Οι πατριώτες να μην ανακατευθούν. Μνο αν οι δημοσκοπήσεις δείξουμ τον ψηλό αυτοδύναμο με μεγάλη διαφορά, τσιμπήσει ο κοντός και αλληλοσκοτωθούν μπας και γλυτώσουμε!

    8. ζητω ο παπαδοπουλος ζητω η μοναρχια κατω η βουλη τον νταβατσιδον κατω η κυνοβουλευτικη χουντα..

    9. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ,ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΙΝΑ ΑΘΕΗ Κ ΑΠΑΤΡΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ,ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΑΧΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΒΑΛΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ Κ ΠΕΤΣΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ Κ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΤΟΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ??????????????????????????????????????????????????????????????

    10. Μου προκαλούν αηδία οι κωλοφατσες της εγκληματικής συμμορίας του κούλη.

    11. Ναι να φύγουν, να τσακιστούν, αλλά να έρθει ποιος ? Η τασία συν αυτό? Η φωφώ?
      Η’ μάλλον σας κόβω για βλενόπουλο με τα χειρόγραφα του χριστού!
      Ένας λαός που πιστευει οι ζωγραφιστές σανίδες δακρύζουν και
      ο ιός σκοτώνεται με προσευχές, δεν αξίζει να υπάρχει.

      1. Με προσευχές το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δώσει ο Θεός τη φώτιση στον κόσμο προκειμένου να συμπεριφέρεται υπεύθυνα.

        1. Σίγουρα είσαι υπευθυνο και καλοπροέρετο άτομο.
          Αν κρίνω από τους θρησκόπληκτους σχολιαστές του σάιτ και την χυδαιότητα τους,
          δυστυχώς φίλε μου, ο ασιάτης θεός και το παπαδαριό, ΔΕΝ μπορούν να δώσουν καμία φώτιση!

          1. Πράγματι το site έχει αρκετούς σχολιαστές που είναι στόκοι και θρησκόληπτοι. Αλλά δε φταίει ο Θεός για την ηλιθιότητα τους.

    12. αι ποιος να έλθει; Ο Τσίπρας που έφερε ολους τους λαθρο στην Ελλάδα; Α, ΠΑ ΠΑ ΠΑ….

    13. Το τομάρι χουντοκούλης και όλα τα τομάρια της ΝΔ ΑΕ με τα λεφτά του ελληνικού που προέρχονται από φόρους και από τα πρόστιμα του lockdown κατασκευάζουν hotspot λαθρομεταναστών υγειονομικές βόμβες σε Καβάλα και Ορεστιάδα για να μολύνουν όλη την Ελλάδα και να ξεκινούν τον ελληνικό λαό με τις αρρώστιες και ασθένειες λαθρομεταναστών που είναι ο πραγματικός κορονοιός!!!
      Επίσης κατασκευάζουν υγειονομικές βόμβες hotspot λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα για να εξαπλωθούν αρρώστιες και ασθένειες λαθρομεταναστών για να μολυνθεί πλήρως όλη η Ελλάδα και να πεθάνει ο ελληνικός λαός για να υπάρχουν ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες και να κονομά η χούντα ΝΔ ΑΕ και τα λαμόγια τους!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    14. Τα τομάρια της χούντας ΝΔ ΑΕ με εντολές του χουντοκούλη εξακολουθούν να κατασκευάζουν υγειονομικές βόμβες hotspot σε όλη την Ελλάδα και μόλυναν τον ελληνικό λαό με αρρώστιες και ασθένειες λαθρομεταναστών.
      Δείτε το τεράστιο hotspot στο Καρά Τεπέ στην Λέσβο με 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες που είναι μια μεγάλη υγειονομική βόμβα με αρρώστιες και ασθένειες λαθρομεταναστών και θα καταλάβετε τον πραγματικό κορονοιό.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    15. ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ..ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙΑ..ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ??? Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ POLONIΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕ.. ΚΑΙ ΞΕΜΠΟΥΚΑΡΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ..!!!!!! ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ?? ΜΗ..ΜΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ…ΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ( ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..) ΚΑΙ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..!! Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ !!

    16. Τα 50.000.000.000 δις..δεν ειναι απολυτος τιποτα….Μεχρι τα 132.000.000.000 δις !!!!!!! που ΑΡΠΑΞΕ ο ”ALEXIS” σε δανεια απο τους τοκογλυφους της ΕΕ..-( Αφησε ομως λεει το ”παιδι” τα 30.000.000.000 δις !!!!!!!!..για να βρει ”μαξιλαρακι” ο μισητος του πολιτικος αντιπαλος..ο ”ΧΡΥΣΟΣ” ο ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”..για τετοιο μισος λεμε..!!! )- για το ξεπουλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…!!!..εχει ο ”KOULIS” ακομαααααα !!! τη ΘΡΑΚΗ…το ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ…την ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ…το ΜΙΣΟ ΙΟΝΕΙΟ…τα ΝΟΤΙΑ της ΚΡΗΤΗΣ…τη ΜΙΣΗ ΑΟΖ…6-7 ΝΗΣΙΑ…την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ..εχει..εχει..πωωως εχει..!!!!!!!. Ο πασιγνωστος και ταυτοχρονα μυστικος πρακτορας..”JEFRI” λογο βλακειας..και ως δια μαγειας ΑΡΠΑΞΕ πρωτος τα ”κοκκαλα” μεσα απ’ το αρνι..και τωρα κανει ποδηλατο !!!! Ο πονηρος τραγουδιστης ”ALEXIS”..ΑΡΠΑΞΕ τη ”πετσα” απ’ το αρνι κι εμεινε..με τη χαρα της λιγδας στο στομαχι..επειδη ειναι ενα αγραμματο κακομαθημενο παιδι του ”σωληνα” και τωρα κανει διοκοπες στο σουνιο πληρωνοντας ενοικιο !!! Και τωρα..ο ”πολυς”..ο δακρυβρεχτα ”πολυς !!! ο 6χρονος δεινοπαθουντας εξωρισμενος και κυνηγημενος απ’ τη χουντα..εις τας γερμανιας..”αντιστασιακος”..και ανεπαγγελτος..”KOULIS”..κλεινοντας τα παραμυθια της ”ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” του ”ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ” της ”ΔΙΑΔΟΧΗΣ” και της ”ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ”..θ’ ΑΡΠΑΞΕΙ ολα τα ”ΨΑΝΧΑ” και ολα τα ”ΦΙΛΕΤΑ” !!!!! Επειδη ομως ”KOYLIS” εισαι λιγο εως πολυ καντεμης και θα σε προλαβουν τα ”ΓΕΓΟΝΟΤΑ”..θα μεινεις με τη μυρωδια !!! και θα πιεις..ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΟΥ !!!!! Να εισαι σε εγρηγορση..

    17. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΥΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ , ΑΜ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ
      ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ , ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!

    18. ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ !!!! ΟΛΟΙ Η ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΆΔΕΣ !!!!

    19. μην μπαινεται σε καμια συστημικη σελιδα και της δινεται κλικ, και μη παρακολουθειτε κανενα συστημικο καναλι. εμπαργκο σε ολα

    20. Τι να πει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος με τον Κούλη τους κάψαμε όλους

    21. Έτσι για σκέψη, ψάξτε λίγο τι είναι η σύμβαση cooper κ τι καλουδια μας έφερε, ποτέ έληξε κ όλως τυχαίως είχαμε μνημόνια μετά. Επίσης διαβάστε κ για τον Δημήτρη Μπάτση κ το βιβλίο του ”Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα”
      Πλέον κλαίω κ καταλαβαίνω ότι αν δεν αλλάξουμε ψήφο δεν υπάρχει καμία μα καμία σωτηρία.

      1. Ματαια να αποζητας λυτρωση σε ψηφους και κουταμαρες.Civil Disobedience is a game change but you as a Balkan greek never taught this concept.It’s part of the poor education you’ve received in life.

    22. Ο κουλης εχει ενα εργο να φερει εις περας, ενα προγραμμα! Ολοι καταλαβαμε ποιο ειναι! Το δικο μας προγραμμα για τις ζωες μας ποιο ειναι;;;; Θα καθομαστε αποχαυνομενοι και θα βλεπουμε τα προδοτικα καναλια; Ενας ρε ενας να μας οργανωσει!

    23. Αξίζει να πεθάνουμε όλοι από τη πείνα, αφού σωθήκαμε από τον κορωνιό.

    24. Οι άνθρωποι μισούν θανάσιμα την μεσαία τάξη, και τον μικροεπαγγελματία …
      Σε λίγο αυτά τα δύο , δεν θα υπάρχουν, ούτε για δείγμα…
      Αυτό άλλωστε επιδιώκουν !
      Εντολή της Μέρκελ!!!! Ακολουθεί νέο ”Εθνοσωτήριο” μνημόνιο, που θα αλυσοδέσει και πάλι τους Ελληνες….
      Βούτυρο στο ψωμί της Γερμανίας !!!

    25. Η ρατσίστρια στο προεδρικό που ξέρει μονάχα να μισεί οτιδήποτε Ελληνικό και ιερό, έχει εντολή από τη νέα τάξη και τις ελίτ που την έκαναν πρόεδρο να βάλει τσιπρα και Μητσοτάκη να συγκυβέρνησουν. Ο Μητσοτάκης παρακαλάει να κρατήσει όσο ποιο πολύ καιρό η απάτη με τον κορονοιο. Εάν σταματήσει αυτή η μ@λακια να είναι πρώτο θέμα, έχει πέσει σε ένα μήνα. Και το ξέρει πολύ καλά.

    26. Κούλη βάστα γερά και γ@μα τους Έλληνες έτσι και αλλιώς θα σε ξαναβγάλουν πρωθυπουργό αυτοδύναμο. Δώσε πόνο μέχρι να λιώσει ο ήλιος… Μας αξίζεις..

    27. Αυτά τα νεοταξικά τομάρια της χούντας ΝΔ ΑΕ θέλουν να ξεκάνουν τον ελληνικό λαό με το εμβόλιο θανάτου Pfizer-BionTech για να τον αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες που φέρνουν σε συνεργασία με τα κόμματα του εθνομηδενισμού και ΜΚΟ γιατί εκτελούν εντολές της ΝΤΠ.
      NΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    28. Σηκωθειτε, μόνοι σας καθηστε όρθιοι με τα πόδια ανοιχτά ως άντρες , όρθιοι, περηφανοι,τα γόνατα να μην λυγιζουν ούτε να τρεμουν φανταστείτε το θάνατο να έρχεται κατά πάνω σας.Και πείτε. ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    29. Αυτά που κάνουν όλοι αυτοί πληρώνουμε όλοι. Κι όχι μόνο με όσα γίνονται αλλά κυρίως με το ότι γίνονται βούτυρο στο ψωμί του κάθε απατεώνα βλ. Κασιδιάρη. Να φύγουν αυτοί από το τιμόνι ναι αλλά να το πάρει ποιος? Μας εξαπατούν ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Κασιδιάρης το παίζει αντισυστημικος αλλά όλο και περισσότερο αποκαλύπτει σε δηλώσεις του ότι ισχύει το αντίθετο. Τι μια θα γίνει υπουργός λέει την άλλη θα δώσει συνέντευξη εδώ μιλώντας ακόμη και για την προσωπική του ζωή που όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλούσε ποτέ. Ουσιαστικά περνά το μήνυμα ότι πλέον καθιερώνεται στο σύστημα και δεν έχει λόγο να κρύβεται πια ούτε στα προσωπικά του. Φυσικά θα πουλήσει και παραμύθια για να κουκουλώσει το ότι είναι με κάποια για την περιουσία και να θολώσει τα νερά ώστε ο κόσμος να πιστέψει ότι είναι σοβαρός και δεν τον ενδιαφέρει το χρήμα και η εξουσία κι έτσι να πιστέψουν σε αυτόν κι όχι είχαν απογοητευτεί. Δεν ξέρω αν θα το πετύχει αλλά υπάρχουν πολύ ευκολόπιστοι σαφώς που πείθονται με τέτοιες τακτικες. Από την άλλη δε μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα και ήδη αυτό το παιδί μας έχει δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Αρριβιστας και ματαιόδοξος που έμπλεξε με μια επίσης αρριβίστρια και ματαιόδοξη και θέλουν μαζί να καθιερωθούν στο σύστημα και να μπουν στη βουλή να τρώνε κι αυτοί σε βάρος μας όπως και οι υπόλοιποι. Δυστυχώς όταν διαπιστώσουμε με τι τσαρλατάνους έχουμε να κάνουμε θα είναι αργά.

      1. Χαχα σιγουρα θα τα παρουσιασει ολα ωραιοποιημενα αλλα και μονο να πει οτι ειναι με καποια αυτοματως θα χασει πολλες γυναικειες ψηφους.

    30. Να πούμε για αυτά τα νεοταξικά τομάρια της χούντας ΝΔ τα εξής:
      Τρομοκρατούν, τραμπουκίζουν, σκοτώνουν τον ελληνικό λαό με κορονοιό κατασκεύασμα της ΝΤΠ και στην συνέχεια λοκντάουν, πρόστιμα, φυλακές και έχουν σκόπιμα γεμίσει όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες που είναι μες στις αρρώστιες και ασθένεις που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και μόλυναν τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα είναι μολυσμένη από τις αρρώστιες των λαθρομεταναστών. Αυτή είναι η αλήθεια που δεν θέλουν να ακούσουν τα νεοταξικά τομάρια της χούντας της ΝΔ αλλά ούτε θέλουν να ακούσουν τα κόμματα του εθνομηδενισμού εντός-εκτός Βουλής για τις αρρώστιες και ασθένειες που είναι ο πραγματικός κορονοιός που εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και μόλυναν τον ελληνικό λαό.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ, ΝΑ ΑΠΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΑΙΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

    31. Οι σύγχρονες Δημοκρατίες η μεγαλύτερη απάτη… Παραμύθακια για τα μικρά παιδιά στα σχολεία… Πρέπει να μάθετε να μην φοβάστε τέτοιους τύπους και να τους πολεματε ως αντρες προς άντρες…. Έχει αμέτρητο στρατο από άντρες και γυναίκες το θηρίο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλοι φοράνε πανάκριβα κουστούμια άλλες είναι πανέμορφες σαν βασιλισσες αλλά στην πραγματικότητα ανοίκουν στο στρατό του θηριου.
      Πρέπει να μαθετε τα γονατα σας να μην λυγιζουν μπροστά στο θάνατο και στο σκοτάδι.Πρέπει να γίνετε αληθινοί άντρες αληθινοί πολεμιστές
      του φωτός.

    32. “ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλον τον πλανήτη!

      Οικονομίες καταστρέφονται και κοινωνίες ισοπεδώνονται από την εμμονική και καταστροφική πολιτική των lockdowns.”

      Καμία χώρα δεν έχει το lockdown που έχουμε εμείς. Ούτε καν η Β. Κορέα.

    33. Σε 5-6 μήνες θα έχουμε χρεοκοπήσει πάλι και μετά θα πάνε στη Μέρκελ να της ζητάνε λεφτά. Όπως ξέρουμε όμως η εν λόγω κυρία όταν ακούει για προβλήματα άλλων λαών και ειδικά της Ελλάδας σηκώνει τους ώμους ψηλά. Αλλά καλά να πάθουμε, αφού οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα και μετά ψήφισαν μνημόνια, έκοψαν μισθούς και συντάξεις, έφεραν το ληστρικό ένφια, καλά να πάθουμε! Εντέλει εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

    34. Στο τέλος φυσικά απώτερος στόχος όλων αυτών, είναι οι διαδικτυακές αγορές με click and collect με ελάχιστη παρουσία του ανθρώπινου παράγοντα. Οι περθωριακοί και οι γύφτοι δε θα μπορούν να κάνουν παράνομες δουλειές αφού το νόμισμα θα είναι ψηφιακό και οι λαϊκές θα κλείσουν. Η εγκληματικότητα
      θα χτυπήσει κόκκινο. Ο περισσότερος κόσμος θα πέσει στα επιδόματα, αλλά αφού για να τα πάρει πρέπει να διαθέτει τ’ ανάλογα περιουσιακά κριτήρια, δε θα μπορεί ούτε αυτά να πάρει βάσει τεκμαρτών πλασματικών εισοδημάτων.
      Οι μισοί θα πεθάνουν από το στρες και τη πείνα κι οι υπόλοιποι από τις επόμενες πανδημίες κι εμβολιασμούς.

    35. Συμφωνώ απόλυτα με τον ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ. Όλα οδηγούνται σε χρεοκοπία. Αυτό είναι το σχέδιο. Υπακούουν στις διεθνείς λέσχες. Αλλά έχει και ο Χριστός τα δικά του σχέδια………………………….

    36. Και εννοείται ότι μόλις έρθουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού οι μεγάλες επιχειρήσεις οι πολυεθνικές τύπου zara ,H&M
      κλπ.που πάνε όλοι σαν αποβλακωμενοι και ψωνίζουν ότι ξεσκονοπανο βρουν θα πριμοδοτουνται όπως οι αεροπορικές εταιρείες για την επιβολή πιστοποιητικών εμβολιασμού. Υπάρχει περίπτωση ν’ αντισταθεί κανείς;;;;Και γιατί να θέλει ν’ αντισταθεί. Τα βραχιολάκια εργασίας που χτυπάνε κόκκινο συναγερμό όταν ο ένας εργαζόμενος πλησιάσει τον άλλον σε απόσταση των δύο μέτρων, δεν θα είναι μόνο στο BBC αλλά παντού.

    37. οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ …
      να περνάνε καλά…με σταθερό τον μισθό τους να πέφτει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ βρέξει χιονίσει με covid19 η οχι…
      και ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ να πανε να ΓΑΜΗΘΟ@ΝΕ ….
      δεν το εχετε ακόμα καταλάβει αυτό ???????
      τόσο καιρό ειναι κλειστα τα δημοτικά – γυμνάσια – λύκεια κλπ …μιά χαρά τα ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ οι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ …δασκαλοκαθηγητάδες …ενώ οι 9 στούς 10 απο αυτούς κάνουν φυσικά και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…στούς μαθητές που εχουν στην τάξη τους ???????
      ερντογάν μπούκαρε τώρα η κίμ απο την βόρειο κορέααα ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ …

      1. Κάνεις λάθος φίλε. Είμαι εκπαιδευτικός και τα πράματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λες. Μακάρι να ανοίξουν τα σχολεία, να γυρίσουμε όλοι στην κανονικότητά μας. Να ανοίξουν τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις. Ναι συμφωνώ μαζί σου, εγώ ακόμα πληρώνομαι, δεν ξέρω τι θα γίνει πάρα πέρα. Μην νομίζεις ότι το να κάνεις μάθημα από τον υπολογιστή είναι ότι καλύτερο. Και να ξέρεις φίλε μου καλέ (στο ξαναλέω ότι σε καταλαβαίνω, αλλά δεν φταίνε οι Δημ. υπάλληλοι), ότι θα γίνουμε καλύτεροι όταν όλοι μαζί ενωμένοι δώσουμε τους αγώνες μας και όχι ο ένας απέναντι στον άλλον. Εσύ τώρα παίζεις το παιχνίδι τους, μας θέλουν φτωχούς, φοβισμένος και τον έναν απέναντι στον άλλον.

    38. Και τα πουλημένα βοθροκάναλα που εισέπραξαν πακτωλό εκατομυρίων χαίρονται για το αποτέλεσμα που κατάφεραν σε βάρος του Έλληνα πολίτη..

    39. Μην παει να ψηφισει ΚΑΝΕΝΑΣ μπας και οι προδοτες ελληνες πολιτικοι ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ….
      ΚΑΝΕΙΣ

      1. Εννοείται ότι πρέπει να πας να ψηφίσεις, απλά όχι αυτούς που διαφημιζουν.

    40. Και οι μεγάλες εταιρείες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές Παρ όλη τη μετακίνηση αγοραστικού κοινού προς αυτές. Όμως επειδή έχουν μεγάλα αποθέματα ρευστότητας καθώς και μεγαλύτερης δυνατότητας δανειοδότησης μ’ ελυστικότερους όρους μπορούν ν’ ανταποκριθούν.
      Ο βασικός στόχος του φετινού LOCK 🔐 DOWN επιτεύχθη. Αυτό που είπε ο πρόεδρος δλδ. να μη ξεπουλήσουν το χειμερινό εμπόρευμα, έτσι ώστε να μη μπορέσουν ν’ αγοράσουν το επόμενο και να αναγκαστούν να κλείσουν. Αλλά έστω ότι μερικοί έχουν κάποια ρευστόστητα που τους επιτρέπει ν’ αγοράσουν νέο . Εσείς πιστεύετε ότι θα ρισκάρουν να χάσουν κι άλλο κεφάλαιο εν όψει ενός νέου πασχαλιάτικου lock down αν τελικά ανοίξουν έστω και click in shop;;;;;
      Το συμπέρασμα είναι ότι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα πνέει τα λοίσθια.

    41. Να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ. Να τελειώνυμε με αυτούς τους τελειωμένους χουντονουδούληδες. Να πάνε στον Αγύριστο, στον Άδη, στην Κόλαση, στα Τάρταρα!!!

    42. Ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι σκοπος ειναι να κλεισουν οσο το δυνατον περισσοτερες επιχειρησεις, να μεινουν μονο πολυεθνικες και οι ανεργοι να μην ξαναβρουν δουλεια αλλα να ζουν με επιδοματα.

    43. Και λέω σίγουρα είναι δικός τους γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει συνδικαλιστης που να μη είναι πουλημένος.

    44. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ 100%!!! ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΆΟΥ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ AEGEAN ME TA 120 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ 50 ΜΥΡΙΑ

    45. Για να τον βγάλουν αυτόν που σίγουρα είναι δικός τους, ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΟΤΙ Θ’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ

    46. «ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλον τον πλανήτη!»
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. «ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ(ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΤΥΠΟΥ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΓΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΦΘΟΝΟΙ!!!!!
      Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΕΣΤΗΣ

    47. Για να υλοποιηθεί το ”GREAT RESET ” αυτό που είδατε όλοι στο γραφείο του σε φώτο
      πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία .

    48. Ο Ναζιστοσταλινισμο-κιμγιουνγκισμος του κουλη ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ…….
      ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΈΡΙΞ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ειδικων ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    Comments are closed.