ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

    Κοινοποίηση:
    chemical weapons

    Με απόλυτη προβλεψιμότητα, ο πόλεμος της πληροφορίας και της παραπληροφόρησης επεκτείνεται στα χημικά όπλα.

    Τα γεράκια της δύσης προσπαθούν να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο  με την τακτική της παραπληροφόρησης, ανυπομονώντας  να μας παρουσιάσουν τις «κόκκινες γραμμές» που θα παραβεί δήθεν η Ρωσία ώστε στη συνέχεια να απελευθερώσουν τους καβαλάρηδες  της Αποκάλυψης.

    Ήδη τα μονομερή πολεμικά δελτία στα οποία έχουν επιδοθεί τα δυτικά ΜΜΕ έχουν κάνει την εμφάνισή τους με τρομοκρατικούς τίτλους, όπως: «Οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα», «στην πραγματικότητα τα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, δεν μπορείτε να μυρίσετε τη μυρωδιά ανάμεσα στους νεκρούς;»
    Αυτοί οι τρομοκρατικοί τίτλοι αγνοούν – επίτηδες- ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός το οποίο αποφεύγουν να μας ενημερώσουν τα δυτικά προπαγανδιστικά ΜΜΕ.
    Προτού κάποιος από αυτούς τους  ελεεινούς προπαγανδιστές παρουσιαστεί στα κανάλια ενημέρωσης να μας  ΄΄πουλήσει΄΄ τα νέα του πολέμου φωνάζοντας για επιθέσεις με χρήση χημικών έχετε υπ΄ όψη σας τα εξής, τα οποία παραθέτουμε από την πηγή,  του παγκόσμιου  Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW).

    ΧΑΓΗ, Ολλανδία – 27 Σεπτεμβρίου 2017

    Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW), πρεσβευτής Ahmet Üzümcü, έκανε μια δήλωση σήμερα σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πλήρους καταστροφής των 39.967 μετρικών τόνων χημικών όπλων που κατείχε η Ρωσική Ομοσπονδία.

    Ο Γενικός Διευθυντής δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της επαληθευμένης καταστροφής των χημικών όπλων της Ρωσίας αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την επίτευξη των στόχων της Σύμβασης για τα Χημικά Όπλα.
    Συγχαίρω τη Ρωσία και επαινώ όλους τους ειδικούς της που συμμετείχαν, για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.

    Εκφράζω επίσης την εκτίμησή μου προς τα Κράτη Μέρη που βοήθησαν τη Ρωσική Ομοσπονδία στο πρόγραμμα καταστροφής της και ευχαριστώ το προσωπικό του OPCW που επαλήθευσε την καταστροφή».
    Το εναπομείναν οπλοστάσιο χημικών όπλων της Ρωσίας καταστράφηκε στις εγκαταστάσεις καταστροφής χημικών όπλων Kizner στη Δημοκρατία του Ουντμούρτ.

    Το Kizner ήταν η τελευταία λειτουργική εγκατάσταση επτά εγκαταστάσεων καταστροφής χημικών όπλων στη Ρωσία. Οι άλλες έξι εγκαταστάσεις (Kambarka, Gorny, Maradykovsky, Leonidovka, Pochep και Shchuchye) ολοκλήρωσαν τις εργασίες καταστροφής  μεταξύ 2005 και 2015.

    Στην παρακάτω δ/νση το δελτίου τύπου.

    https://www.opcw.org/media-centre/news/2017/09/opcw-director-general-commends-major-milestone-russia-completes

    Τρία χρόνια νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, η Μόσχα συμμορφώθηκε πλήρως με τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα που επικυρώθηκε το 1997 μεταξύ των κρατών μελών.
    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με αξιοσημείωτη επισημότητα είχε τοποθετήσει την πρώτη πέτρα στο εργοστάσιο που προοριζόταν για την καταστροφή της τελευταίας ποσότητας χημικών όπλων που είχε κληρονομήσει η Μόσχα από την ΕΣΣΔ.

    Ο Πούτιν το χαρακτήρισε τότε ως  «ένα τεράστιο βήμα προς την μεγαλύτερη ισορροπία και ασφάλεια στον σημερινό κόσμο», δηλώνοντας  ότι, «για να εκπληρώσει τη διεθνή συνθήκη η χώρα του είχε ξοδέψει πολλά και είχε επενδύσει σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας ικανές να εξουδετερώσουν ολόκληρο το οπλοστάσιο».

    Υπενθυμίζοντας στη συνέχεια  ότι,  οι Ηνωμένες Πολιτείες προβάλλουν κάθε είδους οικονομικές και χρηματοοικονομικές προφάσεις, για να δικαιολογήσουν τις συνεχείς αναβολές για την πλήρη καταστροφή του οπλοστασίου τους. «Ειλικρινά, αυτή η ιστορία έλλειψης κεφαλαίων μου ακούγεται πολύ περίεργη», αστειεύτηκε τότε ο Πούτιν.

    Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε από την πηγή, το δελτίο τύπου του παγκόσμιου  Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW), που αφορά τις ΗΠΑ, όχι του 2017 αλλά του 2022!!

    ΧΑΓΗ, Ολλανδία — 25 Μαρτίου 2022

    Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) παρευρέθηκαν σε εκδήλωση διαφάνειας για την καταστροφή των χημικών ουσιών που φιλοξενήθηκε σχεδόν από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του OPCW στη Χάγη από τις 21 έως τις 22 Μάρτιος 2022. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην πρόοδο της καταστροφής στο πιλοτικό εργοστάσιο καταστροφής χημικών ουσιών Blue Grass (BGCAPP) στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στη διαδικασία ολοκλήρωσης της καταστροφής των εναπομεινάντων αποθεμάτων χημικών όπλων τους, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Κρατών Μερών. Επιθεωρητές από τον OPCW παρακολουθούν και επαληθεύουν την πρόοδο της καταστροφής 24/7.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Αμερικανοί αξιωματούχοι παρείχαν μια επισκόπηση της καταστροφής χημικών όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και λεπτομέρειες σχετικά με την πρόοδο της καταστροφής στο BGCAPP. Η εγκατάσταση καταστροφής ορίστηκε για να καταστρέψει όλα τα χημικά όπλα … που είναι αποθηκευμένα στο Blue Grass Chemical Activity Chemical Weapons Storage Facility.

    Τα θέματα που καλύφθηκαν στις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις περιελάμβαναν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την επιτάχυνση της προόδου της καταστροφής και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την καταστροφή χημικών όπλων. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης για τις προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων και του περιβάλλοντος κοντά στις τοποθεσίες καταστροφής, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της τοπικής κοινότητας στη λήψη αποφάσεων.

    Υπάρχουν δύο εναπομείναντα δηλωμένα αποθέματα χημικών όπλων στον κόσμο, και τα δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!  Από τις 28 Φεβρουαρίου 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες ολοκλήρωσαν την καταστροφή του 97,65% των δηλωθέντων χημικών όπλων κατηγορίας 1. Όλα τα χημικά όπλα κατηγορίας 2 και 3 ΄΄που έχουν δηλωθεί΄΄ από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστραφεί.

    Στην παρακάτω δ/νση το δελτίου τύπου.

    https://www.opcw.org/media-centre/news/2022/03/opcw-executive-council-briefed-chemical-weapons-destruction-progress

    Το 2013, να θυμίσουμε ότι,  η Μόσχα επενέβη στην άδικη  επίθεση των δυτικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον της  Συρίας, βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την εξάλειψη του συριακού χημικού οπλοστασίου (το οποίο είχε κατασκευάσει πριν η Δαμασκός ως αποτρεπτικό μέσο στο οπλοστάσιο που κατέχει το Ισραήλ). Πληροφοριακά να προσθέσουμε ότι η Συρία σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Veolia, που είχε συνάψει σύμβαση με τον OPCW ολοκλήρωσε την καταστροφή των αποθεμάτων χημικών όπλων της, τον Ιανουάριο του 2016.
    Το Ισραήλ ΔΕΝ βρίσκεται στη λίστα των μελών κρατών του παγκόσμιου  Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) και δεν έχει υπογράψει την σύμβαση.
    Την επόμενη φορά που κάποιος από αυτούς τους  ελεεινούς προπαγανδιστές ισχυριστεί  ότι χρησιμοποιούνται χημικά όπλα, από την Ρωσία,  απαιτήστε να σας δώσει μια πειστική εξήγηση στα ερωτήματα: ΄΄Από πού προέρχονται;,  αν είναι από τα δηλωμένα των ΗΠΑ ή από τα αδήλωτα  διάσπαρτα που έχουν ΄΄ φυτεύσει ΄΄  στις χώρες επιρροής τους;΄΄ καθώς απ΄ ότι γνωρίζουμε επισήμως, οι Ρώσοι δεν κατέχουν.-
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΕΑΝ,ΕΙΜΑΙ..ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ,ΙΝΔΟΥ’Ι’ΣΤΗΣ,ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ,ΔΩΔΕΚΑΘΕΊ’ΣΤΗΣ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ “4ος καβαλαρης”? τι ειναι “η αποκαλυψη”??

    2. Πάντως πολυ τον δοξάζετε τον Πουτιν. Εγω δεν δοξαζω ουτε τον αμερικανο ουτε τον ρωσο. Οποιος σκοτωνει ειναι δολοφόνος.

    Comments are closed.