ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ. ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤEΛΕΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 39 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 74! ΣΚΗΝΕΣ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ. ΜΠΛΟΚΑ. ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:
    foto-xersona

    Τρόμος στη Χερσώνα. Μαζικές εκτλέσεις. Αντίποινα. Οι ναζί εκτέλεσαν 39 πολίτες και εξαφάνισαν άλλους 74!

    Σκηνές Β Παγκοσμίου. Μπλόκα.

    Στη Χερσώνα, που καταλήφθηκε προσωρινά από τα ουκρανικά στρατεύματα, άρχισε ένας αιματηρός τρόμος. Οι nazis αναζητούν φιλορώσους ακτιβιστές και τους δένουν σε στύλους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το RIA Novosti, 39 άτομα έχουν ήδη εκτελεστεί, πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ και 74 άλλοι συνελήφθηκαν. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναφέρουν ότι τα πτώματα των εκτελεσθέντων δεν δίνονται σε συγγενείς, σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν οι τιμωροί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να δυσφημήσουν τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θα δημιουργηθούν σκηνικά βίντεο σχετικά με τα υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας. Αυτή τη στιγμή έγινε γνωστό ότι 74 άτομα οδηγήθηκαν σε άγνωστο προορισμό, προφανώς για βασανιστήρια και εκβίαση μαρτυριών.Εγκλήματα πολέμου.

    Μάλιστα, απλοί πολίτες της Χερσώνας που δεν συμμετείχαν στις εχθροπραξίες πυροβολήθηκαν.

    Ο αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πληροφοριών και τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Nechaev:Από τη στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Χερσώνα και τμήματα της περιφέρειας Χερσώνας, οι Ουκρανοί νεοναζί ξανάρχισαν αυτό που κάνουν καλύτερα,κακοποιούν τους αμάχους. Καταδικάζουμε έντονα τις επαίσχυντες και απάνθρωπες μεθόδους τους.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μπραβο στον Χ.Ο.
      Οτι ειναι οι πολονοι ειναι και ουκρανοι μια μπασταρδη εβραικη ρατσα. απογονοι της Μαρεβας απο τους μογγολους του τζεκινγκς χαν. Με λυπη βλεπω οτι πολλοι δεν γνωριζουν ιστορια. οι σιοβιετικοι επρεπε να τους λοιωσουν πολυ πριν.
      Το θεμα ειναι οτι οι ρωσοι πολεμουν εναντια 45 κρατων και ευχομαι να τους εξαερωσουν. Δεν ξερω ποσοι γνωριζουν τι ειναι ουκρανος ουκρανεζες με μεγαλα χειλια σιγουρα ουτε μακρυα και αγαπημενα σιγουρα. κολορατσα .

    2. Η μεγαλύτερη μαλακία του Χίου, που πιθανώς θα του στοιχίσει και την πολιτική του καριέρα, είναι ότι τάχθηκε με το μέρος του παράφρονα δικτάτορα Πούτιν. Όχι ότι και οι Ουκρανοί δεν έκαναν και κάνουν θηριωδίες, αλλά μπροστά σ’αυτά που κάνουν οι Ρώσοι, οι Ουκρανοί είναι Παναγίες.

    3. Ειναι θεοπάλαβος ο κοντοστούπης. Να αδειάσουν τις πόλεις και να ρην καταστρέψει την Ουκρανία ο ρώσος.

    4. Βλαδιμηρε καθαρισε τη γοβα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ησυχασει ο πλανητης! Αζοφικα εκτρωματα αι σιχτιρ! Βρωμοναζι του κωλου!

    5. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

    6. Οι ξανθοι Μογγολοι, οι Ρωσοι, δολοφονουν τα αδερφια τους, τους Ουκρανους, οτι ακριβως εκαναν επι Σταλιν.

    7. εγκληματιες πολεμου οι ζελελεδες.θα βρεθει αραγε απο την “διεθνη κοινοτητα” νια τους πιασει και να τους καθησει στο σκαμνι?η αλλα μετρα και αλλα σταθμα η οπως μας βολευει τους “δυτικους”

      1. Είναι ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης! Πολύ καλά κάνουν οι Ουκρανοι. Τι δουλειά έχουν στην Χερσονα που είναι Ουκρανικό έδαφος οι Ρώσοι μεθυστακες!?

        1. Λυπούμαι που επιτρέπετε σε πράκτορες του Κούλη να χυδαιολογού.
          Ακριβώς πανομοιότηπες αναρτήσεις στο Πρώτο Θέμα όργανο της προδοτικής οικογένειας Μητσοτάκη και εφοπλιστών Λασκαρίδη.

    8. Aν εκτέλεσαν αθώους αυτό είναι έγκλημα πολέμου και πρέπει να διευρευνηθεί και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αν εκτέλεσαν καταδότες – προδότες καλά τους έκαναν.

      1. Οι Ουκρανοι κυνηγάνε τους προδότες και τους δοσιλογους που συνεργαστηκαν με τους Ρώσους εισβολείς! Ναζί και φασίστες είναι οι Ρωσομπλιετ μεθυστακες και όχι οι Ουκρανοι που πολεμανε για την πατρίδα τους.

        1. Ρε αλήτη δεν υπάρχουν Ουκρανοί και Ουκρανία.
          Κατασκεύασμα των Εβραιομπολσεβίκων
          Η Χερσών ελληνική πόλη.

    9. Έτσι κανεί ο ΣΩΣΤΟΣ στρατός. Εκκαθάριση…και όχι τις αβρότητες που κάνουν οι Ρώσοι…
      Το βλέπουμε στις φωτογραφίες!
      Ουκρανούς νεοναζί με πολιτικά να στέκονται και να γελάνε μπροστά στα μαρτύρια των άλλων..
      Γιατί ζουν αυτοί οι νεοναζί ακόμη στην Χερσώνα?

      Για αυτό θα νικήσουν οι Ουκρανοί. (Έχουν βέβαια και ΟΛΟ το ΝΑΤΟ να τους τροφοδοτεί καθημερινά με σύγχρονα οπλικά συστήματα και στρατό).
      Αν έκαναν αυτό που πρότεινε ο στρατηγός Καντίρωφ τώρα δεν θα γίνονταν αυτά στην Χερσώνα.

    10. Οι Εβραίοι τους σκότωσαν. Ο Εβραίος Ζελένσκι.
      Οι Ουκρανοί, που είναι Ρώσοι, εθρήνησαν επτά εκατομμύρια νεκρούς από τεχνητό λιμό που τους επέβαλαν ο Στάλιν με τον Εβραίο κουνιάδο του Λαζάρ Καγκάνοβιτς, διοικητή του σοβιετικού κράτους της Ουκρανίας, που ίδιοι είχαν κατασκευάσει.
      Έλεος πλέον με τον ανύπαρκτο εχθρό ναζί.

      1. Οι Ουκρανοι ΔΕΝ είναι Ρώσοι και μισουν θανάσιμα τους Ρώσους μεθυστακες! Αν αισθανόταν Ρώσοι δεν θα πολεμούσαν με λύσσα τους Ρώσους εισβολείς! Οι Ουκρανοι πολύ σωστά δεν έχουν ξεχάσει τον μεγάλο λιμό της Ουκρανίας που έγινε απο τους Ρώσους φασίστες και απο τον σφαγεα Στάλιν.

    11. η ρουφιανα φαινεται δεξια στην φωτο , παντου υπαρχουν ρουφιανοι και ιδιαιτερα στο Ελλαδισταν

    12. Το ναζιστικο καθεστως της ουκρανιας πρεπει να εκλειψει απο προσωπου γης. Πρεπει να συλληφθουν απο τους Ρωσους και να πληρωσουν παραδειγματικσ για τα εγκληματα που εχουν διαπραξει

    Comments are closed.