ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 39ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ASTRAZENECA – ΤHN ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 65ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Μια 37χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 12 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό της με AstraZeneca.

    Η δασκάλα Zelia Guzzo άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μια μάχη 12 ημερών …

    Τα νέα για τον τραγικό θάνατο της Ζέλια προέρχονται από το κρατικό ινστιτούτο πολλαπλών χρήσεων “S. Quasimodo” στη Γέλα.

    Είναι το πολυδύναμο Ινστιτούτο « S. Quasimodo » της Gela που δίνει την είδηση για τον τραγικό θάνατο της Zelia.

    «Με ατέλειωτη θλίψη και μια μεγάλη συντριβή η σχολική μας κοινότητα έμαθε τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο της καθηγήτριας Zelia Guzzo. Ενθυμούμαστε και κλαίμε μια συνάδελφο κι ένα πρόσωπο πάντα ευγενικό, στοργικό, εξυπηρετικό, χαμογελαστό, αφοσιωμένο στη δουλειά του, επαγγελματία. Η I.C.S. ‘Quasimodo’ συμμερίζεται τη θλίψη της οικογένειας και όλων όσων είχαν την τύχη και την τιμή να την γνωρίζουν. ».

    Η εκπαιδευτικός, μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca, νοσηλεύθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Sant’Elia de Caltanissetta,λόγω μιας εγκεφαλικής αιμορραγίας μέχρι που δηλώθηκε σε καθεστώς εγκεφαλικού θανάτου.reseauinternational 30.3.21, .sicilia24h

    Το γεγονός του θανάτου της επέρχεται καθώς στην Ελλάδα φουντώνουν οι πιέσεις για εμβολιασμό εκπαιδευτικών!!!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Εάν υποθέσουμε ότι το εμβόλιο αυτό αλλάξει κάπως το DNA ή τα γονίδια κτλ, τότε υποθέτω ότι μετά από 11 χρόνια θα φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα κι αυτό για τον συγκεκριμένο λόγο ότι περίπου κάθε 11 χρόνια έχουν πεθάνει όλα τα κύτταρα του σώματός μας κι έχουν αντικατασταθεί με νέα. Σε 11 χρόνια που θα είμαστε μέσα σε εισαγωγικά αναγεννημένοι άνθρωποι, θα βγουν στη φόρα οι τρομερές επιπτώσεις του παγκόσμιου εμβολιασμού, εάν υπάρχουν. Μακάρι να μην αλλάξει τον γενετικό μας κώδικα, αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα και θα έχουν κερδίσει οι 13 Σατανικές Οικογένειες των Πεφωτισμένων Κρόνιων Λαμόγιων που τα σχεδιάζουν όλα αυτά. Εγώ δε λέω σε κανέναν να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί, το μόνο που λέω είναι να μην βλέπει τηλεόραση και να κάνει τρομερή έρευνα από διάφορες πηγές πριν πάρει την τελική απόφαση και τα ξαναλέμε σε έντεκα χρόνια, όσοι θα ζούμε τότε! Καλή τύχη!

    2. Ο,τι πεις!!!!!!!!! Νανι νανι το μωρο… Θα κανει…….

    3. Οι (μαζικές) επιπτώσεις των εμβολιασμών θα είναι ορατές μέσα στην επόμενη δεκαετία.
      Πραγματοποιείται μία smooth (με το γάντι) διαδικασία αποπληθυσμού μπροστά στα μάτια μας.

    4. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΣ PHIZER ???????????

      1. Τι λες ρε όργιο; Με της Pfizer δεν έμεινα παράλυτοι νοσοκόμα και γιατρός στην Κέρκυρα;;;; Την ίδια συνταγή έχουν όλα τα εμβόλια της ΝΤΠ.

      2. δε καναν κανενα εμβόλιο ρε χαζουληηηηηηηηηηηηηηηηη νερακι κανανε !!! καλοσηλθες στο ματριξ

    5. Είναι γνωστό πλέον ότι το εμβόλιο της astrazeneka δημιουργεί αυτές τις θρομβικες παρενέργειες στον εγκέφαλο που οδηγούν στον αιφνίδιο θάνατο! Τραγικό είμαστε έρμαιο της κονομας των εταιριών αυτών και των πολιτικών, αθλίων επιστημόνων, και επιτιδιων! Απλά μην κάνετε εμβόλιο, όχι τώρα όσοι σας το επιβάλλουν! Κανένας νόμος στον κόσμο δεν μπορεί να επιβάλει πράξεις ιατρικές! Αφήστε τα πειραματόζωα να μουγκριζουν! Άλλωστε αυτό ξέρουν πολύ καλά να κάνουν!

    6. Οπότε μας προτείνετε να τρυπηθουμε με το εμβόλιο της Pfizer;

        1. ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΟΚΟ ΚΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΞΕΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ

    7. Τι λέτε ρε παιδιά; Το εμβόλιο σίγουρα δεν έχει καμία σχέση!!!

    8. Οι θανατοι απο τα δηλητηρια θα ειναι περισσοτεροι απο τα δηθεν θυματα του κοροιδοιου! Ο θεος να την αναπαυσει…

      1. Ακριβώς όπως τα λες. Η κατάσταση βαίνει πάρα πολύ άσχημα. Όσοι γλιτώσαμε τον covid και αρνούμαστε τον θάνατο μέσω “εμβολίου”, θα γίνει η σφαγή των Αρμενίων με τα εβραιόδουλα τσόλια που θα το επιβάλλουν κάποια στιγμή. Θυμηθείτε το..

    9. …..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!!

    10. Δεν θα μείνει κουνούπι… Περιμένετε 2-3 χρόνια και θα δείτε….

    11. Υπάρχει αυστηρότατη διαταγή για εμβολιασμό των πάντων. Τον διατάσσοντα δεν μας έδειξαν ακόμα.

    12. Στην Γερμανία απαγορεύεται ό εμβολιασμός μέ AstraZeneca γιά γυναίκες κάτω τών 60 χρόνων,διότι προξενει εγκεφαλικές θρομβώσεις.
      Γιάννης Λάκων

    13. να πεθαίνουν αυτοί που πιστεύουν στα εμβόλια, θυσιάζονται για να γίνουν οι δοκιμές και να βελτιωθούν τα προϊόντα

    14. Μπρος στην κονομα δεν υπολογίζουν τίποτε και κανέναν.Οχι μόνο στην Ελλάδα, παντού όλοι οι πολιτικάντηδες παγκοσμίως είναι όλοι στο κόλπο!!!! Ολοι!!!

    15. Μέχρι πριν το εμβόλιο ο κορονοιός σκότωνε άτομα ηλικίας 75-80 ετών και άνω με σοβαρές παθήσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήταν ένα βήμα πριν τον τάφο.
      Με το εμβόλιο βλέπουμε ότι άρχισε να εξολοθρεύει και άτομα νεαρής ηλικίας υγιείς και χωρίς νοσήματα. Ρώσικη ρουλέτα με την κάνη στον εγκέφαλο και σε όποιον κάτσει η σφαίρα.
      Όχι δεν θα πάρω. Θέλω να ζήσω και όσο ζήσω χωρίς πειραματισμούς.

    16. ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ…. Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ………
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

      1. Σε ευρωπαϊκές πόλεις, Αυστραλία και Καναδά κάθε εβδομάδα γίνονται ειρηνικές πορείες όπως τώρα τελευταία και στο Ισραήλ. Στο Λονδίνο οι χιλιάδες διαδηλωτές δεν φορούν μάσκα, κανένας τους. Καλά το Βερολίνο από το καλοκαίρι που ήρθε ο Ρόμπερτ δεν σταμάτησαν ούτε ένα Σάββατοκύριακο. Ας μην απογοητευόμαστε, ας ελπίζουμε.

        1. Όταν η εξουσία ασκεί ψυχολογική και σωματική βία , ο λαός απαντάει με ειρηνικές πορείες; Όπως λένε οι “φίλοι” μας οι Εβραίοι οφθαλμός αντί οφθαλμού

    Comments are closed.