ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΚΩ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ” ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΤ στο Πυλί της Κω

    Υγειονομική βόμβα στο ΚΥΤ στο Πυλί της Κω, καθώς εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα του κορωνοϊού σε παράνομους μετανάστες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό 13 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ σε περιορισμό βρίσκονται άλλα 13 άτομα, που αποτελούν στενές επαφές τους. Συνολικά, στη συγκεκριμένη δομή φιλοξενούνται περίπου 100 άτομα.

    Στη Ρόδο έχουν καταγραφεί από την αρχή του έτους 900 θετικές περιπτώσεις του ιού και οι 792 από αυτές είχαν εντοπιστεί έως τις 31 Μαΐου. Ωστόσο, μέσα στο Μάιο καταγράφηκαν 178 νέα κρούσματα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση κατά 43%, καθώς μετά το Πάσχα υπήρξε «έκρηξη» στο ιικό φορτίο.
    Αξίζει να αναφερθεί πως στο νησί παρατηρείται μειωμένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβολιασμό. Γι’ αυτόν τον λόγο τόσο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος όσο και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης απηύθυναν έκκληση στους πολίτες για να εμβολιαστούν, ώστε η περιοχή να «πρασινίσει» και να αποτελέσει ασφαλή τουριστικό προορισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Παρτε το χαμπαρι. ολοι οι λαθρο ειναι με την ανοχη και του μητσοτακη και του τσιπρα.Ο πρωτος το δηλωσε με περισσιο θρασος.ειπε στη μερκελ”αν μας δωσετε μαμουνια” (χρηματα) τους κραταμε εδω, στην Ελλαδα δηλαδη.
      Ετσι μαγειρευονται οι μαιμουδες προυπολογισμοι με αποδοχη χρηματων για να κραταμε εμεις εδω τους λαθρο.
      Απο την αλλη η ιδια η προεδρος της δημοκρατιας δηλωσε χωρις ντροπη οτι για να λυθει το δημογραφικο στην πατριδα μας, ειναι αναγκαιοι οι λαθρο.Με λιγα λογια να χρησιμοποιουνται οι λαθρομεταναστες σαν επιβητορες.
      Κατι μεγαλοκοπελλες και οχι μονο, τους προτιμουν αυτους.Απο την αλλη οι τουριστες βλεπουν τη μαυριλα και κοβουν λασπη….Εκτος βεβαια απο τα δεινα που τραβανε οι ντοπιοι στην ΚΩ

    2. Φαντάζομαι ο μισθός πέφτει. Αλλά δεν πετάγεσαι μέχρι την κω να δεις αν τηρούν τα μέτρα οι λαθρομετανάστες; γιατί πέρσι έτρεχες παντού για να μας κλείσεις μέσα. Ή θα σε διώξει ο κούλης αν πεις για λαθρομετανάστες; είναι πολλά τα λεφτά αλλα το μπόλι δεν θα το κάνουμε.

    3. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΝΟΥΔΟΥΛΟΥΣ-ΨΥΡΙΖΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    4. δεν το κανουν το εμβολιο, ουτε προκειται να το κανουν οι μουσουλμανοι, διοτι εχουν ψηλιαστεί γουρουνι μεσα του. Καλά να τα παθουμε λοιπον

    5. Ξεπέρασαν κάθε τσιριζέο τα λαμόγια της λαθρονουδούλας.
      Θα φάτε καλά στις εκλογές ανωμαλάρες της κούλας

    6. Κούλη κάρφω το μπόλι στους λαθρό να πιάσεις τα νούμερα και να κοιμηθείς εσύ καλά μέχρι τις εκλογές και ´μεις καλύτερα. Έτσι κ τολμήσεις να απειλήσεις εργαζόμενο για το μπόλι θα φας κοτρόνα που θα πάει σύννεφο

    7. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.

    8. Η τουριστική Κως έγινε Καμπούλ, φαντάζομαι θα συμπεριλάβουν στους τουριστικούς οδηγούς, τις πόλεις « ισλαμικούς θύλακες» που εδραίωσε στο νησί ο κ. Μητσοτάκης. Γιατί να έλθουν στην Κω οι ξένοι κ. Μητσοτάκη, εσείς θα κάνατε διακοπές σε τέτοιο νησί?

    Comments are closed.