ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PFIZER: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΗΤΑΝ «ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΛΑΘΟΣ» – ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! «ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ» ΓΙΑ ΤΙ; ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΛΙΑ

    Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, αποκαλύπτει το… επικό και μοιραίο λάθος με την δημιουργία των εμβολίων mRNA για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τον προπαγανδιστικό χειρισμό όλης της πανδημίας για τη χειραγώγιση των πολιτών, μέσω των πάσης φύσεως αφηγήσεων γύρω από το COVID-19, που είναι ψευδείς, όπως υποστηρίζει, και τέθηκαν σε εφαρμογή σκόπιμα για να ασκήσουν έλεγχο στην κοινωνία.
    Eν συνόψει, ο Yeadon υποστηρίζει ότι ειπώθηκαν ένας σωρός ψέματα σχετικά με το μέγεθος της απειλής που αντιπροσωπεύει ο ιός SARS-CoV-2 και η ασθένεια COVID-19, πως η πανδημία H1N1 (γρίπη των χοίρων) του 2009 ήταν μια «πρόβα τζενεράλε» για την πανδημία COVID-19, ενώ χαρακτηρίζει «διαβολικό λάθος» τη χρήση της πρωτεΐνης ακίδας, καθώς το 90% της ανοσολογικής απόκρισης που δημιουργήθηκε μετά από φυσική έκθεση στον COVID-19 δεν είναι στην πρωτεΐνη ακίδας
    Η πρωτεΐνη Spike (ακίδας) είναι τοξική και μεταλλάσσεται γρήγορα, γεγονός που ουσιαστικά καταστρέφει σχεδόν κάθε προστασία που παρέχει το εμβόλιο λίγο μετά τη χορήγησή του.
    Το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι χώρες παγκοσμίως ακολούθησαν το παράδειγμά τους επιβάλλοντας αναποτελεσματικά lockdown και άλλες εντολές για τον COVID-19 υποδηλώνει ότι βρισκόταν σε συντονισμένη, υπερεθνική προσπάθεια, ελέγχου των λαών.

    Η μεταστροφή

    Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας βιοτεχνολογίας Ziarco, που τώρα ανήκει στη Novartis, έχει γίνει ένας από τους πιο εξέχοντες επικριτές των υποχρεωτικών εμβολίων για τον COVID και τον COVID -19.
    Και εξηγεί γιατί:

    «Πρώτον», λέει ο Yeadon, «ειπώθηκαν ψέματα για το μέγεθος της απειλής που αντιπροσωπεύει ο SARS-CoV-2 και η ασθένεια COVID-19, με κάθε τρόπο, σχήμα και μορφή… σκόπιμα, και το ήξεραν, και δεν χρειαζόταν καμία ενέργεια, εκτός από τη συμβουλή: αν είσαι άρρωστος, μείνε σπίτι».

    Δευτερον,
     η γρίπη των χοίρων του 2009 ήταν η τελευταία πρόβα τζενεράλε για τον COVID γιατί στη διάρκειά της πανδημίας H1N1 (γρίπη των χοίρων), συνήφθησαν μυστικές συμφωνίες μεταξύ της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας με τη φαρμακοβιομηχανία πριν από την έναρξη της πανδημίας H1N1, η οποία ανέφερε ότι θα αγόραζαν εμβόλια για τη γρίπη H1N1, μόνο σε περίπτωση που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυττε πανδημία επιπέδου 6.
    Έξι εβδομάδες πριν από την κήρυξη της πανδημίας, κανείς στον ΠΟΥ δεν ανησυχούσε για τον ιό, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρόλα αυτά υπερέβαλλαν τους κινδύνους.

    Τρίτον, τον μήνα πριν από την πανδημία H1N1 του 2009, ο ΠΟΥ άλλαξε τον επίσημο ορισμό της πανδημίας, αφαιρώντας τα κριτήρια σοβαρότητας και υψηλής θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως «μια παγκόσμια επιδημία ασθένειας».
    Αυτή η αλλαγή στον ορισμό επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει τη γρίπη των χοίρων πανδημία αφού μόνο 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη μόλυνση σε όλο τον κόσμο.
    Το 2010, ο Δρ. Wolfgang Wodarg, τότε επικεφαλής υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, κατηγόρησε τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι επηρέασαν τη δήλωση πανδημίας του ΠΟΥ, αποκαλώντας τη γρίπη των χοίρων «ψευδή πανδημία» που προκλήθηκε από τη Big Pharma, η οποία επωφελήθηκε από τον φόβο για την υγεία.
    Σύμφωνα με τον Wodarg, η πανδημία της γρίπης των χοίρων ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ιατρικής του αιώνα» και έχει πολλές ομοιότητες με την πανδημία COVID-19.
    Ο Yeadon εξήγησε γιατί: «Ο Wodarg ήταν υπάλληλος δημόσιας υγείας και πολιτικός κατά τη διάρκεια της πανδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009.

    Από κακή χρήση υγιείς άνθρωποι διαγνώστηκαν… ασθενείς

    Τέταρτον, έκαναν κακή χρήση των PCR, υπερδιάγνωσαν περιπτώσεις, «έδεσαν» τα χέρια των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο για να πληρώσουν για νέα εμβόλια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων και όχι πολύ καλά αντιικά
    Για πρώτη φορά στην ιστορία, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 χρησιμοποιήθηκαν τα τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) για να υπαγορευτεί εάν κάποιος ήταν υγιής ή άρρωστος.
    Εάν το τεστ ήταν θετικό, τότε θα χαρακτηριζόνταν ο άνθρωπος «άρρωστος», θα θεωρούνταν ως κρούσμα, ακόμα κι αν δεν είχε συμπτώματα.
    Τα τεστ PCR που χρησιμοποιούνται για τον COVID-19 χρησιμοποιούν μια ισχυρή διαδικασία ενίσχυσης που τα κάνει τόσο ευαίσθητα που μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμη και τα υπολείμματα ενός νεκρού ιού, πολύ μετά τη μόλυνση.
    Ο Wodarg είπε ότι το COVID-19 «ήταν μια «δοκιμαστική» πανδημία.
    «Και ο λόγος είναι… ότι το τεστ PCR έχει ένα θεωρητικό κατώτερο όριο, δηλαδή ποια είναι η μικρότερη ποσότητα που μπορεί να ανιχνεύσει και να δώσει θετικό αποτέλεσμα, η μικρότερη ποσότητα είναι ένας, ένας ιός, ένα κομμάτι ιού.

    Ο κύκλος της θετικότητας

    … Και μετά βασικά, κάθε φορά που εκτελείτε έναν κύκλο αυτής της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης, όπως το να γυρίζετε μια λαβή με τη μίζα, γίνεται ζεστό και κρύο, ζεστό και κρύο, και βασικά περνάει από έναν διπλασιασμό, κάθε κύκλος είναι ένας διπλασιασμός…
    Οπότε, βασικά, εάν υπάρχει μια απειροελάχιστη ποσότητα ενός κομματιού ενός ιού ή μια ακολουθία που θεωρείται ότι είναι ιός, στο δείγμα όχι αρκετή για να σε κάνει να αρρωστήσεις, ούτε αρκετή για να σε κάνει μολυσματικό».
    Η ίδια στρατηγική χρησιμοποιήθηκε στον COVID καθώς οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν ως σχετιζόμενοι με τον COVID, αλλά μόνο επειδή είχαν συγκεντρωθεί ψευδώς σε αυτήν την κατηγορία λόγω του θετικού τεστ που καταγράφηκε εντός 28 ημερών από τον θάνατο.
    «Εάν πεθάνετε από κάτι εντελώς άσχετο, αλλά έχετε βγει θετικός με τεστ PCR και πεθάνετε μέσα σε αυτές τις 28 ημέρες, αυτό υπολογίζεται ως θάνατος από COVID», σημείωσε ο Nawaz.12

    Επέμβαση στην πρωτεΐνη ακίδας: μια… νάρκη στη θάλασσα

    «Το κύριο πρόβλημα με αυτά τα εμβόλια είναι ότι δεν υπάρχει δόση όπου μπορείτε να έχετε εμφανή σημάδια οφέλους χωρίς επακόλουθες βλάβες, που είναι πολύ μεγαλύτερες σε επίπεδο πληθυσμού από οποιοδήποτε πιθανό όφελος».
    Επιπλέον, η χρήση της πρωτεΐνης ακίδας ήταν διαβολικό λάθος, καθώς είναι γνωστό για περισσότερα από 10 χρόνια ότι προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στον άνθρωπο
    «Δεν υπάρχουν εμβόλια βασισμένα σε γονίδια στην αγορά για πολύ καλούς λόγους και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα.
    Σύμφωνα με τον Yeadon, το ανθρώπινο σώμα ενισχύει τις καλύτερες ανοσολογικές του αποκρίσεις μετά τη φυσική μόλυνση από COVID-19, όχι την έκθεση στην πρωτεΐνη ακίδας μέσω εμβολίων.
    Δηλώνει, «το 90% της ανοσολογικής απόκρισης στον COVID δεν είναι στις πρωτεΐνες ακίδας.
    Οπότε δεν ήταν ό,τι καλύτερο.
    Αν αποκάλυπταν ότι η επέμβαση στην πρωτεΐνη ακίδας, λειτουργεί όπως μια πλωτή νάρκη στη … θάλασσα θρόμβους, μυοκαρδίτιδα κλπ θα αποφάσιζε ο κόσμος να κάνει εμβόλιο;

    Η συμμαχία και η… συμπαιγνία των εμβολίων

    Η Moderna, η Pfizer, η AstraZeneca και η Johnson & Johnson, επέλεξαν όλες εμβόλια mRNA παρεμβαίνοντας στις πρωτεΐες ακίδας.
    Άρα χρειάζονταν μια… συνεννόηση για να επιτύχουν την καθολική εφαρμογή, γιατί ήταν μεγάλο το κέρδος.
    Ο Bill Gates κατέστησε σαφές ότι η επόμενη πανδημία είναι αναπόφευκτη, δηλώνοντας δημόσια ότι ο COVID-19 ήταν «πανδημία μία» και η «πανδημία δύο» έρχεται.
    «Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη.
    Αυτό θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά», είπε — ενώ χαμογελούσε.
    Το συμπέρασμα είναι ότι «την επόμενη φορά» ένα άλλο πειραματικό πλάνο mRNA θα είναι διαθέσιμο πολύ πιο γρήγορα για να γίνει η ένεση στον πληθυσμό.
    Αλλά ο Yeadon τονίζει προς το κοινό να μάθει από τον COVID-19 και να καταλάβει ότι οι βολές δεν είναι η απάντηση.

    Το εμβόλιο mRNA είναι η λάθος απάντηση: είναι σαν καρτ με επιταχυντή αλλά χωρίς τιμόνι και φρένα

    Προκαλεί τοξικότητα γιατί όταν κάνετε ένεση αυτά τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια, είναι σαν να ξεκινάτε ένα καρτ που έχει επιταχυντή αλλά χωρίς τιμόνι και φρένα… δεν υπάρχει τίποτα στη σχεδίαση αυτών των εμβολίων που να περιορίζει το πού πηγαίνουν.
    Κάποιο από αυτό θα πάει στον εγκέφαλό σας, στο πίσω μέρος των ματιών, στις ωοθήκες ή στους όρχεις, στα αιμοφόρα αγγεία ή στην καρδιά σας… τόσες μυοκαρδίτιδες παρουσιάστηκαν, δεν μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα εμβόλια και μετά να τα δώσετε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, γιατί ποτέ δεν θα έχετε αρκετά δεδομένα ασφαλείας για να σας επιτρέψουν να γνωρίζετε εάν αυτό ήταν καλό στοίχημα ή όχι.
    Και χωρίς αυτά τα δεδομένα, είναι απερίσκεπτο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η ΛΕΞΗ COVID ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ,ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    2. κρεμασμα στα καθαρματα κουλοτσιπροπλευρηδες …
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    3. Τήν γρίπη τών χοίρων 2009 κήρυξε ώς επιδημία ή πληρωμένη από τίς φαρμακευτικές τότε πρόεδρο τού ΠΟΥ τό έκτρωμα ή κινέζα από τήν Χόνγκ-Κόνγκ Μάργκαρετ Χάν.Ομως ό σπουδαίος γιατρό Δρ.Βόλφγκανγκ Βοτάργκ απόδειξε ότι ή γρίπη τών χοίρων δέν είναι επιδημία αλλά μία απλή γρίπη.
      Στήν Ελλλάδα οί τρείς οικονομικοί εγκληματίες Δημήτρης Αβραμόπουλος,ό θεούσης ό Σωτηράκης μέ τό γνωστό φανελάκι καί ό Βασίλης Κοντοζαμάνης παρήγγειλαν 16 εκατομμύρια εμβόλια στήν Novartis.Οί τρείς κομπιναδόροι πήραν μεγάλες μίζες.Πολλά εκατομμύρια ευρώ.
      Γιάννης Λάκων

    4. Πάντα όμως μας φταίει κάποιος άλλος ή άλλοι αλλά ποτέ ο εαυτός μας. Αυτό το λέω γιατί και εγώ όπως και πολλοί ακόμα που καθημερινά προσπαθούσαμε να ενημερωθούμε και όχι να ήμαστε μπροστά στην τηλεόραση και να τρώμε σαν ζώα ότι αντιεπιστημονικο σερβιραν τα κανάλια είμαστε τα μαύρα πρόβατα και οι ψεκασμενοι. Όταν υποστηρίζεις αυτό που λέει ένας νομπελίστας και όχι τις βλακείες του κάθε βαλτου ειδικού για την μίζα σε φωνάζουν γραφικό και τρελό. Όμως δεν είναι έτσι. Το κακό είναι ότι συνεχίζουν κάποιοι και να τους πιστεύουν ακόμα και θα τους ψηφίσουν.

    5. Αχ, αυτοί οι πρώην! Δεν είναι ποτέ εκεί όταν τους χρειάζεσαι….

    6. Παραδέχομαι κ αποδέχομαι τα της επιστήμης.Εχω κάνει τρία εμβόλια κ αύριο θα κάνω το τέταρτο.Εδω το κάνανε ο Μητσοτάκης κ ο Τσίπρας κ τόσοι αλλοι δεν πάθανε τιποτα.

    7. Η AstraZeneca επέλεξε εμβόλιο mRNA.. μάλιστα πολύ αξιόπιστο το άρθρο…

    8. Ekino pou den katalave einai Giati oloi epimenoun stin 4 kai stin 5th Doi;;theloun na xekanoun tous pantes ston Planiti;;;;

    9. ……οι εβραιοι ”’ παντοδαπους εδαφους”’ και με τετοιους ”τροπους” καταστρεψαν ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ΅Σ του πλανητη. ….και με καταστροφες και με λεηλασιες , και με φωτιες και με προδοσιες …..βασικο επαγγελμα ΑΥΤΩΝ το ΤΟΥ ΒΑΓΩΑ .

    10. Μπουρδα στη κωλαρα σου κι εσενα και του καθε υπουργου υγειας!
      Μεγαλε Προεδρα καντηλαναφτη ακους?

    11. Απλά τα πραγματα, τους πήραν χαμπάρι όλοι

    12. Τώρα τι θα έλεγε η γιαγιά παγώνι;;;Γλα Γλα Γλα γλαγλα…..

    13. Έτσι αιτιολογείται η εμμονή του δικηγόρου υπουργού υγείας με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, έπρεπε να καμφθεί η αντίδραση όσων είχαν διαφορετική άποψη. Κατά διαβολική σύμπτωση επέλεξαν το άνθρωπο που το διδακτορικό του είχε αντικείμενο την υποχρεωτικότητα των ιατρικών επεμβάσεων. Έπρεπε να μην βγουν αντισυνταγματικά τα νομοθετήματα, αλλά «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΕΚΤΑ» όπως μας είπε ο συνταξιούχος πλέον πρόεδρος του ΣτΕ. Χθες, το 61% ήταν πλήρως εμβολιασμενα άτομα, ενώ το υπόλοιπο 39% αφορούσε όλες τις άλλες κατηγορίες. Δηλαδή, μερικώς εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Δίχασαν την κοινωνία, δίχασαν τις οικογένειες, ρημαδιό το σύστημα υγείας που ιδιωτικοποιείται, οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν, οι υγειονομικοί παραμένουν εκδιωγμένοι από τις δουλειές τους και οι μάνες με τους πατέρες των Ελλήνων χρωστούν τα πρόστιμα μη εμβολιασμού τους στην ΑΑΔΕ. Αυτά είναι τα κρίματα του συστήματος Μητσοτάκη.

    Comments are closed.