ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    koronoios_ereunsa

    Νέο ρεκόρ αναμένεται να καταγραφεί σήμερα στα κρούσματα του κορωνοϊού. Έτρεξε ο Κούλης να τα ανοίξει όλα, μάς γέμισε με το χτικιό και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

    Πάνω από 6.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινωθούν σήμερα, κάτι που κινητοποιεί ειδικούς και αρχές για το νέο κύμα της πανδημίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί η πρώτη καταγραφή από τον ΕΟΔΥ έδειξε περισσότερα από 4.300 κρούσματα, γεγονός που οδηγεί τους ειδικούς στην εκτίμηση για τουλάχιστον άλλα 2.000 κρούσματα στην επόμενη καταγραφή. Αυτό ανεβάζει την σημερινή ημερήσια καταγραφή στα 6.300 κρούσματα, που θα αποτελεί και ρεκόρ κρουσμάτων στην χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας.

    Συνήθως τα πρωινά δεδομένα είναι αριθμητικά περισσότερα καθώς αφορούν και περισσότερους ελέγχους του προηγούμενου 24ωρου που έχουν διενεργηθεί ως το προηγούμενο μεσημέρι. Έτσι, τα στοιχεία της δεύτερης ενσωμάτωσης θετικών αποτελεσμάτων αριθμητικά συνήθως είναι λιγότερα από εκείνα που αντλούνται το πρωί.

    Στις 13:00 θα ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων για την κατάσταση της πανδημίας μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ανασχεθεί το κύμα της πανδημίας.

    Στις 18:00 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναμένεται να ανακοινώσει το πλαίσιο που θα ισχύει και αποφασίστηκε μετά την συνεδρίαση των ειδικών αλλά και την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη που προηγήθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται την αυστηροποίηση των μέτρων σε μεικτούς χώρους διασκέδασης, κατά προτεραιότητα στις «κόκκινες» περιοχές. Επίσης επί τάπητος έχει τεθεί η αύξηση του αριθμού των rapid test που θα πρέπει να κάνουν οι ανεμβολίαστοι με δικά τους έξοδα κάθε εβδομάδα. Μία σκέψη είναι να απαιτούνται δύο test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τρία test για συγκεκριμένες ομάδες εργαζόμενων.

    Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, δεδομένη είναι η αυστηροποίησή τους το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες και κατά πόσο οι καταστηματάρχες προχωρούν σε επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας στους εμβολιασμένους. Για τους ανοιχτούς χώρους στους οποίους κάθονται και ανεμβολίαστοι οι έλεγχοι θα επικεντρωθούν στο εάν έχουν με πρόχειρες κατασκευές έχουν κλείσει τελείως και επομένως είναι ευκολότερη η μετάδοση του ιού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Όσο μπαίνουν σε μέσα μαζικής μεταφοράς όλα τα άλλα μέτρα είναι παπατζες

    2. ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 1.000.000 ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ

    3. 6000 “κρούσματα” σε 420.000 τεστ, με ένα τεστ που βγαίνει θετικό (σε 5-6 ιούς) καμιά φορά και με νερό, δηλαδή ποσοστό μολύνσεων κοντά στο 6%…. Ρε Χίο μας δουλεύεις; Σε πιάσανε και σένα;

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΈΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ(ΤΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΩΝ), ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΒΕΡΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ” ΜΕΤΡΩΝ!…
      ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ! ΌΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!…

    5. Γνωστος μας γιατρος μας ανεφερε οτι αποτελει κοινο μυστικο στον εοδυ οτι τα κρουσματα διπλοκαταγραφονται,επομενως οτι ανακοινωνουν ειναι στην πραγματικοτητα δια 2
      Συνεπως, τα 5000 που ειπαν χθες, θα ειναι 5000 οταν μας ανακοινωσουν 10000
      Αυτο για να ξερουμε τι συμβαινει και ποσο μας κοροϊδευουν παιζοντας με τις ζωες μας με τα φαρμακια τους για να μη χασουν τη μιζα οι τσαρλατανοειδημονες
      Eκτος αυτου, απο τα οσα ανακοινωνουν που ειναι τα μισα, το συντριπτικο ποσοστο ειναι χτικιασμενοι (εμβολιασμενοι)

    6. Εάν όντως έπραξε κάτι τέτοιο που μόνο ο ιατροδικαστής θα μπορέσει να ταυτοποιήσει να μπει στις φυλακές ανηλίκων η στις κανονικές η οπουδήποτε αλλού πάντως να είναι μέσα σε μπουντρούμι αιώνια.

    7. Κανενας εργαζομενος ιδιωτικου-δημοσιου τομεα να μην κανει το δευτερο ή τριτο ραπιντ τεστ μεσα σε μια εβδομαδα!!Τι θα κανουν θα μας απολησουν ολους?Οι μπολιασμενοι διασπειρουν τον ιο και τις μεταλαξεις και πληρουνουμε εμεις οι νοσουντες και η μη μπολιασμενοι που ουτος η αλλος δεν παμε πουθενα και σε κανεναν κλειστο χορο.Μιτσοτακη καθαρμα γαμιεσαι!!

    8. Τα πράγματα είναι απλά συνεχίζουν το δούλεμα φουσκώνουν τα νούμερα για να μην υπάρχει χαλάρωση και να ασκούν πίεση

    9. Τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων παρουσιάζουν και στην Αυστρία. Τυχαίο άραγε;;

    10. οτι θελουν κανουν οι κατοχικοι πολιτικοι και τα τσιρακια τους αυτοι τα μαγειρευουν οπως θελουν και μετα τα σερβιρουν οπως θελουν φυσικα το βαρος θα πεσει και η ευθυνη στους ανεμβολιαστους αυτοι οι σαπιοι πολιτικοι και τα τσιρακια τους πρεπει καποια στιγμη συντομα πρεπει να πεσουν και να δικαστουν για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας ειναι ακρως επικινδινοι

    11. Ο …Σαρηγιάννης από το πρωί ελέγχει τα …λύματα και φοβάμαι ότι τα κρούσματα θα φτάσουν τα 20.000.000(επί 10.000.000 Ελλήνων)! Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι ….κρίσιμες και ο …πλαστικός χειρούργος εξαδάκτυλος άφησε τις …προσθετικές στήθους και συστήνει εμβολιασμούς όλων(είναι και στην επιτροπή)! Η κατάσταση είνσι τόσο …κρίσιμη που υπουργός υγείας είναι ένας …δικηγόρος που συστήνει εμβολιασμούς ως ειδικός ενώ παλιά μίλαγε κατά των εμβολίων! Εμείς οι ακαταδίωκτοι μέχρι και στα …γεύματα που μας πληρώνουν οι φαρμακευτικές, συστήνουμε εμβόλια και ελέγχουμε τα γκαρσόνια! Εννοείται αφού έχουμε φάει και μάλιστα τζάμπα! Και το παραμύθι συνεχίζεται μέχρι να ξεσηκωθούμε αδέρφια.

      1. 20.000.000(επί 10.000.000 Ελλήνων) τα 4.000.000 λάθρο που έχουν μαζευτεί δε χέζουν;;;

    12. Μια τρομοκρατια !!! Ο κοσμος καταλαβε την κομπινα και αυτοι το βιολι βιολακι.Στην πορεια σας το βιολακι σας που θα γινει βιολοντζελο τοτε να δω που θα σας το μπηξει ο λαος και αυτο θα γινει παγκοσμια σε ολους τους σαταναδες

    13. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΝ ΞΛΙΘΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ .

    14. Γιατί δεν μας λένε πόσα ήταν τα δείγματα που πήραν και πόσοι από αυτούς εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι ???

      1. Και αυτό, αλλά και το γεγονός ότι τα τεστ είναι όλα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!!!, αλλά και αξιόπιστα να ήταν η θετικοποίηση τους χωρίς σοβαρά συμπτώματα δεν σημαίνει ότι θεωρούνται κρούσματα(αυτό είναι κανόνας στην ιατρική επιστήμη)!!! Υπάρχουν πολλές ιώσεις του αναπνευστικού, ιδίως από τώρα και έπειτα λόγω εποχής, με παρεμφερή συμπτώματα, που πιθανά και να θετικοποιούν τα τεστ αυτά, και μετά από 1-2 χρόνια σιγής αναφέρονται πάλι στην γρίππη(και στα εμβόλια της!!!!!), όμως καμμιά άλλη νύξη, ούτε τεστ γι αυτήν!!!!!!!!!!

    15. Ρε και 150 ραπίντ τεστ να βάλατε την εβδομάδα και 1000 μηνύματα την ημέρα να στέλνεται, δεν πρόκειται να το κάνουμε το βρωμοσκευασμα σας, πάρτε το χαμπάρι, τώρα πια έχουν γίνει ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ και η απόφαση μας είναι πιο εύκολη από ποτέ. Απλά θα πήγαινουμε όλη την εβδομάδα για ραπιντακι, μετά καφέ και μετά στην δουλειά όταν θα έχουμε πάρει και το απότελεσμα για να μην πάμε και μολύνουμε τους ΑΤΕΣΤΑΡΙΣΤΟΥΣ που μας κολλάνε και μας το μεταδίδουν. Θα πληρωνόμαστε να πηγαίνουμε για τεστ!!! Γελάω πια με τους ΓΕΛΟΊΟΥΣ!!!

    16. Την κατάρα μου να έχεις μωρη Κούλα εσυ, όλο το γενεαλογικό σου δέντρο, η ανθελληνική συμμορία και λοιποί συγγενείς τους μέχρι 5 βαθμό συγγένειας. Μη βγαίνουν πάλι στα κανάλια τα μπουλντόγκ σου και λένε να μη σε καταριόμαστε. Περιορισμούς στη σκέψη μας δεν μπορείς να βάλεις. Ουστ από δω ανθελληνες.

    17. τελικά υπάρχει ή όχι ο κοβιντ ; Αποφασίστε εκεί στο makeleio.

      1. Υπάρχει στα ΜΜΕ που παίρνουν γραμμή από πάνω τι θα πουν

      2. ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, και κάνει και παιχνίδι

    18. Κυριάκο Μητσοτάκη διώξε όλους τους ειδικούς από κοντά σου….η παράταξη κινδυνεύει να παει στο 10 τοις εκατό…άφησε τα όλα ελεύθερα επιτέλους…η Ελλάδα σε χρειάζεται δεν υπάρχει άλλος….

      1. Εσύ κοίτα μην σου πέσει η σημαία με τον πυρσό, άιντε καημένε, μυαλό κουκούτσι…

    19. Αχαχαχαχαχα
      Άφησαν τους μπολιασμενους στα πάντα ελεύθερα,οι ανεμπολιαστοι σαν και μένα μέσα κλεισμένοι και θα τα φορτώσουν τώρα στους αμπολιαστους…..
      Οι παπαρολογοι…..
      Ο άλλος απο το πρωί ως το βράδυ αναλυει σκατα….

    20. Πόσα κρούσματα είναι εμβολιασμένοι??? Αλλά κανένας δεν μιλάει για αυτό.

    21. Εντωμεταξύ τα μέτρα εκβιασμού των ανεμβολίαστων τα οποία θέλουν να εφαρμόσουν δεν πρόκειται να βελτιώσουν καμιά επιδημιολογική εικόνα.

    22. Ναι αλλά δεν γίνεται από την μια να υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα των τεστ, για την εγκυρότητα της μεθόδου PCR, ακόμη και από τον εφευρέτη αυτής όσον αφορά την διάγνωση των ιώσεων, επίσης να μην πληροφορούν τον κόσμο τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν τα…κρούσματα, έχουν συμπτώματα, και άν ναι πόσο σοβαρά είναι αυτά(γιατί μόνο τότε θα μπορούσαν να εννοηθούν αληθινά κρούσματα και με την προυπόθεση να γίνει σωστή διάγνωση με ένα αξιόπιστο τεστ), αυτοί που νοσηλεύονται και καταλήγουν στις ΜΕΘ τί ακριβώς έχουν, και άν γίνονται τεστ ειδικά για γρίππη για την σωστή διάγνωση!!!!!! και από την άλλη δεχόμενοι σαν αληθινό τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων (δηλαδή κυρίως θετικών αναξιόπιστων τεστ), να συμφωνούμε ότι πρέπει να επανέλθουν τα λοκντάουν και να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα γιατί η…χαλαρότητα οδήγησε σε αυτή την κατάσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23. Ήθελα να ξερα, ποιος τα πιστεύει αυτά τα νούμερα που μας πασάρουν κάθε μέρα τα άλλα νούμερα…..!!!!! 🤔🤔🤔🤔🤔

    24. περάσανε το λάθος μήνυμα οτι αμα εμβολιαστεις απόκτησες την ελευθερία σου και πας οπου θέλεις χωρίς προφυλάξεις – βάζανε γιατρούς να λένε στα κανάλια εμβολιαστείτε να αποκτήσετε την ελευθερία σας
      δεν δώσανε καμιά σημασία στις έρευνες στο Ισραήλ που έδειξαν ότι η επιδραση των εμβολίων πέφτει κατακόρυφα μετά απο μερικούς μήνες
      δεν ενισχύσανε το σύστημα υγείας καθόλου, αγοράζανε φρεγάτες και αεροπλάνα με δανεικά
      στριμώχνουμε τα παιδια σε μικρές αίθουσες στα σχολεία
      στριμώχνετε ο κόσμος στα μέσα μεταφοράς
      κανένας δεν ασχολείτε με τις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μπαίνουν στα μέσα μαζική μεταφοράς και είναι υγειονομική βόμβα
      οι γιατροι που βγαίνουν στα κανάλια δίνουν λάθος μηνύματα λες και ο εμβολιασμός θα λυσει ολα τα προβληματα
      τι κανει η περιφημη επιτροπή λοιμωξιολογων που δηθεν συμβουλεύετε η κυβέρνηση που προφανώς δεν είναι τσάμπα αλλα πληρώνονται
      γιατροι που βγαινουν συνέχεια στα κανάλια τραπεζώνονται και διαμενουν σε 5στερα ξενοδοχεια μαζι με τις οικογένειες τους με πληρωμένα ολα τα έξοδα απο φαρμακευτικές
      τώρα άντε να βρουμε άκρη που μπαίνει χειμώνας….

    25. Την κατάρα μου να έχετε σκουπίδια, έχετε καταστρέψει τους Έλληνες. Μου απαγορευσατε μέχρι και την αναπνοη, τις κατάρες που ρίχνω δεν μπορείτε να τις απαγορεύσετε

    26. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
      Κλείνει η Ψυχιατρική Κλινική του Μαματσειου νοσοκομείου στην Κοζάνη που είναι η μόνη κρατική σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία..Μηδέν γιατροί στην κλινική.Στον δρόμο κυριολεκτικά ψυχικά ασθενείς νέοι και απόλυτα ηλικιωμένοι εμβολιασμενοι ή μη.
      Δεν μας ενδιαφέρει το που θα πάτε πηγαίνετε στην Θεσσαλονίκη ή πληρώστε σε ιδιωτικές κλινικές είναι πρόβλημα σας.Στο άγνωστο όλοι χωρίς ολοκληρωτική θεραπεία με ψευδείς έγγραφα για δήθεν βελτίωση της υγείας τους για τα εξητηρια.Άνθρωποι με διπολική διαταραχή με σχιζοφρένεια με διαταραχές η οτιδήποτε άλλο χωρίς φροντίδα τους πετάνε στον δρόμο ψάχνοντας σωτηρία.Μέχρι την Πέμπτη θέλετε δεν θέλετε θα φύγετε όλοι σας τους ανέφεραν γιατί κλείνουμε λες και είναι μπακάλικο με ωράριο.
      Κλαίνε παππούδες και γιαγιάδες που δεν έχουν δικό τους άνθρωπο να τους παραλάβει.Της κακομοίρας γίνεται.
      Για εξώφυλλο είναι.Προλάβετε το κακό διότι μόνο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορεί να κάνει κάτι.

    27. Όλοι όσοι πούλησαν το παραμύθι της “ανοσίας της αγέλης” μέσω των εμβολίων πρέπει να δικαστούν από ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του έθνους.

      Πέρσι με 0% εμβολιασμένους δεν είχαμε ούτε τους μισούς σε θανάτους και εντατικές. Και φέτος με το 70% του ενήλικου πληθυσμού εμβολιασμένους έχουμε τους διπλάσιους.

      Προφανώς το τοίχος ανοσίας ήταν τοίχος ΚΟΝΟΜΑΣ και αυτό που κάποιοι επιστήμονες έλεγαν απ’την αρχή ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό όσο και οι ανεμβολίαστοι επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο.

      Απ’την αρχή για τα εμβόλια έπρεπε να λένε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή ότι προστατεύουν ηλικιωμένους και ευάλωτους απ’το θάνατο. Και τότε θα είχαμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη στους ηλικιωμένους που κατα βάση γεμίζουν τις εντατικές και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους “ειδικούς”.

    28. στα ποσα τεστ πειτε μας…γινονται 400.000 τεστ την ημερα ..αντε πια με την κοροιδια

    29. ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΤΖΑΝΑΚΗ,ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ,ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΞΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.

      1. Οι λεγόμενοι ειδικοί επιτελούν το έργο που τους έχει αναθέσει η κυβέρνηση. Οι ειδικοί που εναντιώνονται στη κυβερνητική νεοταξική προπαγάνδα διώκονται από εισαγγελείς και σωματεία.

    30. Τούς συμφέρουν τα ψηλά νούμερα ώστε να τα ρίχνουν όλα στους ανεμβολιαστους, να τρομοκρατούνε τον κόσμο και να παίρνανε καινούργια απάνθρωπα μέτρα. Όλα αυτά για το “καλό” του συνόλου και της κοινωνίας…μπεεεεε 🐑🐑

      1. Ακριβώς έτσι,για αυτό τα ανοίξαν όλα για να γίνει μπάχαλο.

    31. Μήπως να αθροίσουμε τα κρούσματα τα 2 χρόνια του παπαροϊου για να δούμε πόσα εκατομμύρια έχουν νοσήσει; Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια προ πολλού. Μας δουλεύετε ρε;

    32. Στις 2 το μεσημέρι λένε για 6.000 κρούσματα! Φαίνεται, έχουν βγάλει από το πρωί το νούμερο που θα πούνε. Πριν αρχίσουν να τα μετράνε! Είδε χτες στον ύπνο του τα λύματα για σήμερα ο σαρηγιάννης! Μπουαχαχαχαχαχαχα.

    33. Αφού τα μπολιασμενα πρόβατα ήθελαν γλέντι και ποταρες στα σκυλάδικα…. Οι ανεμβολιαστοι δεν ευθυνομασται! Ο Κούλης μας έχει κλείσει μέσα για να μην μολύνουμε τους…. Καθαρούς! Μπεεεεεεε🐑🐑🐑🐑

    Comments are closed.