ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Ε;;;;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΤΑΝ… – ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Ανακοίνωση νέων μέτρων απο τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

    Απέναντι στην Κυβέρνηση είναι πλέον και όλοι όσοι πίστεψαν στο “σωτήριο” (πειραματικό) εμβόλιο και έτρεξαν να το κάνουν. Όλα αυτά πάνε στράφι αφού μετά τις ανακοινώσεις της “Κυβέρνησης των ειδικών” και ο Πλεύρης τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και μη.

    Πλέον και το 0% του πληθυσμού που εμβολιάστηκε μπαίνει στη μέγγενη των απαγορεύσεων λόγω των τραγικών λαθών αυτής της Κυβέρνησης που βρίσκεται σε τρικυμία. Παλινωδίες, ψέματα και χειραγώγηση της μάζας έχουν οδηγήσει σε ένα απίστευτο μπάχαλο την Πατρίδα.

    Όπως λοιπόν είπε ο Θάνος Πλεύρης μέσα στις επόμενες ημέρες είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθούν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση ούτε στους εξωτερικούς χώρους και υποστήριξε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι «ειδικοί».

    Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο Θ.Πλεύρης είπε ότι «δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών».

    Η είδηση ακολούθησε αμέσως μετά. Αναφέρθηκε και στο θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς όπως τόνισε, «εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν». Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί.

    Σχετικά με τα σχολεία ανέφερε πως δεν υπάρχει στο τραπέζι το να μην ανοίξουν τα σχολεία, ωστόσο οι «ειδικοί» θα συζητήσουν την άλλη εβδομάδα προκειμένου να ληφθούν αν χρειαστεί ορισμένα μέτρα.

    Η ουσία είναι αυτό που έχει γράψει πολλάκις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο πρόσφατο παρελθόν. Θα μας εμβολιάζουν με ένα εμβόλιο που δεν μας δίνει τη ζωή μας πίσω 2,3 ή και 4 φορές το χρόνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο Έλληνας κύριοι της πολιτικής δεν έχει μέση οδό. Από πρόβατο ξαφνικά μπορεί να γίνει λύκος.Και τότε θα χρειαστείτε πολλά παυσίπονα για τον πόνο των οπισθίων τα οποία δεν θα συνέρχονται ούτε σε εννιά αλλά ούτε και σε σαράντα μέρες…..

    2. Mπεεεεεεεεεεεερ🐑🐑🐑🐑🐑🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐏🐏🐏🐏🐏🐏

    3. Φέρτε ρε μ@λ@κες τα μονοκλωνικά στα φαρμακεία να πάρει ο κόσμος να σωθεί ρε εγκληματίες φονιάδες αφού τα τα εμβόλια δεν κάνουν δουλειά πότε θα ξυπνήσετε….έτσι δεν θα υπάρχει κ συνωστισμός στα νοσοκομεία αφού αυτό είναι το πρόβλημα….αλλά μήπως η μίζα από τα εμβόλια είναι μεγάλη ???? Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε στον κόσμο,το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα την βγάλετε καθαρή, λαμόγια.

    4. Πολύ αποτελεσματικά τα εμβόλια. Σε λίγο θα ζητάνε δόση κάθε δίμηνο.

    5. Κύριε Πλευρη, πριν από κάτι χρόνια ήσασταν σχεδόν νεκρός σε μια εντατική και αναστηθηκστε.. Ποιος νομίζετε ότι σας άφησε να ζήσετε;
      Οι γιατροί;
      Αυτοί απλά κάνουν να νοσηλεία και ο Θεός γιατρεύει.. Χωρίς αυτόν ούτε τα βλέφαρά σας δεν είστε ικανός να κουνησετε..

      Ας μην λησμονειτε λοιπόν σε ποιον χρωστάτε την βιολογική σας ζωή και μην τον φτυνετε κατάμουτρα γιατί ο Θεός περιμένει και την δική σας μετάνοια..

      Σταματήστε να διαβάζετε αυτά που σας δίνουν τα αφεντικά σας και σκεφτείτε ότι έστω και μια ψυχή να χαθεί εξαιτίας σας θα κριθειτε ανελέητα!!

      Κύριε Πλευρη..
      Προσδεθείτε αυτή τη φορά όμως θα κάνει θόρυβο…

    6. Θανασακη το πουλο μανα μ! Εχεις γινει ο ο ο καραγκιοζης της Λουλας! Αφου εψησες και το μπαμπακα σου να τον λεει ηγετη! Πες του μπουλη αν εχεις κοτσια οτι ηγετης γεννιεσαι δεν σε κανουνε ουτε 100 πτυχια του χαρβαρντ! Ισα μπαγλαμαδες νεοταξιτες! Τα Εθνη θα σας γ……..νε!

    7. Πλεύρη, πρώην πατριώτη που παλιά μίλαγες για Ορθοδοξία, οι επιστήμονες που το ζήτησαν είναι ο μόσιαλος, που βρίζει την Παναγία και ήταν στο πασόκ του γιωργάκη- λεφτά υπάρχουν; Ή οι μιζαδόροι που τους έχετε δώσει το ακαταδίωκτο και είναι καλύτεροι ντίλερς των εμβολίων και από τον μπουρλά; Γιατί ακόμα και ο μπουρλά της pfizer είπε για κάποιες παρενέργειες ενώ αυτά τα γλειώδη ανθρωπάκια δεν λένε για παρενέργειες! Το ότι μπολιάσανε 70% του πληθυσμού και οι νεκροί είναι περισσότεροι δεν τους νοιάζει, όσο πιο πολλά εμβόλια, τόσο πιο μεγάλη η μίζα τους. Αλλά τώρα εξαγριώσατε και τους εμβολιασμένους και τελειώσατε προδότες.

    8. Αντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν τα γιδοπροβατα

    9. Ο στόχος είναι οι μαθητές, κυρίως της Μέσης Εκπαίδευσης, όπου ένα μεγάλο μέρος τους δεν έχει εμβολιαστεί. Ελπίζω να μην διανοηθούν να αλλάξουν τα πρωτόκολλα στα σχολεία και αν βγει ένα παιδί θετικό να μπαίνουν σε 5ήμερη καραντίνα οι ανεμβολίατοι συμμαθητές και συμμαθήτριες.

      Υπάρχει κίνδυνος μεγάλου πολιτικού κόστους για την κυβέρνηση από τους γονείς των παιδιών, εμβολιασμένων και μη (για διαφορετικούς λόγους φυσικά).

    10. Τα διαβάζει, δεν τα λέει απέξω ο βλάκας!

    11. Αν κάποιος ανεμβολίαστος εμβολιαστεί τώρα πρέπει να κάνει άμεσα και την τρίτη δόση για να έχει όλα τα “προνόμια”; Ή για 9 ή έστω για 7 μήνες τα έχει;

    12. Ο Εβραίος ό Μπουρλά τό έχει δηλώσει δημοσίων ότι πρέπει νά εμβολιαζόμαστε τρείς φορές τό χρόνο εφόρου ζωής.Τό ίδιο λέει καί ό απόγονος τών μαφιώζων ή ποντικομαμή ό Φάουτσι.
      Γιάννης Λάκων

    13. σας κανει εντυπωση ο χουντικος ακροδεξιος;

    14. Τον γιο του Μητσοτάκη εάν χώρισε με την Σέκερη δεν γνωρίζουμε ακόμα δεν τον ήθελε δίπλα της η αριστοκρατία ΛΑ πεσόντες πολλά παιχνίδια στο τένις είναι σαν τα άλογα το μίσος στην Ειρήνη το βγάζουν τώρα από Κροατία Σερβία ακόμα και Μαυροβούνιο Αλβανία με το εξέχων επαναστάτης βουλώνει το στόμα λαϊκών μαζών και η αριστοκρατία το βλέπει διαφορετικά είδες ο Χιλιανός μήπως κάνουμε λάθος εμείς εδώ θα πρέπει να μάθετε να στηρίζετε ανθρώπους δίπλα σε μεγάλα πρόσωπα ή βοήθεια ποτέ δεν ερχετε αμέσως έτσι και αλλοιως εκεί πάντα κάνει η αριστοκρατία κουμάντο

    15. Εκεί που βρίζανε πιάσανε να τσιμπάνε το σχολιο μου μου αρέσει η αριστοκρατία η πλούσια

    16. αναρτήστε ξανά το κείμενο του M Yeadon. η τυραννία της πανδημιας.τα έχει όλα. είμαστε στη Φάση 5.Απότον Νοέμβριο.Εφαρμόζουν τις εντολεςγνησιοςφασιστοκομμουνιστης=ντπ

    17. Όχι μέχρι να σβήσει ο ήλιος, μέχρι να σβήσουν αυτά τα πουλημένα τσιράκια των μεγαλοφαρμακευτικών και να αναλάβει η Ιστορία τον χαρακτηρισμό τους – εσείς τι λέτε ότι θα σβήσει πρώτο;
      Μητσοτάκη, αγαπιέσαι χοντρά, μωρή σκρφα

    18. Ποιά “προνόμια” ρε μπάσταρδε ναζί, γιέ του φασίστα …

    Comments are closed.