«ΤΡΕΜΕΙ» Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ – «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΕΤΑΜΕΝΗ… ΜΕΤΑ ΤΟ “ΜΠΑΜ” ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΦ

    Κοινοποίηση:
    1-259

    «Στρατιωτικά, μέσω των δομών του Υπουργείου Άμυνας, που ασχολούνται με τη συλλογή και ανάλυση πληροφοριών, παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Άμυνας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ στην κοινοβουλευτική επιτροπή άμυνας, όπου οι βουλευτές τον άκουσαν για τα τρέχοντα θέματα της αμυντικής πολιτικής.

    Απάντησε, επίσης, σε μια ερώτηση σχετικά με τη διαμάχη μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών μελών του ΝΑΤΟ.

    «Όπως γνωρίζετε, η θέση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βουλγαρίας είναι να επιλυθεί αυτή η ένταση μέσω διαπραγματεύσεων, συνομιλιών και επιδίωξης διαλόγου με ειρηνικό τρόπο, και όχι με επίδειξη όπλων και στρατιωτική κλιμάκωση, γιατί εάν προκύψει μια τέτοια κατάσταση, καθαρά οικονομικά, μία από τα πρώτα θύματα, για να μην αναφέρουμε το πρώτο, μετά τις δύο πληγείσες χώρες, θα είναι η Βουλγαρία», δήλωσε ο Καρακατσάνοφ.

    «Στο το ερώτημα είναι αν έχουμε λάβει στρατιωτικά μέτρα, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα, ακριβώς, λόγω της πτυχής που έχω θίξει. Μία από τις ενεργοποιήσεις μας προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, γνωρίζουμε την ιστορία των σχέσεων στην περιοχή των Βαλκανίων, θα μπορούσε μόνο να αυξήσει την ένταση, όχι να την ανακουφίσει. Όπως βλέπετε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη…», είπε ο Καρακατσάνοφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝΕ & ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ , ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ & ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ , ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ & ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ.

    2. αφου ολοι η θρακη και η βορεια ελλαδα πανε τα κοροιδα οι ελληνες και ψωνιζουν το καθ τι απο βουλγαρια και τους εχουμε κανει κρατος , αμα γινει πολεμος, θα χασει η οικονομια τους σταθερους πελατες…. τους βλακες τους ελληνες…, αρα εχει δικιο…. θα ζημειωθει η βουλγαρια .. οικονομικα…

    3. …..θελει ”ειρηνη” ο Σαρακατσανοφ διοτι περναει καλα σαν παχυδερμο …..να καταβροχθιζει ανελεητα επι 24ου ….ο μπουχεσας.

    4. Ο ποιο άχρηστος στρατός είναι ο τουρκικός. Για αυτό ο ερντογαν στέλνει μισθοφόρους τζιχαντιστες στα μέτωπα. Πριν λίγο, με κάτι ρουκέτες σαν αυτές που ρίχνουμε στο βρονταδο το Πάσχα, κουρδοι μαχητές κατέστρεψαν τουρκική βάση στα σύνορα με το ιρακ και υπάρχουν νεκροί Τούρκοι στρατιώτες. Για δύο κάνουν λόγο οι μογγολοι αλλά είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι. Και μάλιστα ειδικές δυνάμεις τους.

    Comments are closed.