ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ – ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ

    Κοινοποίηση:
    zante

    Με περισσότερες από 10 σφαίρες κυρίως στο κεφάλι και στον κορμό εκτέλεσαν πυροβολώντας εξ επαφής με καλάσνικοφ οι δράστες τον 54χρονο επιχειρηματία από τον Άγιο Σώστη, ο οποίος πέρυσι είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα που του είχαν στήσει κοντά στο σπίτι του και στην οποία σκοτώθηκε η σύζυγός του.

    Οι εκτελεστές χτύπησαν τον 54χρονο μέσα σε γραφείο φίλων του, συμβούλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζακύνθου.

    Οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο τους έξω από το γραφείο στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Ένας από αυτούς βγήκε και πυροβόλησε εναντίον του  αυτοκινήτου του 54χρονου, στο οποίο βρισκόταν ο συνοδός του. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς το γραφείο, πυροβόλησε μία φορά σπάζοντας την γυάλινη πόρτα, μπήκε μέσα και εκτέλεσε εξ επαφής το θύμα. Βγαίνοντας, σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ο δράστης πυροβόλησε και στον αέρα.

    Από το σημείο η ασφάλεια περισυνέλεξε 28 κάλυκες.

    Οι εκτελεστές διέφυγαν με το αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν και έκαψαν για να σβήσουν ίχνη, αποτυπώματα και DNA, μέσα σε έναν ελαιώνα, πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Μέσα στο αυτοκίνητο άφησαν και το καλάσνικοφ το οποίο χρησιμοποίησαν στη δολοφονία.

    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έφυγαν από το σημείο που εγκατέλειψαν και έκαψαν το αυτοκίνητο με μαύρη μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Zagklos: Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Αφού όλοι γράψανε ότι είχε αποκαλύψει διεφθαρμένο αστυνομικό ως δράστη ληστείας του Δημάρχου. Το θέμα είναι αν ήταν εκδίκηση ή ήξερε και άλλους και του κλείσανε το στόμα στέλνοντας και μήνυμα σε όποιον άλλον ξέρει ώστε να φοβηθεί να μιλήσει; Δυστυχώς υπάρχει πολλή βρωμιά και στην αστυνομία αλλά και σε άλλους κρατικούς λειτουργούς και όταν κάποιος μιλήσει σωπαίνει για πάντα.

    2. αλμπα-νικη μαφια με πλοκάμια μεσα στο σαπιο συστημα ;;
      Έχουμε Κράτος όμως εε ;;

      1. δικιο εχεις….. εχετε κρατος…………………….. απο τα καλυτερα και τα γρηγοροτερα και πιο αποτελεσματικoτερα και αποδοτικοτερα…… συγχαρητηρια, πολυ θερμα συγχαρητηρια…………….

    3. Εκτέλεση είναι δύο σφαίρες στο κεφάλι,
      δέκα σφαίρες είναι εκδίκηση,
      κάτι τους είχε κάνει!

    Comments are closed.