ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    karatepe

    Μια νέα πόλη αλλοδαπών μουσουλμάνων παράνομων αλλοδαπών αποκαλύπτει βίντεο στην περιοχή Καρά Τεπέ στην Λέσβο, ακριβώς απέναντι από τα τουρκικά παράλια, σε απόσταση ελάχιστου χρόνου για τα τουρκικά αποβατικά σκάφη.

    Η «δομή» θα είναι φυσικά μόνιμη καθώς δεσμεύτηκαν τα ποσά για τη μίσθωση εκτάσεων μέχρι το 2025, εν μέσω lockdown και αφού πλέον δεν αντιδρά κανείς και πάνω απ’όλα δεν αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου.

    Μέχρι δικό του Αστυνομικό Τμήμα θα έχει η νέα πόλη στον Καρά Τεπέ!

    Και αυτό είναι το «καλό νέο»: Γύρω από τη νέα πόλη, που συγκεντρώνει πάνω από 10.000 μουσουλμάνους, κυκλοφορούν χωρίς κανένας να κάνει οτιδήποτε για την επιστροφή τους στην πατρίδες τους, πάνω από 5.000 μουσουλμάνοι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ.

    Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. ΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
      ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
      ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
      ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ” ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ.
      ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ.
      ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΜΕ ΤΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ” ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ.
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

    2. λιγο μεγαλωμα οι βοθροι για παγιες και διαρκεις αναγκες!

    3. Δεν υπάρχει καμμία αντικατάσταση….
      Αυτό που θέλουν είναι να υπάρχει κράτος ανεξάρτητα από εθνικότητα υπηκόων.
      Και το κράτος το θέλουν για να μπορούν να τροφοδοτούν την δυτικού τύπου δημοκρατία που καυχώνται ότι είναι το καλύτερο σύστημα!!!
      Δεν θα σταθώ στο αν είναι ή δεν είναι,αλλά αν διαβάσετε τις στατιστικές το 2050 στην Ευρωενωση το ποσοστό των υπηκόων τρίτων χωρών μπορεί και να πλησιάσει το 70% αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική της αλληλεγγύης των αιτούντων άσυλο για διάφορους λόγους!

    4. Πω πω……………….. Και που θα χέζουν όλοι αυτοί ρε παιδιά;;;;;

    5. Ειμαστε ο μοναδικος λαος στην ιστορια, που δεν ενδιαφερεται για τον επικειμενο αφανισμο του, εθελοτυφλει, δεν κανει τιποτα γι αυτο, ειναι διχασμενος σε ολα τα επιπεδα και το μονο που τον νοιαζει ειναι η εστω και κουτσουρεμενη, καλοπεραση του, αρκει να ειναι καλα το “εγω”του. Με πρωτον απο ολους εμενα. Αυτή ειναι και η μεγαλυτερη ηττα που εχουμε υποστει, η ηθικη, η πνευματικη.

    6. ΟΛΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ….ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…Η Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΥΛ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!

    7. Αληθεύει ότι ο μπάσταρδος στην ορκομωσία έκανε τον ανάποδο σταυρό; Τότε δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να πράξει τίποτα.

    8. καὶ ἐξελεύσεται πλανῆσαι τὰ ἔθνη τὰ ἐν ταῖς τέσσαρσι γωνίαις τῆς γῆς, τὸν Γὼγ καὶ τὸν Μαγώγ, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον, ὧν ὁ ἀριθμὸς αὐτῶν ὡς ἡ ἄμμος τῆς θαλάσσης.
      Οταν στα γραψανε αυτα 2000 χρονια πριν εσυ κοιμοσουνα.Τον Γωγ και τον Μαγωγ τους εφεραν τα παιδια του Σατανα

    9. Το καλύτερο θα είναι να τους δώσει κ δικαίωμα ψήφου. Άντε γεια με τους χιλιάδες που έχουν μαζέψει εδώ μεσα

    10. Πάει να κάνει ο γερμανοτσολιας αυτή την ώρα κάτι το ασύλληπτο. Θέλει να φτιάξει λαθροδομη στον Έβρο, ελάχιστα χλμ. από την πρώτη γραμμή σε εισβολή των Τούρκων!!!!! Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων θεωρούν την κίνηση αυτή έγκλημα εκ προμελέτης. Σε περίπτωση που εισβάλει ο Τούρκος, θα δεχτούμε επίθεση εκ των έσω από τα μετόπισθεν. Επίσης ανέχεται κάθε επιθετική κίνηση της Τουρκίας, κάθε πρόκληση και δεν αντιδρά. Εάν δεν πέσει ο κατά πολλούς πράκτορας της γερμανικής κυβέρνησης, θα εμπλακούμε σε πόλεμο και θα κάνει κινήσεις έτσι ώστε να μη μπορεί να ανταπεξέλθει ο στρατός και γενικά οι ΕΔ της χώρας. Σταματειστε τον. Πάει για διάλογο εφ όλης της ύλης.

    11. Το έχει πουλήσει το νησί ο μπάσταρδος!

    12. Φωνάζουμε άδικά.Η Λέσβος καί τά άλλα νησιά είναι στήν πραγματικότητα τούρκικα.Ο εξόφθαλμος
      εκπληρώνει τή διαθήκη τού σκατοψύχη καί τουρκολάγνου πατέρα του.Ο σουλτάνος τό εξέφρασε μέ τήν δική του ορολογία.Καζάν Καζάν.Δηλαδή όλο τό Ελληνικό Αιγαίο είναι δικό μου.Είναι όλα διακανονισμένα πρό πολλού στήν καγκελαρία τού Βερολίνου μέ συγκατάθεση τής κυβέρνησης τού
      Εβραίοκούλη.
      Γιάννης Λάκων

    13. ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    14. Και στο Πολύκαστρο Κιλκίς εκεί στο hotspot. Mια ακόμα υγειονομική βόμβα που έστησε παράνομα η χούντα ΝΔ ΑΕ με εντολές του χουντοκούλη με αρρώστιες και ασθένειες λαθρομεταναστών που μόλυναν Ελλάδα και ελληνικό λαό μέσω της καραντίνας.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ, ΝΑ ΑΠΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΞΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

    15. Ο χουντοκούλης μαζί με τους χουντικούς νουδούληδες δεν τολμούν να πουν την αλήθεια ότι το hotspot Κάρα Τεπέ στην Λέσβο είναι μια υγειονομική βόμβα με λαθρομετανάστες και όλα τα hotspot λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα σκορπούν αρρώστιες και ασθένειες που μόλυναν όλη την Ελλάδα και μόλυναν και σκότωσαν τον ελληνικό λαό.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΠΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!!

    16. δεν υπάρχει ενας τρελός πατριώτης να τον στείλει να βλέπει τα ραδίκια ΑΝΑΠΔΑ μαζί με ΟΛΗ την οικογένεια δρακουμέλ ….

    17. Όλα τα έχουν μελετήσει από χρόνια πριν όταν φυσικά εμείς χτυπούσαμε παλαμάκια στον Ανδρέα,στον Κώστα,στον Αντώνη κ στα άλλα παιδιά.
      Μετά από τόσες επενδύσεις κ εν αναμονή άλλων πολλών περισσότερων καλό θα ήταν να συζητηθει η αλλαγή της κυανολευκης Σημαίας.
      Προτείνω κάτι σε κυανόλευκο βέβαια αλλά χωρίς τον Σταυρό,κάτι με τη ημισέληνο κ πεντάλφα η με το αστρο του Δαυίδ να τελειώνουμε.

    18. Αυτό έκανε εξαρχής ο Κούλης και αντιδρούσε ο κόσμος και έστελνε τα ΜΑΤ να τους δείρουν. Τώρα επέβαλε γενική απαγόρευση και κάνει του δουλειά του ανενόχλητος.

    19. Δεν πρέπει να ξαναμπούν στη βουλή οι δεξιοί και οι αριστεροί φασίστες. Μόνο πατριωτικά κόμματα που δεν έχουν υπογράψει μνημόνια. Αλλιώσ είμαστε τελειωμένοι!

    20. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟ 2%. ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!

      1. εσένα όταν σε πηδάνε εσύ περιμένεις τις εκλογές;;;;;;

    21. Όλα για τις μίζες και τα κονδύλια.Απατριδες και συμφεροντολογοι όλοι οι πολιτικάντηδες μαζί με τους κολαουζους τους

    22. …..Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ!!!….ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ…ΣΕ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ….60 ΑΥΤΟΙ 40 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!…..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ…..

    23. Ρε παιδια να ρωτησω κατι “ασχετο”; αυτοι οι αναρχικοι των εξαρχειων γιατι σταματησαν τις καταστροφες; Ετσι κι αλλιως με μασκουλες και κουκουλες εβγαιναν καθε βραδυ και αλωζιναν την Αθηνα. Δεν θα εχουν προβλημα για να κολησουν κοβιντ – μάσκες φορανε! Φοβηθηκαν τα “παληκαρια” μην τους βάλουν κανένα.. πρόστημο? Και γιατι δεν τους εβαζαν τοσα χρονια κανενα προστηματακι οταν τούς επιαναν αλλά τους αφηναν ελευθερους???
      Ή υπακουουν στούς νόμους τού κοβιντ, αλλά δεν μπορουσαν να υπακουσουν στούς νομους για φθορα ξενης περιουσιας, καταστροφες, διαταραξη ησυχιας….κλπ
      Υποπτη μού φαινεται η εξαφανιση τους με το που βγηκε η νδ. Εσας? Ή να ρωτησω καλυτερα κανεναν εισαγγελευς! Ξερετε καλε, απ’ αυτους που φροντιζουν να τηρουνται κατα γραμμα οι νομοι του συνταγματος(!)

    24. Η δημοκρατια νικησε!!!!
      Μητσοτακης και Τσιπρας για παντα!!!!!

    25. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΨΥΧΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΨΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    26. καλά να μας κάνουν 44 χρόνια τώρα αυτούς ψηφίζαμε και περισσότερο οι γέροι με την κωλονοοτροπία τους!!! καλή χώνεψη

    27. Άμα το δουν οι Συστημικοί Δημοσιογράφοι θα αυξηθεί κατά 50% η κατανάλωση κόκας στα Β. Προάστια.

    28. Αν αυτό το βίντεο το παίξει ο ΣΚΑΪ και το MEGA λέτε να τα τινάξει η Σία και ο Εισαγγελατος. Μπορεί κάποιος πράκτορας να διεισδύσει στ’ άδυτα των καναλιών μήπως και ψοφήσουν και ξεβρωμίσει ο τόπος;;
      Σαν παρενέργεια μπορεί να πεθάνει και ο Μαρινάκης και ο Κούλης.
      Είναι ο μοναδικός τρόπος να πατάξουμε ως Έθνος τον ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΜΟ.

    29. Όταν θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια που χτίζαμε τόσα χρόνια με κοπο, στερήσεις, δάνεια και θα τα δώσουν στους λαθρομετανάστες, τότε θα ξυπνήσουν οι Έλληνες αλλά θα είναι αργα.

    30. Στην Ισπανία φαίνονται από το διάστημα τα θερμοκήπια, σαν μια θάλασσα από πλαστικό. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, ακόμη και από τα όρια του Ηλιακού μας συστήματος φαίνονται οι οικισμοί των εισβολέων, δίπλα σε κάθε μεγάλη ελληνική πόλη. Πριν τις εκλογές, για εφαρπάσει την ψήφο μας, ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε πως θα τους έστελνε πίσω στην πατρίδα τους αν τον εκλέγαμε. Τον εκλέξαμε, αυτός όμως άρχισε από την επόμενη μέρα άρχισε να δημιουργεί πόλεις με λάθρο, δίπλα από τις πόλεις μας.

      1. ναι τον εκλεξατε αυτος εκανε την δουλεια που κανει ο πολιτικος που μιλαει για δημοκρατια ειναι ΨΕΥΤΑΡΑΣ και μπραβο του γιατι επεισε τα βοδια και τον ψηφισαν τωρα φωναζετε και βριζετε αλλα αν σε 2 μηνες ειχαμε εκλογες παλι αυτον εσεις θα ψηφιζατε ειστε τοσο βλακοπορωμενοι που συνεχεια αυτον θα βγαζετε και απο τα σπιτια σας να σας πεταξουν εξω αυτον θα υποστηριζετε εσεις εξ αλλου τωρα η χωρα παει μια χαρα ετσι σας λενε και το καταπινετε αμασητο αφου κλεισανε με στημενη δικη την ΧΑ τωρα ολα κυλανε ομαλα και πριν τις εκλογες ειχε πει οτι θα επιστρεψει τους ξενους πισω δεν ειπε ψεματα θα διωξει ανθρωπους απο την ελλαδα μονο που αυτοι θα ειναι ελληνες οχι λαθροεισβολεις να τον χαιρεστε αυτον τον προδοτη που τηρει την οικογενειακη παραδοση

    31. Πλησιάζει η ώρα να φύγουμε από αυτό το μέρος που κάποτε λεγόταν Ελλάδα. Λυπάμαι από τα βάθη της ψυχής μου. Καλύτερα ξένος στα ξένα πάρα ξένος στο τόπο σου.

    32. τον τσιπρα λέγαμε αλλά αυτός ο κουλης ειναι χειροτερος

    33. Όλα αυτά που κάνουν, να παραχωρουν εθνικά εδάφη σε εισβολείς ισλαμοφασιστες, έχουν την έγκριση του λαού και είναι νόμιμα? Στοιχειοθετειται άνετα κατηγορία εναντίον τους για έσχατη προδοσία. Ξέρουν ότι όλοι αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά επιμένουν να καταστρέφουν την χώρα.

    34. πω πω και μερικοι εχουν και θεση διπλα στο κυμα.
      Μπραβο μας και εις ανωτερα…….
      Για ολους τους αλλους γνησιους Ελληνες ουτε για αστειο καποια βοηθεια ε

    35. Δεν υπαρχει κανενα υποχθονιο και υπουλο σχεδιο.
      Το σχεδιο ειναι ολοφανερο και εκτελειται μερα μεσημερι
      και μπροστα στα ματια μας.
      Απλα ειμαστε πολυ ηλιθιοι για να αντιδρασουμε.

    36. Δείτε και το:Δομή Νέα Καβαλα,Πολύκαστρο Κιλκίς…

    37. δεν είναι υποχθόνιο το σχέδιο, πριν τις εκλογές είπε ο Κούλης ότι θα πατάξει τον νατιβισμό και θα γίνει μπόλιασμα

    38. Ο/Η Ντου στη Βουλή ή τώρα ή ποτέ για να περισώσουμε ότι έχει απομείνει λέει:

      Είναι φανερό το οργανωμένο σχέδιο γενοκτονίας και αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με πρόσχημα την “πανδημία” του κορωνιου. Ο κούλης θα μείνει στην ιστορία ως ο γενοκτονος των Ελλήνων.

    Comments are closed.