ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ 300 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    tu160-1

    Τις επόμενες ώρες, οι Ρώσοι πρόκειται να εξαπολύσουν την μεγαλύτερη μέχρι τώρα μαζική πυραυλική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας αποτελειώνοντας ότι έχει απομείνει από τις ουκρανικές υποδομές.

    Οι δυτικοί δορυφόροι έχουν εντοπίσει την συγκέντρωση 14 στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95 και 4 Tu-160 στην αεροπορική βάση Engels. Στην βάση γίνονται εντατικές προετοιμασίες για την επίθεση στην Ουκρανία. Δίπλα στα στρατηγικά βομβαρδιστικά βρίσκονται 4 τάνκερ εναέριου ανεφοδιασμού Il-78M.

    Το Tu-95 μπορεί να μεταφέρει έως και 14 πυραύλους κρουζ και το Tu-160 μπορεί να μεταφέρει έως και 12. Αυτό αθροιστικά μας δίνει έως και 276 πυραύλους κρουζ εάν βάλουν σε όλα αυτά τα βομβαρδιστικά το μέγιστο φορτίο.

    Παράλληλα, στην επικείμενη επιχείρηση θα συμμετάσχει και το ρωσικό Ναυτικό. Πολεμικά πλοία και υποβρύχια θα εξαπολύσουν πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα.

    Συνολικά η Ρωσία θα έχει την δυνατότητα να εξαπολύσει πάνω από 300 πυραύλους δηλαδή 3 φορές περισσότερο από ό,τι έχει χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις ρεκόρ ανά ημέρα.

    Αυτά χωρίς να υπολογίζεται η χρήση βαλλιστικών πυραύλων και και drones καμικάζ.

    Οι σειρήνες του αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη την Ουκρανία έπειτα από τις προειδοποιήσεις ουκρανών αξιωματούχων ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέο κύμα επιθέσεων με πυραύλους και drones.

    «Ολικός αντιαεροπορικός συναγερμός ήχησε στην Ουκρανία. Κατευθυνθείτε προς τα καταφύγια», έγραψε στο Telegram η ουκρανική συνοριακή υπηρεσία.

    Φυσικά η Ρωσία δεν επιτέθηκε ακόμη. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πανικό και μόνιμη κατάσταση συναγερμού. Φοβούνται ότι αυτή η επίθεση θα αποτελειώσει ότι έχει απομείνει και ίσως να είναι και το σημείο καμπής στον ουκρανικό πόλεμο εν μέσω ψύχους.

    Δίπλα στα 18 βομβαρδιστικά Tu-95 και Tu-160 στην αεροπορική βάση Engels-2, κοντά στην πόλη Saratov, εντοπίστηκαν δεξαμενές καυσίμων και οχήματα υποστήριξης.

    01-1 04-1

    Αναλυτές αναφέρουν ότι κιβώτια – πιθανότατα κιβώτια πυρομαχικών που περιέχουν πυραύλους κρουζ Kh-55 και Kh-101 – είναι επίσης ορατά κοντά στα αεροσκάφη. Γεγονός που υποδηλώνει ότι μια επίθεση μεγάλης κλίμακας στην Ουκρανία είναι «πιθανή».

    Η επίθεση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επικεντρωθεί στην καταστροφή του ήδη κατεστραμμένου δικτύου ηλεκτροδότησης και ύδρευσης της Ουκρανίας, το οποίο έχει σφυροκοπηθεί από πυραύλους κρουζ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη τις τελευταίες εβδομάδες, αφήνοντας τους ανθρώπους στο έλεος της κακοκαιρίας.

    Ο Arda Mevlutoğlu, στρατιωτικός αναλυτής, δήλωσε στο περιοδικό: “Ο ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός βομβαρδιστικών στον αεροδιάδρομο αποτελεί ένδειξη αύξησης των επιχειρήσεων, αν όχι επικείμενης επίθεσης μεγάλης κλίμακας“.

    Εκτός λειτουργίας σήμερα σχεδόν το μισό δίκτυο ηλεκτροδότησης της Ουκρανίας
    Σχεδόν το μισό δίκτυο ηλεκτροδότησης της Ουκρανίας παρέμενε σήμερα εκτός λειτουργίας, μια εβδομάδα μετά τους πιο πρόσφατους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων στις ενεργειακές υποδομές της χώρας, ανακοίνωσε η ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης DTEK, υπογραμμίζοντας ότι τεχνικοί καταβάλλουν προσπάθειες “νυχθημερόν” για να το επισκευάσουν.

    “Η Ρωσία κατέστρεψε το 40% του ουκρανικού ενεργειακού συστήματος με τρομοκρατικές επιθέσεις με πυραύλους. Δεκάδες εργαζόμενοι στον τομέα της ενέργειας σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν”, σημειώνει η DTEK σε ανακοίνωσή της, την οποία ανήρτησε στο Telegram.

    Νέα ρωσικά πλήγματα δημιουργούν τον κίνδυνο να επιδεινώσουν σημαντικά την ενεργειακή κατάσταση και να προκαλέσουν νέα προσφυγική κρίση στην καρδιά του χειμώνα.

    “Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση όσον αφορά τον ενεργειακό εφοδιασμό”, σημείωσε η DTEK, προσθέτοντας ότι οι ομάδες τεχνικών που έχει εργάζονται “νυχθημερόν” για να επισκευάσουν γρήγορα τις βλάβες στις υποδομές.

    Η ιδιωτική εταιρεία υπογράμμισε επίσης ότι “κάνει τα πάντα για να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε σπίτι του Κιέβου τουλάχιστον μία ή δύο φορές” ημερησίως.

    Για να έχουν φως ή θέρμανση στη διάρκεια των πολλών ωρών ημερησίως που δεν έχουν ρεύμα, οι Ουκρανοί αναγκάζονται να καταφεύγουν σε εναλλακτικές λύσεις, χρησιμοποιώντας κυρίως κεριά ή ακόμη γεννήτριες, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μερικές φορές μοιραίων πυρκαγιών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Γιατι γραφετε για τρομοκρατικη επιθεση της Ρωσιας ? Δεν ξερω αν τοκαταλαβατε αλλα εχουν πολεμο και στον πολεμο πεφτουν και βομβες σκοτωνονται και ανθρωποι,ζωα ενω καταστρεφονται και καθε ειδους υποδομες. Μην αντιγραφετε τους παγκοσμιοποιητες .Καλυτερα λιγο πιο ελευθερα γραψε δημοσσιογραφισκε.Και βγαλτε και αυτο το ημεδαπος απο το λεξιλογιο επιτελους .Ελληνες ειμαστε .

    2. o τρελοδικτατωρ τουρκοΠουτιν ειναι ικανος για ολα

    3. Δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχει τόση απανθρωπιά και υπανθρωπιά ανάμεσά μας. Χαίρεστε που οι ρώσοι δολοφονούν και καταστρέφουν και εισβάλουν σε μία άλλη χώρα. Επίθεση κάνουν, όχι άμυνα.

    4. Είναι σημαντικό ότι η ρωσία δείχνει να έχει ακόμη μεγάλες αντοχές τη στιγμή που τα πυρομαχικά των ουκροναζί τελειώνουν. Οι δυτικοί αναλυτές λένε ότι τα βλήματα του πυροβολικού που καταναλώνει η ουκρανία είναι περίπου 5000 την ημέρα όσα ξόδευαν οι αμερικανοί σε ένα μήνα στο αφγανιστάν! Αυτά δεν αναπληρώνονται και είναι θέμα χρόνου η ουκρανία να γκρεμιστεί σα χάρτινος πύργος.

    5. Βλαδιμηρε λυπησου τους! Δεν ειναι ολοι Ναζινσκυ! Τα κουφετα εδω στη Ψωροκωσταινα το προπυργιο του….διεθνους δικαιου!

    6. ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ

      ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    7. Σου απαντάω “καλέ” και “PanosΤ”. Εσύ καλέ που φοράς καλτσόν, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
      Για σένα Panos T, ποιός σου είπε ότι δεν θεωρώ τους Αμερικάνους δολοφόνους; Αυτό όμως δεν δίδει άλλοθι στον Πούτιν και τους Ρώσους να δολοφονούν. Εσείς οι δύο πιστεύω είστε απλοί άνθρωποι σαν εμένα. Εάν ερχόταν κάποιος και σκότωνε εσάς και την οικογένεια σας , σας άφηνε νηστικούς, διψασμένους, κρυωμένους, στο σκοτάδι , ενώ είχατε την σειρά σας και ζούσατε ευτυχισμένα ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Βρε χέστε και τους Ρώσους και τους Αμερικάνους σκεφτείτε ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επιτέλους!!!

    8. Σε οποιον δεν του αρεσει το καπιταλιστικό σύστημα πηγαινει και ζει στο Κομμουνιστικό συστημα.(ρωσια,Β.Κορεα,κινα,κ.λ.π

      1. H Ρωσία έχει αποτινάξει τον κομουνισμό από το 1990. Είναι μία Συντηριτική Δεξιά Καπιταλιστική χώρα.
        Γι αυτό έχουν φτάσει οι μισθοί €3500 το μήνα στις μεγάλες πόλεις, και €1000 στην υπόλοιπη χώρα την στιγμή που οι τιμές είναι 1/10 έως 1/100 απ’ ό,τι πληρώνουν οι Έλληνες ΣΕ ΟΛΑ.
        Ακόμα και τα κρεμμύδια στην Ρωσία έχουν το 1/10 της τιμής απ’ ό,τι έχουν στην Ελλάδα. Αέριο, καύσημα, ηλεκτρισμός, τιμές χώμα.

        Η ΕΕ (και το καθεστώς της Ελλάδος) σε σπρώχνουν στον νεοκομουνισμό τύπου Κίνας αυτή τη στιγμή που εσύ στηρίζεις Μητσοτάκη, Τσίπρα, Κουτσούμπα κλπ.

      2. Η Ρωσία ΜΟΥΛΕ είναι Κομμουνιστική χώρα; Είσαι λίγο ή πολύ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ;

    9. Παντως απο οτι βλεπω εχουμε και πολυ μαλακισμενα Ελληνακια που ευχαριστως θα τα ειχα κοντα μου αυτα τα μαμοθρεφτα Ναζιστακια να τα εξαυλωσω οταν θα ερθη η ωρα καθικια του κερατα.ρεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσσττττττ

    10. δηλαδη ο πουτιν να δικαστει απο ποιους; Απο τους αμερικανους και ευρωπαιους με τα εγκληματα τους στη γιουγκοσλαβια το ιρακ τη λιβυη σε χωρες που δεν εχουν καν συνορα ειναι αθωοι και θα δικασουν τη ρωσια; Για κουνα το κεφαλι σου αν εχει κατι μεσα…

    11. Ποιος θα τους δικάσει..αυτοίυς που δολοφόνησαν 1εκ.στο Ιράκ,500χιλ στην Λιβύη και άλλους τόσους στην Συρία και τους υπόλοιπους στην Γιουγκοσλαβια…αυτήν την ζωή θέλετε να μας δυναστευουν οι Αμερικανοί….δεν κοιτάξετε τι γίνεται στην χώρα που δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε!!!!

    12. Μαζι με τα γουρουνια τους ουκρανους πρεπει να ψοφήσουν και οι υποστηρικτές τους να ξεβρομίσει απο τους φασιστες τους ανεγκέφαλους που χαρη στους ρωσους ειμεθα ελεύθεροι διαφορετικα θα ειμεθα ολοι σε καποιο στρατοπεδο συγκέντρωσης να κανανε πειράματα οι ναζι και μετα να μας σαπωνοποιούσανε. Ψοφος στους ναζι ουκρανους στους υποστηρικτες τους και στους ελληνες ψηφοφορους που κατεστρεψαν τους ελληνες

    13. Το τελος του ναζιστικου καθεστωτος ειναι πολυ κοντα.Μακαρι να μπουν και στο Κιεβο να τελειωνουμε μια και καλη με τους δολοφονους ναζιστες.που οδηγησαν την Ευρωπη στην εξαθλιωση λογω των κυρωσεων.

      1. Ναι μόνο που οι Ουκρανοί ναζί δεν είναι αυτή που εξαθλίωσαν την Ευρώπη. Οι Αμερικλάνοι είναι μαζί με το ξεπουλητάρι την Ούρσουλα…

    14. Ο/Η Ο έξω από το κοπάδι αλλά τρώει λύκους δεν τους φοβαται λέει:

      Ας δώσουν οι Αμερικανοί οι φίλοι σου αποζημιώσεις σε 20 χώρες και οι Γερμανοί στην Ελλάδα και μετά ξαναμιλάμε αν βγάλεις τις παρωπίδες ΜενουμεΕυρωπη,… Μνήμη επιλεκτική και χρυσόψαρου….

    15. ΡΙΞΤΕ ΡΙΞΤΕ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    16. Ολη η Ρωσία να πουληθεί δεν θα μπορεί να καλύψει τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ουκρανία. Οχι μόνο ο Πούτιν αλλά πολλοί Ρώσοι θα δικαστούν για εγκλήματα πολέμου.

      1. Για πες μου, που τα είδες τα εγκλήματα πολέμου;
        Γιατί δεν μάζεψαν τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ (και τον Σημίτη μαζί) για την ισοπέδωση της Σερβίας, Αφγανιστάν, Συρίας, Ιράκ, Λιβύης, Σομαλίας, τα τελευταία 20 χρόνια;
        Γιατί δεν μάζεψαν τους Αγγλο-Αμερικάνους, για την ισοπέδωση 57 χωρών τα τελευταία 80 χρόνια συμπεριλαμβανομένων και της Γερμανίας; Ξέχασες ότι οι Αγγλο-Αμερικάνοι σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες αμάχους, βομβαρδίζοντας τις Ελληνικές πόλεις την περίοδο τη Κατοχής; Γερμανοί δεν σκοτώθηκαν, Έλληνες σκοτώθηκαν.

        Εκτός αν δεν είσαι Έλληνας αλλά Ελλαδίτης πράκτορας των Αγγλο-Αμερικάνων και απλά κάνεις προπαγάνδα.

      2. Γιατί δεν ασχολήσε με Μητσοτάκη, Τσίπρα και το υπόλοιπο καθεστώς (ολιγάρχες, κλπ) που εκτελούν γενοκτονία του Ελληνικού πληθυσμού; Κάτι που δεν έκαναν ούτε οι Οθωμανοί.

      3. Δεν μας τα γράφεις και στα εβραϊκά καλύτερα να τα καταλάβει και η κούλα;

    Comments are closed.