ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    λαθρομεταναστες

    Στα χέρια συμμοριών παράνομων μεταναστών έχει πέσει το κέντρο της Αθήνας κάτι που οδηγεί όσους Έλληνες κάτοικους και επιχειρηματίες έχουν παραμείνει στο κέντρο να αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλες γειτονιές.
    Η εγκληματικότητα στο κέντρο μαστίζει, καθώς προσφάτως είχαμε δύο περιστατικά με πυροβολισμούς, τα οποία θυμίζουν στους πολίτες ότι η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Μπογκοτά.
    Οι συμμορίες των αλλοδαπών έχουν οργανωθεί και ρημάζουν τα πάντα. Στόχος τους; Να επεκτείνουν προφανώς τις δραστηριότητές τους σε ολόκληρη την Αθήνα και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις.

    Όλο αυτό έχει μετατρέψει τους Έλληνες σε πρόσφυγες στον τόπο τους. «Είμαστε όμηροι στις γειτονιές μας», αναφέρουν οι κάτοικοι σε τηλεοπτικό σταθμό, καταγγέλλοντας καθημερινές ληστείες, διαρρήξεις, αλλά και συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.

    Και όλο αυτό το χάος… πριν καν έρθει η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στη χώρα. Τότε τι θα κάνουν οι συμμορίες των παράνομων μεταναστών;

    Φυσικά όπως είδαμε και χθες η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να επιβάλει κανόνες στους παράνομους μετανάστες, καθώς την ώρα που απαγορεύει τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη οι Πακιστανοί βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Πάντως οι ιδιοκτήτες διαφόρων υπογείων,ισογειων και γενικώς παλιατζουρων,τρίβουν τα χέρια τους,γιατί ποιος θα τα νοίκιαζε αυτά????
      Το ίδιο συμβαίνει και με τους εκπαιδευτικούς στο κέντρο….
      Πόσα σχολεία θα είχαν κλείσει, λένε,αν δεν υπήρχαν τα αλλοδαπα????
      Και μια προσωπική εμπειρία:
      Γειτόνισσα που έβριζε κάθε μέρα τον συριζαιο για τους αλλοδαπούς,τώρα επειδή οι κόρες της άνοιξαν φροντιστήριο, λέει ευτυχώς που έχουμε και τα αλλοδαπα και έχουμε μπολικους μαθητές……
      Αυτοί είμαστε…το χω ξαναγράψει:
      Ο εχθρός είναι μέσα!!!

    2. Βγαλτε τον Κασιδιαρη με 50% αν θελετε να ξεβρωμισει η χωρα.
      Αλλιως ξαναβγαλτε τους μαφιοζους και περιμενετε να σας γ..
      Πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει στον κοσμο…

    3. Λετε την μιση αληθεια ομως ! Ποια ειναι η αλλη μιση ? Σε ποιους συμφερουν οι λαθρο και γιατι ποτε δεν γινεται αναφορα στους κινεζους που ηρθαν παρανομα ΠΡΟ ΣΥΡΙΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΙΝΔΩΝ και λοιπων εκ της ανατολης . Λοιπον να λεμε ολη την αληθεια..??? Μπορεις να βρεις τρυπα στο κεντρο κατω απο 400 ευρω?? υπογεια 30 τετραγωνικων και αν … 25 τετραγωνικα σπιτι στη ομονοια σε πολυκατοικια 40 ετων το νοικιαζουν 400 ευρω το μηνα?? Οι ιδιοκτητες τριβουν τα χερια τους απο τους λαθρο και τους κινεζους ! ενταξει ??? επισης μαγαζι στη ομονοια τρυπα υπογειο πηγα να νοικιασω ως θεσσαλονικια που θελω να επεκταθω στη αθηνα γιατι κανω χοντρικο εμποριο και ηθελα να νοικιασω ομονοια στη κινεζικη αγορα.. τρυπες.. 50 τετραγωνικα με 40 πρεζονια απ εξω να βαραν ενεση .. 1000 ευρω ενοικιο και 30 χιλιαρικα αερα.. χρις αερα απο 20 χιλιαρικα και πανω δεν βρισκεις τιποτα .. επομενως??? ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις.. ξερω τοσα πραματα και για τους κινεζους και για ολους που θα επρεπε να γραψω σελ εδω.. απλα τα επισημανω για να ξερετε ποιος θελει το κεντρο της αθηνας γεματο πρεζονια και λαθρο .. και πιστεψτε με δεν ειναι ουτε τα πρεζονια ουτε οι λαθρο ——Ελληνες ιδιοκτητες ειναι απο πισω!

    4. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΛΠ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    5. Κασιδιαρη ρεεεεεεε με 40% ηλιθιοι αλλιως να πατε να ga…….te ραγιαδες κοπροελληνες.. Εχετε τον μισθο εχετε την συνταξουλα καλα ειμαστε…..καλα ξεμπερδεματα κοπριτες
      ..βολεμενοι…πασοκ νδ συριζα….ειναι φασιστας ο κασιδιαρης…ευτυχως βγαλατε τον μποκογ και γλυτωσαμε εμεις στην επαρχια…

    6. Αλλοίωση πληθυσμού έγινε εδώ κα 30 χρόνια, 300.000 Γεωργιανοί, 1.000. 000 Αλβανοί, + Πακιστανοί κ.α , στη Θεσσαλονίκη είναι 50-50 έχουν φτιάξει και ομάδα ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί

    7. Ψηφίστε μια φορά σωστά. Δώστε ψήφο και ευκαιρία σε πατριωτικά κόμματα μήπως και αλλάξει κάτι τουλάχιστον στο λαθρομεταναστευτικό. Μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας τη συνταξούλα και το βόλεμα γιατί αυτά μας έφτασαν εδώ.

      1. ….είχαν πολλές ευκαιρίες οι αμετανόητοι παρτάκηδες, πρασινοφρουροί τσιφτετελονταχτηρντήδες….κι όμως απέδειξαν πως δεν σκέφτονται το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενναιών…ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις πολλούς απ αυτούς τα ίδια σκ@τ#@ κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους…

    8. Ειναι μεγαλο το φαγοποτι για να σταματησει τωρα! Σορος και πασης Ευρωπης!
      Αλλα τα Εθνη θα κερδισουνε στο φιναλε! Βλαδιμηρε γαμα τους επιτελους!

    9. Να βράσω το συνταγματικό σας τόξο. Τα θέλατε και τα πάθατε. Δε θέλατε τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    10. έτσι είναι αυτά, δεν σας άρεσε ο Κασιδιάρησ για δήμαρχος τότε που κατέβηκε, Φάτε Μπακογιάννη και τον μεγάλο περίπατο!!αχχαχαχα!μήπωως δίνω ιδέα τώρα… από πλατεία Ομονοίας να την πούμε επίσημα πλατεία Πακιστάν ή πλατεία ISIS??/ Τι λες πουστροκούλα?? και θα πεις μετά, λόγω της κλιματικής αλλαγής πήρε νέο όνομα
      α ρε έλληνες, μια ζωή κοιμόσαστε με τα τσαρούχια!!

    11. Είδατε λοιπόν πόσο ισχυρή είναι η ταμπέλα? Το πόση δύναμη εχουν οι πολιτικοί και ΜΜΕ που εμείς τους δώσαμε? Ο ψυχολογικός πόλεμος έπιασε τόπο για τα καλά , κι εμείς , για να αποφύγουμε τη ταμπέλα του ρατσιστή , καθίσαμε και ανεχτήκαμε τη πολιτική των ανοιχτών συνόρων , της οποίας τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας.Σα κάτοικος του κέντρου της Θεσσαλονίκης , βλέπω πως ακολουθουμε τα χνάρια της Αθήνας , και συντομα η πόλη μας θα αποτελεί μια απο τα ίδια με τη πρωτεύουσα. Είναι θεμα χρόνου πλέον , να παρατήσουμε τα σπίτια μας , τις περιοχές που μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας , για να μη θίξουμε την ιδέα και τους πρεσβευτές της ψευτοπροόδου που μας επιβάλανε, και μας κολλήσουν τη ταμπέλα του ρατσιστη , σε μια κοινωνία όπου όποιος έχει αυτή τη ταμπέλα , δεν έχει μέλλον. Μήπως τα ιδια δε κάνουν με όσους αρνούνται τα μέτρα περιορισμού? Ρατσιστές και αρνητές μας λένε και μας απειλούν οτι δεν έχουμε μέλλον αν δε συμμορφωθούμε. Και επειδή οι περισσότεροι θα συμμορφωθούμε, θα βρούν κάτι άλλο να μας εκβιάσουν και να μας περιορίσουν ακόμα πιο πολύ, κλέβοντας ακομα περισσότερα απο τις ήδη κλεμμένες ζωές μας!

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο, επίσης σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έχουν παίξει και τα σόσιαλ τα τελευταία χρόνια καθώς πολλοί κρύβονται (μκο) πίσω από σελίδες πχ φεις μπουκ τύπου νέα εποχή όλοι είμαστε ένα & πνευματικότητες ακόμα και χιουμοριστικού χαρακτήρα και τραβούσαν κόσμο προωθώντας την όλη κατάσταση με χειραγώγηση, τίποτα δεν είναι αθώο

    12. Είναι σαν να μην υπάρχει για τους λαθραίους κανένας περιορισμός,σαν να τους καλοπιανουν για να χουν την ησυχία τους οι κυβερνήσεις….
      Πιο πιθανόν είναι σε μια διαμάχη για οποιοδήποτε θέμα ανάμεσα σε λαθραίο και γηγενή να την πληρώσει ο γηγενής,ακόμα κι αν έχει δίκιο παρά ο λαθραίος….
      Το ακαταδιωκτο….με τη συμπαράσταση αντιφαδων φυσικά…..

    13. Εφεξής δεν θα ασχολείται κανείς με εμάς τους Εβραίους και προπάντων δεν θα μας βρίζουν γιατί όλοι θα ασχολούνται με τους μελαχρινους που φέραμε ως προκάλυψη.
      Μυρίζομαι χρήμα πολύ χρήμα.

    14. Στέφανε δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας. Σε ένα μήνα ανοίγει δομή στο Φάληρο! Κατ αρχήν θα τους βάλουν σε κτίριο του Δήμου και κατόπιν θα τους πάνε σε σπίτια όπου φυσικά το ενοίκιο ρεύμα νερό και επίδομα 450ευρω ανά άτομο θα το πληρώνουμε εμείς.

      1. Έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα προάστια της Αθήνας όχι μόνο κέντρο! Καλλιθέα Τζιτζιφιές Μοσχάτο νέο Φάληρο Ρέντης γίνεται χαμός, όπως και σε όλη την Ελλάδα, κάθε χρόνο και χειρότερη η κατάσταση πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, αυτή η ιστορία είχε στηθεί πάνω από δύο δεκαετίες σταδιακά το έκαναν όλοι τους στο κόλπο χωρίς να γίνεται αντιληπτό τι ακριβώς συμβαίνει, τώρα χαιρετίσματα

    15. Το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ σύριζα εν εξελίξει.

    16. Η ανικανότητα του πολιτικού βόθρο συστήματος είναι το κάτι άλλο.
      Έτσι τα λαμόγια που τα κάνανε ..σε λίγο οι σκατολαθραιοι φονιάδες θα ζητάνε και εισιτήριο από την Ακρόπολη….
      Μπράβο ΣΥΡΙΖΑ μπράβο ΝΔ

    17. Καλά παθαίνουν να ξεσηκωθούν όπως κάνανε η Ιταλία η Γαλλία κτλ.

    18. Συνταγματικο τοξο και κλεπτοκρατια δε θελατε,ραγιαδες;
      Φατε τα τωρα στη μαπα και σκασμος.
      Ειστε αξιοι της τυχης σας,εσεις τους ψηφιζετε.

    19. Δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος.Θέλετε Κάσι με 15%

    Comments are closed.