ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ! ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    ellada

    Για την ώρα παραμένουν μόνο ασκήσεις επι χάρτου!

    Μετά το μήνυμα Δένδια (δείτε εδώ),έριξε τη “βόμβα” και ο Αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, τονίζοντας πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι διελεύσεις τουρκικών φορτηγών προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

    Κυβερνητικά στελέχη επιμένουν πως η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί δεν είναι ελληνοτουρκικό ζήτημα, ωστόσο αναφέρουν πως η Ελλάδα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των αντιδράσεων της διεθνούς κοινότητα απέναντι στην Τουρκία.

    «Μια τέτοια απόφαση δεν δημιουργεί ατμόσφαιρα για διάλογο. Η επόμενη ημέρα δεν μπορεί να είναι ίδια με την προηγούμενη. Ο διάλογος δεν μπορεί να γίνει με εκβιασμούς και απειλές» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Ερωτηθείς αν ανησυχεί για νέα εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τον Ερντογάν ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απάντησε ότι «δύσκολα θα αρνηθεί (σ.σ. ο Τούρκος πρόεδρος) την πίεση που μπορεί να ασκήσουν 4 εκατ. μετανάστες στο έδαφος της Τουρκίας. Δεν μπορώ να αποκλείσω να ενεργοποιήσει αυτό το “εργαλείο” στα δικά του μάτια».

    Ωστόσο ο κ. Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε ότι «έχουμε ενισχυθεί με μέσα και πόρους για να φυλάμε αποτελεσματικά τα σύνορα» προσθέτοντας ότι η «θεαματική μείωση» που έχει καταγραφεί στις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων από τον Μάρτιο «δεν σημαίνει εφησυχασμό».

    Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις μετά την απόφαση για την Αγιά Σοφιά ο Γιώργος Κουμουτσάκος αφού ξεκαθάρισε ότι το θέμα «δεν ειναι ελληνοτουρκικό το θέμα γιατί περιορίζουμε την διεθνή του διάσταση» σημείωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει να είναι χώρα πρώτης γραμμής στη διεθνή κινητοποίηση κατά της απόφαση του Τούρκου προέδρο».

    «Όλα τα διεθνή φόρα είναι χώρος άσκησης αυτής της δράσης. Ήδη διαμορφώνεται μια συναντίληψη με τη Γαλλία και με άλλα δυτικά κράτη» πρόσθεσε.

    Κατά τον ίδιο «θα πρέπει να αναζητηθούν ευφιείς τρόποι αντίδρασης για την απόφαση αυτή. Οι σχέσεις της UNESCO με την Τουρκία δεν μπορεί να είναι πια ίδιες, πρέπει να αλλάξουν. Αν συμβεί αυτό έχει επίδραση στον τουρισμό και στη διεθνή εικόνα μιας χώρας. Θα μπορούσαν να σταματήσουν οι διελεύσεις τουρκικών φορτηγών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΤΟΥΡΚΙΑ. Μια χώρα χωρίς πολιτισμό αλλά μόνο με ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!
      Αναρωτηθείτε τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα ανά τους αιώνες, πλην ολέθρου, πειρατείας και καταστροφής;
      ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΒΑΛΤΕ VISAs.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!! Βέβαια όλοι οι Έλληνες χοντρέμποροι εισαγωγείς από Τουρκία είναι ΝΔτικά φυντάνια οπότε σιγά μη σκίσει κανένα καλτσόν ο Κούλης, ο “φωτεινός εγκεφαλικά” Νικολάκης και φυσικά και η Τουρκολάγνα ΝΤΟΡΑ. Βέβαια και ο Άδωνις ξέρει απ’ αυτά. Του τα σφυρίζει ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ Πάιατ στο σπίτι του οποίου καταδέχτηκε να πάει να κάνει γενέθλια.
      Και βέβαια οι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ-Μ. Βρ. – ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ σιωπούν ή ψευδίζουν δήθεν τη θλίψη τους. Ενεργούν σαν τις ΕΤΑΙΡΕΣ. Πάνε με όποιον δίνει τα περισσότερα $$$$.
      Το ερώτημα είναι αν το Ισραήλ αποφασίσει να κάνει το τέμενος ΑΛΑΚΤΣΑ, μουσείο υποθέτω ότι θα είναι και αυτό εσωτερικό θέμα του Ισραήλ!!!

    2. Σκέφτηκε κανείς ότι ο Τούρκος Εντερογκάν μήπως είναι κρυπτοχριστιανός και ο διακαής πόθος του είναι να προσευχηθεί στο μνημείο της χριστιανοσύνης και συγχρόνως δουλεύει ψιλό γαζί τους δικούς του

    3. Τι το λετε και δεν το κανετε ρε καραγκιοζηδες;;;;;;; Αλλαξτε τους τα…φωτα τους τουρκαλαδες!!!!!!! Αμεσα μετρα κα γρηγορα!!!!!! Και σταματηστε το τροπαριο, οτι το θαμα της Αγιας Σοφιας δεν ειναι Ελληνοτουρκικο!!!!!!! Πρωτιστως ειναι και κατα δευτερο λογο ειναι παγκοσμιο!!!!!!

    4. Νομιζετε ρε μπαγασες οτι ο Μητσοτακης ειναι τοσο ηλιθιος οσο φαινεται? Νομιζετε οτι επειδη μοιαζει με τον μιστερ μπην και φαινεται σαν να προηλθε απο αιμομιξια συγγενων πρωτου βαθμου, νομιζετε ρε οτι ειναι καποιος βλακας?

      Σας πληροφορω λοιπον οτι απο πηγες που εχω στο Μαξιμου και δεν μπορουν να αμφισβητηθουν,ο Κυριακος ετοιμαζει ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ. Και οταν θα γινει,ΟΛΟΙ θα πεσουν στα γονατα και θα αναγνωρισουν την ιδιοφυια του και τον διορατισμο του.

      Σου λεει ο τσακαλος, εδω εχω πυρηνικη βομβα διπλα μου,την γυναικα μου που εχει παει με την μιση Ευρωπη και Αμερικη.Εχει μαζεψει ολα τα γνωστα αφροδισιακα, και αλλα αγνωστα που δεν εχουν ακομα προσδιοριστει απο την επιστημη.

      Αφου ειδικευεται στους εφοπλιστες την αμολαω στους τουρκους εφοπλιστες στην αρχη θα νομιζουν οτι πηδανε γυναικα πρωθυπουργου και θα χαιρονται,οταν αρχισουν οι ζαλαδες και τα σπυρια και ερθουνε τα αποτελεσματα των εξετασεων,τοτε θα καταλαβουν τι επαθαν.Ενας ενας θα πεφτουν κατω σαν τις μυγες τσουπ η οικονομια της τουρκιας κατω και η απολυτη καταστροφη για την τουρκια τοτε την στελνει του ιδιου του ερτογαν και το παραμυθι τελειωσε,μπαινει θριαμβευτης στην Αγια Σοφια.Θα κατακτησει την Τουρκια χωρις να ανοιξει ρουθουνι και μετα να σας δω τι θα λετε.

      1. Ένα γαμοσταυρίδι να ρίξει και ας μήν είναι ματ. Να γελάσει λίγο το χειλάκι μας !

      2. ξεκαθαρίσω τη θέση μου, έτσι νομίζουμε. Ναι σε όλες τις επιλογές. Και αφού τό ‘φτασες αξιοπρεπώς μέχρι ένα σημείο, μην το γ@μείς στην κορύφωση. Αφροδίσια, όχι αφροδισιακά, γιατί στο τέλος θα καταντήσουμε να μας αρέσει κιόλας.

    5. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΚΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ!

    6. Λήψη κυρωτικών μέτρων που θα υποχρεωθεί να εφαρμόσει η τουρκολάγνα βουλγαρία.

    7. Λίγο δύσκολο τό βλέπω, όταν είμαστε αλυσοδεμένη από τους απογόνους των ναζί ,και τό επέτρεψαν οι καλοθελητες εντός τών τοιχών, νομίζω χλομό.

    8. Επίσης στην ροδο τα γαμημένα τζσμια τους που απσιτουν βσ τους τα συντηρούμε να παραδοθούν στους χριστιανούς ,επίσης να σταματήσουν τα δρομολόγια πλοίων για απέναντι που φορτωμένα αυθημερόν μεταφέρουν τουρίστες για ψωνισ,αντί να αφήνουνστην Ρόδο το συνάλλαγμα τους το ακουμπούν στους βρωμοτουρκους,και ντροπή στους ντόπιους που και αυτοί πάνε στο Μαρμαρά

    9. Σταματήστε ρε να παραμυθιάζετε τον κόσμο που θα σταματήσετε τις νταλίκες. Κατ’ αρχήν έχετε ενημερώσει την γκιόσα; Κάνετε παιχνίδι τώρα με τις δήθεν ρευματοκλοπές βγάλατε όλο τον κόσμο να κλέβει ρεύμα, με το κτηματολόγιο όπου άλλα χαρτιά σας προσκομίζουν και άλλα συντάσσετα,ι για να σας ρίξουν πάλι το πεντάευρο, που έχει αρχίσει να γίνεται συστηματάκι και στα κτεο. Έχετε καταντήσει χειρότεροι και από τους κατσαπλιάδες κοπρίτες.

    10. Στην Τουρκία ο λαός πανυγηριζει στους δρόμους. Λένε πως ο ερντογαν είναι ο νέος Πορθητής, λένε πως η Αγία Σοφια είναι ισλαμιστικη και τουρκική, μας βρίζουν απίστευτα όπως βρωμερα σκυλιά σιχαμερα γουρούνια και πως θα….. κάνουν γκράφιτι στην ιερή εικόνα της Παναγίας! Μιλάνε για μεγάλη ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας, η Sabah γράφει πως από δω και στο εξής κοράνι και προσευχή μέσα στο τζαμί Αγία Σοφία!! Και ο Δενδιας? Σαν φοβισμένο κουτάβι να λέει πως η Αγία σοφια δεν είναι ούτε ελληνική ούτε ορθόδοξη αλλά παγκόσμιο μνημείο κάνοντας τον ερντογαν και τα τουρκικά μέσα να σκάνε στα γέλια. Δυστυχώς παιδιά επί πρωθυπουργιας Μητσοτάκη η πόλη εάλω ολοκληρωτικά. Στέκει η εικόνα της Παναγιάς μόνη της να δακρύζει δεχόμενη προσβολές βεβηλωσεις και χλευασμους. Η Αγία Σοφία παραδίδεται αμαχητί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ στο ισλάμ και στους Τούρκους. Θα ρίξουν πανιά και λέιζερ πάνω στήν ιερή εικόνα της Παναγιάς, θα φτύνουν θα βρίζουν και θα την κοροϊδεύουν. Και μεις εδώ ξεφτιλισμενοι με σκυμμένο κεφάλι να βλέπουμε χωρίς να αντιδρούμε. Ο Δενδιας, εσείς τον βάλατε στην βουλή είπε πως δεν τον ενδιαφέρει η Αγία σοφια γιατί δεν ανήκει στην Ελλάδα, είναι παγκόσμια!!! Δυστυχώς η Αγία σοφια επί Μητσοτάκη και ΝΔ γίνεται τζαμί. Η εικόνα της Παναγιάς αντικείμενο χλευης και υβρεων. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ……………………. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε, μας έχουν ξεφτιλίσει ρε τα μ@υνοπανα. Μέχρι την Αγία Σοφία τζαμί κατάφεραν να κάνουν οι πολιτικοί.

      1. Που σαι όταν τελειώσεις της βρισιες και της καταρες και εκτονωθείς να πας να πληρωσεις την εφορια σου ,και ετοιμασου σου ρχεται και το ΕΝΦΙΑ .

    11. Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν ο τελευταίος πραγματικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας! Όλοι οι υπόλοιποι ήσαν κατοχικοί, είτε των Γερμανών, είτε του ΝΑΤΟ (βλέπε Stay-Behind – μέσα σε αυτούς οι γνωστές οικογένειες και ο Ιωαννίδης της Χούντας), είτε της Γερμανοστραφούς ΕΕ! Με τα “θα” και τα “θα” δεν κατάφερε κανένας τίποτα…

    12. ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…..
      ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ…..
      ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ…..
      ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ…!!!
      ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ….
      ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….
      “ξέρω έναν τρόπο ο οποίος είναι γρήγορος….αποτελεσματικός καί σίγουρος”

    13. Ρε Κουμουτσακο δε θέλουμε άλλο κάρβουνο α,συγνώμη διάλογο εννοούσα με τους μογγολους κάνε διάλογο για το σπίτι σου αν θέλεις. Μας τα πρηξατε πια με το διάλογο της ήττας.

    14. Αντίμετρα κύριοι αλλά όχι στα λόγια… .Επιθετική πολιτική απέναντι στα αρπαχτικά δίποδα.Θέση σε ισχύ(ως απάντηση στο ζήτημα της επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης από τον παρανοϊκό γενίτσαρο Erdoğan)ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ,άρση της λειτουργίας του Ελληνικού Προξενείου της Σμύρνης το οποίο ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ώστε να ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ βάσει πρόβλεψης του Διεθνούς Δικαίου ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ να αναστείλλει τη λειτουργία του προξενείου της Κομοτηνής το οποίο συνιστά ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝΩΩΣ”ΣΚΛΗΡΑ”ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΒΟΥΛΙΜΙΑ,ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟ.Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση.

    15. Κανενα μετρο δεν προκειται να εφαρμοστει και να το θυμηθειτε.Οι οποιες δηλωσεις ειναι πυροτεχνηματα της στιγμης.Ολα θα ξεχαστουν σε μια εβδομαδα το πολυ και ολα θα κυλουν οπως παλια.Οι δε ραγιαδες θα συνεχισουν να πηγαινουν εκδρομες κσι για ψωνια στην τουρκια.Εδω να ψωνιζουμε τουρκικα προιοντα και τα καναλια να προβαλουν τουρκικα σηριαλ.κ.λ.π.

    16. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ…….. ΚΑΡΥΔΙΑ, ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…….

    17. Ο/Η όποιος δεν θέλει να πάει στον μύλο, δέκα μέρες κοσκινίζει λέει:

      Τι θα πει “θα μπορούσαν να σταματήσουν οι διελεύσεις τουρκικών φορτηγών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδος”, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε” ;;;
      -Θα έπρεπε ήδη να έχετε απαγορεύσει την διέλευσή τους, χωρίς λόγια και φραμπαλάδες, ΧΤΕΣ …
      -Θα έπρεπε ήδη να έχετε απαγορεύσει την εισαγωγή τουρκικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά …
      -Θα έπρεπε ήδη να έχετε καταργήσει την μνημειακή υπόσταση του γ@μόσπιτου του κεμάλ …
      -Θα έπρεπε ήδη να έχει ματαιώσει οριστικά την επικείμενη λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό …
      -Θα έπρεπε ήδη να έχετε διατάξει την κατεδάφιση των τζαμιών όλης της Ελληνικής Επικράτειας (σε Κω, Ρόδο, Ιωάννινα, κλπ.), πλην των υπαρχόντων στην Θράκη, όπου ζουν ΄Ελληνες μουσουλμανικού θρησκεύματος …
      – Θα έπρεπε ήδη να έχετε εκδώσει και εκτελέσει -άμεσα- αποφάσεις απέλασης όλων των μουσουλμάνων που εισήλθαν παράνομα στην Χώρα (με πρώτους αυτούς που χάρηκαν και πανηγύρισαν την μετατροπή του Χριστιανικού Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί) …
      -Θα έπρεπε ήδη να έχετε άρει το χορηγηθέν πολιτικό άσυλο σε τούρκους υπηκόους και λοιπούς μουσουλμάνους …
      Θα έπρεπε πολλά να έχετε ήδη κάνει, ΑΧΡΗΣΤΟΙ και προ πάντων να έχετε βουλώσει το βοθροστόμα σας όταν μιλάτε για την “διεθνή διάσταση του θέματος”, παραγκωνίζοντας τον Ελληνικό χαρακτήρα του Ναού, ο οποίος κατασκευάστηκε από τους ΄Ελληνες μηχανικούς Ανθέμιο από τις Τράλλεις (Αϊδίνιο) και Ισίδωρο από τη Μίλητο και λειτουργήθηκε στα Ελληνικά από ΄Ελληνες χριστιανούς ιερωμένους …
      ΄Αντε προχωρήστε σε πράξεις, ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ, που μας φλομώσατε στα “πολιτισμένα” λογύδρια και στις υποκριτικές διαμαρτυρίες, φοβούμενοι μην τυχόν και κινδυνέψετε να σπάσετε κανένα νύχι …
      ‘ Αντε, στο διάολο, κάνετε κάτι ουσιαστικό και αποτελεσματικό, πριν σας πάρουμε με τις πέτρες …

      1. Πο ποοοο ποσα πληκτρολογια εσπασες για να τα γραψεις όλα αυτά; τι κανεις βρε; ποιον θα παρεις με της πετρες βρε; 10 χρονια στα τέσσερα σε εχουν βρε; που πας βρε; με βλαχομαγκιες και πληκτρολογικες κλανιες αντιδράς βρε; αμα εχεις κορασον ξεκινα μαζι με τους ομοϊδεάτες σου αρματωσου και περνα τα σύνορα να παρεις την πολη και την αγια σοφια βρε; αλλα που; με το πρωτο μπαμ το σκατο στην καλτσα θα φτασει βρε;

        1. εσύ μωρή λουλού, που πετάχτηκες σαν τον πόρδο απ΄το βρακί, πού βρίσκεις ότι τα λέει λάθος ; γιατί ενοχλήθηκες ; φοβήθηκες μην τυχόν και σε πάρουνε μαζί τους ή μήπως θίχτηκες που τα χώνει στον γουρλομάτη σου και την παρέα του ; κούλαρε μωρή χέστρα, οι ψυχωμένοι ΄Ελληνες δεν χρειάζονται κάτι στριγκάκια του είδους σου, μόνοι τους θα πάνε και τους τούρκους γαμιώντ@ς θα τους πάνε, γιατί το λέει η περδικούλα τους. εσύ καλού – κακού, πλύνε κ΄λο για νά΄ναι καθαρός, γιατί όταν γυρίσουνε θα σε μαμήσουνε, μαζί με τα αφεντικά σου, που όχι μόνο τις πέτρες δε θα γλυτώσουνε, αλλά 3 μέτρα κάτω απ΄τη γη θα τα χώσουνε. μέχρι τότε κρύψου στο λαγούμι σου, το gay pride αργεί ακόμη, για να παρελάσεις, κλανιάρα ε κλανιάρα και πορδιάρα και τουρκολαγανιάρα

    18. Αλλο να το λεει και αλλο να το εφαρμοζει Θατοκανει η θα μεινει στα λογια για λογους εντυπωσιασμου ως συνηθως

    19. κατι τέτοιοι λακαμαδες ειναι βούτυρο στο ψωμι για τους μογγολους

    20. Μην μας “δουλεύετε” Εβραιοφιλελέδες..Το σημαντικότερο αντίμετρο αν υπήρχαν Έλληνες στην Κυβέρνηση …θα ήταν να ματαιώνατε τα εγκαίνια στο Τζαμί στην Αθήνα στον Βοτανικό που τα’χετε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο. ..τρομάρα σας!

    21. Ας περιμένουμε εάν το κάνουν πράξη. Γιατί η ισλαμοφασιστικη Γερμανία θα έχει αντιρρήσεις σε αυτό. Ας αρχίσουν έλεγχοι σε όλα τα τουρκικά φορτηγά στα σύνορα πρώτα. Στην εε υπάρχει νόμος πως τα φορτηγά οδηγούν συγκεκριμένο ωράριο κάθε μέρα, πράγμα που δεν ισχύει στην Τουρκία. Ο αστυνόμος έχει δικαίωμα να ελέγξει 28 ημέρες πίσω. Κανένας Τούρκος δεν έχει ωράρια όπως προβλέπετε και βάζουν μαγνήτη στο διαφορικό για να μην γράφει ο ταχογραφος. Αυτό σημαίνει πρόστιμο τουλάχιστον 3000 ευρώ και αφαίρεση της κάρτας οδηγού. Από την στιγμή που είναι αλλοδαπό φορτηγό υποχρεούται να καταβάλει το ποσό επιτόπου και άμεσα. Σε λίγο φτάνει καράβι Ηγουμενίτσα με πολλά τουρκικά φορτηγά μέσα. Γ@μηστε τους στα πρόστιμα, έρχονται όλοι με υπέρβαση ωραριων και μαγνήτες. Καλά εσοδα και άμεσα….

      1. Εξαιρετική πρόταση, απ’ αυτές που πονάνε εκεί που πρέπει.

    22. Ναι, το θέμα είναι ότι τους πριετοιναζουμε πριν γίνει το μέτρο αυτό. Οπότε υπάρχουν και άλλοι δρόμοι και συνοριακες χώρες για τα φορτηγά τους ώστε να πάνε στον προορισμό τους!

    Comments are closed.