ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ! ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΑΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK V LIGHT ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ – ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο sputnik-v

    Ο επικεφαλής του ερευνητικού ινστιτούτου Γκαμαλέγια, Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ γνωστοποίησε ότι το μονοδοσικό Sputnik Light μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης από κορωνοϊό κατά 50 με 60%.
    «Υπάρχει μια “ελαφριά” έκδοση, η οποία βασίζεται στο πρώτο συστατικό του εμβολίου Sputnik V. Εάν χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά, μια φορά, χωρίς δεύτερο εμβολιασμό, η μείωση της μόλυνσης από την νόσο ανέρχεται σε 50 ή ακόμη και 60%» τόνισε ο κ. Γκίντσμπουργκ.
    Η πιο περιορισμένη έκδοση του ρωσικού εμβολίου εφευρέθηκε στα τέλη Μαρτίου ως εναλλακτική λύση του Sputnik V που υποβλήθηκε με επιτυχία και στις τρεις φάσεις των κλινικών δοκιμών.

    Το ρωσικό εμβόλιο δύο δόσεων Sputnik V έχει δείξει αποτελεσματικότητα 91,6% με βάση τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο διεθνές ιατρικό περιοδικό “The Lancet” στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Πάνω από 2.000 άνθρωποι έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik Light, που περιλαμβάνει τη μία από τις δύο δόσεις του Sputnik V, κάθε δόση του οποίου βασίζεται σε διαφορετικό ιικό φορέα αδενοϊού, κάτι που κάνει το Sputnik V κατάλληλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?

    2. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η εβραιομασωνία.

    3. Θα διαφωνήσω μαζί σαs.O Πούτιν πρεσβεύει την Παλαιά τάξη πραγμάτων που έχει ωs βασικό τηs δόγμα το τρίπτυχο Πατρίδα,Θρησκεία και οικογένεια,κλειστά σύνορα,κράτη ‘Εθνη και ούτω καθε εξήs.H Νέα τάξη πραγμάτων με κύριο τώρα εκφραστή τον Μπάιντεν θέλει ανοιχτά σύνορα,επιδιώκει την Πανθρησκεία και γενικά τη μείωση πληθυσμού ώστε οι άνθρωποι να είναι εύκολα ελεγχόμενοι.Και τα δύο αυτά ρεύματα εκπροσωπούνται από δύο μεγάλεs δυνάμειs που πολλέs φορέs στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί.αλλά τώρα είναι σε ρήξη.Πρόκεται για τη Μαύρη Αδελφότητα που εκπροσωπεί τη παλιά σχολή για τον έλεγχο των μαζών και τη Λευκή Αδελφότητα που τώρα κάνει κουμάντο.ΟΗΕ,Ευρωπαική Ένωση και όλα τα συναφή είναι δικά τηs.Oi ηγέτεs των κρατών είναι απλά μαριονέτεs τουs και δέχονται εντολέs.Ο Κίσινγκερ,Πρώην υπουργόs εξωτερικών των ΗΠΑ είναι από τουs λίγουs που είχαν άμεση επαφή με τα πραγματικά αφεντικά τηs Λευκήs Αδελφότηταs.Οι Πάμπλουτοι αυτού του κόσμου που κατέχουν τη τεχνολογία που τουs έχει δοθεί είναι χαρισματικοί άνθρωποι με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνηs που επιλέχθηκαν από τη Λευκή Αδελφότητα για να υλοποιούν τα σχέδιά τηs.Όμωs φίλοι μου,όλοι έχουν τα σχέδιά τουs,όπωs και αυτά τα αρχιλαμόγια,όμωs θέλουν δε θέλουν προωθούν το σχέδιο του Πανάγαθου Θεού.και του Σωτήρα μαs Ιησού Χριστού.Πίστη να έχουμε και υπομονή.

    4. αν φερει το ρωσικο θα φυγει νυχτα ετσι του ειπε η μαμα μερκελ

    5. ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”, ¨ΔΙΑΣΩΛΗΜΕΝΩΝ” ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;

    6. Δεν το θέλει ο μητσοτακης γιατί δεν δίνουν μεγάλη μίζα οι Ρώσοι.

    7. 10-12 ΕΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    8. ΚΆΘΑΡΜΑ μιζοτάκη, αφού θα πέσεις, έτσι και αλλιώς, θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλό, πριν πας στα τσακίδια…

    9. Στην Ρωσία δεν προλαβαίνουν τους νεκρούς τους, και κάνουν εξαγωγή το SPUTNIK.

    10. και οι ρωσοι στο ιδιο παιχνιδι της νεας ταξης παιζουν, θεατρο ειναι οπως με τον καλο και κακο μπατσο. Οποιος δεν δεχεται τα εμβολια της νεας ταξης πεφτει στην παγιδα του σπουτνικ… Ρε καποτε ουτε παιδια δεν κοροιδευες τοσο ευκολα, ποσο ηλιθιος εχει γινει αυτος ο κοσμος;

      1. Πόσο δίκιο έχεις…Κάποιοι πιστεύουν ότι και καλά οι Ρώσοι είναι αντίπαλοι της ΝΤΠ ενώ απλά είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος…Μια χαρά χορεύουν και αυτοί στους ρυθμούς της ψευτοπανδημίας.Αλίμονο στους λαούς που κοιμούνται όρθιοι.

    11. Πως μπορεις να αγορασεις το Ρωσικο εμβόλιο οταν εχεις πουλήσει τα παντα στους αντιχρηστους, και εννοείται οτι εχεις φρακαρει απο χρήματα. Kαι μονο η κυνικη παραδοχη του γουρλοματη “οτι αν παρω το ρωσικο εμβόλιο η κυβέρνηση θα πεσει”ειναι απο μονη της αρκετη ο λαος να πράξει το αυτονόητο ….φωτια και τσεκούρι στους προσκυνημενους οπως ελεγε ,και πρωπαντον επρατε, ο Γερος του Μοριά.

    12. Εχουμε μπλεξει με προδοτες μιζαδόρους πολιτικους

    13. Ε μία μέρα θα πεθάνουμε όλοι Αλλά κάποιοι θέλουν να πεθάνουμε πιο γρήγορα

    14. Στέφανε, έχει γίνει κάποια έρευνα να δούμε λίγο την κατάσταση των νεκρών από κορονοιο και αυτών που έχουν μπει στις μεθ? Παράδειγμα, μήπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι ηλικιωμένοι ως επί των πλείστων, έχουν προηγουμένως εμβολιαστεί με το εμβόλιο του Τσιορδα για τον Η1Ν1 και είναι ποιο ευάλωτος ο οργανισμος τους στον νέο κορονοιο? Για ψάξτε το λίγο!!

      1. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΑΡΟ? ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΚΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ.

      2. ” Ο πόλεμος κατά της βλακείας τελείωσε. ΧΑΣΑΜΕ ” ΑΡΚΑΣ

    15. Ολα τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.Στοχεύουν μακροπρόθεσμα στη μείωση του πληθυσμού.Τώρα, αρχίζουν και την παιδοκτονία.Γονείς, εσείς που έχετε μικρά παιδιά και σχολαριόπαιδα, λάβετε τα μέτρα σας.Τον Αύγουστο θα τα τρυπάνε για να τ’ αφήνουν να πάνε σχολείο

    16. Περιμένουμε με αγωνία την στήλη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

      1. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

    17. Φυσικά και είναι το καλύτερο το Ρωσικό εμβόλιο γιατί είναι και το μόνο που είναι Ορθόδοξο!!! Μάλιστα είναι τόσο προηγμένο που είναι και δοκιμασμένο μέχρι και στις αρκούδες της Σιβηρίας και μάλιστα μερικές αρκούδες έζησαν!!! Εγω πάντως θα τρέξω να το κάνω. Θα χτυπήσω και 3 μπουκάλια Vodka και βουρ για Sputnik πάντα με Putnic!!!

    18. Τα ιδια σκατα ειναι ολα τα εμβολια για τον παπαροιο. Καταρχην ειναι ψεμα οτι εχει περασει και τις 3 φασεις κλινικων δοκιμων, αφου το ελαχιστο χρονικο οριο που προβλεπεται ειναι 2 χρονια.
      Αρα κι αυτο ειναι πειραματικο και οσοι το παρουν πειραματοζωα.

    19. το ισραιλινο?? ΕΧΟ-CD 24 που το εδωσε ο νετανιαχου στον ελληνοφωστηρα για δοκιμες στα ελληνικα νοσοκομεια????? που?? τι?? υπαρχει καποιος επαγγελματιας να δωσει πληροφοριες??? η …. δεν…..?? ολα τελος ??? μονο αστρα-ζενεκα?? https://www.timesofisrael.com/search/?q=exo-cd24&submit=search

    20. Η χώρα πληρώνει τις μίζες των μεγαλογιατρών, όπου πέφτει μίζα εκεί και τα καλά φάρμακα.

    21. Στέφανε, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα παιδιά πολλων κομματικών στελεχών έχουν εμβολιαστεί με Pfizer ενω στα παιδιά των ψηφοφόρων τους δίνουν το φαρμάκι του πιθήκου. Αυτο ρίχνει την κυβέρνηση των απατεώνων. Ο κόσμος θα βάλει τα παιδιά του πανω απο την ψήφο στον γουρλομάτη. Αν είναι αλήθεια αυτά. Υπάρχουν πληροφορίες ότι πανε σε δημόσια νοσοκομεία και πέρνουν χαρτί για κάποιο σοβαρό νόσημα που δεν έχουν.

    22. Η κουφάλα ο Σωτήρης πίσω από όλα, τον καρφώνει η μισή επιτροπή λοιμωξιολογων. Αυτή η κουφάλα έκανε δουλίτσες και με τα εμβόλια του Η1Ν1. Αυτός πρότεινε να μη ανοίξουν τα μαγαζιά και να μένει ο κόσμος κλεισμένος στα σπίτια. Γιατί πολύ απλά εάν μένεις συνεχώς κλεισμένος σε έναν χώρο δίχως να αναπνέεις καθαρό αέρα, λογικό ο οργανισμός σου να μην αποκτά ανοσία και να γίνεσαι ευάλωτος. Σωστά Σωτήρη? Τι ποιο καλό για σένα Σωτηρακη να ασθενησουν όσο ποιο πολλοί άνθρωποι γίνεται άρα και να χρειάζεται η χώρα μεγαλύτερες ποσότητες εμβολίων και γρήγορων τεστ. ΣΩΤΉΡΗ, ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΑΝΟΎ ΕΊΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΈΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΏΝ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΣΕ 10 ΕΚ. ΕΥΡΏ???????????????????????

    23. Όλα τα εμβόλια είναι άκρως επικίνδυνα ανεξάρτητος αν είναι ρωσικά η αμερικάνικα . Όλα είναι μέσα στο σχέδιο της παγκόσμιας κατάρρευσης. Λέτε να μην γνώριζαν ότι ο κόσμος παγκόσμια στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν θα δεχόταν να κάνει το εμβολιο .
      Οπότε υπάρχει και το πλαν Β τα ρωσικά εμβόλια που θα εμπιστευτούν ακόμα περισσότεροι . Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι οποίος είναι στην εξουσία είναι βάλτος δεν έχει σημασία σε ποια ήπειρο βρίσκεται . θα έρθει η μέρα πού θα λέτε και το ρωσικό εμβόλιο εχει αποδειχθεί σκάρτο. εφόσον η πανδημία είναι ψεύτικη όπως λέτε και επίσης λέτε ότι είναι ενάντια στην ελίτ και ότι θέλει το καλό λέτε ο ρώσος να έβγαζε εμβόλια ενώ ξέρει τι παιχνίδι παίζετε , και αυτός όπως και οι άλλοι τα ίδια επιδιώκουν .τρέξτε τώρα σαν τα γίδια να το κάνετε

    24. Τη φυσική ανοσία γιατί δε τη λαμβάνει κανείς υπόψη; Επίσης δεν υπάρχει θεραπευτική αγωγή για την αντιμετώπιση της πνευμονίας που προκαλεί αυτός ο ιός ο οποίος υπάρχει τόσες δεκαετίες; Γιατί προτείνετε τον εμβολιασμό ως πανάκεια;

      1. Γιατί το εμβόλιο θέλουν να το καρφώσουν σε όλους , ενώ το φάρμακο θα το πάρουν μόνο όσοι αρρωστήσουν. Στο εμβόλιο είναι η μεγάλη μίζα. Αυτό κάνει και η κυβέρνηση Μιζο-τάκη. Να φαν αυτοί καλά και ας πεθάνουμε εμείς.

    25. ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ!!!

    Comments are closed.