ΤΟ “ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ” ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Ο ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ MEGA, ΧΤΥΠΑΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. O ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΜΙΘΑΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, 17ΧΡΟΝΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    MALELIS-MARINAKIS4

    Τις τελευταίες μέρες, το Mega του εφοπλιστή Μαρινάκη και ένας ιπποκόμος του, ο μπεκρής μανιοκαταθλιπτικός και βαριά άρρωστος Μαλέλης, μαζί με κάτι άλλους σαπισμένους και τελειωμένες και διεστραμμένες αδερφές που παίρνουν έναν σκασμό λεφτά για να κάνουν κωλοτούμπες στο αφεντικό, με πρωτοστάτη τον Συριζομούρη που ο βίος και η πολιτεία του είναι πια γνωστά στο παραδημοσιογραφικό γιγνεσθαι, αποφάσισαν να τα βάλλουν με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τους εργαζόμενους του.

    Με χτυπήματα κάτω από τη μέση- τα οποία αποτελούν για εμάς καθημερινά χάδια και ηδονικές απολαύσεις- αντιλήφθηκαν -έστω και αργά- ότι η ραγδαία κυκλοφοριακή άνοδος της εφημερίδος μας και οι καθημερινές αποκαλύψεις για την βρώμα στο χώρο του θεάματος, αποτελεί τον μέγιστο κίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι ξέρουν και οι ίδιοι για το θέμα της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας και της ανώμαλης ομοφυλοφιλίας που τρώνε τα σωθικά του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και της κοινωνίας. Και έτσι αποφάσισαν να γίνουν υπερασπιστές της ανωμαλίας και της διαστροφής.

    Στο ελεεινό τους παιχνίδι, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν και το δαπανηρό in.gr, το οποίο αποτελεί την κρυφή προπαγανδιστική φαρέτρα του Μαξίμου, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημειολογία για τη συνεχή δικαιολόγηση των κυβερνητικών επιλογών που οδηγούν τη χώρα στο ΧΑΟΣ. Ένα σαϊτ που δεν δικαιολογεί την αναγνωσιμότητά του εν σχέσει με το κόστος του και έχει σχεδόν μηδαμινή παρέμβαση και διείσδυση στα κοινωνικά στρώματα των ενεργών και πολιτικοποιημένων αλλά και συνειδητοποιημένων πολιτών.

    Πάμε όμως να δούμε , ποια είναι η άρρωστη προσωπικότητα που κρύβεται πίσω από τις τρισάθλιες επιθέσεις εναντίον μας.

    malelis-marinakis2

    Μαλέλη τον σκότωσες τον βόα της τηλεθέασης?

    Και διηγώντας τα να κλαις! Καθισμένος στο γραφείο σου -εκεί κοντά στο Ωνάσειο- και με τις [άσχημες] σκέψεις να διέρχονται απ΄το μυαλό σου, όπως τα νευριασμένα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Λ. Συγγρού … Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο άλλοτε ξακουστός διευθυντής ειδήσεων που προ αμνημονεύτων ετών έκανε νούμερα, επειδή καθιέρωσε τα τηλεοπτικά παράθυρα και το ξεμάλλιασμα στις τηλεοπτικές ειδήσεις, σήμερα έχει καταντήσει το Mega Channel πραγματικό «νούμερο» και ομάδα της ξακουστής Κωλοπετινίτσας ..!

    marinakis2

    «Τριάρια» τα νούμερα του Mega στο δελτίο

    Οι ειδήσεις του Μυτιληνιού, με το ζόρι αγγίζουν το 3,3%, πιο κάτω δηλαδή ακόμη και απ΄την καθοδηγούμενη ΕΡΤ. Και πώς να μην το καταφέρει αυτό, αφού τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του βιασμού της Μπεκατώρου, το μόνο που κατάφερε ως διευθυντής ειδήσεων είναι να βρίσκεται πρώτη μούρη στο κεντρικό δελτίο ο Αυγενάκης, ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού, που όταν βήχει ο ιδιοκτήτης του καναλιού Μαρινάκης, κρυώνει αυτός απ’ το φόβο του, μην τυχόν και του πάρουν το χαρτοφυλάκιο …

    Κοιτάτε ποιος μιλάει ..!

    Το Mega Channel, ανήγαγε σε μέγα θέμα την καταγγελία της χρυσής ολυμπιονίκη, την στιγμή που ο διευθυντής του κάποτε ως μεγαλοστέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης «έβγαινε» μόνο με 17χρονες [;] που τω καιρώ εκείνω είχαν την ηλικία της κόρης του. Μέχρι που στα 53 του χρόνια κόντεψε να συναντήσει τον Άγιο Πέτρο. Όταν στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι συνευρέθηκε με μια μικρή, πλην όμως εντυπωσιακή Αλβανίδα. Ήταν τότε που τον Μαλέλη μετά απ’ ένα κοκτέιλ διεγερτικών χαπιών [;], τον πήγαν τέσσερεις αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό και παρέμεινε συνολικά στην εντατική για κανέναν μήνα.

    malelis-marinakis-remos3

    … Νίκησε το τέρας αλλά όχι την Αλβανίδα

    Το εξομολογήθηκε άλλωστε και ο ίδιος προ ολίγου καιρού στην σελίδα του στο Facebook, όπου αν και απέκρυψε να πει όλη την αλήθεια ανέφερε επί λέξει τα εξής: «Σαν σήμερα πριν από 8 Χρόνια ένα γεγονός σημάδεψε τη ζωή μου. Κυκλοφόρησε το βιβλίο μου το Τέρας και Εγώ το οποίο διαβάστηκε από χιλιάδες ανθρώπους. Τους περισσότερους τους συγκίνησε. Άλλους τους έδωσε ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουν το τέρας. Άλλους να απενοχοποιήσουν το πρόβλημα.  Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες γυρίσαμε όλη την Ελλάδα και ενημερώσαμε για την κρυφή πληγή της κατάθλιψης. Πήρα εκατοντάδες γράμματα και μηνύματα. Ακόμη παίρνω. Λίγες ημέρες από την έκδοση έπαθα ένα σοβαρό έμφραγμα . Οι ελπίδες λίγες . Οι γιατροί του Ιατρικού Αθηνών έδωσαν μάχη και με έσωσαν . Από τότε κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου».

    Σχολή μόντελινγκ ή δημοσιογραφίας!!!

    Τι κι αν εγέρασε όμως μυαλό δεν έβαλε. Μέσα από την ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας που διαθέτει εξακολουθεί να βγαίνει για φαγητό ή ποτό, πάντα με τις πιο όμορφες και διαθέσιμες νεαρές. Βέβαια και λόγω ηλικίας, είναι ένα ερώτημα αν ακολουθεί πλέον στα 62 του, τη λαϊκή ρήση «φάτε μάτια ψάρια …», αλλά σημασία έχει η νεανική διάθεση που νιώθει για να «νικήσει» το τέρας των γηρατειών που είναι στο δρόμο …

    Στο στέκι-μπαρ του Νικήτα …

    Προ πανδημίας εξάλλου, ήταν γνωστό το στέκι του με τις νεαρές που «ξεμονάχιαζε» τα βράδια στον κήπο πολύ γνωστού μπαρ της Αθήνας που φημίζεται για την «πολυτισμικότητα», κυρίως σε θέματα αισθηματικών-ερωτικών επιλογών. Ακόμη και ο Νικήτας [μη κάνετε πως δεν ξέρετε] εκεί συχνάζει ..!

    Εκτός αν ο πονηρός Σταμάτης πήγαινε εκεί γιατί ήθελε να … αποκλείσει τυχόν θαμώνες «ανταγωνιστές» του, που λόγω ηλικίας θα νόμιζαν πως το ή τα κορίτσια βρίσκονται εκεί με τον πατέρα τους. Πάντως στη σχολή του Μαλέλη, «τύχη» συνηθίζουν να έχουν μόνες όσες τυγχάνει να κάνουν και παρέα με τον ιδιοκτήτη της σχολής. Και με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να είναι συνεπής στα δίδακτρα, γιατί εκεί ο Μυτιληνιός εκπτώσεις δεν κάνει. Εξάλλου, πριν κάποιο διάστημα «εξαφάνισε» και τον επίδοξο διευθυντή της σχολής όταν ετόλμησε εκείνος  να το παίξει χαλίφης στη θέση του χαλίφη …

    Τον σημάδεψε το έμφραγμα με την πιτσιρίκα

    Μετά το Τέρας ο Μαλέλης, παριστάνοντας κάτι από τον αξεπέραστο Κώστα Ταχτσή, έχρισε τον εαυτό του συγγραφέα και με τη βούλα και στην προδημοσίευση του επιλεγμένου αποσπάσματος «Στη σκιά του μαύρου ήλιου» έγραφε:

    «… Μόλις έκλεισα τα πενήντα τέσσερα. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να πω ότι μάλλον κατάφερα να τα κλείσω, αφού έναν χρόνο νωρίτερα ένα έμφραγμα του μυοκαρδίου παραλίγο να μου στερήσει τα τελευταία μου γενέθλια. Είχα ολοκληρώσει το βιβλίο μου Το τέρας κι εγώ, όπου παρουσίαζα τη μάχη που έδωσα ενάντια στην κατάθλιψη, προσπαθώντας παράλληλα να κάνω καριέρα σε διευθυντικές θέσεις στην ελληνική τηλεόραση. Το βιβλίο μου διαβάστηκε από πολλούς και σε αρκετούς από αυτούς γέννησε την ελπίδα, που είχαν χάσει προ πολλού, ότι η κατάθλιψη μπορεί να νικηθεί. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο μετά από έναν μήνα, από τον οποίο το μισό διάστημα παρέμεινα σε καταστολή, άρχισα τις περιοδείες, τις διαλέξεις και τις συνεντεύξεις για το βιβλίο. Όχι τόσο για να το προωθήσω ώστε να κάνει πωλήσεις –ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα– όσο για να δώσω ελπίδα και σε άλλους ανθρώπους ότι η κατάθλιψη, η σύγχρονη αυτή αρρώστια που ένας φίλος δημοσιογράφος είχε ονομάσει «τέρας», μπορούσε να νικηθεί».

    Η όχι και τόσο «αβλαβής» διέλευση …

    Και ο Μαλέλης, επανέρχεται και συνεχίζει για το χουνέρι που έπαθε:

    «Όταν βγαίνεις από το τούνελ της κατάθλιψης αλλά και από μια σκληρή μάχη με τον θάνατο, αναθεωρείς πολλά πράγματα για τη ζωή. Η φιλοσοφία κερδίζει έδαφος στη σκέψη σου και οι υπαρξιακές ανησυχίες κυριαρχούν. Πολλοί λένε ότι το άγγιγμα του θανάτου σε κάνει πιο σοφό. Δεν ξέρω αν γίνεσαι πιο σοφός, όμως σίγουρα η πυξίδα της ζωής σου στρέφεται σε άλλους ορίζοντες. Τι είναι τελικά η φιλοσοφία; Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι απορίες και ερωτήματα στα οποία δεν μπορεί να δοθεί μία και μοναδική απάντηση. Εάν έχεις απορία ποια γραμμή του μετρό πρέπει να πάρεις και κάποιος σου την υποδείξει, το ερώτημα παύει να υπάρχει. Εάν όμως αναρωτηθείς για το νόημα της ζωής, τότε είναι βέβαιο ότι οι απορίες σου θα αργήσουν να απαντηθούν. Μετά το «τέρας» και την εντατική, ήταν φυσικό να σκέφτομαι ποιον τρόπο ζωής έπρεπε να ακολουθήσω. Στην τηλεόραση είχα κάνει πολλά πράγματα και υπήρχαν σχέδια που με περίμεναν και συνεχώς τα σκεφτόμουν. Μήπως, όμως, είχα φτάσει στο τέλος;

    Ή, μάλλον, μήπως είχε έρθει η ώρα να πω «τέλος»; Ήταν μια μεγάλη απόφαση που έπρεπε να πάρω, όπως αυτές που καλούνται να πάρουν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους  …» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ειδήσεων που έκανε μικρό το Μέγκα του ιδιοκτήτη-πρωταθλητή Ολυμπιακού …! 

    (Θα έχουμε σύντομα και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γύρο αποκαλύψεων. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει με ποιους τα έβαλλαν. Ξεβράκωμα,,,)

    malelis-marinakis

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Για να τα λέμε όλα υπήρχαν και υπουργοί του σύριζα που έκαναν ταξιδάκια με λιαρ τζετ μεγάλο έμπορου Λιβανέζου αν θυμαμε καλά και συγγενεις βουλευτών του σύριζα που πέθαναν από την κόκα στην Αμερική η κόκα δεν είναι προνόμιο μόνο των δεξιών και οι αριστεροί καλά τα πάνε σε αυτό τον τομέα η σαπίλα είναι παντού

    2. Αυτή η Μυτιλήνη ή εγκληματίες ανθέλληνες βγάζει ή καθυστερημένους! Άρα ο Μαλέλης σε κάποια εξ αυτών των κατηγοριών ανήκει…

    3. Πολλοί με ρωτάνε, μα πώς είσαι τόσο νεα, τόσο φρέσκια, τόσο ζωντανή, τόσο έξυπνη, τόσο υγιής, και έχεις τόσο καθαρή και λογική σκέψη και διαύγεια μνήμης;
      – Κάνω την διαιτα, “κόψε την τηλεοραση και θα χάσεις όλα τα περιττά βάρη”. Έτσι την έκοψα μαχαίρι εδω και 10 χρόνια. Την έβαλα στην αποθήκη και ξήλωσα και την κεραία απο την σκεπή! Δεν “τρώω” τα σκουπίδια που “μαγειρεύουν” και σου δινουν να φας, αυτά τα αμόρφωτα, άρρωστα, ανώμαλα και ανισόρροπα δίποδα, και ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ!
      _
      “Στην εποχή μας είναι ηλίθιος αυτός που θέλει να κάνει πραξικόπημα με τανκς, αφου υπάρχει η τηλεόραση”. Ουμπέρτο Έκο

    4. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΝΕΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Ε; ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    5. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΧΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ .

    6. Σπείρες από απατεώνες τα δίνουν και τα κάνουν όλα

    7. Όταν γράφαμε εδώ κάποιοι μην στηρίζετε το big boss της λουκουμόσκονης φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
      Τώρα;;;;

        1. Ανέμενε και σύντομα θα δεις ποιος είναι τοσοδούλης και ποιος γίγαντας.
          Είστε σφουγγοκωλάριοι του big boss και νομίζετε ότι είστε αθάνατοι. Να δω που θα βρεις τρύπα.
          Τα καλύτερα έρχονται. Τα δέντρα γύρω από τη βουλή θα γεμίσουν γραβάτες και όχι μόνο.

    8. Απλά τα κάνουν αυτά γιατί δεν είναι αριστεροί ,το παίζουν προοδευτικοί και αριστεροί
      Οι πράξεις καθορίζουν τι είσαι όχι τα λόγια ,πρέπει να σταματήσει αυτό το ‘ότι δηλώσεις είσαι’ σε αυτή τη κωλοχωρα

    9. Πως γινεται ολοι αυτοι οι αριστεροι που …παλευουν τον καπιταλισμο, να ειναι υπαλληλοι των εφοπλιστων και των μαρινακηδων; γιατι δεν λεει κατι για τα θαλασσοδανεια των καναλαρχων ο μαλελης που ειναι εναντιον του …καπιταλισμου; στεφανε γερα, βγαλτα ολα στη φορα. Κρατα γερα στεφανε.

    10. Γιατί εκφράζουν ΑΠΌΛΥΤΑ και το MEGA-ΛΟ τους αφεντικό. Κ(ρ)ονο-ιός στην Αγγλία και καραντίνα ακριβώς πριν 1 χρόνο, όπως και λίγο αργότερα η φίλη του και στέλεχος του MEGA, Σήλια Κριθαριώτη που τον ευχαρίστησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο φατσοβιβλίο ή στο instagram ,για τις συμβουλές που της έδωσε να αναρώσει……;;;; !!!! Γελάμε ΑΣΤΑΜΑΤΉΤΑ.

    11. αυτή η κουραδομηχανή ο Μαλέλης είναι γυρολόγος των κομμάτων.Μάλλον ετοιμάζεται να προσχωρήσει στο κόμμα των παιδόφιλων

    12. Ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    13. Με ένα νόμο.. Ένα άρθρο… Καταργείς την ιδιωτική τηλεόραση και ραδιόφωνο… Μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από την σαπίλα τους..

    14. Και ποιοι έχουν εκπομπούλες στο ΜΕΓΚΑ; Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Αθερίδης. Το παρεάκι, όπως λέει πλέον όλη η Ελλάδα

    15. Εμείς τα λέγαμε γιατί τα βλέπουμε, έχουν μετατρέψει το Mega σε τρισάθλιο κανάλι για μυαλό ΝΗΠΕΙΩΝ

    16. Μάλλον το κάθε πουτανάκι τύπου Μαλέλη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Χίος εκφράζει χιλάδες αγανακτησμένους Έλληνες.Με λάθος άνθρωπο το έβαλε ο γκουρού των τηλεσκουπιδιών

    17. ο Μαλελης ηταν παντα ενα υποκειμενο….και μετα σερβιρε τηλεσκουπιδια τυπου Πετρουλας στο καναλι του Βαρδηνογιαννη…μεχρι και το ζωο η Γεννηνατα τον καταλαβε και τον εστειλε απο το ΠΑΣΟΚ

    18. Φιλε αληθεια
      Ηταν Κατερινα η Καθριν και ηταν Αλβανο Κοσοβορα και μαλιστα κορη Διπλωματη .Και εγω που ημουν τα μισα χρονια του λεγαμενου δεν τα εβγαζα περα μαζι της .Απιστευτη αλλα με ασχημο τελος αφου την τελειωσαν να μην μιλησει …..

    19. ΤΑ 2ΒΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣΨΤΟΥ ΚΕΜΑΛ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΡΕΜΟΣ

    Comments are closed.