ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ – “ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CNN: ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΡΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΙΤ

    Κοινοποίηση:
    grre

    Ξεκινά σκληρός πόλεμος σε κάθε χώρα αναφορικά με την ενημέρωση μέσω των μεγάλων ΜΜΕ!

    Το διεθνιστικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, πιστό στην δημιουργία συγκεκριμένου κλίματος, χρησιμοποίησε την ανατριχιαστική ουτοπική φράση «Before Times, σε ελεύθερη μετάφραση προ αμνημονεύτων ετών που δεν επιστρέφουν» για να περιγράψει μια εποχή πριν τον COVID, όταν τα ράφια των καταστημάτων δεν ήταν άδεια.

    Η φράση εμφανίζεται σε ένα άρθρο σχετικά με το πώς τα ράφια καταστημάτων τροφίμων “δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο φυσιολογικό φέτος” ως αποτέλεσμα της έλλειψης εργατικού δυναμικού και των περιορισμών στις μεταφορές.
    «Αν ελπίζατε ότι τα μπακάλικα αυτό το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα έμοιαζαν με τους Πρώτους Χρόνους, με απεριόριστες επιλογές στα ράφια όπως σνακ, ποτά, καραμέλες και κατεψυγμένα τρόφιμα, ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε με τα νέα», αναφέρει το άρθρο.

    Η νέα δυστοπική γλώσσα φαίνεται να είναι ο καινούριος τρόπος προπαγάνδας, η οποία στόχο θα έχει να αποδεχτούν οι πολίτες στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλον τον Δυτικό Κόσμο, «την νέα κανονικότητα» , η οποία θα περιλαμβάνει ΤΕΧΝΗΤΕΣ ενεργειακές κρίσεις και ελλείψεις τροφίμων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία θα επιφέρει νέο καθεστώς διακυβέρνησης και μία παγκόσμια αρχή να ορίζει τα πάντα, δίνοντας την «λύση» στο πρόβλημα που ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ δημιουργείται.

    Οι χρήστες του Twitter κατηγόρησαν το CNN ότι χρησιμοποιεί αυτή την γλώσσα για να προκαλέσει φόβο και τρόμο στους πολίτες. Και δεν έχουν άδικο. Ήδη κλίμα δημιουργείται και στην Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Χωρίς αγροτική και βιομηχανική παραγωγή θα υπάρχει έλλειψη προϊόντων και ακρίβεια.
      Η χρήση υπολογιστών, το εναλλακτικό χρήμα και οι προηγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν μπορούν να δώσουν ψωμί στον λαό, όταν δεν υπάρχει αλεύρι γιατί δεν φυτρώνει το σιτάρι και το κόστος μεταφοράς είναι υψηλό.
      Αυτό που προσπαθούν να κάνουν μοιάζει με το σχέδιο του Βαρουφάκη για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
      Οπότε μας βλέπω να επιστρέφουμε από την Αθήνα στα χωριά, να καλλιεργούμε πατάτες και να εκτρέφουμε κότες. Μπορεί να μην έχουμε τότε βενζίνη για το αυτοκίνητο και τρόφιμα, σίγουρα όμως θα έχουμε δωρεάν 5G με 50GB στο κινητό και δωρεάν τηλεόραση με φωτοβολταϊκά.

      1. Και εκεί αν ισχύει αυτό (το αν το τονίζω) θα προκύψουν σωρεία προβλημάτων όπως ιδιοκτησία γης, στέγαση, δικαστικές διαμάχες για το νερό και ότι φανταστείς. Από χωριό είμαστε οι περισσότεροι ή 1ης γενιάς μικροαστοί έχουμε άπειρες εμπειρίες. Επίσης ήδη στην επαρχία οι εκεί γαιοκτήμονες και επιχειρηματίες βασίζονται πλέον σε φθηνά και πολλά ξένα χέρια όπως Πακιστανοί και Αλβανοί. Μόνο έτσι απλό δεν είναι. Άλλα γίνονται αλλά δε λέγονται.

    2. Ότι λένε οι ελίτ ισχύει το αντίθετό. Πρόκειται για έναν ναζισμο σύγχρονου τύπου όπου ο άνθρωπος δεν θα έχει καμία ελευθερία. Θα νομίζεις πως είσαι ελεύθερος, μέχρι εκεί που θα σου επιτρέψουν. Ουσιαστικά τύποι με πολλά πολλά δις διασκεδάζουν κάνοντας πειράματα στους ανθρώπους και στην φύση. Εάν προσέξετε έχουν βγάλει ως Γκεστάπο τους κομουνιστές και τις αριστερές οργανώσεις. Τρανό παράδειγμα η Ιταλία. Οδηγοι φορτηγών, εργάτες φοιτητές αντιδρούν και το κομουνιστικο κομμα Ιταλίας στηρίζει τον τραπεζίτη άνθρωπο της αστικής τάξης και εκπρόσωπο των ελίτ Μάριο ντραγκι χαρακτηριζοντας ως φασίστα όποιον αντιδρά, οι γνωστές μ@λακιες των ρουφιανων μμετζηδων που ακούμε και στην Ελλάδα.

    3. Μαντέψτε παγκόσμιο ποιητές! Θα μπείτε στα λαγούμια σας για να σωθείτε από τα σατανιστικα σας τεχνάσματα, αλλά δυστυχώς για σας δε θα βγείτε ζωντανοί. Τάδε λέγει Κυριος.

    4. Και που να δείτε τι περιμένει την νέα γενιά.. δουλείας..
      https://youtu.be/m6EcQVzmHGw
      Το καμάρι των επιχειρηματιών!

      RESTART THE WORLD!!!

    Comments are closed.