ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΑΙΤΕΙ Ο “ΣΟΦΟΣ” ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ”

    Κοινοποίηση:
    bauntitled

    «Τιμωρίες» και «προνόμια», αυτά θα έχει η «μετά-lockdown» κοινωνία που θέλει ο πνευμονολόγος-Εντατικολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καθώς σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη του θα πρέπει να υπάρξει «διάκριση» μεταξύ εμβολιασμένων και μη, επιβεβαιώνοντας την εφιαλτική πρόβλεψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και αρκετούς μήνες.

    Μάλιστα ο Θ.Βασιλακόπουλος ζήτησε να πληρώνουν μεγάλο πρόστιμο (!) όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι!

    «Το μεγάλο υγειονομικό στοίχημα είναι τι θα γίνει Ιούνιο και Ιούλιο με τα εμβόλια. Από το 50% της εμβολιαστικής κάλυψης πρέπει να φτάσουμε στο 70% ή στο 80% δηλαδή να πείσουμε όσους δεν είναι σίγουροι, που μάλλον δεν θέλουν. Χρειάζονται συγκεκριμένα προνόμια για τους εμβολιασμένους, όπως η μη χρήση μοριακού τεστ σε ταξίδι, μιλάμε για το καλοκαίρι, ή η μη χρήση μάσκας. Όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι να πληρώνουν μεγάλο πρόστιμο» είπε ο «ειδικός».

    «Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ μη εμβολιασμένων που δεν μπορούσαν να εμβολιαστούν δεν ήρθε η σειρά τους κι αυτών που μπορούσαν και επέλεξαν να μην εμβολιαστούν» τόνισε.

    «Χειρότερο μήνυμα για την κοινωνία δεν υπάρχει από το γεγονός ότι 18% των υγειονομικών γιατρών δεν έχει εμβολιαστεί» δήλωσε δε.

    «Έτοιμοι να αφήσουμε το lockdown»

    Όπως επισήμανε ο κ. Βασιλακόπουλος, «προφανώς είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τα lockdown, τουλάχιστον τα οριζόντια lolckdown, αλλά αυτό δεν πρέπει να ληφθεί από την κοινωνία σαν μήνυμα ότι τελείωσε η πανδημία στην Ελλάδα και από αύριο θα διοργανώνουμε πανηγύρια, γάμους κλπ.

    Εξήγησε ότι «τώρα που ανοίγουμε χωρίς να έχει τελειώσει η πανδημία στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Το ότι μας επιτρέπεται να πάμε στο χωριό δεν σημαίνει ότι θα φωνάξουμε μέσα στο σπίτι μας 30 ανθρώπους για γλέντι σε εσωτερικό χώρο. Είναι θέμα ατομικής ευθύνης να λέμε την αλήθεια για τα αυτοδιογνωστικά τεστ πρέπει να είμαστε οι ίδιοι εν μέρει το κράτος, δεν μπορεί να υπάρχει παντού αστυνόμευση».

    Σύμφωνα με τον καθηγητή, τα νησιά πρέπει να προστατευθούν διπλά. «Υγειονομικά το να αντιμετωπίσεις κρούσματα στα νησιά είναι πολύ πιο δύσκολο δεν έχουν άπειρες υγειονομικές δομές και δεν είναι απλές οι αεροδιακομιδές. Επίσης σε κρούσματα σε ένα νησί η ζημιά θα είναι μεγάλη για όλα τα νησιά» σημείωσε.

    Δήλωσε ότι είναι απόλυτα λογική η παράταση του ωραρίου στην εστίαση και μειώνει και τις δικαιολογίες για πάρτι. «Να κάνουν υπομονή οι νέοι μας σε 1 με 1,5 μήνα θα λειτουργήσουν και τα μπαρ» ανέφερε.

    Ο (μη υγειονομικός) λόγος που πρέπει να φοράνε μάσκες οι εμβολιασμένοι

    Το αρνητικό self test δεν είναι «συγχωροχάρτι» για να βγάζουμε τη μάσκα, ακόμα και το αρνητικό μοριακό δεν μας εξασφαλίζει 100% ότι δεν έχουμε νόσο, και πάντως πρέπει να προσέχουμε παρατήρησε ο κ. Βασιλακόπουλος.

    Υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμένος με δύο δόσεις, και έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα από τη δεύτερη, έχει ελάχιστη, κάτω από 10%, πιθανότητα, να φέρει τον ιό με ή χωρίς συμπτώματα, και αν τον φέρει έχει πολύ μικρό ιό μέσα του και η πιθανότητα μετάδοσης στους άλλους είναι ελάχιστη.

    Ξεκαθάρισε όμως ότι «πρέπει να φοράει μάσκα, γιατί αύριο 70 με 80% των πολιτών θα κυκλοφορεί στο δρόμο και θα λέει ‘είμαι εμβολιασμένος’ δεν μπορεί να γίνει έλεγχος σε αυτό. «Από τον Ιούνιο που θα έχουμε λίγο λιγότερη επιδημία και περισσότερους εμβολιασμένους τότε θα είναι πολύ πιο εύκολη η σαφής διάκριση εμβολιασμένων – μη εμβολιασμένων» τόνισε.

    H Pfizer/Biontech, υπενθύμισε, έκανε αίτηση στον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων και τροφίμων (FDA) για την πλήρη έγκριση του εμβολίου τους κατά του κορωνοϊού. «Θα έχει έγκριση σαν οποιοδήποτε φάρμακο, και δε θα μπορεί να λέει κάποιος μετά ότι δεν πήρα το εμβόλιο γιατί πήρε επείγουσα έγκριση» εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. Εχω αυτοάνοσο. Θα ήθελα να ξέρω αν εμβόλιαστω και παθω κατι, ο κυριος αυτός που ουτε το ονομα του δεν αξίζει να αναφέρω θα αναλάβει της ευθυνες του για της δηλώσεις του, θα φροντισει την οικογένεια μου και την οικογένεια του κάθε κακομοίρη Έλληνα που έφυγε τσαμπα από το μπολι η θα βγάλει την ουρά του απέξω όπως κάνει κάθε αξιοσέβαστο πολιτικος σε αυτή την .

    2. Που να ψοφήσεις από την πανδημία φασίστα!

    3. Να τιμωρηθούμε με μαστίγωμα στις πλατείες. Πόρωσε μας περισσότερο, συνεχίστε δίποδα κόπρανα να εκβιάζετε τον κόσμο, με αυτήν την συμπεριφορά ακόμα και αυτοί που είχαν αμφιβολίες δεν θα το κάνουν σίγουρα. Ο ίδιος ο Θεός να κατέβει και να μου πεί να το κάνω ΔΕΝ θα το κάνω, γιατί δεν ανέχομαι απο κανέναν να με εκβιάζει! Το σώμα μας μας ανήκει όπως και η ψυχή μας!

    4. εξαίρετος συνεργάτης μας
      φανατικός της νέας τάξης
      υπάκουο τέκνο της Συναγωγής

    5. θλιβερε, δις θλιβερε, Τι το παιζεις, θελεις να διχασης τον κοσμο,…. δεν ντρεπεσαι, καταλαβαινεις τι προτεινης,,,
      ουτε η χουντα δεν ειχε τετοιες σκεψεις, ο κοσμος θα στο ξεπληρωση στο μελλον, ο λαος δηλαδη, που θελεις να διαλυσης………….Ελεος

    6. Δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό λόγω συντάγματος αλλά και η εε έχει εκδώσει απόφαση που απαγορεύει στα κράτη μέλη να μιλάνε για υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Αφήστε τους καραγκιόζηδες να τραγουδάνε. Βέβαια ο εισαγγελέας μόνο το Στέφανο ήξερε να καλέσει για ψευδή διασπορά ειδήσεων. Με αυτόν όλα καλά.

    7. Αυτη τη κυβερνηση, πρωθυπουργο και πολιτικους εχουμε, τι περιμενατε??
      Μας φτυνουνε πατοκορφα και ασυστολα. Προσπαθουν με εκβιασμους, τρομοκρατια και “διαιρει και βασιλευε”, να επιστυχουν αυτο που θελουν.

    8. Εσύ ασχολήσου μέ τήν χασαπική σου καί μήν μπαίνεις σέ ξένα χωράφια.

    9. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΟΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΕΘΑ?

    10. Βάλτε όσα πρόστιμα θέλετε, λέω όχι στο εμβόλιο, ετοιμαστείτε όμως κι εσείς για την ώρα που θα πληρώσετε για την νεοταξιτικη συμπεριφορά σας. Ηλιθιοι…

    11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
      ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
      Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ2021 Θ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ 2020.
      ΜΟΝΟ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΩΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
      ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
      ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
      ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩΜΕ.

    12. Έχετε κανένα γιαούρτι μαζί σας όταν βγαίνετε έξω μήπως και τον δείτε πουθενά. Είναι ό,τι πιο κόσμιο μπορώ να σκεφτώ για τους κυρίους τύπου Βασιλακόπουλου.

    13. Εγώ ζω για να τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα γιατί και αυτοί έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    14. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΑΛΙΟΦΑΦΛΑΤΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕς ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΙΕΤΕ ΜΕ ΖΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙς ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΗΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΙΕΤΕ ??

    15. ΕΑΝ ΥΠΙΡΧΕ ΠΑΝΔΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΕΒΛΕΠΕ ΦΡΥΚΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟς ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΔΙΧΩς ΦΟΒΕΡΕς ΚΑΙ ΤΗΜΟΡΙΕς ! ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΘΑ ΜΑς ΕΓΡΑΦΕ ΟΠΩς ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑς ΘΑ ΕΛΕΓΕ

    16. βασιλακοπουλε τραβα γ@μισου μπουλοφατσα και τραβα και το καζανακι με το κεφαλι μεστην λεκανη

    17. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ….
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΤΡΑΧΟ…

    18. ρε βασιλακοπουλε κοτα λυρατη που εισαι αν εισαι αντρας με παντελονια και οχι στριγκακι για βγες και πες τα αυτα σε κανενα ιατρικο συνεδριο και εκει θα δουμε αν εισαι μαγκας. και οχι μεσα απο το γραφειακι σου και κλειδαμπαρομενος στο σπιτακι σου.αλλα ετσι μαγκας μεσα απο το σπιτη σου και απο την τηλεοραση του σκαι ησουν παντα.κυκλοφορα εξω αν εχεις κοτσια μωρη κοτα χωρις σωματοφυλακα να δεις τι φαπες θα σου ερθουν σκατομαγκα.

    19. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά πουλημένα γουρούνια σαν το Βασιλακόπουλο. Αυτό τους λένε τ’ αφεντικά τους να πουν και αυτό λένε. Η καράφλα τους δεν έχει κάτι το ωραίο ν’ ακούσει ο κόσμος.
      Άπαξ μαλακας πάντα μαλακας.

    20. Για να το λέει αυτό το λαμόγιο και να συμφωνούν τα υπόλοιπα καθεστωτικά παράσιτα λάκον έχει η φάβα , δεν ακούμε όμως και την ψευτοαντιπολίτευση να λέει κάτι διαφορετικό , αρα την δουλειά την έχουν άπαντες στρωμένη να την σερβήρουν στόν λαούτσικο , παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά πρέπει κάτι να
      κάνουμε γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε , θα μας ξεκάνουν πρήν την ωρα μας

    21. Α ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΈΨΕΙ ΤΟ ΖΩΟ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΈΝΑΙΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕΣ; ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ Ή ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ; Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α

    22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ …….

    23. Αυτους που τρομοκρατούν το κόσμο ξερεις Βασιλακοπουλε πως τους ονομαζουν ;

    24. Βασιλακοπουλε :ποσο μαλακας μπορει να εισαι;κοψε λοιπον την μαλακια να γινης ανθρωπος ρε ζωων.

    25. Ρε Γκεμπελισκε της δεκαρας εχεις ακουσει τιποτα για το πρωτοκολο της Βαιμαρης και την απαγορευση χορηγησης οποιασδηποτε ιατρικης πραξης δια της βιας σε καθε ελευθερο πολιτη?
      Και μονο για αυτη την δηλωση σου θα επρεπε να επεμβει Εισαγγελεας

    26. Βρωμιάρη ενω εισαι γατάκι του κερατα βγαζεις και γλωσσα που να σε παρει, θες ψηλορείτη και ξεβράκωμα τιποτα αλλο δε σου λέω.

    27. Πόσα του έδωσαν η του έταξαν για να τα πεί αυτά? Ηρεμα ρωτάω…..

    28. Και αν πάθουν τίποτα από το εμβόλιο θα τους αποζημιώσετε εσεις κ.Βασιλακόπουλε; Με την προσωπική σας περιουσία; Αυτό βέβαια ούτε καν να το ρωτήσει ο Πορνο-σαλτε ούτε ο άλλος ο Οικονόμ-ας ούτε η κυρά του πάνελ. Μια ερώτηση που ποτέ δεν τίθεται σε κανένα κυβερνητικό παπαγαλάκι. Τι θα γίνει αν εμφανίσουν παρενέργειες από το εμβόλιο και πεθάνουν; Ποιος έχει την ευθύνη και ποιος θα πληρώσει σε τέτοια περίπτωση; Για να μας πείτε ρε μπαγλαμάδες δημόσιο-κάφροι του πρωκτου

      1. 🙄Τα μπόλια δεν έχουν παρενέργειες ποτέ, σώζουν ζωές.
        Όσοι πάνε στον άλλο κόσμο πάνε από άγχος και στρες. 😆Καινούριο αυτό. Τι δεν το ακούσατε;;;

    29. Βασιλακόπουλε μη σε βρούμε πουθενά γαμημε…ε την εβαψες αρχι…ι,πόση μίζα πήρες !

    30. Μας εχετε φτασει στο αμην με ολα αυτα που λετε εσεις οι δηθεν “ειδικοι” γιατροι και λοιποι απαυτολογοι.σας πρεπει αφορισμος να μην μεινει ενας σας.

    31. τους αφηνουμε τους μουλους και μας κουνανε το δαχτυλο και μας κατατρομοκρατουν..αλλα στην Ελλαδα της διαφθορας δεν υπαρχει ουτε ενας εισαγγελεας να τραβηξει ετσι για τα ματια του κοσμου αυτου του αλητη που τρομοκρατει τον κοσμο..

    32. Θα τα πουμε στα δικαστηρια, ρε φασιστακο και μετα ερχεται πισσα και πουπουλα για τα λαμογια.

    33. πείτε του να πάει στο διάολο το κοπρόσκυλο και όλη η συμμορία του νοσηρού.

    34. Το σύνταγμα το λέει καθαρά ο κάθε εμβολιασμός των πολιτών είναι π ρ ο ο ρ ε τ ι κ ό ς , εδω υπαρχει σαφή καταπάτηση του συντάγματος ενα συνταγματικό δίκαιο που όλοι τους το έχουν κάνει κουρελόχαρτο , μιλάμε για … πολύ δημοκρατία που ουτε στήν χώρα των ζουλού δεν γίνονται αυτά

    35. Αυτό πια είναι εγκληματική νοοτροπία. Θέλουν με τη βία να επέμβουν στο σώμα του άλλου.

    36. Ψήφισαν ασυλία για όλους αυτούς και παραπηρανε αέρα.
      Περίμενε μέχρι το βράδυ να δεις τι θα σου γράψουν στα σχόλια. Ειναι νωρίς ακόμα δεν έχει μπει κόσμος.

    37. Τον κάθε μαλακα Βασιλακοπουλο που λέει ότι θέλει και απειλεί όλους, κάποια στιγμή κάποιος έντιμος δημοσιογραφος θα πρέπει να βγάλει στη δημοσιότητα την φορολογική τους δήλωση για να καταλάβουμε ποια είναι και τα πραγματικά τους κίνητρα που σίγουρα δεν είναι ιατρικά..

    38. Ζω για να σας δω όλους εσάς στης φυλακής τα σίδερα. Δε θ αργήσει η στιγμή.

    39. oταν αρχισουν και πεφτουν σαν τα κοτόπουλα τα δημοριογραφακια του συστηματος τοτε θα γελαμε.
      ρε βλακα Οικονομου, προσφατα επαθες εγκεφαλικο. Δεν σκεφτηκες -εστω και ελαχιστα- ότι το εμβολιο αυτό θα σε στειλει μια ωρα αρχιτερα αφου κανει καρδιακα και εγκεφαλικα.

      Δεν το σκεφτηκες ε?
      συνεχισε να προσπαθεις να πεισεις τον λαο να δημητηριαστει. Σου ρχεται και σενα

    40. Στην χώρα του Μαλακα ο κάθε ανεγγεφαλος λέει ότι θέλει!!!! Το πρόβλημα είναι ότι καθόμαστε και τρώμε ότι μας σερβίρουν!!!! Δεν είναι τίποτα τυχαίο στην χώρα του Καραγκιόζη!!!! Ψεύτες Κλέφτες και Ρουφιάνοι!!!! Αυτοί είμαστε!!!!!

    41. Η ποδιτσα illuminati πήρε εντολές από τα εργαστήρια της Στοάς κ μας προκαλεί φόβο κ τρομο.
      Όσα πτυχία κ να έχεις δε βγαίνεις αβερτα στο γυαλί άμα δεν είσαι ποδιτσα.
      Ειδικά οταν βγαίνει στο παράθυρο της ΤV εκείνος ο Εξαδάκτυλος ο επιστήμονας του ……μου προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων.

    42. Ο FDA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FDA ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 17000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ) ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 3 ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
      ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 1 ΜΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
      ΗΔΗ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ TEST ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΛΕΝΧΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ??

    43. Τόσα ψέμματα που λένε εξ’αρχής και τόσες απαγορεύσεις γιατί νομίζετε ότι έγιναν; Ακριβώς για να εκβιαστεί ο κόσμος να πάρει τα εμβόλια τους και τα πιστοποιητικά τους. Απλά ξετυλίσσεται σιγά σιγά το σενάριο, δεν τα λένε όλα εξ’αρχής.

    44. ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΑΝΤΕ Γ@@ΜΗΣΟΥ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΑΜΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΡΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

    45. Αυτος ο καριολης μπορει να κανει και το δικο μου , το το χαριζω και μετα θα δουμε ποιος θα τιμωρειται

    46. Και κλειστε τις ειδησεις! Εκτος απο τον αξιοθαυμαστο κυριο Αντωνιαδη υπαρχει κανεις αλλος;;;; Ο εισαγγελεας που ακουει να μας απειλουν και να μας τρομοκρατουν αραγε ποτε αντιδρα;;; Ρητορικα ερωτηματα, τις απαντησεις δυστυχως τις ξερουμε…

    47. Εγώ προτείνω χημικό ευνουχισμό σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για αρχη.
      Εν συνεχεία να τους κλείνουν σε κλειστά κέντρα συγκέντρωσης χωρίς φαΐ και νερό και ύστερα στους ειδικά διαμορφωμενους φούρνους που θα υπάρχουν για να γίνουν σαπουνια(απολυμαντικα) και να μοιραστούν στους εμβολιασμενους.
      Έπειτα αφού θα χουν γίνει όλοι σαπούνια, δήμευση της περιουσίας των αποθανοντων αρνητων και να μοιραστούν σε ταλαιπωρημενους μετανάστες πολεμου από το Μπαγκλαντές ή να ξεχρεωσουμε το κόμμα μας, τη ΝΔ της καρδιάς μας.

    48. Αθλιε τρομοκράτη σού αύξησε τήν μίζα ό Εβραίος ό Μπουρλάς;
      Γιάννης Λάκων

    49. ομολογία πίστεως στον Κύριο η άρνηση του εμβολίου με οποιαδήποτε συνέπεια!!

    50. Οι μεγαλύτεροι αλήτες έχουν τα μεγαλύτερα πτυχία

      1. Σιγά το καινούργιο… Και ειδικά από το Harvard…

    51. Ο καθένας για την ζωή του και την υγεία του κάνει τις δικές του επιλογές. Οι εμβολιασμένοι θα υποστούν τις μακροχρόνιες συνέπειες. Αυτοί που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα υποστούν τις παρούσες συνέπειες μέχρι να σβήσει η πανδημία.

      1. Μόνο αυτοί που έκαναν το μπολι έχουν λόγους να φοβούνται, οι υπόλοιποι ΟΧΙ.

    52. Αναρωτιέμαι πώς να είναι άραγε η προσωποποίηση του επιστημονικού κωλοπαιδισμού.

    53. Να βγάλετε το βίντεο που σε μια εκπομπή σε κυβερνητικό κανάλι αυτός ο ίδιος του ξέφυγε και είπε πως θα πεθάνει πολύς κόσμος από το εμβόλιο. Και τον κόψανε αμέσως

    54. Άι πνίξου ρε τρομοκράτη. Σε γράφω στα παπ@ρια μου. Δε φοβάμαι τίποτα.

      1. συμφωνω μαζι σου αλλα εγω τους εχω γραψει ολους αυτους που βγαινουν και κουνανε το δαχτυλο απο την αρχη του σεναριου φοβαται ο αχρηστος μην χασει μιζα ουτε απο ενα δηλητηριοεμβολιο μας τα εχουν κανει τσουρεκια πλεον με μαγια και με φαρινα που φουσκωνει μονη της

    Comments are closed.