ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ – ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    lkj

    H τελική ρωσική επίθεση στο Κίεβο φαίνεται ότι ξεκινά ξυπνώντας μνήμες Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπως η Μάχη του Στάλινγκραντ το 142.  Βίντεο δείχνει ένα ρωσικό κομβόι με τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου BMP-2 και T-80BVM, να εισέρχονται στην περιοχή του Κιέβου.

    Επίσης οι Ρώσοι κατέρριψαν σήμερα τρία ακόμα ουκρανικά μαχητικά Su-27 κοντά στην Πολτάβα, ένα αεροσκάφος εγγύς υποστήριξης Su-25 στο Γκόστομελ του αεροδρομίου «Αντόνοφ» και δύο ελικόπτερα Mi-24 στην περιοχή Makarov.

    Οι Ρώσοι εισέρχονται στο Κίεβο από την πλευρά του άξονα του Δνείπερου (ο ποταμός διαπερνά την ουκρανική πρωτεύουσα), όπου η μεγάλη φάλαγγα στα ανατολικά του και μία μικρότερη δυτικά του ποταμού, όλες με προέλευση από την Λευκορωσία.

    Η κίνηση επιβεβαιώθηκε από τον πρώην στρατιωτικό σύμβουλο της Α.Μέρκελ στρατηγό Έριχ Βαντ (Erich Vad): «Τις επόμενες ώρες, η στρατιωτική προσπάθεια των Ρώσων θα εστιαστεί στο Κίεβο», δήλωσε.

    Ο τελευταίος μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF κατέρριψε τους μύθους των ελληνικών φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και των αστείων στην πλειοψηφία τους «αναλυτών», τονίζοντας ότι «Πρώτον οι Ρώσοι αισθάνονται πολύ ασφαλείς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προελάσουν γρήγορα, δεύτερον έχουν άλλη τακτική από αυτήν που νόμιζαν οι δυτικοί και τρίτον δεν υπάρχει ενεργός ουκρανική Αεροπορία πλέον».

    Ο Erich Vad είναι απόστρατος στρατηγός της Bundeswehr, διετέλεσε σύμβουλος στρατιωτικής πολιτικής της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ από το 2006 έως το 2013.

    «Η ρωσική στρατηγική στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι να περικυκλώσει τα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ουκρανία και να αφήσει πολλούς πρόσφυγες έξω. Πολλοί δεν μπορούν να φύγουν από εκεί και δεν θέλουν καν να φύγουν», συνέχισε ο Βαντ αναφερόμενους στους ρωσόφωνους κατοίκους. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

    Και αναφερόμενος στην ρωσική τακτική είπε: «Οι Ρώσοι πηγαίνουν σε αυτές τις πόλεις επιλεκτικά για να εξουδετερώσουν σημαντικά κυβερνητικά κτίρια και στρατιωτικές υποδομές. Δεν πάνε για να τις καταλάβουν. Αυτή είναι η στρατηγική των Ρώσων, με την οποία θα πάρουν το χρόνο τους,

    Παίζουν  με τον χρόνο γιατί θέλουν να “στεγνώσουν” αυτά τα παγιδευμένα αστικά κέντρα από τις νυν κυβερνητικές δομές».

    Σε ερώτημα «γιατί η ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή μήκους 64 χλμ. έξω από το Κίεβο δεν έχει προχωρήσει» (οι αστειότητες περί «έλλειψης καυσίμων και τροφής» μετά από μία εβδομάδα, σταμάτησαν να ακούγονται από Έλληνες και δυτικούς «αναλυτές»).

    «Η πομπή δεν έχει κολλήσει» εξήγησε ο Βαντ. «Μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι οι Ρώσοι αισθάνονται πολύ ασφαλείς. Δεν υπάρχει ουκρανική αεροπορία και η απόδειξη είναι ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν τρόπο να εξαλείψουν αυτόν τον φαινομενικά γελοίο στόχο από στρατιωτική άποψη. Γι αυτό και οι Ρώσοι αισθάνονται ασφαλείς κι έχουν “παρκάρει” εκεί.

    Αλλά οι ενέργειες τις επόμενες ημέρες προς το Κίεβο θα ενταθούν σε μεγάλο βαθμό. Και αυτό θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τους Ουκρανούς, που αμύνονται γενναία. Δύσκολα θα αντέξουν».

    Με βάση τις πληροφορίες του ρωσικού υπουργείου, από την αρχή της εισβολής μέχρι σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει 2.396 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Αυτά να τα πεις στον πράκτορακο καραγκιοζη που τοποθέτησαν για πρόεδρο

    2. Η Ρωσία το είχε ξεκαθαρίσει από το 2008 ότι ΔΕΝ θα δεχθεί την εισαγωγή της Ουκρανίας στο νατο για πολλούς λόγους. Τώρα δυστυχώς ο κύβος ερρίφθη

    3. Ο πρόεδρος Πούτιν σάν τόν αρχάγγελο Μιχαήλ μέ τήν πύρινη ρομφαία στό χέρι θά στείλει τούς εβραιοναζίδες τού Κιέβου στόν Αδη καί στά Τάρταρα.
      Γιάννης ΛΆΚΩΝ

      1. Πως είναι δυνατόν να ταυτιζεις έναν κομμουνιστή αθεο πρώην κα γκε μπιτη ισλαμοφιλο με τον αρχαγγελο Μιχαήλ βρε κρετινε;

    4. Κάθε ημέρα που περνάει οι ρωσοι μπαίνουν μέσα 15 + δις ευρώ. Το πολύ σε τρεις μήνες η οικονομία τους θα επιστρέψει στα επίπεδα του 1991 . Το μεγαλύτερο σφαλμα του τέως αρχηγου της κα γκε μπε ήταν η εισβολη στην Ουκρανία και δυστυχώς θα το πληρωσει παλι ο ρωσικός λαος.

    5. Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΈΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥΣΤΙΝ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΟΣΝΙ.

    6. Οι ρωσοι έχουν κομπλεξ μετά της ταπείνωση που είχαν υποστεί παλαιότερα στο Αφγανιστάν και αργότερα στην Τσετσενια , αυτος είναι ο λόγος που απλά πολεμούν από απόσταση με πυροβολικο και ρουκέτες, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να κάνουν εφοδο στης πόλεις με πεζικό και τεθωρακισμενα γιατί θα υποστούν παλι εξευτελιστηκες ήττες όπως τοτε στο Γκροσνι.

    7. ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΚΑ ΓΚΕ ΠΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ CΛΑΒΑ UΚΡΑΗΝΝΑ

    8. Τρελάθηκε ο άνθρωπος σκοτώνονται αθώα παιδιά και άμαχοι Φεύγει ο κόσμος από τα σπίτια τους με χειμώνα Ο Πούτιν το καλύτερο που θα έκανε ήταν να συλλάβει τον Εβραίο Ζελεσκι που και αυτό δεν θεωρείται σωστό Πιστεύω που σειρά θα έχουν και αλλά κράτη στην περιοχή Το αποτέλεσμα τη πληρώνει ο κοσμάκης

    9. Θέλουμε το κεφάλι του Πουτιν σε πιατέλα και όποιων εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
      Καθώς κι όσων στηρίζουν κι επιβραβεύουν τέτοια εγκλήματα, όπως είναι πολλοί εδώ μέσα…. Ανεγκέφαλα ποταπα όντα

      1. Δηλ θέλεις και το κεφάλι του Μπουs jr ,του Κλίντον και του Ομπάμα ποταπό ον

    10. ΚΑΤΩ Η ΠΑΡΕΑ (ΛΟΑΤΚΙ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΧΑΖΑΡΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΡΟΦΕΣ) ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ! ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ!

    11. Ειστε καράβλαχοι, ανεπίδεκτοι μαθήσεως!
      Σας είχα εξηγήσει τι ακριβώς θά γίνει πρίν 11-12 μέρες. Εξαιρετική στρατηγική από τόν Πατριώτη Τζουντόκα, Βλαντιμίρ Πούτιν.
      Όι καταρρίψεις, δέν έγιναν σήμερα αλλά πρίν 2 μέρες!! Ω, Θεέ μου.. γιατί νά ζώ σ’ αυτή τη Χώρα?..

    12. Ο ναζισμός θα παταχθεί με τη βία. Στη ρωσια και στη λευκορωσια ο ναζισμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ! Σε άλλες χώρες επιτρέπεται.

    13. ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.

    14. Σε αντίθεση με τους αιμοπότες δυτικούς ο Πούτιν δεν θέλει αίμα ειδάλλως θα τους είχε σφάξει όλους μέχρι τώρα.Με τη αργή προέλαση του στη Ουκρανία δίνει μαθήματα ανθρωπισμού σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ με στόχο τη επαναδημιουργία κοινοπραξίας κρατών στα πρότυπα της ΕΣΣΔ χωρίς το δηλητηριώδες ΚΚ.

      1. Πουλάς τρέλλα; Αν ήσουν εσύ ή τα παιδιά σου στην θέση των θυμάτων να δούμε τι θα έλεγες. Ντροπή σου!

        1. Αυτά να τα πεις στον πράκτορακο καραγκιοζη που τοποθέτησαν για πρόεδρο

      2. τασο παρε χαπια οι ουκρανοι τον ρωσο τον για χαβαλε τους εχουν σκισει ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΖΕΦ

    15. Αυτά είναι εγκλήματα πολέμου. Κάθε εγκληματίας πολέμου θα πληρώσει πολύ ακριβά. Δυστυχώς θα πληρώσει και ο αθώος Ρωσικός λαός. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι έχουμε εικόνες Β΄παγκοσμίου πολέμου.Πολύ λυπηρό για την ανθρωπότητα του 21ου αιώνα.

      1. Μην ξεχάσεις…μασκούλα πριν βγεις έξω για σιγουριά και το barcode απ’ το μπόλιασμά σου έτοιμο να το δείξεις στην γκαρσόνα!!!! μαζί με την ταυτότητά σου, για να φας ένα σουβλάκι, πτωχοέλληνα μικροαστέ…

        1. Οι υβριστές είστε όλοι οι ίδιοι. Χωρίς άποψη σοβαρή,απάνθρωποι, εγωιστές, ξερόλες, ψευτόμαγκες. Οχι, ρε κύριε δεν θα πάρω από αυτά που λες Λεων-είδας = chic-blind. Ποτέ δεν θα εγκρίνουμε δολοφονίες αθώων και κυρίως παιδιών.Οσο δε για το ένα σουβλάκι και πτωχοέλληνα, αν θες μπορώ να σου δείξω την φορολογική μου δήλωση. Σε αγοράζω όπως είσαι και πολλούς άλλους σαν και σένα.

    16. ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΡΦΕΡΛΗ.

    Comments are closed.