ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

    Κοινοποίηση:
    φγνγνφ

    Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, υπέβαλε ο Παναγιώτης Κοντολέων.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Κοντολέων, παραιτήθηκε «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων».

    Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

    Η εξέλιξη έρχεται λίγη ώρα μετά την παραίτηση του εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που αποκαλύπτει τον “κοριό” αυτής της Κυβέρνησης μαφιόζων

    Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

    «Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. τι φάτσα;; τι ΣΚΟΤΕΙΝΟΜΟΥΡΗΣ;;; κατά φάτσα κ τα έργα του. Ο μισθουλακος του όμως θα παραμείνει ως έχει η θα αποζημιωθει κιόλας γερά για τις ερεβωδεις υπηρεσίες του;

    2. τι φάτσα;; τι ΣΚΟΤΕΙΝΟΜΟΥΡΗΣ;;; κατά φάτσα κ τα έργα του

    3. Στέφανε παλλικαρι. Με μια παραίτηση τελειώνουν όλα όμως? Ο πρώην διοικητής της ευπ να κάνει κλήση από αρμόδιο εισαγγελέα. Δεν ξέρει ολόκληρη ευπ ποιος έδωσε την εντολή για την απόπειρα δολοφονίας σου? Αφού μόνο το όνομα δεν έχεις πει ακομη. 20 μέρες και η ευπ δεν μπορεί να βρει αυτόν που έβαλε την φωτιά στην Παλλήνη? Ελάτε τώρα, καθαρα φαίνεται το πρόσωπο και το αυτοκίνητο. Ούτε υπάλληλος της ευπ να ήταν!!! Πάντως Στέφανε ο μιζοτακης έχεις τον διευθυντή της ευπ δίπλα του στο Μαξίμου, θέλει να είναι σίγουρος πως δεν θα βγουν στοιχεία για τον Λιγναδη για τις φωτιές και τις δολοφονίες δημοσιογράφων. Μόνη λύση, στείλτε παντού στο εξωτερικό σε μμε και αρχές για το τι γίνεται στην Ελλάδα του μιζοτακη, στην 110η θέση βρίσκεται η χώρα στην ενημέρωση, μαύρες σκοτεινές εποχές. Ελέγχει όλα τα μέσα ενημέρωσης, τους ταΐζει καλά και αυτά σιωπούν.

    4. Μια παραίτηση, μια γερή αποζημίωση και όλα καλά. Δεν είναι και η υπόθεση της Χρυσής Αυγής δα

    5. Τουλαχιστον χλιαρη , για να μην πω υποπτη , η αντιδραση του κλοουν Τσιπρα

    6. Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Τα ιδια σκατα

    7. ΖΗΤΩ ΑΛΕΞΗ !!!ΖΗΤΩ ΝΙΚΟ !!!. ΕΡΧΟΝΤΕ ,ΕΡΧΟΝΤΕ Μ Π Ρ Α Β Ο μακελειο!!!!!!!!!

    8. Κύριε Στέφανε Χίο… Συγχαρητήρια για ακόμη μοα φορά… Μακάρι όλοι οι δημοσιογράφοι να κάνανε σωστά την δουλειάς τους… Σειρά τώρα έχουν οι εισαγγελείς που αφήνουν να γίνονται αυτά στην χωρα που γέννησε την δημοκράτια… Ξεσκέπασε τους όλους..

    9. ….ουτε ο Μαρινακης ουτε ο Αλαφουζος δεν τον σωζουν…μιλαμε για το ελληνικο Watergate

    10. ….giati efyge αυτος ο διοικηταρας ? ποιος αλλος διοικηταρας θα ”ερθει”?

    11. Ναι το μεγαλύτερο κύκλωμα διαφθοράς, η ίδια η δικαιοσύνη…

    12. Μακελειό,

      Σε λατρεύουμε. Σώσε τη χώρα. Τολμάς να λες όσα δεν τολμά να πει η πλειοψηφία δικαστών, στρατιωτικών και πολιτών, που σε στηρίζει.

      ΙΚ

    13. Δεν πιστεύω πως με αποκαλύψεις θα πέσει ο Κούλης.Ο άνθρωπος έχει στην δούλεψή του την Ελληνική αστυνομία το στρατό τους εισαγγελείς τους ανακριτές και με λίγα λόγια ποιος θα τον ρίξει τώρα μην κοροϊδευόμαστε και λέμε γελοιότητες στον ίδιο μας τον εαυτό δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

    14. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΖΟΥΝ!!! ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΟΤΟ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ!!!! ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!!!!!!

    15. βοηθάει τον λαθροεποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού και δίνει πληροφορίες στους Τούρκους, δεν ξέρω να κάνει κάτι άλλο

    16. Δεν μένουμε μόνο στην παραίτηση. Στον εισαγγελέα με χειροπέδες όπως θα έκαναν σε κάθε απλό πολίτη . Εισαγγελέας υπάρχει;;;;;; Η παίρνει εντολές να κάνει την πάπια ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα αφού παραιτήθηκαν οι αρουραίοι. Φέρατε την κοινωνία στα όρια της με τις ανομίες σας μιας και το παίζετε αυτοκράτορες οικογενειακώς, αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά. Θα πληρώσετε για αυτά που έχετε.

    17. Παρασκευή 5 Αυγούστου το κανόνισαν να γίνει… σε τρεις μέρες θα έχει ξεχαστεί η «βόμβα» για πάντα, ούτε χίλιες ψήφους δε θα χάσει ο κουλης.

    18. ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ…ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ…..Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΞΕΚΙΝΙΣΕΕ….ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ….ΕΙΣΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….

    19. Έλα διαταραγμένη Αδερφή Κούλη !
      Έλα να αρχίζουν οι σφαλιάρες !

    20. Επιτελους…………………..ΕΛΛΗΝΙΚΗ (?) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
      Αν ναι, ιδου η Ροδος ιδου και το,,,πηδημα!
      Εμεις ο λαος πιστευουμε οτι υπαρχει! Τα αρμοδια οργανα της δικαιοσυνης το πιστευουν?

      1. Ναι το μεγαλύτερο κύκλωμα διαφθοράς, η ίδια η δικαιοσύνη…

    21. Ξεσκισε τους κ.Στεφανε στα τελευταια επικοινωνιακα παιγνιδια τους!

    22. Ποιος ριχνει τι;;;;; Ποια κυβερνηση;;; Υπαρχει κυβερνηση;;;;
      Αυτος ο μπ@σταρδος δεν φευγει με τιποτα.

    23. Ο Δεμιρης μπορεί να εξελιχθεί και σε Εμίρη???
      Κι εμείς να γίνουμε όμηροι του??

    24. Μπράβο Στέφανε, μαζί σου μέχρι τέλος….. Ρίξε την Κυβέρνηση… Αφού δε μπορεί να το κάνει η Αντιπολίτευση…..

    25. πάντα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει καλό και αληθινό ρεπορτάζ!! τώρα είναι πιο επικύνδυνοι

    26. Μπράβο Στέφανε, δεν κατάφεραν να σε καθαρίσουν πριν 2 χρόνια και τους πήδηξες ασάλιωτα

    27. Καλησπέρα Στέφανε,η ιδεολογία μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πατριωτική αριστερά σε αντίθεση με την δεξιά που πρεσβεύεις εσύ,βέβαια στην Ελλάδα δυστυχώς σε αντίθεση με πολλές χώρες αριστερά και πατριώτης δεν πάνε μαζί…Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τον πόλεμο μέχρι τέλους με την μαφία του Μητσοτάκη, ενώ απ έξω από το σπίτι σου είχες την ασφάλεια και πριν λίγα χρόνια παραλίγο να σε δολοφόνησουν …Σήμερα κερδιθηκε μια μάχη μα μπροστά είναι η μεγαλύτερη αυτή με τον μαφιοζο Κ.Μ που μόλις βγήκε ΠΘ πήρε την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του…Δεν μπορεί να παραιτουνται όλοι εκτός από τον αρχηγό ο οποίος όχι απλά πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση αλλά και το ίδιο το κόμμα να τον αποβάλει μαζί με την φασιστική ομάδα που έφτιαξε με τρελό Άδωνις, κορονοΠλευρη και τσεκουροΒοριδη..

    28. Από φύλακας στην Γκρουπ 4 διευθυντής στην ΕΥΠ και μετά λέμε ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία σε αυτή τη χώρα…. κλαίω

    29. Ο οχλος σας περιμενει κολομουτρα ολους ρωμαικη αρενα θας σας κανουμε.

    30. μητσοτάκη ακόμα στην καρέκλα είσαι? άδειασε μας και συ

    31. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν παραιτήθηκαν.
      Εισαγγελέας στα σπίτια τους και χειροπέδες.
      Αντε Παίδες !

    Comments are closed.