ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ – Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    paremvasi

    Διαστάσεις απρόβλεπτες λαμβάνει η τουρκική πρόκληση με το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis,το οποίο δεν έχει απλά περάσει σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    Έχει διεισδύσει σε βάθος 20 μιλίων, συνοδευόμενο από αρμάδα τουρκικών πολεμικών πλοίων!

    Δίπλα του δύο ελληνικές φρεγάτες προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση-μεταδίδει το militaire.gr.

    Μέχρι στιγμής οι εντολές που έχουν οι οι κυβερνήτες είναι ανά 15λεπτο να το καλούν να αποχωρήσει!

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ,το τουρκικό ερευνητικό σκάφος το Oruc Reis, έχει ρίξει καλώδια στο “ανατολικότερο σημείο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας”, αλλά όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές “δεν κάνει έρευνες”.

    Πως γίνεται αυτό; Υπάρχουν τόσα πολεμικά πλοία και από τις δύο πλευρές που πρακτικά δεν μπορεί να κάνει.

    Κάθε 15 λεπτά από ελληνικό πολεμικό πλοίο εκπέμπεται το μήνυμα προς του Oruc Reis ότι παραβιάζει ελληνική υφαλοκρηπίδα.

    Αυτό βέβαια δεν αλλά ζει κάτι.

    Απ΄ ότι φαίνεται αυτή θα ΄ναι η καθημερινότητα στην περιοχή μέχρι τις 23 Αυγούστου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών: Όπως είναι γνωστό, η σεισμική ερευνητική δραστηριότητα του ερευνητικού μας πλοίου Oruç Reis που είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Ιούλιο εντός της υφαλοκρηπίδας που κοινοποιήθηκε από τη χώρα μας στα Ηνωμένα Έθνη και εντός των περιοχών αδειών που παραχωρήθηκαν στην TPAO από την κυβέρνησή μας το 2012, ανεστάλη για λίγο μετά από εντολή του Προέδρου μας. Σ αυτή τη χειρονομία καλής θέλησης, την οποία κάναμε κατόπιν αιτήματος της Γερμανίας και της ΕΕ, προκειμένου να δώσουμε μια ευκαιρία στη διπλωματία και να αναζωογονήσουμε τα κανάλια διαλόγου, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

    Αλλά το θέμα των Τούρκων ασφαλώς δεν είναι οι έρευνες, αλλά το μήνυμα που θέλουν να στείλουν.

    Οι Ελληνες αυτή τη φορά δεν έχουμε περιθώρια για νέα Ίμια. Χρειαζόμαστε τη νίκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    86 Σχόλια

    1. Ο πόλεμος δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά η επιλογή του Κυριακού να κοροϊδέψει τους Γάλλους που μας στηριζαν είναι εγκληματικό για τα εθνικά συμφέροντα και πρέπει να λογοδοτησει και όχι μόνο πολιτικα

    2. Αν ηταν τωρα ο Κασιδιαρης – η καποιος σαν αυτον – πρωθυπουργος, το Οκουρ Ρεϊς θα βρισκοταν ηδη στο βυθο. Αλλα ποσοι απο εσας θα ηθελαν πραγματικα εναν πολεμο τωρα? Η παραμονη ξενων πλοιων στην ελληνικη ΑΟΖ δεν ειναι το ιδιο πραγμα με την παραβιαση ελληνικων χωρικων υδατων η την εισβολη σε ελληνικο εδαφος. Δεν ειναι αιτια για να ξεκινησουμε εναν αβεβαιο πολεμο με μια ισχυρη, πολεμοχαρη χωρα, κι ας μας εμπαιζει. Δεν ειναι δειλεια να ζυγιζεις λογικα τις καταστασεις. Δεν θα θυσιασουμε ευκολα ανθρωπινες ζωες, οπως οι τουρκοι κανουν. Οχι μανες πανω απο φερετρα για χαρη των θερμοκεφαλων.

    3. ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ

    4. Περιμένοντας τους βαρβάρους (από το γνωστό ποίημα)
      Θέτω το ερώτημα σε ποιά άλλη χώρα παγκοσμίως θα ελάμβαναν χώρα τέτοιου είδους πολεμικές προκλήσεις και θα έμεναν αναπάντητες ξεφτιλίζοντας και υποβαθμίζοντας περισσότερο τον ελληνικό λαό;
      Από τη μία η πολιτική σαπίλα φοβάται να δώσει όπλα στο λαό (διότι πως και πότε θα τα ξαναπάρει πίσω;)
      και από την άλλη ο ημίτρελος πλέον με το ένα πόδι στο τάφο Ερντογάν ο οποίος από εμμονή και θέλοντας να μείνει στην ιστορία, προκαλεί όσο ποτέ.
      Αλήθεια, αν περίμενε ο ελληνικός στρατός εντολές στα μέτωπα της Αλβανίας, αν περίμενε ο ελληνικός στρατός να τα βρουν βασιλιάς και βενιζέλος για τη Θεσσαλονίκη, αν περίμεναν το 1821 οι “τρελοί” επαναστάτες θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα;
      Τέτοια παρακμή είχαμε χρόνια να δούμε, αλλά τώρα πια μόνο θεατές στο θέατρο του παραλόγου σε ένα παγκοσμιοποιημένο σκηνικό “μένουμε Μαλάκες” και απολαμβάνουμε πραγματικά αυτό που μας αξίζει.
      Μνημόνια, σκάνδαλα, κορωναϊός και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε λες και τους χρωστάμε.
      Συνεχίστε να τους πληρώνετε και να τους ψηφίζετε διοτι καλύτεροι από αυτούς δεν είστε/……
      Αν υπηρχε ηθικό υπόβαθρο τότε θα υπολογίζαμε στους Έλληνες.
      Δυστυχώς είναι τα ίδια χάλια με αυτούς που ψηφίζουν, στηρίζουν και βολεύουν-βολεύονται.
      Ούτε τα παιδιά σας δε σας ενδιαφέρουν.
      Αίσχος

      1. 1. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.

        2/ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1940. ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΛΕΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ. ΕΝΩ ΝΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ ΕΛΕΓΑΝ…ΣΤΑ 4

        3/ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ

        ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΕ ΚΑΝΑ-ΠΕΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ

    5. Ρε ραγιάδες,δεν σας ενοχλεί καθόλου το ότι οι Τούρκοι έχουν ωκεανογραφικό σκάφος και την τεχνογνωσία να κάνουν έρευνες για υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο, ενώ εμείς που είμαστε οι δήθεν κυρίαρχοι του Αιγαίου, έχουμε μόνον ανεμοτρατες?

    6. Λέει τώρα από το υπουργείο εθνικής άμυνας ότι δεν μας πειράζει που άνοιξε καλώδια, γιατί δεν μπορεί να κάνει έρευνα εξαιτίας του θορύβου. Εδώ έχει μπει μέσα στην υφαλοκρηπίδα όλος ο τουρκικός στόλος και αυτό τους πείραξε.

    7. Οι Τούρκοι κάνουν έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα……
      Η Νέα Δημοκρατία δεν αντιδρά… Μόνο τους καμαρώνει.
      Να τον χαίρεστε τον δειλό μακεδονομάχο που βγάλατε!

    8. Αυτή την στιγμή οι Τούρκοι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, μπορούν να χτυπήσουν όπου θέλουν. Μας έχουν κόψει στην μέση.

    9. Ωραία. Καποιος βιάζει την κόρη μπροστά στα ματια του πατέρα της και ο πατέρας προσπαθεί να …διαχειριστεί….την κατασταση. Βρε ελεεινά πλασματα, τι ειναι αυτα που λέτε;;; Γίαυτο εχουμε και πληρωνουμε τις ΕΔ;;;; Για να διαχειρίζονται την ειςβολη στην χώρα;;;; Προδοτες.

      1. Τις ΕΔ τις εχεις για να κανουν ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ οι πολιτικοί που ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ

    10. μολις ξεπουλησαμε με την κοροιδια αλλα μητσοτακη τους γαλλους για τις μπελχαρα, την επομενη ο ερντογαν ξεσπαθωσε και εβγαλε το ουρους ρεις, τωρα ο μητσοτακης με ολους τους ηγετες μιλησε εκτος απο τον μακρον, τι να του πει ο γερμανo……., δεν τολμαει να τον αντικρυσει, ομως για την διασωση της ελλαδας, πρεπει ο κυριακος να κανει την υπερβαση και να φερει παλι την γαλλια στο προσκηνιο οχι με δυο αλλά με δεκα φρεγατες, θα πληρωσουμε για να εχουμε ασφαλεια, τπτ δεν ειναι δωρεαν, αλλιως η τουρκια θα μας υποδουλωσει για άλλα 400 χρονια, γιατι με τετοιους ηγετες που εχουμε και τοσους δουρειους ιππους που εχουν βαλει στα μετοπισθεν, τα μελλουμενα ειναι αβεβαια..

    11. ειχε ηδη ανακοινωθει απο καιρο ΟΤΙ πρωτο βημα κατα της ΕΙΣΒΟΛΗΣ της FATMAYE Dolma Sultan στην Υφαλοτετοια ΜΑΣ ειναι η σθεναρα παρενοχληση ΜΕ Υψηλης τεχνολογιας μυνηματα ΟΠΩΣ ”φυγετε βρε απεδω”.

    12. Κάνουν υπερωρίες οι Τούρκοι πράκτορες και στο Μακελειό και κάνουν σχόλια ηττοπάθειας. Με τα νούμερα των αντιπάλων δεν ασχοληθήκαμε όταν οι μάχες γίνονταν σώμα με σώμα. Θα ασχοληθούμε τώρα που δεν μετράει; Όσον αφορά τους λάθρο είναι μια καλή ευκαιρία να τους ξεφορτωθούμε αφού με το πρώτο μπαμ θα αφανιστούν. Το πρόβλημα μας είναι οι Τσιπροκούληδες.

    13. ΧΑΧΑ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΑΡΑΓΕ ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ, ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ …ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΤΕ;

    14. Μιλάνε κάποιοι για πόλεμο με τους Τούρκους.
      Για ποιον να πολεμήσεις και να δώσεις το αίμα σου;;; Για τον Κούλη , τη Μαρέβα ,τον Τσίπρα και την αστεφάνωτη , τη Φώφη και όλο το σινάφι τους που διακοπάρει και μας έχουν φυλακίσει να κυκλοφορούμε με μάσκες;;;;;
      Για την Ελλάδα που με τα μνημόνια που έφεραν αυτοί που σήμερα κυβερνάνε έχουν ξεπουλήσει και το πιο μικρό κομμάτι γης;;;;
      Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται.

      1. Για την γυναίκα σου και τα παιδιά σου… μην απλοποιείτε τα πράγματα… και στην Πόλη έλεγαν για ποιόν να πολεμίσουμε για τους Φράγκους και τον Πάπα και τώρα λέμε “πάλι με χρόνια με καιρούς”…..

    15. Τι γραφετε ολοι?
      Χαμενοι ειμαστε ολοι μας και η Φωφη Γεννηματα να βγει στις επομενες εκλογες τα ιδια θα ειναι παλι σκατα θα τα κανουν και αυτοι με την νεα ονομασια κομμα πρωην ΠΑΣΟΚ.
      Οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι.

    16. Το εντρι τον είπαν βγες…
      Εμείς δεν χτυπάμε πρώτοι…
      Αλλά υποβρύχια εχουν και άλλες δυνάμεις εκεί…..
      Θα μας χρεώσουν σίγουρα
      Ήρθε η ωρα…
      3 ππ

    17. Όσοι γράφετε και κράζετε με ευκολία πρωτα θα πρεπει να μάθετε τον ορισμό υφαλοκρηπίδας καθώς και διεθνή υδατα. Όσο το ρεις απλά κόβει βόλτες στα διεθνή υδατα δεν έχεις δικαίωμα να ακουμπήσεις. Αν κανεις το λάθος αυτόματα είσαι ο Φταιχτεις του παιχνιδιου. Όταν και εφόσον στα διεθνή υδατα κάνει γεώτρηση στην υφαλοκρηπίδα σου που είναι η προεκταση της ξηράς στον πυθμενα κάτω από τα διεθνή υδατα έχεις κάθε δικαίωμα να ανοίξει ς πυρ

      1. Πες τα ρε φίλε!!!! όλοι γίναν οι είδικοί και κρίνουν τους πάντες.
        Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται…

      2. Δηλαδή η υφαλοκρηπίδα κάθε χώρας είναι διεθνή ύδατα για να μπαίνεις και να αλωνίζεις ανεξέλεγκτα???!!!!!! Το ίδιο και ο Εθνικός εναέριος χώρος?????

    18. Τι αλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι δεν έιμαστε κυρίαρχη χώρα.
      Δεν έχουμε το δικαίωμα να προβούμε σε καμία ενέργεια χωρίς την έγκριση από την μερκελ .
      Τον στρατό τον έχουμε μόνο και μόνο για να μας πουλάνε οπλικά συστήματα..
      Όλα στην Γερμανία ανήκουν λιμάνια αεροδρόμια υποδομές..
      Δεν ρισκάρουν ν καταστρέφουν από ένα πόλεμο.
      Όσο για τα κοιτάσματα στο Αιγαίο
      Θα τα φέρουν εκεί που πρεπει τα πράγματα για να τα εκμεταλευτουν και αυτα αυτοι ..
      Η χειρότερη κατοχή που έχει ζήσει αυτος ο τόπος είναι τώρα.

      1. οχι οτι οι προηγουμενοι δεν εκαναν εγκληματα , αλλα ο Τσιπρας ξεπουλησε ολη την χωρα στους γερμανους

    19. Ανυπόληπτη κυβέρνηση οδηγεί την χώρα σε παγκόσμιο εξευτελισμό.
      Εύλογα η ψυχολογία του στρατεύματος επιασε πάτο μετά από τέτοιο στραπατσο.
      Ήττες παντού σε εσωτερικά κ εξωτερικά θέματα.
      Γίναμε ο περίγελος μέχρι των λαθροισλαμιστων που ενημερώνονται από τις ΜΚΟ του απίθανου Κούλη.
      Ίσως κ μακάρι να είναι οι μέρες του λίγες στην πρωθυπουργία, λιγότερες από του γαπ

    20. Εγω βλεπω οτι οι τουρκοι κανουν οτι περναει απο το χερι τους, εδω και παρα πολυ καιρο , ωστε να αντιδρασουμε επιτελους και να τους την μπουμπουνισουμε πρωτοι….Δεν θελουν προς το παρον να ειναι αυτοι που θα ριξουν πρωτοι…θελουν εμεις να την κανουμε αυτη τη κινηση…παρακαλανε για αυτο… γιατι θελουν επιτελους να γινει αυτη η συγκρουση,πιστευουν οτι ειναι η καταλληλη εποχη ,πιστευουν ακραδαντα οτι μας εχουν ευκολα …και εχουν φροντισει για αυτο…χωνοντας ισλαμιστες μεσα στη χωρα κανοντας εναν τελειο δουρειο ιππο…αλλα απο την αλλη δεν θελουν να φαινονται οτι ειναι αυτοι που εριξαν πρωτοι , θελουν να φανουμε παγκοσμια οτι εμεις ειμαστε δηθεν οι κακοι της υποθεσης…και να λενε και καλα οτι ειναι οι αμυνομενοι της υποθεσης… Αλλα ματαια τεντονουν συνεχεια το σχοινι και περιμενουν κινηση …οτι και να κανουν ακομα και αν μπουν στην αθηνα ακομα και αν κανουν στρατιωτικο συμβουλειο μεσα στο καλλιμαρμαρο…εμεις εκει αταραχοι “νιετ δεν κουνιετ”…Αλλωστε ειπαμε τα κολυβα τα εχουν στο ζωναρι τους…χωρια οτι συντομα ερχεται και το ξανθο γενος …αυτο που το πας?? …οποτε που να τρεχουμε τωρα …ΥΣ: Ειλικρινα δεν πιστευω οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη αλλος λαος που να ειναι σε φαση “πεσε πιτα να σε φαω” γιατι ετσι μου ειπε οτι θα γινει ο ταδε γεροντας ….παγκοσμια πρωτη ειμαστε στανταρ!

    21. Παριστανουν τους πρωθυπουργους και βουλευτες
      οι ανανδροι για να ροφουν το αιμα του κοσμακι
      και να καταβρωχθιζουν τα κονδυλια της ΕΕ
      μπαζοντας εκατομμυρια λαθρομουσουλμανους στη χωρα
      στα δυσκολα κρυβοντε,βαζουν την ουρα στα σκελοι
      Ποιος θα βγαλη το φιδη απ την τρυπα στα δυσκολα ;
      Ας πανε τα τσογλανια οι λαθροεισβολεις να πολεμησουν
      μονον να αδιαζουν τα χρηματα τζαμπα απ τις τραπεζες ξερουν.
      Να παν να πολεμησουν γιατι θα κοπει το παραδακι,
      αλλα αυτοι λυποτακτησαν απ την ιδια τους τη χωρα για την Ελλαδα θα πολεμησουν.
      Η πικρη πραγματικοτητα ειναι οτι
      τα δικα μας τα παιδια που τα καταδυναστευουν ,τους κατασχενουν τα σπιτια
      αυτα θα στειλουν στην πρωτη γραμμη και οι λαθρο θα τρων και θα βιαζουν οποιομν βρουν μπροστα τους.
      Καταντησαν την χωρα σε τρισαθλια κατασταση.
      Αν περασει αυτη η μπορα ολοι τους να περασουν απο στρατοδικειο
      ουτε ενα δευτερολεπτο να μην μεινουν στην εξουσια,
      Ας βαλει ο Μητσοτακης τους λαθρο στα πλοια και να παν να μλοκαρουν τον Εντοργκαν
      πραγμα που δεν προκειται να κανει να τους πεταξουμε εμεις στη θαλασσα
      να γεμησει η θαλασσα απ αυτους και να δουμε αν θα κουνηθουν μια πιθαμη τα τουρκικα πλοια .
      Λαθρο στη θαλασσα να γεμησει το Αιγαιο, και οτι θελει ας τους κανει ο Εντοργκαν
      να αλλησφαχτουν μεταξυ τους

    22. και στην ακροπολη να κανει ερευνες ο ερντογαν, ντουφεκια δεν θα πεσει…κι αυριο θα βγαινουν στα καναλια να λενε, οτι με την ανυποχωρητη σταση μας, αποτρεψαμε τους τουρκους…αρε κατακαημενη ελλας

    23. Ολοι εσεις οι καραγκιοζηδες που θελετε πολεμο αναρωτηθηκατε γιατι να πεθανετε για ενα κρατος που δεν σεβετε την ανθρωπινη αξιοπρεπεια που δεν επιτρεπει στους πολιτες του να εχουν οπλα και να μπορουν να κανουν το αντιστοιχο οταν ενας εισβολεας μπει στο σπιτι σου(στην καλυτερη θα εχεις δικαστηρια δικηγορους για χρονια αν φας κανενα)

      1. Πες τα χρυσοστομε αυτοι που θα πανε στην πρωτη γραμμη να πολεμισουν για τα πετρελαια θα τους δωσουν μεριδιο απο τα κερδη ???

      2. Δε θελουμε πολεμο, την ελευθερια μας θελουμε εστω κ μεσα απο πολεμο. Και αυτο που λες κρατος λαθος το λες. Παρακρατος ειναι. Εξισλαμισμος ειναι. Κατοχη ειναι.

    24. Τα εχουν κανονισει και μας δουλευουν Θεατρο παιζουν Αυριο ολα θα ειναι μελι γαλα Κατω απο το τραπεζι οι συμφωνιες εχουν υπογραφει Εαν ισχυει κατι αλλο θελουμε πραξεις

    25. Για γουδί είναι…. Μαζί και αυτοί που τους ψηφίζουν…

    26. Πάει προς Κρήτη το ερευνητικό συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, ότι γουστάρουν κάνουνε. Για κάποιο λόγο δε δείχνει να πηγαίνει προς την αοζ που υπέγραψε η Αίγυπτο με την Ελλάδα. Μόνο με τον βλακα που βγάλατε πρωθυπουργό παίζουν οι Τούρκοι, τον έχουν πάρει χαμπάρι. Και Τούρκοι απειλούν όσο μπορούν, τον Μητσοτάκη έχουν απέναντι που δεν αντιδρά ποτέ. Μόνο εάν μάθει ό,τι δεν θα πάρει μίζα από κάποιο έργο ή προμήθεια.

    27. H Ελλάς πρέπει να υποχωρήσει άμεσα. Από τη μία έχουμε τα 80 μύρια φανατισμένων Τούρκων και από την άλλη τα 11 μύρια Facebokάκηδων και Instagramάκηδων φραπεδοΕλλήνων. Από τη μία μεριά ένα κράτος με οργάνωση και στοχευμένη πολιτική εδώ και 10ετίες και από την άλλη μία χρεοκοπημένη χώρα που αλλάζει εξωτερική πολιτική κάθε 4 χρόνια, μαζί με τις κυβερνήσεις της. Από τη μία ένα κράτος με ισχυρότατη πολεμική βιομηχανία που παράγει στην ίδια τους τη χώρα το 60% των αναγκών της σε πολεμικό υλικό και από την άλλη μία πρώην βιομηχανία που μπορεί κάποτε να έφτιαχνε κανα τουφέκι, αλλά τώρα δε φτιάχνει ούτε αυτό. Από τη μία έχουμε ένα στρατό μπαρουτοκαπνισμένο με πολυετή συμμετοχή σε διάφορα πεδία μαχών (Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Κούρδοι) και από την άλλη τους φουκαριάρηδες που κάνουν γόπινγκ και μαθαίνουν να στρώνουν το κρεβάτι τους αεροδρόμιο. Ποιος θα υπερισχύσει στον μεταξύ τους πόλεμο; Υ.Γ.1. Οι εποχές του Δαβίδ τελείωσαν. Υ.Γ.2. Οι εποχές επίσης της “ψυχής” και του “αέρααααα” επίσης τελείωσαν. Οι μάχες και οι πόλεμοι κερδίζονται διαφορετικά στις μέρες μας.

      1. Φίλε μετά το σχόλιο σου ένα έχω να γράψω. Άμα και όταν γίνει πόλεμος, οι πρώτοι που πρέπει να ξεπαστρεφτουν, είναι οι από μέσα. Ένας από αυτούς είσαι επάξια εσύ. Αν εσύ επειδή η χώρα είναι αυτή που είναι, αιώνες τώρα, θέλεις να φορέσεις φέσι , δικαίωμα σου. Τώρα τα όσα παραθέτεις σωστά είναι, απλά υπάρχουν και μερικές μάχες που κερδίσαμε ως χώρα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Υστερόγραφο: Μάζεψε τα και τράβα στην Ελβετία καλύτερα. Δεν μας κάνεις. Ηττοπάθεια μέχρι το μεδούλι

    28. Ειλικρινά πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει κανένας από αυτά τα αμερικανοθρεμμενα καθάρματα που αισθάνεται Έλληνας πατριώτης…..

    29. A ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ? Δίπλα τους έχεις, και τους πάς κωλοφεράτζα με τα παπόρια. Παραβιάσανε τη θάλασσα, είναι το ίδιο με την ξηρά. Γιατί δεν δίνεις εντολή να τους κάψεις ? Περιμένεις τους πολιτικούς ? Αυτοί απλά σε ξεφτιλίζουνε…Η εντολή που περιμένεις δεν θα έρθει ποτέ..

    30. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΒΟΣΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 4ΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ !

    31. Έλα Έλληνα βάλε την μπούρκα και προχώρα Με 5.000.000 Μουσουλμάνους μέσα στην Ελλάς των 9.000.000 πλέον θες και πόλεμο.
      ΟΧΙ 400 αλλά 3.400 χρόνια θα σε πηδάνε οι Μογγολοι πλέον.

    32. Παραβίασε έστω και μισό μίλι ? Έπρεπε να βυθιστεί. Τζάμπα τα λέει ο Α ΓΕΕΘΑ ?

    33. Οι Τούρκοι στον Εβρο, με τα όπλα ακόμα εκεί είναι, κ δεν έβγαλε ούτε ανακοίνωση. Περίμενε εσύ να κλασει 10μαντρες

    34. Ο Μητσοτακης ζει στον κοσμο του νηρβανα
      δεν τον ταρασει τιποτα ,απωλυτη ηρεμια ακομη και αν σκανε ατομικες βομβες διπλα του.
      Το θεμα ειναι τι κανει ο Ελληνικος στρατος ,περμενει απο αυτον που βρισκεται σε κατασταση ναρκης διαταγες;
      Πρωθυπουργος ειναι αυτος η υπνοσακουλο ;
      Αν περιμενει ο στρατος απ το υπνοσακουλο διαταγες
      ζητω που καηκαμε
      αιαλω η πολις

    35. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ… ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΗ-ΤΣΟΥΛΑ….

    36. καταλαβατε τωρα ολοι γιατι εβαλε αρχηγο της ΕΥΠ εναν ακαταλληλο σεκιουριτα και Προεδρο της Δημοκρατιας την ασχετη ?

    37. Έλα τώρα σοβαρευτείτε λίγο εινε εντολή ΗΠΑ και Γερμανίας να μην επέμβει η Ελλάδα Είδατε την Αίγυπτο τη Γαλλία το Ισραήλ απόντες όλοι και αυτό οφείλεται στον ελληνικό λαό με τα λαμόγια που ψηφίζετε και αυτούς που τα έκλεψαν και τα γλεντούν τα παιδιά τους στο εξωτερικό
      Αν είχατε τόσες δεκαετίες βλάκες εξορύξει το πετρέλαιο και φυσικό αέριο τώρα η Ελλάδα θα είχε 1 Τρις
      Άντε πάτε για διαπραγματεύσεις και μούγκα

    38. Αύριο το πρωί (αφού δυστυχώς δεν βυθίσαμε κανένα μογγολοπλοίο ακόμη!!!!!)
      να ανακηρύξουμε :
      ΕΠΕΚΤΑΣΗ των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ.
      ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ με Κύπρο. Και ναύσταθμος (με τορπιλάκατους) και s-300 και κάμποσα F-16 και πυραυλάκια και Patriot (όχι να δανείζουμε τη Σαουδική Αραβία και εμείς να κινδυνεύουμε!!!!) …. στην Κύπρο μας τώρα, χθεεεςςς…Οι Γάλλοι ήδη φορτώνουν εκεί….
      Και αν δεν τους αρέσει ……… τορπίλες έχουμε ???

    39. Καλα εδω μιλαμε δεν καταλαβαμε γιατι τον ψηφισαμε. Αυτος ειναι πιο υποχωρητικός και απο τον Τσιπρα που τον λεγανε προδοτη για το Μακεδονικο.Μου θυμιζει οταν μαλωναμε πιτσιρικαδες που λεγαμε θα φωναξω τον θειο μου να σε δείρει. Ακου τηλεφωνει ολα τα κρατη για να συμαζεψουν τους Τουρκους και εμεις τους κοιταμε λες και κανουν κρουαζιερα ? Αντε ρε ανικανε παρε τη Ντορα και πανε να βρεις τον Χριστοφορακο. Υποτακτικέ της Μερκελ.

    40. Το 97% αυτών που λένε ( ειδικά στο fb ) έσω έτοιμος και όποτε μας καλει το καθήκον και η πατρίς και ο εχθρός θα τρέμει και άλλες τέτοιες ωραίες ραμποδηλώσεις , στα 5 push ups έχουν πάθει λουμπάγκο-χιαστούς-αυχενικό και στα 300 μέτρα ανηφόρα θα βγάλουν ότι φάγαν το μεσημέρι.

      1. Δεν πειράζει ρε μεγάλε όπλο να μπορείς να κρατήσεις και ας κάνεις και 2 πους απ. Ο πόλεμος δεν είναι αγώνας δρόμου.εχει πόστα για όλους…

    41. Αγαπητοί μας ΚολοΤουρκοι απόγονοι των Μογγωλων μήπως έχετε την ευγενή καλοσύνη να αποχωρησετε από το σπίτι μας; Τι; Όχι; Δεν πειράζει θα σας δώσουμε Ρόδο, Καστελόριζο και ότι θέλετε. Εξάλλου όλη εμείς η νέα γενιά Ελλήνων προδοτων πολιτικών είμαστε υποταγμενη στην χοντροκολα του Βερολίνου. Γερμανική αποικία έχουμε γίνει. Ε! Και Τουρκική να γίνουμε τι έγινε; Ίχνος τσιπας!! Που είσαι Κολοκοτρώνη, Καραισκακη, Διακο να δείτε τους απογόνους σας να τους καμαρωσετε. Φτου σας ξεφτυλισμενοι…………

    42. Πολεμικά πλοία έχουν μπει ανενόχλητα στα εθνικά χωρικά ύδατα της πατρίδας μας. Σύμφωνα με καθεστωτικα είναι τουλάχιστον 7. Δεχόμαστε εισβολή. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά παρατηρητής δεν απαντάει στην εισβολή. Επαναλαμβανουμε. Τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν κάνει εισβολή εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων, η εθνική κυριαρχία επί Μητσοτάκη επαψε να υπάρχει. Πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται εντός Ελληνικών υδάτων και προκαλούν συνεχώς. Αντίδραση καμία….. Γ@μω τις μίζες σας ρε μπιν@δες αληταραδες, με ποιο δικαίωμα ρε @@ καταστρεφεται και παραδίδεται την πατρίδα μας? ΤΩΡΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Μητσοτάκης δεν αντιδρά. Οι ένοπλες δυνάμεις που έχουν ορκιστεί? Να προστατεύουν τα σύνορα της πατρίδας από εισβολή ή να προστατεύουν την μαρεβα????

    43. ΦΡΟΥΡΑ! ΦΡΟΥΡΑ! η ανά 15λεπτο να το καλούν να αποχωρήσει το ιδιο πραγμα ειναι. Ξευτιλισμος!

    44. Ναι ο αντρεας παπανδρεου ειχε κανει λαθοι..αλλα τοτε με το βιθυστε το σισμικ ηταν μαγκας και ειχε αρχιδια να κλεισει τις αμερικανικες βασεις και να πει βγενω σε πολεμο με τα αρχιδια, ενα σημα των χαμπουργκερς στους τουρκους οτι καντε πισω γιατι οι ελληνες θα σας ξεσκισουν και δεν θελουμε την ελλαδα 30 εκατομμύρια γιατι τοτε θα τα παιρναμε ολα πισω αποτελεσμα; κοτες οι τουρκοι.τωρα εχουμε κατι πολιτικους προδοτες.ρεεεε βιθυστε το γαμημενο

    45. Κουλι…..
      αν δεν τα βουλιάξεις, θα σας βουλιάξουμε όλους !!!
      Άκουσες…. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!.!!.!!.!!
      Σας έχουμε σιχαθεί όλους σας… γραβατομένους και μη !!
      Ως εδω και μη παρέκει !!

    46. Στέφανε κάνε μια έκτακτη εκπομπή απόψε αν μπορείς.

    47. Ρίξτε τους γαμω το σπίτι τους επιτέλους….. Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί….. Πέρασαν σε Ελληνικη υφαλοκρυπιδα; Τέλος ρίξτε τους.. Σε λίγο θα στήσουμε και Κολο του μαλακα του ψυχακια. Θέλουν επεισόδιο; θα το έχουν. Τι Έλληνες είστε εσείς μωρέ;. Μόνοι μας είμαστε για μια ακόμη φορά. Τα παληκαρια του Στρατού, Ναυτικού έχουν και ικανότητες και αρχιδια. Οι πολιτικοί είστε κότες, πουληταρια. Μας έχουν ζαλίσει τα αρχιδια κάθε δυο και τρεις. Λίγο τσίπα δεν έχετε μωρέ;;;;;;

    48. Η σημερινη ειναι η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου

      1. δηλ. να παραγκειλω σισ-κεμπαμ & να κατσω να δω ναυμαχια….

    49. Μας περνουν για βλακες, ετσι νομιζουν, και μας δουλευουν ξεδιαντροπα!!!!!!!!!!! Ρε ανδρεικελα ξευτιλισμενα η κοκκινη γραμμη της χωρας δεν λεγατε οτι ειναι αν μπει το Oruc Reis στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα για ερευνες θα αντιδρουσατε δυναμικα;;;;;;;; Ηδη το παλιοκαραβο τους βρισκεται στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και……αλωνιζει, τι περιμενετε ρε φανφαρες για να το μετατρεψετε σε φωλια των ψαριων;;;;;;;;; Να φερει και γεωτρυπανο;;;;;;;;; Αντε να κλαψετε λιγο στην ποδια της παλιοπροβατινας του Βερολινου να σας λυπηθει, γιατι ειστε αξιολυπητοι!!!!!!!!!!!

    50. τε παιδια εθνικη κυριαρχια εχουμε; η την εχουμε πουλησει στα μνημονιακα χρονια ; και νεα ιμια θα εχουμε και πολυ χειροτερα εδω θσ ειμαστε

    51. Θα εχουμε συγκυβερνηση Μητσοτακη – Ερντογαν, αυτο δεν θελουν οι Ελληνες ψηφιζοντας Τσιπροτακη- Κουτσουμπα? Αλοιμονο στους συνειδητοποιημενους Ελληνες, ειμαστε μια μικρη μειονοτητα ενα 10% που ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε δυστυχισμενοι με ευτυχισμενους προδοτες.

    52. Αυτή την στιγμή έχουμε εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα. Είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη που θα γινόταν εισβολή και δεν θα αντιδρούσε. Αυτή την ώρα το Αιγαίο περνάει στα χέρια της Τουρκίας. Οι νησιώτες τα αδέρφια μας να αυτό οργανωθούνε. Και απόβαση να γίνει σε νησί ο Μητσοτάκης, αυτός ο αχυρανθρωπος της μερκελ και ντίλερ των γερμανικών συμφερόντων, δεν πρόκειται να αντιδράσει. Ας ελπίσουμε ο ερντογαν να μην θέλει νησί γιατί θα το πάρει. Έχουμε εισβολή το καταλαβαίνετε? Χάνουμε το Αιγαίο, έχουμε εισβολή χωρίς αντίδραση.

      1. „ Ας ελπίσουμε ο ερντογαν να μην θέλει νησί γιατί θα το πάρει. “ γιατι να το θελει? Αφου δικα του ειναι. Στα δικα του μπενει…..και τωρα θα ξυπνησουν τα εξυπνα ελληνικα πουλια……….η ελλαδα ειναι ακρωτηριασμενη και τωρα ειρθε η ωρα τα ελληνικα βδελυγματα να το μαθουν. Αι σιχτιρ ζωα….. «Χάνουμε το Αιγαίο, έχουμε εισβολή χωρίς αντίδραση.» το αιγαιο ειναι χαμενο/δοσμενο προ πολλου……… πηγαινετε να πιειτε μια φραπεδια και ολα θα αλλξουν δια μαγειας. Ο θεος της ελλαδας την προστατευει…..εσας δεν σας προστατευει κανεις

    53. Αυτος ο στρατηγος που εχουμε δεν φτάνει που είναι φλώρος στο όνομα ειναι και στις πραξεις φλώρος! Αχ!!!!! καημενε με τέτοιο ονομα και τέτοιο νταιλικη που πας!!!! Που οσο εχετε την καρεκλα λουφαζεται και μολις βγείτε στη σύνταξη κελαηδατε!!!! Δεν κανετε κύριοι δεν κανετε!

    54. Fonazoun kathe 15 lepta apo ta megafona. Xaxaxaaxxaxaxaxaxax,axa,xaxaxa . Parte tous anthodesmi

    55. Βρε μπας κ κανουν κατι αλλο στο βυθο..το σκεφτομαι συνεχεια

    56. …..ακομη στο 1897 βρισκομαστε γαμωτο τους….η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της….

    57. Φαινεται ο Μητσοτακης πιστευει οτι οπως επεσαν τα τοιχοι της Ιερησου με το σαλπισμα
      του Εβραικου λαου
      ετσι θα αποτραπει και η Τουρκικη εισβολη στην Ελληνικη υφαλοκρητιδα
      με το να φωναζει ο Ελληνικος στρατος με τα μεγαφωνα ανα δεκα λεπτα οτι οι Τουρκοι βρισκοντε εντος Ελληνικων χωρικων υδατων ,λες και δεν το ξερουν.
      Ο Μητσοτακης ξεχνα οτι ο Εβραικος λαος σαλπισε κατ εντολη του Θεου
      και γιαυτο πεσανε τα τοχοι και νικησε
      ενω αυτος πολεμα την Εκκλησια και προκαλει τον Θεο
      με την συνεχη ανεγερση τζαμιων και τεμενων,με το κλεισιμο των Εκκλησιων
      την απαγορεψη της προσελευσης των πιστων στη θεια λειτουργια,με τους αντιχριστους νομους που επιβαλλεις υπερ των ομοφυλοφιλων ,αλλαγης φυλου απο τη νυπιακη ηληκια.
      Χωρις Θεο Μητσοτακη εισαι χαμενος σ αυτη την αναμετρηση με τους εχθρους σου
      εισαι περα για περα ητημενος διοτι επι πλεον εισαι και δειλος να πολεμησεις
      σε βλεπω αιχμαλωτο στα σκλαβοπαζαρα του Εντοργκαν.

      1. Δυστυχως δε μοιαζει να τους βλεπει εχθρους

      2. «σε βλεπω αιχμαλωτο στα σκλαβοπαζαρα του Εντοργκαν.» αυτη η ιδεα ειναι μεγαλιωδης. Στειλτε τον οικιοθελως απεναντι να διαλυσει την τουρκια με την γερμανικη γκαντεμια του.

        1. Χαχαχα πες το ψεμματα. Ακομα θυμαμαι του καταποντισμους οταν εκλεγει πριν ενα χρονο

    58. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΠΩΣ ΑΝ ΚΙΟΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    59. Μακεδονια, Αγια Σοφια, Λα@θρομεταναστες, Ελληναραδες στην τουρκια για ψωνια/διακοπες, τσιφτετελοτραγουδα σε κωλομπαρα σχεδον σε καθε γειτονια, μκο που εχουν κανει γ@μηστρωνες τις πολυκατοικιες μαζι με τα λ@θρο, τουρκοσηριαλ, βαλκανοτουριστες, βρωμα, αναρχοαπλυταρια.. Καληνυχτα.

      1. … και μην ξεχνάς τους γυφτους! Έχουν παρεισφρήσει σε γειτονιές και εκτοπίζουν τον κόσμο. Στο Βόλο γίνεται χαμός! 5οΦαλαγγίτες παντού εδώ μάγκες, μόνη λύση η εφεδρεία και η συνεχής συντήρηση γνώσεων, να ετοιμαζόμαστε όλοι δεν περισσεύει κανένας!

        1. α παρατα μας ρε γιωτομπαλο υποδεκανεα της φαπας,απο που και ως που εσυ ανθυπολοχαγος;

    60. Πάμε σε πόλεμο επιτέλους με αυτούς να τελειώνουμε δεν θα τελειώσουμε άλλο με αυτούς τους τρελους!!! Αρε Μεταξα τρίζουν τα κόκαλα σου. Τα λαμογια οι πολιτικοί μας ειναι κοτουλες θα ξεπουλησουν την Ελλάδα ολη. Και αυτος ο κ. Στρατηγος γιατί πήγε με τη στολή στο Μαξίμου για να τον δει ο τουρκους και να τρομάξει? Στρατηγοι και ταξιαρχοι στα χαρτια ειστε γιατι για αλλα δεν κανετε δυστυχώς!!!!

    61. Χάσαμε την Αγία Σοφία χάνουμε το Αιγαίο μας. Σταματήστε τον μ@λακα που βγάλατε ανάθεμα σας για πρωθυπουργό. Στα τουρκικά μέσα έχουν στήσει πάρτυ, μιλάνε για πλήρη επικράτηση της Τουρκίας…

      1. Φιλε συμφωνω μαζι σου…αλλα οποιος και να’ταν…μια απ’τα ιδια.
        Αφου οι μαλακες ψηφιζουν τους ιδιους και τους ιδιους.

        1. “Αν άλλαζαν κάτι οι εκλογές, θα ήταν παράνομες….”

    Comments are closed.