ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    eksofilo-fortigo

    Λίγο μετά το μεσημέρι, ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

    Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

    IMG_20200602_131432

    Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

    IMG_20200602_131933

    Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο σημείο του ατυχήματος. Ο ρεπόρτερ του makeleio.gr Νίκος Τσιαμτσίκας βρέθηκε επιτόπου στο σημείο και κατέγραψε με την κάμερά του, τις καταστροφές που υπέστη το κτήριο από την τρελή πορεία του φορτηγού.IMG_20200602_131755

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: