ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ- ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
stolos

Παραμένουμε σε επιφυλακή αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει κανένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους που αλωνίζουν στο Αιγαίο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Αλέξης Διακόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Διακόπουλος υπογράμμισε ότι «όσο η τουρκική NAVTEX βρίσκεται σε ισχύ και τα πλοία δεν έχουν επιστρέψει στις ακτές, είμαστε σε επιφυλακή». Εκτίμησε, πάντως ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης. «Τείνει προς αποκλιμάκωση η κατάσταση και δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι πάει να κλιμακωθεί. Όσο θα υπάρχει στόλος στο Αιγαίο εμείς θα είμαστε παρόντες», υπογράμμισε.

Ο Αλέξης Διακόπουλος σημείωσε, παράλληλα, ότι η Τουρκία εκτίθεται με τις πράξεις της και την επιθετικότητά της. «Είναι ένας συνδυασμός πιέσεων και της δικής μας αποφασιστικότητας. Η Γερμανία έκανε την πιο δυναμική παρέμβαση. Ήταν οι δικές μας ενέργειες οι οποίες αφαίρεσαν κάθε πρόσχημα από το να πει κανείς ότι η πρόκληση της Τουρκίας δεν ήταν ευθύνη της και μόνο», υπογράμμισε και χαρακτήρισε σωτήρια την τριμερή συνάντηση που έγινε στο Βερολίνο καθώς, όπως είπε, αφαίρεσε κάθε πρόσχημα από την άλλη πλευρά.

Αναφορικά με τις δυνατότητες διαλόγου που υπάρχουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ο κ. Διακόπουλος τόνισε: «Μια ματιά στον χάρτη θα δείξει ότι η Τουρκία είναι ένας γείτονας με τον οποίο πρέπει να βρούμε ένα Modus Vivendi. Σαφώς και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε. Εμείς έχουμε θέσει τους όρους και έχουμε πει ότι δεν συζητάμε υπό πίεση και εξαναγκασμό. Η Τουρκία θέλει να μας οδηγήσει σε ένα επεισόδιο και να συζητήσουμε υπό πίεση»

Τέλος, στο ερώτημα αν εκτιμά ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο θερμό επεισόδιο, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού απάντησε: «από το 2019 λέω ότι δεν πρόκειται να γίνει θερμό επεισόδιο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις bullying στην Ελλάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Ρε τόσο χαζοί είστε,για πιο ξεπούλημα μιλάτε της ΑΟΖ,τσάμπα τα δίνουν!!!!!!!!!μακάρι να είχαν κ λίγο πατριωτισμό κ λίγη εξυπνάδα αυτούς άμα τους δίνεις ένα καλό μηνιατικο κ λίγο δόξα γιατί είναι κ ψωνάρες τελείωσε άλλωστε το τόσο κοντό μυαλό πού έχουν γι’αυτους Ελλάδα είναι μόνο η Βουλή κ τα γύρω στενά- Μαξίμου κ προεδρικό μέγαρο,μόνο εκεί έχει φύλαξη,να δω όταν θα μπουν οι Τούρκοι θα τους σώσουν τα σώματα ασφαλείας, φανταστείτε τι επίπεδο έχουν αυτοί κ τι έχουν οι περισσότεροι που τούς ψηφίζουν,να σας πω αν ήταν να γίνει κάτι σοβαρό κ για καιρό τα παιδάκια τους θα τα είχαν φυγαδεύσει ήδη,θα το βλέπατε άρα η τίποτα η άντε κάνα δυημερο έτσι για τα μάτια του κόσμου κ μετά θα πουν είδατε σας γλυτώσαμε από τα χειρότερα και έτσι τα Μανούσακα τα παιδιά σας γλύτωσαν!!!!!!

  2. Στην Κυπρο το 1974 τα …..προκοψαμε, στα Ιμια το ιδιο, ας φροντισουν τωρα τα ανδρεικελα να τριτοσει το κακο με τις ερευνες,αν αρχισουν, των Τουρκων στην Ελληνικη ΑΟΖ!!!!!!!! Τι διαλογος να γινει ρε ξευτιλισμενοι με τους Τουρκους;;;;;;;; Τι θα συζητησετε;;;;;;; Αυτοι μονο ζητουν!!!!!! Ποσα νησια να τους δοσετε η για συνεκμεταλευση στο Αιγαιο;;;;;;;; Αυτα θα συζητησετε;;;;;;;; Καμια συζητηση με τους Τουρκους για τις διεκδηκησεις τους!!!!!!!!!!

  3. Εχει δωσει ορκο στον Κισσιγκερ οτι θα εκπληρωσει ολες τις επιθυμιες του σχετικα με τις απαιτησεις των Τουρκων.
    Ειναι πασιφανες και δεν το κρυβει αλλωστε ο συγχρονος εφιαλτης της Ελλαδος Κουλης .Εχει συμφωνησει και
    εχει παραχωρησει παρα πολλα τα οποια θα τα δουμε στην πορεια.ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ δυστυχως και μεις απαθεις,
    αμεριμνοι θεατες για τα εγκληματα που διαπραττονται εναντιον της πατριδος μας! Ολες οι κινησεις των Τουρκων
    ειναι εκ των προτερων γνωστες στους βρωμιαρηδς κυβερμητες μας! Μην εχετε καμμια αμφιβολια γι αυτο! Γι αυτο
    δεν υπαρχουν στη Ζωη ο Τασος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΜΕΓΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ! Τυχαιο?

  4. Καλά….λέγε εσύ ότι δεν θα γίνει τίποτα….και αν χαθεί κάνα Καστελόριζο ….τρέχα μετα. Δείτε λίγο ο Τραμπ μην σαν πουλήσει γιατί κάθε μέρα τον βριζουν όλοι από Ελλάδα και τα ΜΜΕ….και σας περιμένει στην γωνία……

  5. Ξερετε τι λεει ενας γερος σ’αυτον τον ανθελληνα ……..μονο τη γλωσσα που καταλαβαινει ΦΑΚ ΓΙΟΥ!

    ΠΑΝΤΩΣ Κε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΕ….ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΝΙ-ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Π[ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΩΛΕ Ε ΚΩΛΕ

    1. Πολεμας πολύ κατσε λιγακι να ξαπωστασεις οργισμενε Ελληναρα και μην ξεχνας ,φορα παντα την μασκα σου μην μας παθεις και τιποτα ,κανενας δεν μας περισσευει ,καθαρισε και λαδωσε λιγο και το οπλο …εεεε το πληκτρολογιο σου ηθελα να πω.

  6. Ξερετε τι λεει ενας γερος σ’αυτον τον ανθελληνα ……..μονο τη γλωσσα που καταλαβαινει ΦΑΚ ΓΙΟΥ

  7. Αντε. Ρε. Κότες. Γαμίστε τα. Τα.μουνια. Τους. Τους. Κολοτουρκους. Γαμω. Τις. Οικογένειες. Τους

  8. “Η Γερμανία έκανε τήν ποιό δυναμική παρέμβαση”.Δηλαδή η Γερμανία έκανε ντά τήν Τουρκία γιά λογαριασμό τής
    Ελλάδας.Μάς δουλεύουν ψιλό γαζί.Ο Κούλης έτρεξε στό αφεντικό του τήν κυρία Μέρκελ καί τήν παρακάλεσε νά καθησυχάσει τόν αφηνιασμένο Ερντογκάν.Η Γερμανία ρέ Γουρλοκούλη είναι μέ τούς τουρκομογγόλους κώλος καί βρακί.Η σφαγή τών Ελλήνων τό 1921 στήν Μικρά Ασία είναι γερμανική έμπνευση.Οι αξιωματικοί του γερμανού αυτοκτρατορα διηύθυναν καί καθοδηγούσαν τόυς βάρβαρους τουρκαλάδες.Τά μνημόνια είνα γερμανική εφεύρεση.
    Γιάννης Λάκων

    1. Είναι γνωστό ότι ο Μητσοτάκης, όπως και ο Σημίτης τότε, ανήκουν στην σφαίρα επιρροής των Γερμανών. Τι να λέμε τώρα… Όταν οι Γερμανοί παίρνουν τις αποφάσεις βλέπουμε που καταλήγει η χώρα οικονομικά και στρατιωτικά. Mακάρι να μας διαψεύσει στην πράξη ο Κούλης, όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής.

  9. τοτε προς τι η επιφυλακή; τι αναμονή είναι αυτή; στα νησιά υπάρχει ετοιμότητα αλλά σχολαν 2μιση απο λαρισα ο πάνω γίνεται μπαχαλο κ φεύγουν αργα το βράδυ αρχίζω να βλέπω θάλασσα στα βουνά, λαμόγια αφήστε το δούλεμα

  10. Ησυχαστε λιγο βρε κωλομαγκες του πληκτρολογιου!!! Ησυχαστε λιγο που οι μισοι κ παραπανω βυσματωσατε για να πατε στην καβατζα σας κ τωρα γινατε πατριωτες ξαφνικα!!!!
    Εχει εφευρεθει κ η διπλωματια…………

    1. Αυτό λέμε. Δεν υπάρχει διπλωματία. Φυσικά είναι αυτονόητο πως αν κάποιος πάει να κάνει γεωτρύσεις στα ύδατα σου τον προειδοποιείς και αν σε αγνοήσει τον βυθίζεις. Έτσι λένε οι διπλωματικοί κανόνες σε όλο τον κόσμο και τα καταλαβαίνουν όλοι πλην ραγιάδων και κομματόσκυλων μπουκωμένων.

    2. Το ξεπούλημα το λες διπλωματία,ρε συμμορίτη;Φωτιά και τσεκούρι.

  11. Κανείς δεν θέλει πραγματικό modus vivendi. Πρέπει να υπάρχει και λίγο τσίγκλισμα ώστε να έχουν δουλειά τα εργοστάσια στο τέξας καθώς και η γερμανική φάμπρικα και οι λοιποί συγγενείς. Ας αναλογιστούμε τα χρόνια που σταμάτησε τις εισαγωγές από τους ουσαίους ο για μια ελλάδα νέα. Μας τάϊσαν μία από Ίμια με αποτέλεσμα μετά από τις μεσολαβητικές και καλές τους υπηρεσίες να παραγγελθούν άμεσα 80 φου-16 για να επανέλθουμε στην πολιτική του ορθού δρόμου. Πίσω από τα ευχαριστώ του κάθε βλογιοκομμένου υπάρχει πάντα και μια δεύτερη ανάγνωση όπως λένε τα παπαγαλάκια της σύγχρονης νεοελληνικής.

    1. Αν δεν είχες τα 80 φου-16 θα σε είχαν ταράξει στη φάπα, όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και τα Αλβανά.

      1. Ενώ τώρα που τα πήρες δεν τρως τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Εκτός και αν τα χρησιμοποιήσεις πάνω από την Αττική ή τα πήρες για να προστατεύεις άλλους εναέριους χώρους. Της παρασκευής το γάλα σου είναι γνωστό;

    2. Ξέρουμε πιά πολύ καλά ότι πίσω από κάθε πολιτική δήλωση (όχι μόνο ευχαριστήρια) υπάρχει η δεύτερη και τρίτη… ανάγνωση που είναι και η/οι πραγματική/ες. Εξ ού και το ξεσκισματάκι που βλέπουμε μετά από κάθε θριαμβολογία και εξαγγελία της κακιάς ώρας, κι εδώ κι αλλού από πολλούς “ειδικούς” και μη.

  12. Μισο να τελειωσω τις διακοπες μου στο ελλαντα να ξαναφυγω εξω κ μετα συνεχιστε με οσα θερμα επεισοδια θελετε

  13. Το νου σας ρεμάλια τις κυβέρνηση μην κάνετε βήμα προς τα πίσω. ΟΙ κολοτουρκοι δεν θα πάρουν τίποτα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ούτε πετραδάκι από αυτόν τον τόπο. Και αν θέλουν πόλεμο ας κοπιασουν και θα δούμε τι θα γίνει. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ με τις μαγκιές από μακριά.

  14. Ρε πόλεμο έπρεπε να είχαμε κάνει…. Η επανάσταση του 1821 δεν έχει τελειώσει…..

  15. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

  16. ΝΑΙ στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στους μισθούς, στις συντάξεις, στα επιδόματα, στους μετανάστες, στα ανοιχτά σύνορα, στην πρόοδο, στο LGBT, στα δικαιώματα !!!!!

    1. Όλα αυτά σβήνουν όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι.

  17. Πολύ σωστό το άρθρο!
    Όλοι τους είναι ανθέλληνες και δούλοι του χρήματος και δεν τους νοιάζει τίποτα!

  18. τι εννοειται ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ? μηπως εννοειται σκυλλοκαβγα? η’ μηπως εννοειται ριψη μολοτοφ στα εξαρχεια? η’ ΑΚΟΜΑ μηπως εννοειται παρτε την σημαια και εξαφανισθειτε απ’εκει.? ΜΗΠΩΣ τρεμει ο κ@λος σας?. ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.

  19. αν επιτραπει στον Τουρκο, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΙΑ εντος της υφαλοκρηπιδας δικνυει παραδοση ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, και συνεπως απωλεια των παντων ΚΑΙ για παντα, με ολα τα επακολουθα.ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.

  20. Στα Ίμια ο μαλάκας Σημίτης δεν κτύπησε και δεν ξεκαθάρισε τον λογαριασμό αφήνοντας τον ανοικτό. Αν κτυπούσε τότε, σήμερα τα μογγόλια θα είχαν ακόμη την ουρά τους στα σκέλια τους. Δεν θα είχαμε προκλησεις. Με τον ίδιο τρόπο αδράνειας η Ελλάδα άφησε την Κύπρο να χαθεί το 1974 και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Η Κύπρος θα μπορούσε σήμερα να είναι μία προέκταση της Ελλάδας όταν το 95% των κατοίκων ποθούσε την Ένωση. Τώρα τελείωσε. Η μισή στους Τούρκους και η άλλη μισή χαροπαλεύει. Για αυτό ο Κύριος Στέφανος όταν μιλά για την Κύπρο να γνωρίζει ποιοι την πρόδωσαν. Γιατί όταν την πρόδωσαν η Κύπρος θα μπορούσε εύκολα να γίνει εδαφική προέκταση της Ελλάδας, άρα τώρα ο Κύριος Χίος να μήν μας λέει ότι η Κύπρος είναι “αλλη χώρα” και δεν τον ενδιαφέρει. Χίο ξύπνα. Η Κύπρος προδόθηκε απο Ελληνικά χέρια τότε που θα μπορούσες να την πάρεις με τις Ευλογίες του λαού της. Άρα μετά την προδοσία μήν ζητάς τα ρέστα και μήν αναρωτιέσαι γιατί ο λαός της απομακρύνεται απο την μεγάλη ιδέα της ενώσεως, γιατί ήμαστε σε αδιέξοδο. Και μόλις ο Κύπριος τολμά να μιλήσει για πατριωτισμό και Ελλάδα έρχετε ο Μογγόλος και μας τον χώνει απο πίσω. Και η μογγολική πούτσα αν και μικρή, είναι μολυσμένη με αρρώστιες και μόνο οι κουμουνιστές μπορούν να την τρώνε με ευχαρίστηση. Δυστυχώς μετά το ξεπούλημα στους μογγόλους απο ελληνικά χέρια, η Κύπρος δεν μπορεί να γίνει Ελλάδα, γιατί ο μογγόλος απειλεί ότι θα μας πάρει όλους. Και το “Η Κύπρος Κείτε Μακράν” του καραμανλή δεν ξεχνιέται. Άρα Χίο σκέψου πρίν μιλήσεις. Τα βίντεο σου στο Youtube είναι εκεί. Η πρώτη που άφησε εγκαταλελημένη την Κύπρο μαζί με τους βιαστές της είναι η ίδια η μητέρα της.
    Αν κάποιοι από εσάς ακόμη λέτε για τους Κυπρίους δέστε την ιστορία. Χάσατε εδάφη. Είστε τόσο βλάκες και αδιάβαστοι. Δέστε την ιστορία. Ο Καραμανλής μετά την χούντα είχε όνειρα και βλέψεις. Σίγα μην σκεφτεί ότι θα έχανε ένα μέρος της Ελλάδας.
    Αν δεν ήταν ο Ιωαννίδης και ήταν ο Παπαδόπουλος στην Χούντα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά γιατί ο Παπαδόπουλος θα έστελνε στρατεύματα. Μη προέλαση των τουρκομογγόλων στην Κύπρο θα σήμαινε ότι η Κύπρος σήμερα θα ήταν Ελλάς ! Η Κύπρος σήμερα δεν έχει καμιά λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ! Άρα μήν αναρωτιέσται γιατί ήμαστε διαφορετική Χώρα. Έχουμε Γαμηθεί και στην συνήδηση. Καταντήσαμε να ευχαριστούμε τον βιαστή μας την Τουρκιά που δεν μας σκότωσε και που μας άφησε μιά οντότητα και μπορούμε και κάνουμε και καμιά business να τα οικονομάμε. Όλα τ άλλα είναι μακρυνα όνειρα.

  21. Αν δεν γίνει τίποτα τώρα τότε ΑΜΕΣΗ κατάργηση θητείας και στρατού και αμέσως συχγώνευση αυτών των σωμάτων στην Ε.Α

    Δεν υπάρχει λόγος ύρπαξης στην χώρα μας και να μην ακούσω δικαιολογίες ότι περιμένουν διαταγές. Οι κανόνες εμπλοκής δεν χρειάζονται πολιτικές διαταγές ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!

  22. Εσείς το Ισραήλ το βρίζετε τους λέτε Εβραίους.Αν τα συμφέροντα μας δεν ταυτίζονταν μερικώς με τους Εβραίους να δούμε τι θα μας είχε κάνει ο Μογγολος όπως
    τον αποκαλείτε.Γιατι εγω τετοιους χαρακτηρισμούς τους αποφεύγω γιατί με υποβιβάζουν στο επίπεδο του.

  23. “”Δεν είναι εύκολο να κάνεις bullying στην Ελλάδα”” εδω γελαμε δυνατα……………..

  24. Κουλη , γινε αντρας , σταματα να εισαι το διαλεκτικο κολλεγιοπαιδο του Χαρβαρντ , σταματα να γλειφεις σαν γερμανοδουλος την Μερκελ……δυναμικη ενεργεια χρειαζεται τωρα που εχουμε συμμαχους Γαλλια,Ισραηλ….και θα σε μνημονευουν για τα επομενα 100 χρονια….αν λιγοψυχησεις τωρα , τελειωσες σαν πολιτικος

    1. Don Corleone
      Κουλη , γινε αντρας,
      ANTRAS GENIESE DEN GINESE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. να τα βρουμε ρε παιδια….καθε τοσο να κανουμε δηθεν επεισοδια για μια πλυση εγκεφαλου και με τα δικα μας παιδια στα καναλια να φοβιζουμε τον κοσμο να μη εχει απαιτησεις..να ειναι ευχαριστημενος που αποφευγουμε τον πολεμο και να συνεχισει να τρωει κουτοχορτο ενω εμεις κυβερναμε, το χρεος μεγαλωνει, καινουργια μνημονια ερχονται, παιρνουμε καινουργια δανεια που εξατμιζονται, μεγαλωνουμε τις οικογενειακες περιουσιες, ανοιγουμε κανουργιες ΜΚΟ, γεμιζουμε Πακιστανους και Αφγανους εκαπιδευμενους μαχαιροβγαλτες…και η ζωη συνεχιζεται στο Ελλαδισταν ενω ολοι διαμαρτυρονται και βριζουν για εκτονωση..

  26. ο Ερντογαν ειναι τελειωμενος , αρχισε η αντιστροφη μετρηση…..γιατι εκανε πολλους εχθρους : Γαλλοι , Ισραηλινοι , εσωτερικο μετωπο αντιφρονουντων.Μοναδικοι συμμαχοι του ο Τραμπ που καταρρεει και ο αλλος δικτατορας ο Πουτιν.Και φυσικα εναντιον του ειναι το αμερικανικο κατεστημενο , το Βαθυ Κρατος των αμερικανικων υπηρεσιων που εχουν σκυλιασει για την συμμαχια με Πουτιν….λιγα τα ψωμια του Ερντογαν

    1. σπουδαια αναλυση ο ερντογαν ειναι αξιος για την πατριδα του δεν κωλωνει πουθενα και αυτο γιατι εχει τις πλατες της γερμανικης ευρωπης και της αμερικης το αν η ρωσια του πουλησε πυραυλους αυτο δεν λεει τιποτα καπου πρεπει να πουλησουν και αυτοι. και ο τουρκος παιρνει απο παντου δεν ειναι κοτα σαν εμας οτι πουν οι ηπα οτι πει η μερκελ αρε κολοκοτρωνη που εισαι να δεις που καταντησαν την χωρα οι μαμακηδες πολιτικοι μας

    2. η ελλαδα ειναι τελειωμενη…….. το τελος της επαρατης 3ης ελλην. δημοκρατιας

    3. Ο Τραμπ και ο Πούτον είναι οι δυο μεγαλύτεροι ηγέτες των μεγαλύτερων δυνάμεων του κόσμου. Αυτή που καταρρέει είναι η Μέρκελ του στρατιωτικού νάνου που λέγεται Γερμανία και που είναι σύμμαχος της Τουρκίας και προμηθευτής της σε πολεμικό υλικό.
      Σε κουτσά άλογα πονταραν κάποιοι και θα μας κάψουν.
      Άλλα άντε και κατέρρεσε ο Ερντογάν που έχει φτάσει σε Λιβύη, Συρία και Ιράκ. Τι θα αλλάξει; Θα έρθει καλός Τούρκος; Που τα λέτε αυτά ρε;

Comments are closed.