ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ “ΓΑΤΑΚΙ”! Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ” “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotsiodras_2

    Αντίθετα με τη δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό ότι το lockdown θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες,  η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων η ίσως καλύτερα «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων»  που συνεδρίασε σήμερα, μελετά νέο απόλυτο lockdown και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

    Φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει θέμα πολιτικής ανακολουθίας και διάψευσης των διαβεβαιώσεων του πρωθυπουργού  και κατ΄επέκταση θέμα πολιτικής αξιοπιστίας της κυβέρνησης και του ιδίου.

    Πιο συγκεκριμένα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας συζήτησαν το απόγευμα της Τρίτης οι επιδημιολόγοι της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψής τους.
    Λόγω της έκτακτης σύσκεψης της Επιτροπής (ανακοινώθηκε μετά την επίσης μη προγραμματισμένη, αλλά επιβεβλημένη από την εικόνα της επιδημίας σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό), μετατέθηκε κατά μία ημέρα η προγραμματισμένη κάθε Τετάρτη σύσκεψη των επιδημιολόγων.

    Τα συμπεράσματά τους και οι διαπιστώσεις τους θα τεθούν αύριο υπόψιν όλων των μελών της Επιτροπής, οι οποίοι θα κληθούν να εισηγηθούν και πάλι μέτρα και λύσεις για την αναχαίτιση της επιδημίας που φαίνεται να κινείται πια ανεξέλεγκτα.

     

    Ο ρυθμός επιβεβαίωσης νέων κρουσμάτων στην Αττική που είναι η βασική εστία της «πυρκαγιάς» του κορωνοϊού στη χώρα, αλλά και σε δεκάδες άλλες περιοχές, προοιωνίζει ακόμη πιο δύσκολες επιδημιολογικά ημέρες.

    Εκτός από το λεκανοπέδιο, σχεδόν όλη η Πελοπόννησος, η Δυτική Ελλάδα, η Κρήτη, περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, είναι ή κινούνται με ταχύ ρυθμό προς το «κόκκινο». Οι ειδικοί δε, θεωρούν δεδομένη την ευρύτατη διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας.

    Κατά πληροφορίες, κάποια μέλη της Επιτροπής θεωρούν ότι πρέπει να εφαρμοστεί lockdown τύπου Μαρτίου, ενώ άλλα προτείνουν το ισχύον πλέγμα περιορισμών, εμπλουτισμένο με νέες, ευέλικτες, έξυπνες λύσεις.

    Στο τραπέζι των ειδικών βρίσκεται το μέτρο της κυκλοφορίας μέχρι τις 9 η ώρα όλες τις ημέρες – καθώς εκτιμούν πως ο περιορισμός του Σαββατοκύριακου προκαλεί συνωστισμό μέχρι τις 6 το απόγευμα σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους και κρυφές κοινωνικές συναθροίσεις στη συνέχεια- καθώς και ο περιορισμός ή και απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων εκτός εάν συντρέχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι.

    Κατ’ ουσίαν όλοι οι ειδικοί αγωνιώντας να προτείνουν αποτελεσματικά και εφαρμόσιμα μέτρα για την επιδημία, συμφωνούν πως μείζον ζήτημα αποτελεί σε κάθε περίπτωση η αδυναμία ελέγχου των μέτρων.

    Σαρηγιάννης: Πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο

    Αυστηρό lockdown τύπου Μαρτίου από αύριο κιόλας για πάνω από δύο βδομάδες προκρίνει σε ιδιαίτερα δραματικό τόνο ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

    «Πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο, όχι μετά από δεκαπέντε μέρες, το οποίο θα πρέπει να διαρκέσει για παραπάνω από δυο εβδομάδες, καθώς δεν θα φτάσουμε σε αποσυμπίεση στις επόμενες δύο εβδομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

    «Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς σε αυτό που η χώρα έβαλε σαν στόχο από την αρχή, δηλαδή να διαχειριστεί πρώτα από όλα με επιτυχία τον υγειονομικό κίνδυνο και άρα ναι, αν θέλετε, να πάμε σε ένα αυστηρότερο αλλά σοβαρό πια lockdown» ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης.

    «Αν συζητάμε για άνοιγμα στις 16 Μαρτίου λιανικού εμπορίου, σχολείων, τα πράγματα είναι δύσκολα κυρίως λόγω των μεταλλαγμένων στελεχών» τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να παίζουμε.

    Μίλησε για τα μέτρα της τηλεργασίας, που πρέπει να εφαρμοστεί σοβαρά, αλλά και αυτό της απολύμανσης του αέρα των εσωτερικών χώρων, ενώ πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε στα μισά της κορύφωσης ενός σοβαρού τρίτου κύματος πανελλαδικά και κοντά στην κορύφωση στην Αττική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Λαμόγιο Μητσοτάκη! Να κλειστείς εσυ στο σπίτι με τους φίλους σου… Ξέρεις εσύ. Άι στο δια@@@

    2. Εγώ λέω να καλέσετε τους εξωγήινους να πάρουν τον κουλή και ολα τα σκατα μαζί να πάνε στο αχανές διάστημα…

    3. Κατηγορείται τον Ερντογάν για δικτάτορα και δεν βλέπετε τα χάλια σας με τον δικό μας το δικτάτορα τον Κούλη το Χρυσό που καταστρέφει την οικονομία, ξεπουλάει την πατρίδα, κλείνει τις εκκλησίες και φέρνει ΠΕΠ δηλ. τους τέως γνωστούς λ@θρο. Ξυπνήστε και σταματήστε να στηρίζετε συνταγματικό τόξο, η επόμενη ψήφος, αν κάνει εκλογές ο νεοταξίτης φασίστας, θα πρέπει να είναι εξτρεμιστική σ’ αυτούς που φοβάται το καθεστώς, τίποτα λιγότερο.

    4. Γιαβοοολ γκριχεν έβαινε κκι άλλα μέτρα πιο σκληρά θα σας επιβάλλουμε, και όσοι τολμήσουν να αψηφισουν τα εμβόλια τα τρένα και στα καταναγκαστικά έργα στα εργοστάσια μας στην Ντοιτσλαντ υπάνθρωποι βρωμεροι Βαλκάνιοι! Ζητωη ΝΤΠ Ζητώ η Γερμανική Ευρώπη Ζητώ ο Σορος και Μέρκελ !

    5. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΙΝ ΒΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΤ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΆΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ
      ΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕΧΟΝΔΡΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΙΤ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝΕ

    6. ΨΙΤ….γιατι δεν τους τρολαρουμε…ΟΛΟΙ ΕΞΩ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΟΛΟΙ ΕΞΩ…σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!

    7. Απο την ωρα που ανελαβε αυτος ο γκαντεμης ο πολεμος με την Τουρκια μας εμεινε.
      Πλημμυρες χιοναδες σεισμοι χιλιαδες λαθροπιθηκους καραντινες αρρωστιες ανεργια κλειστα μαγαζια απενταροι τι αλλο εμεινε μονο αυτο που αναφερω επανω.Φως θα δουμε μονο εαν εξαφανιστει αυτο το λεσι.Ουστ γκαντεμοσαυρα κουλα.

    8. αν το παρουμε με την λογικη τους και περσι που το καναν τι εγινε ???? ενα χρονο μας κανουν καψονια κι εμεις ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    9. η κουλα χρυσου ξερει οτι ειναι τελειωμενη και κανει κινησεις πανικου.ερχετε η ωρα σου παλιοπου@@@σχιζοφρενη καραγκιοζη.σημερα απο οτι εμαθα δεν πηρε τα χαπια του και ηταν πολυ εκνευρισμενος και επερνε συνεχως τηλεφωνο την αλλη πουστ@@@ τον σαρηγιανη αυτο το σκατολογο που ψαρευει κουραδες και με μοντελα του κολου του βγαζει προφητειες και του ελεγε ποσο λοκ νταουν να κανουμε.και οι δυο παλιομουνο@@@θα φατε τεοιο ξεσκισμα απο το λαο που θα κλαιτε για λυπηση

    10. Ρε μπασταρδε Τσιορδα, τέλος τ αστεία μι μάθω ότι έρχεσαι Θεσσαλονίκη, ναι θα πάω φιλακι αλλά εσύ ρε κεριολη σίγουρα στο νοσοκομείο τέλος, λαμογιο

    11. Ποιος να σας πιστεψει οταν καθε μερα λετε κατι διαφορετικο; γιατι επιτρεπετε δομες λαθρομεταναστων με χιλιαδες ανθρωπους και δεν επιτρεπετε στον ελληνα να παει στην εκκλησια η να δει ενα φιλο του; και τα ριχνετε στις ασκοπες μετακινησεις οταν παλευουμε για να ζησουμε. Ασκοπες μετακινησεις κανετε εσεις που πληρωνεστε και δεν κανετε τιποτα και οι απιθανοι λοιμοξιολογοι σας που λεγανε οτι στις διαδηλωσεις δεν μεταδιδεται ο ιος αλλα περισσοτερο στα σπιτια. Το καταλαβαμε οτι θα το πατε μεχρι τελους αλλα το ιδιο θα κανουμε και εμεις οταν ερθει η ωρα δεξιοι συριζαιοι των μκο. Θυμηθειτε την παντοδυναμια του λιγναδη.

    12. H EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ………………………………….ΚΑΠΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    13. ΟΧΙ.
      Να ετοιμάζονται για “κυρώσεις” από μέρους των πολιτών.
      Κυβέρνηση είναι, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ από εμάς και παρ’ολα ταύτα κάνει ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
      Απλώς: τους παύουμε.
      Πόσες χιλιάδες ή εκατομμύρια ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ χρειάζονται ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ για να απαιτήσουμε την πτώση τής Κυβέρνησης;;
      Βάζω την 1η ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

    14. στα τέσσερα οι πολίτες!! αυτό είναι το σωστό!!! για αυτό έρχεται το τράνταγμα από τον Θεό!!

    15. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ… ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ; ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΠ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ.

    16. ΈΡΧΕΤΑΙ Π@@@@!!!! ΚΟΥΛΗ !!!! ΘΑ ΤΡΈΧΕΤΕ ΌΛΟΙ …..ΜΑΖΊ. ΜΕ ΤΗΣ Π@@@@@ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ !!!!

    17. Παραταύτα ολα τα galop δείνουν στο Κούλη 37 – 38% και στόν Περιστέρη Σφυριζα 22 – 23 % , μωρέ καλά μας κάνουν και μας μ@μάνε κανονικά δεν είμαστε εμείς λαός
      , γιαυτό δώσε πόνο Κούλη ολοι οι ραγιάδες ειναι και θα
      ειναι
      μαζί σου

      1. Ακριβως ετσι και οχι αλλοιως…..μια απο τα ιδια…..οπως παντα………κια του χρονου εις ανωτερα

    18. Μην αγχώνεστε. Όταν ψοφήσει ο μουγκοντίνας θα τα γαμησουν όλα.

    19. Δεν αναγνωρίζω ως πρωθυπουργό του ελληνικού κράτους την Κούλα την ανωμαλη σαδιστρια που είναι επιστήθια φίλη παιδεραστών. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπακουσω στα μέτρα μιας ανωμάλης π..στρας. Σου δώσαμε πολύ χρόνο μωρη κουλα, απαιτώ να ξεκουμπιστεις από την καρέκλα του πρωθυπουργου και να πας στο Ισραήλ την πατρίδα σου.Να κάνεις βασανιστήρια στους συμπατριώτες σου τους ισραηλίτες και όχι στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ. Εδώ είσαι ανεπιθυμητη. Ουστ μωρη ανώμαλη.

    20. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?

    21. Ησυχασε βρε καταστροφεα!!!!!
      Διαβαζεις 1 αρθρο σου κ μετα ειμαστε να πηδαμε απ τα μαλκονια!!!!
      Βρες κανενα εξωγήινο κ μιλα λιγο να στανιαρεις!!!

    22. Την παραμονή των εκλογών, όλοι οι Έλληνες θα φωνάξουν: μία και σήμερα ” ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ”

    23. Νουδουλιδες, συριζωα, πασοκομουριδες…..
      Καλα να παθετε, καμια λυπηση.
      Lockdown μεχρι να γίνει ο ήλιος μπλε

      Υγ.Όχι Γκέμπελς,… Σταλινικά μετρα ειναι αυτα

    24. Θέλουν να τους παρακαλάμε για το εμβόλιο για να «ελευθερωθούμε». Ως τότε θα εκβιάζουν την κοινωνία στο μέγιστο καταπατώντας κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κουρελιάζοντας τελείως το σύνταγμα. Όλη αυτή η κατάσταση θυμίζει διαβολικό εκβιασμό και μανία επιβολής στους «τιποτένιους σκλάβους».

    25. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

    26. Τὰ τελευταῖα σκιρτήματα μιὰς κατσαρίδες ποῦ ψοφάει.
      ” Τὸ κάλλιστο πρακτορεῖο εἰδήσεων εἶνε οἱ προφητείες τῶν ἁγίων”.
      “Θὰ πάθουν ὅτι καὶ ὁ Τσαουσέσκου”.
      “Ὁ κόσμος θὰ τοὺς σιχαθῇ καὶ θὰ τοὺς πάρῃ μὲ τὶς πέτρες”.
      (ὅσιος Παΐσιος).

    27. σε ποια κάγκελα είναι οι πολίτες να πάω να τους δω;;;; κανείς δεν τολμάει να αντιδράσει, οι μισοί περιμένουν το επίδομα και οι άλλοι μισοί κάνουν ντελιβερυ σουβλάκια και καφεδες και περιμένουν τους πρώτους μίσους να σπαταλήσουν το επίδομα σε παραγγελίες ντελίβερι

      1. Πρέπει να κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα …..δεν εξηγείτε αλλιώς αυτή η απάθεια των Ελλήνων!!!!

      2. “”σε ποια κάγκελα είναι οι πολίτες να πάω να τους δω;;;; ”” 👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    28. αυτος ο βρωμο φανέλας πρέπει να εισπράξει τις μίζες απο φαρμα-κια που πουλάει κ. τις μελέτες (σε αμελετητα).
      ακόμη κ.τώρα τα ζώα παίρνουν σειρά για μπολια.
      Η ωρα που οι προθυμοτατοι μπολιασμενοι θα τρώνε τις σάρκες τους ΛΌΓΩ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.

    29. Τον Μάρτη σας ακούσαμε γιατί δεν ξέραμε, τώρα που ξέρουμε ότι δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα, Δεν υπάρχει άλλος Μάρτης… ξεχάστε το..

    30. Μας πάνε για άνοιγμα τον Ιουνιο. Μιλάμε για 16 μήνες lockdown αν υπολογισεις ότι εχει αρχισει από τον Μαιο του 2020. Θα ανοιξουν για 2-3 μηνες και μετα παμε παλι για άλλο ένα χειμωνα Νοεμβριο μέχρι Ιουνιο του 2022 με κλείσιμο αγοράς και κλειστα σχολεια.

      Οι ανθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. Πάρτε το χαμπαρι.
      Ο Κουλης είναι βαθια ψυχαναγκαστικος και καθημερινα παιρνει χαπια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ. Αυτό το γνωριζουν οι αυλικοι του, αλλα προφανως σιγονταρουν γιατι κονομάνε.

      Καλουμε λοιπον τα κομματα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ αντιπολίτευσης, καθως και την εκκλησια, την Αστυνομια και το Στρατό να πάρουν θεση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και 10 ηλιθιων επηδημιολογων-πιόνια.

      Καλουμε ΕΕ και ΗΠΑ να βοηθησουν διοτι η Ελλαδα είναι στην εντατικη μετα από 12 χρονια ΣΚΛΗΡΟΥ μνημονιου. Δεν αντεχουμε άλλο με Μητσοτακη. Αν δεν επεμβει ΕΕ και ΗΠΑ συντομα οι πολιτικη αλλαγες από την οργη του κοσμου, θα ωθησουν τους ψηφοφόρους σε πολύ επικυνδινα μονοπατια. Καντε εκλογες να φυγει ο βλαμενος.

      1. “””Καλουμε ΕΕ και ΗΠΑ να βοηθησουν διοτι η Ελλαδα είναι στην εντατικη μετα από 12 χρονια ΣΚΛΗΡΟΥ μνημονιου. Δεν αντεχουμε άλλο με Μητσοτακη. Αν δεν επεμβει ΕΕ και ΗΠΑ συντομα οι πολιτικη αλλαγες από την οργη του κοσμο………””””. Γιατι δεν καλειτε και τους τουρκους να σας βγαλουν μια και καλη απο την μιζερια σας;;;;;;

    Comments are closed.