ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ADNIS

    Τα απροκάλυπτα ψέματα του πρωθυπουργού περί τέλους της πανδημίας, προσπάθησε να δικαιολογήσει σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης.

    «Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας, πρέπει να πουλάς προς τα έξω ότι είσαι μία υγειονομικά ασφαλής χώρα», είπε απροκάλυπτα ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο Υπουργός Ανάπτυξης με οργισμένο ύφος έκανε έντονες παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους για την κριτική που ασκούν για τις παλαιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για ‘’το τελευταίο μίλι’’ και το ότι ‘’νικήσαμε την πανδημία’’ πέντε- έξι φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

    «Χιλιάδες άνθρωποι δούλεψαν με τον τουρισμό, επιχειρήσεις έκαναν τζίρο άρα αφήστε τις ειρωνείες για τον κύριο πρωθυπουργό. Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη. Πολύ καλώς έκανε ο πρωθυπουργός και το είπε», πρόσθεσε

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Είχε οργισμένο ύφος ό κος Αντιπρόεδρος? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!😠

    2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

      ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

      ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    3. “Ένας ταπεινός υπουργός είμαι” ε, δεν φαντάστηκε τότε που ήταν με τον Καρατζαφέρη κ αφόρισε τη ΝΔ, πως θα γινόταν αντιπρόεδρός της ΝΔ. Μιλάμε για σοβαρότητα γλίτσας. Όλα είναι πιθανά αν είσαι διαθέτει μένος να κάνεις τα πάντα για την εξουσία κ ότι αυτή φέρνει.

    4. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι ο Αδωνης πάρα το γεγονός ότι προήλθε από άλλη παράταξη κτλ με όσα ξεστομουσε πιο παλια θα ήταν τόσο ντόμπρος, σίγουρα δεν αρέσει σε κάποιους αλλα είναι αλήθεια. Όπως αλήθεια για μένα ηταν κ ο Βενιζέλος που τους χορευε στο ταψί ήξερε τι έλεγε κ προειδοποίησε (άσχετα αν παίζαμε φλάουτο)
      οπως αλήθεια είναι ότι ο Τσιπρας κυβερνήσε την χώρα με λογική όταν έδιωξε όλα τα κοπροσκυλα που θα φτιάχναμε την χώρα με παχυλούς μισθούς κτλ… Γιάνης με ένα Ν, Κωνσταντοπουλου κτλ….δεν θα ξεχάσω που χόρευαν στο σύνταγμα με το δημοψήφισμα και μετά έπεσε… Φρανκφούρτης…. Το λέμε;;
      Κριμα στο φτωχό κοσμακι.
      Δείτε τα έργα του Ερντογαν τα ίδια κ εκεί σκόρδο με ψωμί κ πατάτα…..

    5. ο Άδωνις είναι ο σωστός πολιτικός και ΤΙΜΙΟΣ

      1. Όταν συμμετέχει σε ξεπούλημα εθνικού πλούτου σε fund του εξωτερικού στο οποίο όλως τυχαίως προσελήφθη η κόρη του Μητσοτάκη έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλλουμε.

        1. Είναι αλήθεια ότι η Σακελλαροπούλου έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί δέχθηκε τα ξένα Funds (που πρέπει να μάθουμε σε ποιους ανήκουν) δέχθηκε να αγοράσουν τα δάνεια των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές ενώ την έλεγαν ότι άμα είναι τα δάνεια να αγοραστούν από ξένα fund ας τα δώσουμε σε πολύ χαμηλή τιμή πάλι στους Έλληνες να τα αγοράσουν και αυτη δεν δέχθηκε και για αυτό το την έκαναν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

          1. Τα ξένα Fund τα έχει κάποιος Γουατσα Καναδός λέει ότι είναι και ένας άλλος Εβραίος που έχει διεθνή εντάλματα σύλληψης από Ρουμανία και άλλες χώρες …τον συνέλαβαν λένε και Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και τον άφησαν ελεύθερο μετά…Για να ξερουμε πόσους κόλους θα γαμησουμε

            1. Πίσω από αυτούς είναι άλλοι Εβραίοι Σιωνιστές αλλά βάζουν αυτά τα παρτάλια για να φένονται να τρώνε τα ανάθεμα..

    6. Μπουμπούκο πίνεις ακόμα κάθε Τετάρτη φραπέ στη Αθηναϊκή Λέσχη με τις ποδιτσες?

    7. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

      1. Όποιος είναι πραγματικός πατριώτης δεν ξεπουλάει εθνικό πλούτο βολεμένε ούγκανε.

          1. ΔΕΗ Εθνική Ασφαλιστική και έρχονται κι άλλα με την διορισμένη θυγατέρα του Μητσοτάκη σε fund του εξωτερικού όλως τυχαίως.

          2. δεν άφησε λιμάνι για λιμάνι ο μπουμπούκος…

      2. Μα τι είναι αυτά που λες; Κουλης και Άδωνις πατριωτες; εχε χαρη που είμαι ευγενικός και δεν βρίζω.

      3. συμφωνώ και επίσης ο Άδωνις είναι σταράτος

        1. Ξέχασες το καιροσκόπος λόγω Λάος και κωλοτούμπας λόγω Πρεσπών.

    8. Αυτός ο καρναβαλος πήρε πάνω από 75.000 ψήφους.
      Μαζί με τα παρατράγουδα που τους ψηφίζουν την πληρώνει και η μειοψηφία που δεν έχει μυαλό χρυσόψαρου.

      1. Και να ήταν μόνον αυτός?? Έχει μεγάλα νούμερα το Κ Υ Ν Ο Β Ο Υ Λ Ι Ο κοινοβούλιο.

    9. “Υγειονομικά ασφαλής χώρα”! Μπουμπουκο! Ασε τα πουστκα! Δεν παιζει το σεναριο και το ξερεις! Οπως το ξερουν και οι υπολοιπες Χωρες! Οτι δηλαδη, με τους Λαθρομεταναστες (ΣτΕ), υγειονομικα ασφαλης Χωρα, δεν θα ειμαστε ποτε! Δεδομενου οτι κουβαλουν, παμπολλες μεταδοτικες μολυσματικες ασθενειες! Και υπαρχουν επισημα εγγραφα, που κανουν λογο, για τον θανασιμο κινδυνο που ελοχευει, εξ’ αιτιας τους!

    10. ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΟΣ……
      ΌΠΩΣ ΌΛΟΙ ΔΗΛΑΔΉ….

    11. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κενόδοξος βασανιστής του ελληνικού λαού.
      Έχει τέτοια έπαρση πού νομίζει ότι με τίς ανοησίες πού λέει μπορεί να ξεγελάει τον κόσμο γι’αυτό είναι όλη μέρα στα κανάλια.
      Το πρόβλημα είναι οι ανεγκέφαλοι και μικρονοήμονες πού δώσανε την ψήφο τους στο θρασίμι αυτό για νά οδηγήσει την χώρα μας στην εξαθλίωση μαζί με τα αδίστακτα σκουπίδια που στελεχώνουν την χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία.

    12. Ο συγκεκριμενος μαγκες δεν πρεπει να δει ουτε την ψηφο του,αλλα ο ελληνας ξεχναει,ξεχναει ποσο κωλοτουμπας ειναι κ προδοτης,ξεχναει το να μην σωσουν να κανουν το εμβολιο.Α ρε κοροιδα

    13. Τα μαυρα τα
      χαλια μας εχουμε ποιο γελοια αναξιοπρεπη κυβερνηση με ψευτες και τοσο αναξιοπιστους δεν ξαναειδα Κατι πρεπει ναγινει επιτελους δεν παει αλλο

    14. Εμετος,παλιανθρωπος,βοθρος,αναπηρος στο μυαλο.σκ@τοχαρακτηρας.

    15. Καλά, αυτός ο πουλημένος μασόνος δεν έχει λίγο αξιοπρέπεια πάνω του?
      Πότε προλαβαίνει να βρίσκεται καθημερινά στις οθόνες των τηλεοράσεων και ταυτόχρονα να εκτελείται καθήκοντά του ως υπουργός?
      Δεν υπάρχει γι’αυτόν τον αρχιγλύφτη κάποιος από την κυβέρνηση να του τραβήξει το αυτί?
      Ο τύπος μάλλον εθισμένος είναι. Δηλαδή άρρωστος και δεν το ξέρει. Πώς λοιπόν με αυτούς τους εθισμένους ψυχονευρωτικούς μπορεί μια κυβέρνηση και μια χώρα να ευημερήσει?
      Έλεος πια!!!! Μέχρι πότε θα τον τρώμε καθημερινά στην μάπα αυτόν τον υψήγορο Κουασιμόδο? Ας βγει κάποιος ψυχίατρος- ψυχολόγος να μας αναλύσει την περίπτωση του.

    16. το παιδι μου βγηκε θετικο. για να παρει το κωλοχαρτο τους πρεπει να κανει μοριακο.το μοριακο εχει 60 ευρω.αφου ειναι ανεργο 5 μηνες που θα τα βρει ρε καθηκια να τα δωσει.και γιατι οι ανεμβολιαστοι στο νοσοκομειο το πληρωνουν ενω οι εμβολιασμενοι οχι. κουλη και η παρεα σου κακο ψοφο να εχετε μεσα στο 2021.

    17. Γιατί έχει μαυρίσει τόσο πολύ ο Μπουμπούκος;
      Πρέπει να δει το συκώτι του, έχει πρόβλημα υγείας 100%

      1. Γιατί έκανε σκι ή ήταν στα χιόνια…

      2. Αδερφέ το ίδιο σκέφτηκα
        Λες ρε να έκανε κανένα σολαριουμ χειμωνιάτικα είναι και καθυστερημένος αυτός!!

    18. Ο/Η Μητσοτάκης στηρίζει επίσημα Μοσιαλο και βρίζει την Παναγιά λέει:

      Πριν λίγο δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήριξε τον Μοσιαλο!!! Επιτρέπεται στην Ελλάδα του Μητσοτάκη να χλευαζεις και να υβριζεις την Παναγιά όχι όμως ανώμαλους αντιπρόεδρους του ΣτΕ που δίνουν ναρκωτικά σε παιδιά για να τα κακοποιουν σεξουαλικα. Εσείς που στηρίζεται την ΝΔ, υιοθετείται τις απόψεις Μητσοτάκη και Μοσιαλου????? Η ιερά σύνοδος θα συνεχίσει να στηρίζει έναν ρατσιστή φασίστα πρωθυπουργό που γελάει με την υβρη στα ιερά και οσια μας? Ο σεβασμιοτατός Σεραφείμ Πειραιώς, θα συνεχίσει να στηρίζει το άθεο ρατσιστικό απολειφαδι Κυριάκο Μητσοτάκη? Όλοι εσείς θα ακολουθείται τα μέτρα Μοσιαλου για απαγόρευση εορτασμού των αγίων ημερών? Η απάντηση προς τον ξεφτίλα υβριστη της Παναγιάς και διαφημιστη της ομοφυλοφιλίας Κυριάκο Μητσοτάκη όπως λέγεται θα έρθει από πολλές πλευρές. Η ανοχή είναι συνενοχή. ΜΟΣΙΑΛΕ ΑΛΉΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΉ, ΧΕΖ@ΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ……. Μητσοτάκη μόλις έπεσες… Κυρηξη πολέμου εναντίον της χριστιανοσυνης επισήμως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντίσταση παντού……

    19. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ !!! Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ !!! Ο ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗΣ ΠΟΔΕΙΑΣ !!! ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ”ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ..Ε ??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ??? ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ”ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ??? ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ…

    20. Ακουγεται ότι ο Κούλης ψάχνει συνεργό για συγκυβέρνηση.
      Γιατί δε βάζει μια αγελλια ;;;;
      Υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι!!
      Σκεφτόμουν να πάω κι εγώ για να αρπάξω κάνα φράγκο αλλά φοβάμαι μη τις αρπάξω.

    21. ΑΣΧΕΤΕ,ΑΝΙΔΕΕ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΝΩΛΙΔΗ ΟΡΝΤΙΝΑΤΖΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΥΦΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ.

    22. O νεοελληνας δεν εχει τιμη , ενα λαμογιο ειναι.

      Θα τους ξαναψηφισει στις εκλογες το σιχαμα.

    23. Εχετε να φατε μια π@@τσα στις εκλογες…
      Λαμογια…ε λαμογια!

      1. Και τι θα βγάλεις; Ανδρουλάκη, ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη;

    24. Είναι κυβέρνηση που έχει φλομώσει τον κόσμο στο ψέμα,τι διαμαρτύρεται;

    25. Και σεις πιστέψατε το Γεωργιάδη, ότι το έκανε για τον τουρισμό ο;Χεστήκανε αν θα δουλέψουμε, τους βολεύει να κλείσουμε.

    26. Κλέφτες,ψεύτες,θεομπαίχτες,προδότες ελλαδέμποροι.Η σαπίλα τού γουρλομάτη.
      Γιάννης Λάκων

    27. Σκουπίδια για τη χωματερή όλοι τους..κακο ψόφο τωραααα

    28. Ξύλο σε όλα τα παρείσακτα σκουπίδια τύπου Άδωνη-Κούλη-Παγώνης-Εξαδάκτυλος-Μόσιαλος-Ψάλτη που παίζουν με τις ζωές μας δύο χρόνια τώρα και συνεχίζουν

    29. Απαλλασεται λογω μ@λ@κ@ας ο συγκεκριμενος κυριος! Αμα πεσει η ΝΔ μπορει να παιρνει και επιδομα παραπληγικου στον εγκεφαλο!

    30. Αυτός καθημερινά κάνει επίδειξη για το πόσο γλείφτης είναι. Μην τυχόν και έχει κανείς καμιά αμφιβολία.

    Comments are closed.