ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ισχύει από το πρωί στις 6:00 – Ολο το κείμενο του διαγγέλματος – Ποιοι θα μπορούν να κυκλοφορούν και για ποιους λόγους
    Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας για να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Το κάνω για να προστατεύσω την υγεία μας, είπε.

    Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από το πρωί. Διαβάστε παρακάτω όλο το διάγγελμα:

    Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες

    Συμπολίτες μου,

    Πριν από λίγο, έδωσα εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.

    Είναι, ίσως, το τελευταίο βήμα μιας οργανωμένης Δημοκρατικής Πολιτείας. Που, όμως, πρέπει να γίνει εγκαίρως, για να μην γίνει μάταιο. Γιατί ο χρόνος δεν μετριέται, πλέον, σε μέρες, αλλά με ώρες. Και απαιτούνται τολμηρές και γρήγορες πρωτοβουλίες.

    Το Κράτος οφείλει κατά το Σύνταγμα να «μεριμνά για την Υγεία των Πολιτών» και να παρεμβαίνει όταν η άσκηση της ατομικής ελευθερίας υπερβαίνει τον συνταγματικό της σκοπό και απειλεί την κοινωνία.

    Και όταν η ευθύνη του ενός αποδεικνύεται ελλειμματική, τότε θα πρέπει να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Στο όνομα του συλλογικού καλού, λοιπόν, προχωρώ στη σημερινή απόφαση: Για να προστατέψω την Υγεία μας και όλα όσα πετύχαμε μέχρι τώρα σε αυτό τον τομέα. Έχω ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων για την απόφασή μου.

    Έτσι, από αύριο το πρωί, στο δρόμο θα μπορούν να βρίσκονται μόνον όσοι κινούνται προς και από την εργασία τους. Αν κατευθύνονται για να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα. Αν επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο το οποίο χρειάζεται φροντίδα. Και, όσοι ασκούνται ατομικά ή ανά δύο ή συνοδεύουν το κατοικίδιό τους. Τέλος, επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, όσων βρίσκονται σε αστικά κέντρα.

    Όποιος κυκλοφορεί, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Και ο λόγος της μετακίνησής τους θα πρέπει να βεβαιώνεται: Eίτε με έγγραφο του εργοδότη του -αν πρόκειται για μισθωτό- είτε με προσωπική υπεύθυνη δήλωση -σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου. Έχει ήδη υπάρξει μέριμνα ώστε, με απλό και φιλικό για τον πολίτη τρόπο, να μπορεί να λαμβάνεται η σχετική βεβαίωση μέσω διαδικτύου ή με τηλεφωνικό μήνυμα ή ακόμη και να συμπληρώνεται και χειρόγραφα.

    Τέλος, τον έλεγχο της εφαρμογής του μέτρου αναλαμβάνουν η Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ για κάθε παράβαση.

    Από τους περιορισμούς αυτούς εξαιρούνται, προφανώς μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής. Κρατικοί λειτουργοί και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών Υγείας, της Πολιτικής Προστασίας, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα παρουσιάσουν, σε λίγο, οι αρμόδιοι υπουργοί.

    Συμπατριώτες μου,

    Στην Ιταλία χάνεται, δυστυχώς, ένας άνθρωπος κάθε δύο λεπτά. Και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη παντού στον κόσμο. Έχω χρέος, λοιπόν, να μην επιτρέψω να υποστεί μια τέτοια δοκιμασία και η χώρα μας. Δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να διαλέγουμε ποιος θα ζήσει και ποιος θα χαθεί. Δική μου επιλογή είναι μόνο μία: Η ζωή και η υγεία των Ελλήνων!

    Ευχαριστώ τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που κατάλαβαν την απειλή και μένουν στο σπίτι. Ερημώνοντας δρόμους και πλατείες, εξορίζουμε τον κίνδυνο. Και μένοντας στις εστίες μας, τις μετατρέπουμε σε οχυρά ζωής.

    Δεν θα αφήσω, ωστόσο, μερικούς επιπόλαιους να υπονομεύσουν την ασφάλεια των πολλών. Γιατί οι λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν χιλιάδες υπεύθυνους. Καθώς, λοιπόν, στη μάχη έρχονται δύσκολες στιγμές, πρέπει να κλείσει κάθε κερκόπορτα στο κακό. Και αυτόν τον στόχο έχει ο περιορισμός της κυκλοφορίας από αύριο.

    Απ’ την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η κυβέρνηση ενημέρωσε τους πολίτες με ειλικρίνεια. Οργάνωσε κατάλληλα τις ιατρικές δομές της χώρας, προχωρώντας σε προσλήψεις πρόσθετου νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και σε προμήθειες δυσεύρετου ιατρικού εξοπλισμού. Αναδιάταξε τις υπηρεσίες του Δημοσίου.

    Και, μέσα σε λίγες ημέρες, ανακοίνωσε τρείς δέσμες γενναίων μέτρων για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων. Όλα αυτά, κρατώντας -παράλληλα- απόρθητα τα σύνορά μας και τα σύνορα της Ευρώπης. Το κράτος, συνεπώς, απέδειξε ότι ήταν και είναι παρόν παντού.
    Τώρα, όμως, είναι η ώρα που το ατομικό ταυτίζεται όσο ποτέ με το συλλογικό: Τώρα είναι η ώρα του πολίτη!

    Ο κορονοϊός δεν ξεχωρίζει σύνορα ή έθνη, εισοδήματα ή κοινωνικές ομάδες. Απειλεί τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν κατοικεί. Απέναντί του, είμαστε όλοι ίσοι.

    Μόνο που κάποιοι είναι πιο ευάλωτοι. Οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι γονείς μας. Οι συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα που και αυτοί πρέπει, εν μέσω κρίσης, να βρουν καταφύγιο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν σταμάτησαν οι Έλληνες να αρρωσταίνουν και από άλλες ασθένειες. Και πρέπει να μεριμνήσουμε και γι’ αυτούς.

    Χθες, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας μίλησε για την ευθύνη των νέων προς τους ηλικιωμένους με έναν κόμπο στο λαιμό. Ας γίνει αυτή η συναισθηματική αντίδραση ενός ανθρώπου που σηκώνει τεράστιο βάρος, με καθαρό μυαλό και μοναδική αξιοπρέπεια, κραυγή αφύπνισης.

    Τώρα είναι η στιγμή να ορθώσουμε όλοι το δικό μας μέτωπο, να ξαναγράψουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Με πρώτη δέσμευση, να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσής του ιού: Ο καθένας από εμάς να πάψει να γίνεται κρίκος μεταφοράς στο διπλανό του.

    Συμπολίτες μου,

    Η κυβέρνηση μένει όρθια στο καθήκον, απλώνοντας την φροντίδα της σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Όμως, θα το ξαναπώ: Το μεγαλύτερο όπλο κατά του αόρατου εχθρού είναι η προσωπική μας συμπεριφορά: Δεν κυκλοφορούμε χωρίς αιτία. Μένουμε σπίτι. Δεν προσβάλλουμε με τη στάση μας εκείνους που μάχονται νύχτα-μέρα στα νοσοκομεία για τη δική μας υγεία.

    Γιατί η παραμονή στο σπίτι είναι, στον πυρήνα της, ένα εξόχως δημοκρατικό σύνθημα συλλογικής ευθύνης. Δεν είναι περιορισμός. Αλλά κατάθεση σεβασμού στο σύνολο.

    Έτσι θα αποδείξουμε ότι ο κοινωνικός μας ιστός είναι συμπαγής και με συνείδηση. Και ότι μαζί σηκώνουμε το βάρος της πατρίδας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλα τα αποθέματα σθένους και υπομονής για να ξεπεράσουμε την κρίση.

    Κλείνω με τα λόγια του Αμερικάνου προέδρου Θεόδωρου Ρούζβελτ, που ταιριάζουν, νομίζω, σε αυτούς που ήδη μάχονται εναντίον της απειλής και θα κληθούν να κάνουν πολύ περισσότερα στις επόμενες μέρες: «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό».

    Εκ μέρους των Ελληνίδων και των Ελλήνων τους ευχαριστώ. Και σας καλώ όλους να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας με την καθημερινή μας στάση. Καθώς η ατομική επιθυμία υποχωρεί μπροστά στην συλλογική βούληση, η πατρίδα περνά στα χέρια μας. Ελλάδα είμαστε όλοι. Ας την προφυλάξουμε, λοιπόν! Ώστε να συναντήσουμε το αύριο πιο υγιείς, πιο δυνατοί και πιο αισιόδοξοι.

    Δεν κυκλοφορούμε. Και δίνουμε όλοι ενωμένοι, πάνδημη απάντηση στην πανδημία.
    Στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι), από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

    Διαβάστε και

    ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:ΟΟ – ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    65 Σχόλια

    1. Φρύδια μέτρα. Όλοι έξω και κάνουν πηγαδάκια. Κίνηση περισσότερη από ποτέ από τότε που έχουμε κορωνοιο. Δύο τροχομπατσοι στη Βουλιαγμένης και Καλλιρόης στη στροφη πέρασαν 50 αμάξια σταμάτησαν 2 που έδειχνε ο ΑΝΤ1. Γελάνε και τα τσιμέντα. Που είσαι Γιώργη να κάνεις μια κανονική με Στρατό.

    2. Για αλλη μια φορα δεν δημοσιευεται το κειμενο μου.Ποιος ο λογος? Ειμαι ενας απο τους πιο φανατικους οπαδους σας τοσο ηλεκτρονικα οσο και της εφημεριδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Γιατι μου το κανετε αυτο? Ενοχλουν τα κειμενα μου?
      Αν ναι, που δεν θελω να το πιστευω, τοτε μας κοροιδευεται με οσα λετε και γραφεται για την Ελλαδα μας και τους
      Ελληνες! Αν ενοχλω πειτε μου να μην ασχοληθω αλλο μαζι σας! Λυπαμαι πολυ γι αυτη την αντιμετωπιση απεναντι
      στο προσωπο μου!

      1. Τα ιδια βλέπω πατριωτ
        Και δυσκολεύομαι να το δεχτω

    3. ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΡΑ.

    4. Μια χαρα παει το σχεδιο τους,οπως ακριβως θελουν,εγκλωβισμενοι ανθρωποι μεσα στα ιδια τους τα σπιτια,αποβλακωμενοι απο τις ειδησεις των δημοσιοκαφρων,στερηση των βασικων δικαιωματων του ανθρωπου,στερηση ελευθεριας,στερηση ακομα κ του εκκλησιασμου κ των θειων μυστηριων,κ ολα αυτα γιατι???????για τον ιο?????εννοειτε πως οχι…..ξυπνατε προβατα

      1. Το φερνες από δω ,το φερνες από εκει στην θρησκεια το πηγες κουτοπονηρε,εσυ που σε εχουν μαντρωσει μεσα στα σκοταδια του μεσεωνα και δεν λες να ξυπνήσεις δεν εισαι προβατακι;;;;

    5. Κύριε Πρωθυπουργέ,

      ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ.

      ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

      ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

      Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!

      ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

      Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!

      ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

      Ο ΣΟΛΩΝ ΕΚΑΝΕ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»………

      ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

      Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

      1. Αααα δεν ηταν ο Σορος τελικα ο υπόλογος για όλα αυτά που αναφέρεις;;αποφασιστε επιτελους ποιοι είναι οι κακοι που θελουν να μας υποδουλωσουν;;;

    6. Αγαπητέ Στέφανε,

      Το Μέτρο της Καθολικής Απαγόρευσης για Αυτές τις 2 Εβδομάδες, ΔΕΝ Πρόκειται να Λειτουργήσει, Όχι γιατί ΔΕΝ το Θέλουν οι Έλληνες, Αλλά όταν θα Αντιληφθεί ο Κόσμος ότι Κυκλοφορούν στο Δρόμο οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ και οι Έλληνες Είναι στα Σπίτια και Χρειάζεται να Έχουν Βεβαίωση για να Εξέλθουν της Οικείας τους, για να Μεταβούν στην Εργασία τους, στο Σούπερ Μάρκετ, στο Φούρνο, στο Φαρμακείο, στο Γιατρό, κ. λ. π., Τότε η Καραντίνα Αυτομάτως θα Σπάσει και το Πράγμα ΔΕΝ θα Μαζεύεται Εύκολα, η Κυβέρνηση θα Έχει Πρόβλημα και η Κοινωνική Έκρηξη ΔΕΝ θα Αργήσει να Έλθει στην Ελλάδα.

      Τι θα Κάνει Δηλαδή η Κυβέρνηση σε Αυτήν την Περίπτωση; Θα Βάλει σε Όλους τους Έλληνες 150 Ευρώ Πρόστιμο και θα τους Οδηγήσει Όλους στο Αυτόφωρο; ΔΕΝ Γίνονται και ΔΕΝ Είναι Σοβαρά Αυτά τα Πράγματα.

      Πριν από Δέκα Λεπτά Συνομιλούσα με 2 Φίλους μου στον Πειραιά και μου Είπαν, Βγήκαν το Απόγευμα που Ήταν Ανοικτά τα Σούπερ Μάρκετ έως τις 5, να Ψωνίσουν Δυό Πράγματα για το Σπίτι που Ήθελαν και Είδαν να Κυκλοφορούν Περισσότεροι Μουσουλμάνοι ( από ότι μου Έδωσαν να Καταλάβω για Πακιστανούς Μιλούσαν Περισσότερο ) στο Δρόμο και Λιγότερο Έλληνες.

      Μου Είπαν, ότι από Αύριο θα Εφαρμόσουν το Μέτρο της Κυβέρνησης, και Λογικό Είναι, Όμως εάν Δουν στο Δρόμο να Κυκλοφορούν Ανεξέλεγκτα Διάφοροι Μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, Αφγανοί, κ. λ.π. η Καραντίνα θα Σπάσει, εκτός Βεβαίως από το Ξύλο που θα Φάνε οι Μουσουλμάνοι. Και Ερωτώ, θα Έχουν Άδικο, εάν Προβούν σε μία Τέτοια Ενέργεια;

      Κανονικά, κατά την Προσωπική μου Άποψη και Διορθώστε με εάν Κάνω Λάθος, θα Έπρεπε να Υπάρξει ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, Όχι Μόνο για Δύο Εβδομάδες, Αλλά και για Ένα Ολόκληρο Μήνα, εάν Προτιμάτε, στους Ηλικιωμένους, Άνω των 67 Ετών.

      Διότι ΔΕΝ Είναι Δυνατόν να Εφαρμόσεις Οριζόντια το Μέτρο της Ολικής Απαγόρευσης της Κυκλοφορίας για τους Έλληνες και να Κυκλοφορούν Ελεύθεροι οι Διάφοροι ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες ( Μήπως Πιστεύει Κανείς Λογικός Άνθρωπος Ότι Όλοι Αυτοί θα Καθίσουν Σπίτι τους, ή στους Καταυλισμούς εάν Μιλούμε για ΡΟΜΑ; ), που οι Περισσότεροι Έχουν και Αρρώστιες που ΔΕΝ Σχετίζονται με τον Κορονοιό. Αν και Όσοι Έχουν Έλθει από την Τουρκία, Όπου ο Κορονοιός Θερίζει Πραγματικά, και η Κυβέρνηση Ερντογάν το Απέκρυπτε Μέχρι Πριν Λίγες Ημέρες Όταν Αναγκάσθηκε εκ των Πραγμάτων να Δημοσιοποιήσει τα Στοιχεία, Σίγουρα Έχουν και Κορονοιό, Διότι Όταν Πηγαίνουν στην Τουρκία, από το ΙΡΑΝ, που Υπάρχει Σοβαρό Πρόβλημα, ΔΕΝ Μπορεί να Είναι Διαφορετικά και να ΜΗΝ Έχουν Κολλήσει Κορονοιό.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    7. Γαμω τη ΝΤΠ.Σας γράφουμε στα μεζεα μας που ελεγε και μια ψυχή

    8. Σώστη η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά ημίμετρο, ναι μεν να μείνουν μέσα όσοι σουλατσάρουν αλλά δεν κλείνουν τις αχρείαστες ΚΑΔ και οι υπάλληλοι θα πάνε με το ζόρι. Όσο λειτουργούν θα μένει παραθυράκι για να βγαίνουν απ’ τα σπίτια τους με δικαιολογία οι ¨κλεισμένοι¨. Δηλαδη τώρα τα υποκαταστήματα κούριερ γιατί να μένουν ανοιχτά; Ή τα ντελίβερι για να παραδίδουν τα παιδιά απ τον κύριο βήχα στον επόμενο κύριο βήχα; Τεσπα… Κλασσικά όλοι πήρανε το κομμάτι της πίτας και τα χειροκροτήματα, αλλά οι υπαλληλάκοι πρώτη γραμμή με το ζόρι χωρίς έστω βαρέα και ανθυγειινά για αυτή την περίοδο. Ας κλείνανε αχρείαστες επιχειρήσεις και να εκπαιδεύανε άντρες σαν πολιτοφυλακή για Έβρο και γυναίκες βοήθεια στο σύστημα υγείας, πιο χρήσιμο και λογικό μου ακούγεται. Αλλά ποιος νοιάζεται γι’ αυτούς τώρα ε;

    9. Εσύ νομίζεις ότι τη πληρώνεις για τους λίγους ανεύθυνους; Αυτό ήθελαν να το επιβάλλουν.

    10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
      ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ.

      1. Χτυπα το κεφαλι σου στο τοιχο μεχρι να χυθουν τα ζουμια στον αλλον τοιχο ΗΛΙΘΙΕ

      2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΟΘΡΕ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

    11. Ακομα και στην περιπτωση να τον εχουν “φυτεψει”, μας αρεσει δεν μας αρεσει ο ιος ειναι υπαρκτος.Αν κρατησει 1-2 μηνες ακομα και με τους ρυθμους που μεταδιδεται, θα νοσησει η μιση χωρα. Εχουμε κυβερνηση που τηρουμενων των αναλογιων αντιδραει λογικοτατα.Ο καθε ηλιθιοπονηρος κανει του κεφαλιου του χωρις να αντιλαμβανεται το μεγεθος της πανδημιας. Ανθρωποι που πηγαινουν εκδρομη στα χωρια τους, αλλοι για διαλογισμο στη Τουρκια (????), οι θρησκοληπτοι νομιζουν οτι γινεται διωγμος κατα της θρησκειας, ακομα και γ@μημενοι πολιτες που βρισκονται σε καραντινα συνεληφθησαν να κυκλοφορουν ελευθεροι !!!!! Και οι αλλοι μιλανε για χουντα.(?????)
      Υ.Γ. Μου ειναι ιδιαιτερα αντιπαθητικο το μητσοτοσογο, αλλα σε αυτο το θεμα ο Μητσοτακης προσπαθει και μαλιστα μεχρι στιγμης σε ικανοποιητικο βαθμο.

    12. Δηλαδή ποιά είναι η διαφορά του να τους δείξεις τη συμπληρωμένη βεβαίωση οτι πας πχ στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο από το να τους το πείς απλώς όταν σε ρωτήσουν??!!!! Αν θέλουν να αστυνομεύσουν χώρους που δυνητικά θα είναι επικίνδυνοι πχ πλατείες, παιδικές χαρές, γυμναστήρια κλπ, επειδή υπάρχει φόβος συγκέντρωσης πολλών ατόμων, μπορούν κάλιστα να διαθέσουν αστυνομικούς, τους ίδιους που τώρα θα κάνουν ελέγχους στους δρόμους λές και έχουμε την κατοχή των Γερμανών!!!! Αλλά βέβαια η σκοπιμότητα απαιτεί να μας κάνουν από τώρα και στο εξής δηλωσίες για κάθε πράγμα και με κάθε τρόπο!!!!!! Δηλαδή ένας φορέας που μεταδίδει τον ιό θα σταματήσει να μεταδίδει άν συμπληρώσει την βεβαίωση??!!!!!!!!

    13. Αφού υπάρχουν ,μερικά μαλακισμέμα. Ή μερικοί ανεγκέφαλοι… Που δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης ! Και ότι πάση θυσία ,δεν πρέπει να γίνουμε Ιταλία !!! Ήταν αναγκαίο , έσχατο μετρό. Ίσως έπρεπε να είχε μπει. Και λίγο πιο νωρίς…

      1. Ποια ιταλια ρε μαλακα αυτη με τα μαιμου φερετρα απο το μαυαγιο του 2013 με λαθρομεταναστες.οταν τελειωσει αυτο το παραμύθι αυτα που θα ερθουν μετα για να πληρώσετε τοτε θα ψοφησετε σιγουρα φατε κορονοσανο τωρα μαλακες

    14. ΕΛΕΟΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ SUPER MARKET ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝΕ 150 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ! ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ SYPER MARKET H ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ! ΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !

    15. Γεωργός Παπαδόπουλος. .
      Επίκαιρος όσο ποτέ, ,
      Είχε πει κάποτε
      10 χρόνια θα με βρίζετε κ 100 θα με ζητάτε. …

    16. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ + ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ….

      Ο ΣΩΣΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ

      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

    17. σαλτα και γ@μησου κουλα, δεν ειμαστε ολοι προβατα

    18. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΡΙ@ΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ !!!
      ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ !!
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο
      ΑΡΧΙΜΑΛ….Σ

    19. ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ; ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΚΟ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
      ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

      1. lol…ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ NICK NAMES ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!

    20. Μακαρι να βγαινανε και για την Μακεδονία τόσος κόσμος στον δρόμο. Μακάρι να πηγενανε και στον Έβρο….. Πήρατε τώρα όλοι τα αυτοκίνητα και βγήκατε. Ειναι ενας πολεμος με εναν αορατο εχθρο. Ειτε μας το ριξανε ειτε ηρθε μονο του ειναι εδω. Γυρω μας, διπλα μας… ειναι παντού.

    21. Παω να αγορασω σκυλο αν βρω ,ιταλια ισπανια επιτρεπεται βολτα μονο με κατοικιδιο.

    22. Κόψτε τις βλακείες και μαζευτειτε. Όσοι πρέπει να πάνε στην δουλειά θα έχουν ειδικό χαρτί και δεν έχουν πρόβλημα. Για άλλη μια φορά Αφήστε τις εξυπνάδες και μείνετε μέσα σπίτι. Έλεοοοοος ρε Κώστα. Έχουν καταρρεύσει νοσοκομεία σε χώρες που είχαν τα καλύτερα των καλύτερων. Δεν είμαστε Κίνα για να φτιάξουμε νοσοκομεία μόνο με εντατικές σε μια εβδομάδα. Ούτε κανένα άλλο κράτος μπορεί. Μαζευτειτε γαμωτο μέσα στα σπίτια. Στα σπίτια μας μας είπαν όχι να πάμε σε χαρακώματα. Αν είχαμε πόλεμο θα τρέχαμε να κρυφτούμε όπου να είναι για να σωθούμε σαν τα ποντίκια. Τότε θα κλεγαμε και θα θέλαμε τα σπίτια μας. Μείνετε γαμωτο μέσα στα σπίτια σας γιατί εγώ δεν θέλω να πεθάνω εξαιτίας σας. Ελεοοοοοοςςςς.

      1. Κατσε εσυ μεσα στο σπιτι σου να μην ψωφησεις .εμεις θελουμε να ψωφησουμε

    23. ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΕΕΕ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΝΚΣ

    24. Τόσο καιρό ήταν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι και έμπαινε μέσα ο κάθε τυχάρπαστος από κάθε γωνιά της γης…
      Εκεί δεν ήξεραν να πάρουν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, μήπως τους κατηγορήσουν για ρατσισμό οι ΜΚΟ. Έκλεισαν τα σύνορα στον Έβρο, μόνο όταν η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και όταν έδωσε «διαταγή» η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφότου κατάλαβαν το ύπουλο παιχνίδι του Ερντογάν…
      Τώρα, ο κύριος Κούλης, μιλάει όψιμα για δημόσιο συμφέρον. Μόνο που τις συνέπειες των απαγορεύσεων, θα τις λουστεί και πάλι ο συνήθης ύποπτος… Ο απλός, φιλήσυχος (και μονίμως κορόϊδο) Έλληνας εργαζόμενος και μεροκαματιάρης…
      Εύχομαι σε όλους καλά ξεμπερδέματα με τον νέο δυνάστη!!

    25. ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ; ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΘΙΚΙΑ…

      1. Παλι καλα που λετε αυτα εδω . Εχω καιρο να μπω αλλα αυτα ειναι απιστευτα, εχουν κλεισει τα μαγαζια δεν υπαρχει συνωστισμος γενικα , ουτε δηθεν δικαιολογια δεν εχει ο προδότης. Αυτά είναι χουντα… δε γινονται για κανενα ιο.. είναι στημενα για τις παγκόσμιες κυβερνησεις που ερχονται ,να το πουμε ….μπας και ξυπνησουν καποιοι και καταλαβουν τι συμβαινει..

    26. Όταν θα ξυπνήσετε νεοέλληνες που τα θέλετε όλα στο πιάτο έτοιμα, θα είναι αργά.
      Πρόβατα των ΜΜΕ.
      “Καιρός ήταν” λέει…. πρόβατο.
      Το μυαλό στο instagram και στο fb.
      Να ψάξετε να δείτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και τι μας ετοιμάζουν το θεωρείτε ντροπή.
      Να φυσικά γιατί να ψάξουμε αφού τα ξέρουμε όλα και έχουμε και άποψη για όλα.
      Από αγροτικά μέχρι αεροπλάνα και αστροφυσική.
      Ζωντοβολα…
      Και σε όποιο σας δώσει ενημέρωση με στοιχεία και ντοκουμέντα…. έλα μωρέ το μακ@κα τι λέει….
      Να σας δω σε ένα μήνα εσάς τα ζώα που φωνάζετε να σας κλείσουν μέσα, για να βλέπετε τη Ζαχαρέα να σας λέει πως να πλύνετε τα χέρια σας.

      Εβιβα ! Ζωα

      1. oτα κολλησεις και ψοφησεις εκει να δουμε τη μαγκια σου ηλιθιε

    27. Καιρός ήταν να γίνει.ξυπνηστε ζωντοβολα μη χάσετε το καφεδάκι….σεβαστειτε τις ευπαθείς ομάδες ρε

    28. TO 97% ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ, “ΠΟΥ’ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ”, “Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ” ΚΛΠ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ “ΧΟΥΝΤΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ “ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ” ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,
      ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!
      ΘΕΛΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΑΥΓΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΤΟΥ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ?
      ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!!

      1. Κανεις λαθος.Επικροτουμε και επαυξανουμε την απαγορευση κυκλοφοριας και ευελπιστουμε σε τανκς και στρατο στο δρομο και απο τις 6 αυριο το πρωϊ ολα τα ραδιοτηλεοπτικα μεσα να παιζουν εθνικα εμβατηρια.

      2. Δεν του ανάβουμε λαμπάδες, διότι: 1) Έκλεισε τις εκκλησίες, 2) Δεν συγκρατείται ο ιός έτσι. Να παει να προσλάβει κανα γιατρό και να τους προμηθεύσει τίποτα στολές. Ξεκόλλα απ’ την TV φίλε και δες τι λένε οι γιατροί και τι γίνεται στα νοσοκομεία.
        Επίσης, η χούντα έκανε νομίζω 2 μέρες απαγόρευση κυκλοφορίας.
        Και τέλος, προφανώς εσύ συμφωνείς με το “ο Έλληνας θέλει βούρδουλα”, απλώς διαφωνείς με το ποιος θα τον επιβάλλει και σε ποια περίσταση.
        ΥΓ Και στην Ιταλία είχανε πολύ σύντομα καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας, αν το παρακολουθούσες εξ αρχής.

    29. Οταν λέει η άσκηση της ατομικής ελευθερίας …απειλεί την κοινωνία!!!!!! και είναι το τελευταίο βήμα μιας …δημοκρατικής πολιτείας!!!!! Τα σπίτια λέει είναι …οχυρά ζωής!!! δεν λέει φυλακές καλύτερα!!!!

    30. ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ: 1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 2. ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;

      1. το ορθον θα ητο να τους πολυβολουμε . ειμαι εντελως αχρηστοι σαν υπαρξεις γλυκητατη δεσποινις Δεσποινα.

    31. Προδότη ανθέλληνα κουλι πες μας. Πρόστιμο στους γύφτους και στους λαθρομετανάστες θα κοβεις; όχι.
      Θα μπάζει κάθε μέρα η συμμορία σου περισσότερους.
      150 ευρώ; πάλι φόρους; φόρος ελευθερίας είναι αυτός;
      15 γέροι νεκροί κουλι, πόσους σκοτώνουν κάθε χρόνο οι λαθρομετανάστες κι οι αλβανοί γεωργιανοι ξέρεις;
      Κουλα, πες μας,τα μνημόνια που ψήφισες πόσους Έλληνες σκότωσαν μωρή κόρη του τερρυ χρυσού;
      Κουλι, το κεερφα έχει ασυλία βέβαια, οι λαθρομετανάστες επίσης. Οι Έλληνες όχι.
      Κουλι, θα ζητήσεις αποζημιώσεις από τους Κινέζους, για την ζημιά ή θα τους κάνει πιπα το αδωνι να κάνουν επενδύσεις του κωλου;
      Κουλι, οι εντολεις σου έχουν μύτη γαμψη και σημαία με ένα αστεράκι περιούσιο, τις παπαροες σου αλλού.
      Κουλι την ελευθερία μας δεν θα την πάρεις.
      Θα πάρεις όμως ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    32. ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ , ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    33. Μητσοτάκη ή Χρυσέ, σταματήστε την προπαγάνδα. Πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Μην παίζετε με τον κόσμο για χατήρια Εβραίων. Παγκοσμιοποίηση δεν γίνεται γιατι ο κόσμος σας έμαθε. Τα παπαγαλάκια ψεύτο δημοσιοκαφρακια ευαγκελατιδες ΧατζηΝικολακιδες παπαδακιδες και ολες τις βρωμιαρες θα φάνε καλα. Αλήτες δωσίλογοι πρωθυπουργοί σταματιστε να τρομοκρατήστε τον κόσμο. Το Ισραήλ ειναι δίπλα εάν δεν σας αρέσει η Ελλάδα άντε να πάτε να …… πάτε στην χώρα που σας έκανε πλούσιους με ψεύτικα λεφτά γιατι ειναι κωλοχαρτα σαν αυτα που αγοράζουν οι μαλακες που τα εχουν κάνει επάνω τους. Άντε ρε μιλάτε τι κρύβετε πίσω απο ολη την ιστορία, μήπως ο αγωγός Κίνα Ιράν Ιταλία; Η μήπως ΘΕΛΑΤΕ να καταστρέψετε την Ρωσία αλλα δεν σας βγήκε.. Η Τουρκία γιατι άργησε να πει πόσοι πεθάνανε απο την γρίπη; Γιατι κορώνα δεν υπάρχει ειναι μια απλή γρίπη. Στις ΗΠΑ περσυ είχαν 3.500.000 αρωστους απο μια ανώνυμη γρίπη της χρονιάς και πέθαναν 20.000 κόσμος μόνο στις ΗΠΑ Τι σας φοβίζει εφέτος; Στην Ιταλία περσυ πέθαναν 10-15.000 κόσμος κάθε χρόνο πεθάνουν απο γρίπη 80-100.000 κόσμος σε όλο το κόσμο απο μια απλή γρίπη. Σταματάτε την προπαγάνδα και τα ψεύτικα νέα με βίντεο και φωτογραφίες απο προηγούμενα χρονια και διαφορετικές ιστορία… ΕΛΛΗΝΕΣ κλείστε τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις μην ακούτε τιποτα ολοι ειναι στο κόλπο… Εδω στην Αστόρια στις ΗΠΑ οι Έλληνες δεν πιστεύουν τιποτα…

    34. Τι οργάνωσες και ενημέρωσες από την πρώτη στιγμή ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η πρώτη στιγμή ήταν το Δεκέμβριο του 2019. Δύο ολόκληρους μήνες έβαζες τους υπουργούς σου και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ του Μαρινακιστάν και του Αλαφουζουστάν να λένε για “θωρακισμένο κράτος” και τρίχες κατσαρές. Έφτασε Μάρτιος και μόνο όταν άρχισαν να πεθαίνουν 200 τη μέρα στην Ιταλία έκλεισαν σχολεία, προκηρύχθηκαν προσλήψεις και φτάνει Απρίλιος και ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ δεν γίνονται ακόμα. Αυτοί που βολτάρουν είναι ανεύθυνοι αλλά διασπείρουν τον ιό πολύ λιγότερο από ότι όλοι οι ασυμπτωματικοί νοσούντες επισκέπτες και εργαζόμενοι σε γραφεία, τράπεζες, ταχυδρομεία, υπηρεσίες, σώματα ασφαλείας, σούπερ μάρκετ κτλ, επειδή είχες ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ να οργανώσεις μαζικά τεστ και δεν έκανες τίποτα παρά να κοιτάς τις δημοσκοπήσεις και να βάζεις τους γραφιάδες να σου γράψουν τι θα πεις.

    35. ψοφα ρε τσογλανι των μασωνων……το πανε μεχρι τελος οπως το ειχαν σχεδιασει στις λεσχες που μπαινοβγαινε…Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….αυτοι θα σφιγγουν συνεχεια τον κλοιο με προσχημα ενα ιο που δημιουργησαν κυριολεκτικα και μεταφορικα μεχρι να μην μπορουμε να μιλαμε και μεταξυ μας,,,αλλωστε η επικοινωνια ελεγχεται πιο ευκολα μεσα απο το διαδικτυο παρα αν ο κοσμος συγκεντρωνοταν στους δρομους κατα χιλιαδες οπως γινοταν μεχρι τωρα….η λυση λοιπον ειναι ΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,,,,επιβαλλουν μια χουντα χωρις οπλα….πρεπει να ξεσηκωθουμε, να βγουμε στους δρομους και να τους ριξουμε….αλλοιως σκυψτε το κεφαλι και ζηστε στην νεα ελλαδα της ΝΤΠ,,,,,

    36. Είπε το νόθο της Ντόρας.
      Η απαγόρευση ισχύει και για τους λαθρομετανάστες ή η χούντα θα ισχύει μόνο για τον μαλ@κα τον Έλληνα;
      Δηλαδή θα ζητάμε άδεια για να πάμε στη δουλειά μας;
      Μητσοτάκη κάθαρμα παραιτήσου.

      1. Είναι γνωστό ότι είναι νωθος της ντόρας. Δεν είναι καν Μητσοτάκης.. το ξερω από εκ των έσω πληροφορίες.. Στέφανε βγάλτα στη φορα για αυτόν και το σόι του

    37. Καλά παθαίνουν… Μόνο εμάς τους νόμιμους Πατριώτες κυνηγούσαν μια ζωή.

    38. Ας ερθει να μου βαλει προστιμο θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο.
      Πριν φυγει ο Covid-19 θα εχει φυγει ο μητσοτακης.

    39. τι θα γινει με το επιδομα των 300 ευρω στους μακροχρονια ανεργους τελικα ; θα το παρουν ;

    40. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…………..

    41. κι εσυ μλκα που δουλευεις ακομα τραβα στη δουλεια κι ας κολλησεις. γτ ο μαλακοπορδηπουργος δε θελει να δωσει χρημα και τ αφεντικα δε θελουν να χασουν. στα π@π@ρια τους ο κοσμακης μη τρωτε παραμυθι

    42. Δεν έκαναν εξ αρχής ελέγχους σε όσους μπαινόβγαιναν στη χώρα από το εξωτερικό μετέφεραν τον ιό και τώρα που τους ξέφυγε η κατάσταση έχουν χάσει την μπάλα.
      Εντελώς ανίκανη κυβέρνηση και επικίνδυνη.
      Μας πήραν στο λαιμό τους.
      Ένα μικρό μεροκάματο βγάζαμε για να ζήσουμε τώρα το χάσαμε και αυτό.

    43. 150 ευρώ πρόστιμο λέει ο μπούφος σε όποιον κυκλοφορεί έξω!
      Και πως θα ζήσουμε ρε τσογλάνι σαν τα μούτρα σου είμαστε που έπαιρνες μίζες από τη Siemens;
      Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη.

    Comments are closed.