ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ- ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ- ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    εγκλημα γλυκα νερα καρολαιν

    Σε κρισιμη καμπή περνούν οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικης καθώς ολοκληρώθηκε ο πρωτος κύκλος των αποτελεσμάτων DNA, χωρις όπως λένε οι πληροφορίες πόρταλ, να βρεθούν ίχνη στα νύχια της Καρολάιν.

    Οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών, παρά το γεγονός οτι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων απο τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

    Ο πρώτος κύκλος ερευνών, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα
    και γι’ αυτο οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

    Ψάχνουν να βρουν ενα λάθος των τριών ληστών καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τόσο τυχεροι και συντονισμένοι στις ενέργειες τους.

    Την ίδια ώρα ηλεκτρονικό σκίτσο των δραστών που έκαναν οι αναλυτές βασιζόμενοι στις περιγραφές του πιλότου για να το συγκρίνουν με τα προφίλ των 30 υπόπτων δεν φέρεται μέχρι στιγμης να οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ειναι δυνατον η ληστεία να είναι πανομοιότυπη με αυτή του εκπαιδευτη του πιλοτου; Κάποιος μάλλον ειχε ακούσει μια ιστορία και την αντεγραψε…

    2. Αν κάποιος με ένα κομμάτι ύφασμα φράξει τις καρωτιδιαίες αρτηρίες ενός ατόμου λιποθυμά το πολύ σε 3 δευτερόλεπτα. Αν κοιμάται δεν θα το καταλάβει καν. Ο ύπνος είναι μισός θάνατος. Ούτε ίχνη πάλης θα βρεθούν ούτε τίποτα. Αν κοιμάται και μπρούμυτα άντε γεια… Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση, ούτε να βάλεις δύναμη. Κάτι μου λέει πως ο σκύλος δολοφονήθηκε μετά…Οι κάρτες μνήμης μπορεί να πετάχτηκαν απο τον όποιο δράστη ή δράστες ακόμα και στη λεκάνη της τουαλέτας…

    3. έλεος ,,ακομα με αυτόν ? Ακομα δεν μπορεί να καταλάβει κανεις οτι δέθηκε μονος του με την μονωτική του κ@λου? Τα σαΐνια έπρεπε να είχαν δει το δέσιμο του ,,τον έλυσαν και πάει γεια σας ,,αυτο ήταν ενα σοβαρο απτό στοιχείο ,, Ειδικα με μονωτική το δεσιμο του ήταν παιχνίδι ,,απο κει και περα,,τα σαινια έπρεπε να κανουν σωστη δουλεια εξαρχής ..Ας ψάξουν και σε κανέναν υπόνομο μπας και βρουν τιποτα , διαφορετικά βλέπω τον κυριο ελεύθερο @ Ακομα και αν δεις πως μιλούσε στους δημοσιογράφους η αμηχανία του ήταν φανερή .Τι άλλο δλδ για να καταλάβουμε ?

    4. η έρευνα της Καρολάϊν θα πάει να βρει αυτήν της Λαγούδη αν υπάρχουν πλάτες στα ανώτερα στρώματα της … “δημόσιας τάξης ( σικ ! )”

    5. Αποστειρωμενοι ληστές!!!
      Παγκόσμιο επίτευγμα δε,αν ήταν αποστειρωμενοι ρομαγυφτοι!!!!

    6. Πρέπει νά ψάξουν τούς εργαζόμενους στά γύρω μαγαζιά, ντηλιβεραδες κτλ Ποιοί από αυτούς τήν έκαναν μετά τό έγκλημα πρός άγνωστη κατεύθυνση. Δέν πάς γιά κλέψιμο εάν δέν έχεις τήν πληροφορία τυχαία η κατευθυνομενη .

    7. Θα δείτε που θα την βάλουν την υπόθεση στο αρχείο. Ο πιλότος έχει το …ακαταδίωκτο! Ποιός ξέρει σε ποιά Στοά είναι μέλος…

    8. Φυσικά και δεν είναι ύποπτο πως βρέθηκαν αποτυπώματα του πιλότου στη μονωτική. Όπως δε θα ήταν και αν τα έβρισκαν πάνω στη γυναίκα του ή στο μαξιλάρι που την έπνιξε κλπ κλπ, αφού άντρας ήταν, θα τα έπιανε. Το ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως κάποιος τρίτος μπήκε ή βγήκε από το σπίτι εκείνο το βράδυ, τα λένε κάτι κακεντρεχείς πουαρώ του πληκτρολογίου που θέλουν ντε και καλά να τα ρίξουν στο σύζυγο, λες και υπάρχει πιθανότητα μία στο τρισεκατομμύριο να το έκανε αυτός…. Όχι όχι αυτό το αποκλείουμε κατηγορηματικά, μη μας πούνε και ψεκασμένους.

    9. μια τρύπα στο νερό…δυστυχώς υπάρχουν πολλοι ευκολόπιστοι που περίμεναν συλλήψεις
      δεν μπορούν να καταλάβουν την ανικανότητα των πολιτικών και της αστυνομίας γενικά
      πλάθουν σενάρια και συλλήψεις στο μυαλό τους
      εδω δεν εξυχνιαστεί κανένας φόνος και αποπειρα φόνου (Στέφανος)
      οι συμμοριες όπως γράφουν ξένες εφημερίδες έρχονται, φεύγουν, ξανάρχονται
      η χώρα έχει γίνει ενα ξέφραγο αμπέλι, ένα μπάχαλο

    10. Μη το ψαχνετε. οι δολοφονοι ειναι κοινοι διαρρηκτες που προκειμενου να κανουν την συγχωρεμενη να μην αντιδρασει και ναμην φωναζει και την ακουσουν οι γειτονες. οι κακοποιοι την στραγγαλισαν για να κανουν ανετα τη δουλεια τους!!!Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ισως ειδαν τα οικοπεδα, τα χρηματα τα ταξιδια στο ντουμπαι εν μεσω πανδημιας και οι διαρρηκτες το ειχαν πληροφορηθει αυτο

      1. Και μπήκαν κατευθείαν από το ανοιχτό παράθυρο που είχε κατά λάθος μείνει ανοιχτό.Κ πήραν την μνήμη από τις κάμερες!Και έψαξαν να βρουν το λουρί του σκύλου για να τον κρεμάσουν (γιατί το σκυλί μες στο σπίτι δεν κύκλοφορει με λουρί!)Και έδεσαν τον πιλότο χωρίς να του ρίξουν ούτε μια κουτουλια!
        Και όλα αυτά τα έκαναν ντυμένοι αστροναύτες γι’αυτό κ δεν έμεινε ούτε ίχνος dna!
        Σαν πολλά δεν μαζεύονται;;

    11. Μην προδικάζουμε, εάν φταίει ο σύζυγος θα αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε δικαστές και ερευνιτές

    12. Πάμε ολοταχώς για έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του συζύγου, που την σκότωσε

    13. ουπς…. ο πιλοτος την “εκατσε την βαρκα”….

    Comments are closed.