ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΣΤΟΧΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΜΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, Ο ΑΛΗΤΗΣ. ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΑΘΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ k’ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    skoumas2

    Το περιστατικό που μας κατηγγέλθη, το διασταυρώσαμε και είναι αληθές και το παραθέτουμε, όπως το έζησε αναγνώστης μας.

    Πρόκειται για μία ακόμα δολοφονική κατάχρηση εξουσίας αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας από δήθεν “διώκτη του εγκλήματος” που πήγε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Μετά τη σαπίλα και τη διαφθορά με το 12χρονο παιδάκι και όλο αυτό το συνάφι της παρανομίας και του ρεζιλέματος της ΕΛ.ΑΣ που καλύπτεται από το άθλιο παραμάγαζο της παρατράπεζας εντός της Ασφάλειας Αττικής, το μάζεμα 9 αστυνομικών που τα παιρναν στα σύνορα για να βάζουν Τούρκους στην Ελλάδα, τώρα και αυτό. 

    Το συμβάν

    Κατάστημα Vodafone στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.

    Συμβάν
    Σήμερα 19/10, έγινα μάρτυρας στα εξής. Ήρθε ένα ζευγάρι γύρω στα 50. Ο σύζυγος σε έξαλλη κατασταση. Αυτό που προκύπτει είναι ότι αυτός είχε κάποια αρχεία στο icloud που ήθελε να μην συνδέονται με το όνομά του και τα έσωσε με το id της γυναίκας του. Η γυναίκα του έκανε κάποιο λάθος και τα διέγραψε. Την έφερε λοιπόν στο κατάστημα σέρνοντας με το κινητό της για να τα ανακτήσουν.

    Όταν κατάλαβε ότι δεν γίνεται προσπάθησε να την πνίξει μέσα στο κατάστημα! Την έσωσαν πελάτες και προσωπικό κι αυτός έφυγε τρέχοντας.

    Πιπεράτο 1

    Είπαν στην παθούσα αν είναι καλά και αν θέλει κάτι. Αυτή είπε οτι φοβάται να πάει σπίτι επειδή θα ήταν αυτός, και όταν της είπαν να καλέσουν αστυνομία, αυτή αγχώθηκε…. γιατι ο σύζυγος ήταν κι αυτός αστυνομικός. Βέβαια τελικά την αστυνομία την κάλεσαν και ήρθε η ΔΙΑΣ

    Πιπεράτο 2

    Η παθούσα είναι γνωστή. Είναι η…( προς το παρόν δεν αναφέρουμε ονόματα γιατί υπάρχουν δύο ανήλικα παιδιά), κόρη του …., ο οποίος επίσης ήρθε μετά από λίγο στο συμβάν .

    Η ομάδα ΔΙΑΣ που ανέλαβε πήρε εντολή να το συλλάβει, αλλα αυτός είχε ήδη φύγει.

    Δεν ξέρω τι εξέλιξη είχε, ούτε τι ήταν τα αρχεία που είχε στο κινητό της γιατί δεν ήθελε να είναι στο δικό του, ούτε γιατί τον άνχωσαν τόσο που τα “έσβησε” η σύζυγος, ούτε γιατί του τα “έσβησε”

    Παίζει να έχει ενδιαφέρον, καταλαβαίνετε τι λέω, έχετε άκρες στην αστυνομία, ψάξτε το.

    Καλή συνέχεια

    ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. Αυτό το κατακάθι, με βύσμα, είναι φρουρός πολύ γνωστού εφοπλιστή. Μέχρι χθες έτρεχε αυτόφωρη διαδικασία αλλά η αστυνομία, δεν ανακοίνωσε τίποτα. Γιατί;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. οταν αυτοι οι νταβατζηδες ξερουν οτι εχουν πλατες ειναι και κολοπαιδα στο χαρακτηρα ε κανουν οτι γιυσταρουν. Για να αλλαξει αυτο πρεπει να σλλαξουν πολλααααααασ

    2. Τελικα με πεισατε με αυτα που διαβάζω Κασιδιαρης δαγκωτό!!!!

    3. σημερα ενας διαπλεκομενος εδω στην πελλα μιλουσε με το γραφειο θεοδωρικακου να σβησει μια κληση που δεν σταματησε καποιος σε μπλοκο της αστυνομιας….Για αυτα μανουλες ειναι …. σκατανθρωποι ολοι οσοι ασχολουνται με την πολιτικη

    4. Ενα 15% Είναι έντιμοι. Οι υπόλοιποι ειναι σκατά.

    5. ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ!!!!

    6. Ξερω αστυνομικο ετων 44 που δεν ξερει να ανοιγει pc και αμα του πεις τη λεξη “bookmarks” νομιζει οτι ειναι αριστερο back της Αστον Βιλα.

      Τετοιοι κοπριτες δυστυχως υπαρχουν πολλοι στο δημοσιο και τους πληρωνουμε εμεις.

    7. Οι μπατσοι σε αυτην τη χωρα εχουν το ακαταδιωκτο

    8. Χωρίς την ανοχή της αστυνομίας δεν θα υπήρχαν τα πολιτικά σκάνδαλα και η διαφθορά. Μόνοι τους οι πολιτικοί δεν θα είχαν την ίδια δυναμη.

    9. Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ

    10. Κλείστε την Αστυνομία.Ειναι ηλίθιοι και πληρώνονται τζάμπα .Τους βάλανε και στις Πανελλήνιες για να είναι αξιοκρατικό το σύστημα και πιο προοδευτικό.Ρε είναι άχρηστοι .

    11. όσο κυβερνάει η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, υπάρχει κίνδυνος να πεθάνουμε όλοι, ανά πάσα στιγμή

    Comments are closed.