ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ! Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – “ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ”

    Κοινοποίηση:
    donald-trump-kostoumi-leukos-oikos_0

    Μέσω twitter ήρθε η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ για την ήττα που υπέστη, μετά την έγκριση από τη Γερουσία του αμυντικού προϋπολογισμού για το 2021, για τον οποίο είχε ασκήσει βέτο και ο οποίος περιέχει και κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400.

    Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε αξιολύπητη τη στάση της Γερουσίας, που ελέγχεται από Ρεπουμπλικανούς, ενώ υποστήριξε ότι η στάση τους δεν ήταν ούτε δίκαιη ούτε έξυπνη.

    «Η Ρεπουμπλικανική Γερουσία απλώς έχασε την ευκαιρία να απαλλαγεί από το τμήμα 230, που δίνει απεριόριστη ισχύ στις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Αξιολύπητο!!! Τώρα θέλουν να δώσουν στους ανθρώπους που καταστράφηκαν από τον Κινεζικό Ιό 600 δολάρια αντί για 2.000 που χρειάζονται απεγνωσμένα. Όχι δίκαιο και έξυπνο» έγραψε στο twitter.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

      1. Και άναρθρες κραυγές βγάζεις και θα έλεγα και απελπισίας.
        1. Μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων. Αν έχεις επιχειρήματα να τα προβάλεις
        2. Μάθε να χάνεις
        3. Γίνε πατριώτης αν το μπορείς και αν το αισθάνεσαι. Οποιος κάνει ζημιά στην πατρίδα μου είναι εχθρός μου
        και δεν μπορώ να τον προσκυνώ. Ομιλώ για τον Τράμπ και την Μέρκελ.
        4. Άσε τις κουτοπονηριές και τις εξυπνάδες. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι πιο έξυπνοι από εσένα και πλέον μορφωμένοι που επίσης γνωρίζουν περισσότερα από εσένα.

    1. ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .
      Δεν ντρέπεστε ρε να παραπληροφορείτε; Επέτρεψε όχι απέρριψε τις κυρώσεις ¨΄αϊντε μή αρχίσω ….

    2. Δημοκρατία και Κουμμουνισμός τα χειρότερα καθεστώτα!!

    3. Παρακρουση εχεις εσυ ,που δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις!!!!!!!! Πηγαινε διαβασε τι γραφω και ποιον λεω οτι εχει τα ιδια μυαλα με τους Συριζαιους!!!!!!! Αντε μπραβο!!!!!!!

    4. Τώρα που έπεσε μάγκες σπέυσατε να τον βρίσετε. Όταν ήταν ο πλανητάρχης σας ήταν ο καλύτερος, κι ας είχε αλισβερίσια οικονομικά και λαμογιές με τον μογγόλο. Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται μάγκες. Ξυπνάτε όλοι πρίν μας φάνε. Μόνος μου δεν μπορώ να σας σώσω.

      1. Ποιός τα λέει αυτά; Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε την ίδια άποψη για αυτό το ομοίωμα πολιτικού που προσπάθησε να καταστρέψει την πατρίδα μας.

    5. Με τον “φιλοτουρκο” Τραμπ η Τουρκία δεν πήρε τα F-35 και η οικονομία της πήγε απάτη!!! Ενώ με τον Ομπαμια η οικονομία του Σουλτάνου κυριολεκτικά πετούσε!!! Επίσης με τον “φιλοτουρκο” Τραμπ πήραμε σχεδόν δωρεάν τα επιθετικά ελικόπτερα Kiowa. Και θα πάρουμε επίσης σχεδόν τζάμπα τα θωρακισμένα οχήματα Guardian. Όπως και να έχει το θέμα ο Τραμπ είναι αυτός που είναι. Για τους άχρηστους φιλοτουρκους Τσιπροκουληδες ρε τσιφτετελληναραδες δεν σας βλέπω να λέτε κάτι. Τι να κάνει και ο Τραμπ όταν εκατοντάδες χιλιάδες φιλοτουρκοι Ελληναραδες. Πήγαινουν κάθε χρόνο για διακοπές στην Τουρκία και τους ακουμπάνε εκατομμύρια σε συνάλλαγμα. Όταν οι ίδιοι βοηθάμε τους Τουρκαλαδες μετά περιμένουμε απο τον Πλανητάρχη και τις ΗΠΑ απλά να διαλύσουν την Τουρκία.

    6. Μπορεί να είχε καλή σχέση με τον Ερντογάν αλλά του είχε πει μη μου πειράξεις χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δλδ.μην επιτεθείς στην Ελλάδα για να τα λέμε όλα..

    7. Ώρα καβλη και να μη διανοηθεις να μας γράψεις.

    8. Φιλότουρκος ρε παιδιά. ..Τόσο πολύ τον αγαπήσατε ?

    9. Για τους “έλληνες” φιλότουρκους δεν βλέπω να γράφετε κάτι, πατριώτες !

      1. Εχουμε γράψει πολλά. Ελπίζουμε να έρθει η ώρα τους κάποια στιγμή να πληρώσουν για όσα έκαναν και κάνουν σε βάρος του Ελληνισμού.

    10. ΒΡΕ ΟΥΣΤ! Ελεϊνέ Tουρκόφιλε! Άι στα τσακίδια βλακαμά… Ελπίζουμε σύντομα να σε ακολουθήσει και το παλιοτόμαρο ο Ερντογάν, στο δρόμο της πολιτικής αφάνειας.

    11. Αντε στο καλο κολληταρι του σουλτανου.Οι μπιζνα σου με τον Ερντογανη τελειωσε

    12. Μα τι θελατε να κάνει με τον σουλτάνο ? Είναι πολλές οι businesses με την Τουρκία που έχει κ ως γνωστό ,η πολιτική είναι businesses κ όχι στα 4 της μεργκελ…

    13. Μεγαλύτερο καθίκι φίλο Τούρκο δεν πέρασε από αυτό τον πλανήτη. Είχανε business με την οικογένεια Ερντογάν και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να διασφαλίσει τα συμφέροντα του χωρίς να δείχνει τον παραμικρό σεβασμό για την Ελλάδα και την Κύπρο.

      Στα τσακίδια καθίκι εύχομαι να μην ξαναβγείς ποτέ και να πτωχεύσεις κάθαρμα που βγάζεις τα λεφτά σου υποστηρίζοντας τέρατα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

      1. Κόψε την προπαγάνδα.
        Αν κάτι μας συμφέρει, είναι να χωθεί η Ρωσία στην Τουρκία.
        Μπουνταλά!

    14. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης λέει:

      Να δούμε τι θα κάνει στις 6 και 7 Ιανουαρίου.
      Όχι ότι είναι κάποιος σοβαρός σαν άνθρωπος, αλλά είναι ο μόνος που μπαίνει μπροστάρης κατά των σατανιστών της ΝΤΠ και της κινεζοκουμουνοπαγκοσμιοποίησης.
      Που ξανακούστηκε, το Κ.Κ.Κίνας σπόνσορας της “δειμοκρατίας” στις ΗΠΑ;

    15. Ο Τραμπ περα απο την καλη σχεση που ειχε με τον Τουρκο, ηταν τουλαχιστον κατα της Ν. Ταξης πραγματων, αυτα που πανε να φερουνε και στην χωρα μας, δηλαδη να εξαφανισουν καθε τι Χριστιανικο, τις εικονες, τον Εθνικο Υμνο, την φιλοπατρια, τις Εθνικες Επετειους, παρελασεις κλπ, κλπ!!!!!!! Και να εχουμε π@υστολεσβοπαρελασεις και γονεας 1 και γονεας 2 και αβερτα λαθροισλαμιστες κλπ!!!!!! Επισης ειναι ο Τραμπ κατα της παγκοσμιοποιησης, που περιλαμβανει και ολα τα ανωτερω!!!!!!! Τωρα ο επερχομενος Μπαιντεν, αν κρινει κανεις απο τι σαβουρα μαζεψε διπλα του, μπορει να φανταστει κανεις τι προκειται να γινει!!!!!! Εχει τα ιδια μυαλα των Συριζαιων δυστυχως!!!!!!!

      1. Το να ταυτίζεις ΣΥΡΙΖΑ και Τράμπ, φανερώνει ύψιστο βαθμό παράκρουσης και παράνοιας. Πάντε στο γιατρό σας, να σας αλλάξει φάρμακα!

    16. Στον διάολο μπάσταρδε κοκινοτρίχη να σαπισεις στην κολαση

    17. Μέγας ψευτοπατριώτης
      Μέγας σκατιάς
      Μέγας φιλότουρκος σουλτανολάγνος
      Και μεγάλη μαριονέτα των ερπετών

      1. Και λίγα του σέρνεις. Στήριζε την Τουρκία στις παράλογες απαιτήσεις της σε βάρος της Ελλάδος λες και ήταν η πατρίδα του.Σαν πλανητάρχης παίρνει μηδέν.Αφησε να τον κσβαλήσουν η Ρωσία, η Κίνα, η Τουρκία, η Γερμανία. και η Αμερική έχασε πολύ από την αίγλη της. ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ήταν ομολογουμένως.

        1. Τι περιμενες ρε μαστορα απο ενα καθηκι που ασχολειτο με διαφωνισμους καλλιστειων και καζινο?????? Ειναι ανθρωπος με αρχες αυτος???? Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

        1. Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σαν πατριώτης και όχι σαν ΕΦΙΑΛΤΗΣ .Εκτος και εάν η ιθαγένεια σου δεν σου επιτρέπει να το κάνεις με τίποτα. Το εμβόλιο θα το κάνω αλλά όταν αποφασίσω εγώ και για άλλους λόγους.Το ερώτημα είναι για το μυαλό σου που είναι κούφιο αν υπάρχει κάποια θεραπεία.Και μια συμβουλή.Γράφε την άποψη σου χωρίς να βγάζεις άναρθρες κραυγές….

    18. Καλά είχα προβλέψει :
      1. Ο Τράμπ είναι πλέον καμένο χαρτί
      2. Οτι μέχρι την τελευταία στιγμή θα στήριζε την Τουρκία με νύχια και με δόντια.
      Τώρα μένει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι (Μπάιντεν) με τον τραμπούκο-κατεργάρη Ερτογάν. Θα τον βάλουν στην.θέση του και πιο κάτω ακόμα;

    19. Στά τσακίδια τραμπάκουλα πατερίτσα τού ερντογάν.

    20. Έγινε σαν τους άλλους. Τελείωσε όταν εγκατέλειψε τη σκληρή του τακτική και άρχισε να φορά μάσκα κατά του ιού και έτσι τους έδωσε τη δύναμη να τον αποτελειώσουν.
      Τελικά όλοι ίδιοι είναι. Αρνάκια.

    Comments are closed.