ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΣΩΒΡΑΚΑ”! ΕΠΑΘΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ”! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ! «ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ» – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    n5ePPiH73WM

    «Μπήκαν 2 με 3 άτομα. Υπήρχε ένα λευκό αυτοκίνητο έξω. Όλα έγιναν μέσα σε 6 λεπτά» δηλώνει στο protothema.gr ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός στο σπίτι του οποίου στην Εκάλη εισέβαλαν διαρρήκτες «αρπάζοντας» 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.

    Όπως περιγράφει ο 50χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, οι διαρρήκτες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από την πόρτα της αυλής, χρησιμοποιώντας λοστό αλλά δεν τα κατάφεραν. Τελικά μπήκαν από την γκαραζόπορτα και στη συνέχεια έσπασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού.


    «Έγινε ένας χαμός μέσα στο σπίτι, το ανακάτεψαν. Υπάρχουν 16 κάμερες μέσα στο σπίτι. Φορούσαν κουκούλες και γάντια. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι» προσθέτει.

     

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που με ληστεύουν. Το 2017 είχαν μπει μέσα στην εταιρεία μου και μού πήραν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο» συμπληρώνει.

     

    Ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών κάνει την ΕΛΑΣ να πιστεύει ότι πρόκειται για Ρομά. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

    ekali_klopi3
    ekali_klopi
    ekali_klopi2
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ««διότι εμεις τους ψηφίζουμε»» ´Η κανετε αποχη απο τις εκλογες…. και η αποχη ειναι ενας λογος που εκλεγοντε οι μανατζερ της συμφορας.

    2. Ελλάδα 2021,κοινωνία ώρα μηδέν.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    3. Μαραμενος ΧΥΣΗΣ …

      Εσενα δεν θελω μονο να σε ληστεψουν αλλα να σου κανουν το πατο σου ταλαρα…ανθελληνα.

      ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

    4. Δεν μας τα λέει καλά ο επιχειρηματίας, σε σπίτι φρούριο έχεις φροντίσει να έχεις συνδεμένο τον συναγερμό με κέντρο λήψεως σημάτων, να υπάρχει περιπολία ανά 1 ώρα από περιπολικό της εταιρείας security. Σίγουρα ο επιχειρηματίας με τόσα χρήματα στο σπίτι και τόσα κοσμήματα, τα είχε όλα ασφαλίσει για κλοπή….οπότε ο επιχειρηματίας εάν δεν είχε κάνει τα απαραίτητα για τον συναγερμό και δεν είχε παγιδέψει και την γκαραζοπορτα με το σύστημα του συναγερμού, γνώριζε τα κενά και μάλλον είναι στημένο για να τα τσιμπήσει από την ασφάλεια….οι επαγγελματίες ληστές δεν βάζουν στόχους “φρούρια” εκτός εάν γνωρίζουν εκ των προτέρων τι παίζει με το σύστημα συναγερμού…ο νοων νοείται…

    5. Εντωμεταξυ οι ρομα ειναι τοσο θρασυτατοι που κανουν επιδειξη πλουτου αφοβα στο ΤικΤοκ. Και αναρωτιεσαι πως εφτιαξαν καποιοι απο αυτους τις τεραστιες βιλες που μας δειχνουν, τον πανακριβο ηλεκτρ. εξοπλισμο, τα γρηγορα αυτοκινητα τα πανακριβα ρολογια κτλ., απο τα καρπουζια και τα παλιοσιδερα? Αν ηθελε η κυβερνηση δεν θα μπορουσε πολυ ευκολα να τους μαζεψει? Αρα οτι κανουν το κανουν με τις πλατες της εκαστοτε κυβερνησης

    6. Κάτσε κορόιδο Έλληνα και δούλευε… Οι γύφτοι βγάλανε σε λίγα λεπτά όσα δεν βγάζεις σε δύο ζωές… Και παίρνουν και επιδόματα….

    7. Μιζέρια επιχειρηματίας ψιλικατζή έπρεπε να σε αρπάξουν τα πάντα

    8. ….ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!….

    9. Ελατε κολομβια να γλυτωσετε παιδιά. Πώς καταντησαν την Ελλάδα έτσι οι πολιτικοι ?

    10. Έτσι πρέπει. Τα λεφτά πρέπει να αλλάζουν χέρια. Γιατί μουχλιάζουν. Όποιος εχει πάνω από 100 χιλιάρικα, ή τα βρήκε έτοιμα, (άρα δεν τα δούλεψε) ή εκμεταλλεύτηκε τους υπαλλήλους του (έστω λίγο) ή κομπινούλα έκανε, ή έκλεψε το κράτος.( Βλέπε αποδειξούλες). Πείτε τώρα ότι θέλετε…

    11. Ειναι πολλα τα λεφτα που κρυβονται κατω απο τα στρωματα…Αρη!

    12. δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας ..θα πάνε με το βαλιτσάκι και θα τους βρούνε αμέσως
      γνωστος καλο παιδι Αλβανος μπογιατζης, οικογενειαρχης που ειναι πλεον μόνιμα Αλβανια και ερχεται Ελλαδα μονο για να εισπραξει επιδόματα μου ειπε οτι ειναι γνωστο οτι συμμοριες απο Αλβανια ερχονται 3 φορες τον χρονο, κανουν κλοπες και γυριζουν Αλβανια..η εγκληματικοτητα εχει πεσει στην Αλβανια γιατι το Ελλαδισταν θεωρειτε η γη της επαγγελιας (μπαστε σκύλοι αλεστε) Και δεν ειναι μονον οι Αλβανοι, εχουμε και τους γυφτους και ολες τις φυλες του Ισραηλ..

      Σημειωση: πως ειναι δυνατον μονιμοι κατοικοι Αλβανιας να ερχονται και να εισπρατουν επιδοματα Ελλαδα;;; Οι δε Ελληνες να παιρνουν παπαλα…

      1. Σωστός Δημήτρη και εγώ τους βλέπω με αποδείξεις έρχονται συγκεκριμένη περίοδο κάνουν ότι κάνουν και μετά εξαφανίζονται γα καιρό και ξανά πίσω ειδικά Κυψέλη πιστεύω με καταλαβαίνεις

    13. ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    14. με τέτοια ατιμωρησία που υπάρχει , πάλι καλα , λιγα γινονται , αυτό δεν ειναι κράτος και δεν φταίνε αυτοί που κυβερνούν διότι εμεις τους ψηφίζουμε , διαφωνεί κάποιος ?

    Comments are closed.