ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ H ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ …ΠΑΡΑΘΥΡΟ. Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ “ΣΕΡΙΦΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…

    Κοινοποίηση:
    matsouka-serifis3

    Με εντολή που διαβιβάστηκε μέσω της αμερικανικής πρεσβείας ο Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης χρίστηκε τον Ιούλιο του 2019 από τον Κούλη Μητσοτάκη ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Δημόσιας Τάξης κλπ κλπ. Και η μεταγραφή του αυτή από το βαθύ, το πολύ βαθύ ΠΑΣΟΚ, παρουσιάστηκε ως μεγάλη επιτυχία και ο ίδιος ο πρώην αρχιπασόκος -που …δεν είχε διαβάσει ούτε το μνημόνιο- πλασαρίστηκε ως η «σούπερ υπουργάρα» που θα βάλει τάξη στο μπάχαλο το οποίο επικρατούσε επί ΣΥΡΙΖΑ και θα φροντίσει για την ασφάλεια και τη σωστή αστυνόμευση ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις όπου τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο…

    Πριν ακόμη συμπληρωθούν δύο χρόνια από τις εκλογές και από τις αγιογραφίες υπέρ του «πιο επιτυχημένου υπουργού», έχει εξελιχθεί από κάθε άποψη στον πιο αποτυχημένο. Η φούσκα που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του επί των κυβερνήσεων του Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου, τώρα έχει σκάσει για τα καλά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι απανωτά και από όψιμος …δελφίνος στη ΝΔ έχει μετατραπεί πλέον σε μαύρο πρόβατο ως πολιτικός σώγαμπρος στη γαλάζια παράταξη.

    Ο 66χρονος «επαγγελματίας υπουργός Δημ. Τάξης», όπως αποκαλείται χλευαστικά, δεν βρίσκεται όμως σε τραγική κατάσταση μόνο από πολιτικής πλευράς. Εξίσου τραγική είναι η κατάστασή του και ως ..κανονικός σώγαμπρος!

    Μιλάμε για τον τέταρτο κατά σειρά επίσημο γάμο του, τα τελευταία χρόνια, με την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μία από τις «παλλακίδες» του Τζέφρυ Παπανδρέου στις εποχές της δόξας του, Μαίρη Ματσούκα. Αυτός λοιπόν ο «άγριος Σερίφης» όχι μόνο πολιτικά έχει αποτύχει αλλά και στην οικογενειακή του ζωή. Κι ενώ το παίζει άγριος και σκληρός στους Έλληνες πολίτες για να υπηρετήσει τον Κούλη Μητσοτάκη και τα ξένα αφεντικά που δίνουν τις εντολές, μέσα στο σπίτι που ζει τα έχει κάνει εντελώς μαντάρα. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ύστερα από έναν από τους συνεχείς καβγάδες με την τέταρτη σύζυγό του εκείνη, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τον πέταξε κυριολεκτικά έξω από το σπίτι, πετώντας από το …παράθυρο και τα πράγματά του.

    Σώγαμπρος κατά κυριολεξία ο Μιχαλάκης, από το 2010 που παντρεύτηκε -με πολιτικό γάμο- την Ματσούκα, μετακόμισε στο σπίτι της στην Καλλιθέα όπου ζούσε ήδη η πρώην ευρωβουλευτής θέλοντας να βρίσκεται στην ίδια περιοχή με την μητέρα της. Κι ο Χρυσοχοΐδης έφυγε από το Ψυχικό όπου είχε αγοράσει ένα πανάκριβο διαμέρισμα για την μέχρι τότε τρίτη σύζυγό του Αγγελική Χονδροματίδου, για να «στεγαστεί» στα νότια προάστια με την κατά είκοσι χρόνια νεότερη νέα σύζυγό του με την οποία λίγο αργότερα απέκτησε και παιδί – το πέμπτο κατά σειρά από τότε που άρχισε τους γάμους και τα διαζύγια.

    Όπως και όλες οι προηγούμενες σχέσεις του -είτε έγγαμες, είτε όχι- και αυτή με την Ματσούκα όμως εξελίχθηκε μέσα σε συνθήκες πλήρους ανισορροπίας. Μην ξεχνάμε εξάλλου και τον θυελλώδη έρωτά του με την Αλεξία Μπακογιάννη που αυτός όμως δεν κατέληξε σε γάμο αλλά βοήθησε τον Μιχαλάκη να μπει έστω και …ξώφαλτσα στην «Αγία Οικογένεια», κάτι που συνέβαλε -μαζί με τα άλλα- στην ανάσυρσή του από τα αζήτητα και την επάνοδό του στο πολιτικό προσκήνιο ύστερα από μια πενταετία στη ναφθαλίνη.

    —————————— ——-

    Ο Χρυσοχοΐδης ανήκει στην κλασσική κατηγορία των πασόκων που -ακόμη και τώρα που έγινε υπουργός του Κούλη- μαζί με την εξουσία, από την δεκαετία του 1980 και μετέπειτα, είχαν μάθει στο χρήμα και στο π@δημα. Με «οδηγό» και …καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου, όλη τους η ζωή ήταν μέσα στην πολιτική και ηθική ακολασία, στον κοινωνικό και …κυριολεκτικό νεοπλουτισμό και στην απόλαυση κάθε εξουσιαστικής ηδονής. Ακόμη και με ..στραβωμένη τη μύτη από τις κάθε είδους καταχρήσεις, που συνοδεύουν αυτές τις συμπεριφορές, ο Μιχαλάκης συμπεριφερόταν έτσι σε όλους τους προηγούμενους γάμους του, αλλά το ίδιο έκανε και στον τελευταίο. Κι ας πίστευαν ορισμένοι ότι τα αχαλίνωτα πάθη θα είχαν καταλαγιάσει με τον καιρό και ότι ο τέταρτος γάμος θα τον είχε … «ωριμάσει». Με συναισθηματική και ψυχική αστάθεια -συνεπεία όπως είπαμε όχι μόνο του χαρακτήρα του αλλά και των πολλών καταχρήσεων- κατάφερε να υποστεί αυτή την «έξωση» από το σπίτι της γυναίκας του με έναν τρόπο που θα έκανε κάθε άντρα στη θέση του ρεζίλι. Αυτός ο άντρας λοιπόν, που με τέτοιες συμπεριφορές και ταραχές στον ιδιωτικό του βίο θα χρειαζόταν άλλου είδους βοήθεια έχει σήμερα -ελέω Κούλη Μητσοτάκη και Αμερικανών προστατών- την ευθύνη για την αστυνομική ασφάλεια και προστασία των Ελλήνων πολιτών. Εδώ ταιριάζει πλήρως το «ήμαρτον» αλλά αυτό δίνει ταυτόχρονα σε σημαντικό βαθμό και την εξήγηση γιατί και ως υπουργός ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορεί παρά να είναι προβληματικός και εντέλει -παρά την προπαγάνδα και τον εξωραϊσμό που επιχειρούν τα καλοταϊσμένα μέσα ενημέρωσης του κουλιστάν- αποτυχημένος.

    —————————— –

    Για την ιστορία να προσθέσουμε ότι η Μ. Ματσούκα ύστερα από το επεισόδιο αυτό -που «κυκλοφόρησε» και από γειτονιά σε γειτονιά σε ολόκληρη την Καλλιθέα και όχι μόνο- τον «μάζεψε» πίσω, λόγω και του σοβαρού προβλήματος υγείας που τότε είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει ο Μιχαλάκης ο οποίος φορώντας σκούρο κοστούμι με …άσπρες κάλτσες ως νεαρός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και παρατρεχάμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου το 1989 βρέθηκε να βάφει στα γεράματα το μαλλί ως υπουργός του Κούλη για να δείχνει ότι έχει ακόμη πέραση. Κι ας έχει περάσει προ πολλού η μπογιά του… 

    Mαυρογιαλούρος- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Παντρεύτηκες τον Μιχάλη! ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Αυτόν!
      Δεν ήξερες τα χούγια του? Εδώ τα ξέρουμε εμείς!
      Σε ενοχλεί που γκομενίζει και του πέταξες τα ρούχα απ’ το παράθυρο? Κακώς! Πολύ Κακώς!
      Εσύ τον διάλεξες! Επιλογή σου ήταν! Τι νόμιζες? Ότι θα άλλαζε? Σιγά μην αλλάξει ποτέ! Αποκλείεται!
      Είναι Αγαπησιάρης και Γενναιόδωρος και μοιράζει απλόχερα την Αγάπη του! Δεν είναι εγωιστής!
      Δε σου φτάνει που κι εκείνος σε επέλεξε για Μόνιμη και Νόμιμη Σύντροφό του (γιατί υπάρχουν και οι παράνομες! 😉 ) ?
      Φαίνεται πως ο τέταρτος γάμος στεριώνει πάντα κι ας είναι πολιτικός (βλ. Τόλης, Άντζελα) !
      Ο Μιχάλης μας είναι ένας Πολύ Γλυκός και Ευγενικός Άνθρωπος!
      Λεφτά έχει να φάνε και οι κότες, επομένως, σου παρέχει τα πάντα, όλες τις ανέσεις!
      Δε λέω ότι είσαι τυχοδιώκτρια, γιατί είσαι λίγο, σίγουρα σε γοήτευσε ο Μιχαλάκης μας και
      τον Αγαπάς Πολύ γιατί είσαι Καλή Γυναίκα, Αισθηματίας, Θαυμάσια Μανούλα και Κυρία που κρατάει σπίτι!
      Μαγκιά σου!
      Όμως, επειδή η ζωή είναι δύσκολη και σκληρή, και η ασφάλεια, η άνεση αλλά και οι καλοί τρόποι
      δεν είναι καθημερινότητα πια, άστο να πάει στην ευχή. Μην παραπονιέσαι.
      Δε μιλάω συμφεροντολογικά αλλά ρεαλιστικά.
      Έχεις για άντρα σου τον Χρυσοχουντίδη που είναι και Γαμώ τους Γκόμενους!
      Είναι και Super Hot και Πολύ Όμορφος! Sexy Σκορπάρα, Φωτιά και Λάβρα είναι ο άτιμος!
      Μη συνεχίσω να λέω άλλα γιατί θα εκτροχιαστώ!
      Είναι Σύζυγός σου και σου παρέχει όλες τις πολυτέλειες, βούλωσέ το, λοιπόν, μανούλα μου!
      Άμα δε γουστάρεις, φύγε. Δεν μπορεί να θες και την πίτα ολόκληρη και τη μάνικα χορτάτη.
      Χορταίνει η μάνικα ποτέ? Δε χορταίνει με τίποτα. Είναι λαίμαργη! Μην είσαι μονοφαγού.
      Βέβαια, ο Μιχάλης δεν τις αφήνει ατάιστες τις υπόλοιπες κοπέλες του. Δεν πα να χτυπιέσαι εσύ.
      Και όσο για τη συμπεριφορά, θα μου πεις, που το ξέρεις εσύ πως φέρεται καλά.
      Μια χαρά φέρεται αν δεν του τα πρήζεις. Το καταλαβαίνω! Το διαισθάνομαι! Γατάκι είναι!
      Αν χρειαστεί μπορεί να γίνει τίγρης, βέβαια. Μόκο λοιπόν. Δεν είναι κακομοιριά η άποψή μου,
      ούτε λέω πως μια γυναίκα πρέπει να ανέχεται το κέρατο, γενικά.
      Δεν αντέχεις να μοιράζεσαι τον αγαπημένο σου. Να όμως που υπάρχουν και εξαιρέσεις.
      Ο Μιχάλης είναι ειδική περίπτωση! Να μην τον γευτούν και οι υπόλοιπες γυναίκες δηλαδή?
      Να τον στερηθούν? Ε όχι! Μεγάλη Αμαρτία. Γι’ αυτό Μαιρούλα, άσε τον άνθρωπο να πηδάει όσο θέλει.
      Εσύ είσαι η εκλεκτή της καρδιάς του, εξάλλου! Και τα τσεπώνεις μια χαρά κιόλας!
      Εσύ βρίσκεσαι στο κέντρο της καρδιάς του (και της μάνικάς του)
      και γύρω γύρω ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός!
      Ευτυχώς, που κατάλαβες το λάθος σου και τον δέχτηκες πίσω.
      Καλύτερο κορόιδο που θα ξαναβρείς, άλλωστε!
      Αν έχεις έναν τέτοιον Τρυφερούλη Άντρα που στα προσφέρει όλα, σε περιποιείται και σε έχει σαν βασίλισσα,
      ας πηγαίνει με όσες θέλει. Τιμή σου και Καμάρι σου! Άρχοντα να τον έχεις! Φιλικά!

    2. Ωστόσο, ο Μιχάλης είναι Νεότατος, Ωραιότατος και Γοητευτικότατος Άντρας! Πάντα θα είναι!
      Πάντα θα έχει πέραση! Πάντα θα περνάει η μπογιά του! Είναι ένας Γλυκύτατος και Υπέροχος Άνθρωπος!

    3. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ,ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ

    4. Πάνε και παντρεύονται μια ωραία γυναίκα επειδή έχουν τα φράγκα και στο τέλος γίνονται κερατάδες και τρώνε πόρτα,αυτό μόνο τους αξίζει

    5. Γελοιογραφία σκέτη. Πολύ λίγος για υπουργός. Κλασικός πασοκος της παλιάς εποχής που πέρασε στη ΝΔ αφού δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο που υπέγραψε. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς τα υπόλοιπα.

    6. Απλα γελοιο υποκειμενο που γλειφει νυχθημερον την αμερικανικη πρεσβεια…..για να τον προωθησουν τα ΜΜΕ των νταβατζηδων του φιλοτεχνησαν το προφιλ του πετυχημενου οτι δηθεν εξαρθρωσε την 17Ν οταν ολοι ξερουμε οτι εσκασε τυχαια η βομβα στα χερια του Ξηρου.Φυσικα μεγαλη ευθυνη φερει το ζωον η Γεννηματα που την δουλευε ενω “καρφωνε” ολα τα μυστικα του ΚΙΝΑΛ στην ΝΔ

    7. Πάλι η Πρεσβειουλα… Μετά αναρωτιέται γιατί;

    8. Να αφήσει και μουστάκι το βλαχαδερό…

    9. Μπράβο Μαίρη που του πέταξες τα πράγματά του από το παράθυρο του ρουφιάνοι και τσιράκι των ΗΠΑ χρυσοχουντίδη που έκανε την Ελληνική Αστυνομία μπουρδελο μπατσαρία των προστίμων, των συλλήψεων, των φυλακίσεως, της βίας κατά του ελληνικού λαού.
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!

    10. Για να τον χώρισαν 4 γυναίκες φαντάσου πόσο μαλακας ειναι

    11. Ψυχολογικά ασταθείς με λίγα λόγια ο “κύριος” Μιχάλης. Έχει μαζέψει όλο το τσίρκο και το έκανε κυβέρνηση…

    12. Λάθος κατα τη γνώμη μου γράφτηκε οτι από το ΠΑΣΟΚ ήταν στελεχαρα. Βεβαίως από τον χώρο αυτό ξεκίνησε αλλά τελικά έγινε υπουργός εκεί που ανήκει ΠΡΑΓΜΑΡΙΚΑ στη ΝΔ…..

    13. ΝΑΙ……Σιγουρα χρειαζεσαι ψυχοπαθολογικη βοηθεια.

    14. Βαψομαλλιας και αυτός;;… Το ψήνει και αυτός το ψάρι σαν τον Απόστολο άραγε;;;

    15. Κοεμτζόγλου (Κοέν – τζ – ογλου) λέγεται …

    16. χαρδαλιας – ΚΟΥΛΉΣ – χρυσοχοιδης οι πρώτοι που πρέπει να περάσουν απο δίκη μόλις πέσει η χούντα

    17. Ποιο Γελωτοποιός, πιο χατζηαβατης, ποιο τριωδιο, πιο κάτω δεν υπάρχει!!!!!! Να μην ξεχνιόμαστε ο πόντιος είχε παραδεχτεί πως δεν διάβασε το μνημόνιο ΑΛΛΆ ΤΟ ΥΠΈΓΡΑΨΕ

    18. Αρε πισογλεντη δεν πετούσε και εσένα από το παράθυρο, ένα αποβρασμα λιγότερο

    19. Αλοοο αρχιδι πασοκοπουστας βρωμιαρης… ΟΥΣΤ…. Καθίκι.

    20. …..καινουργιο η”’ μεταχειρισμενο τρακτερ εχει ?

    21. τα νεα μετρα της αστυνομιας τα ακουσατε παιδια? αντιγραφουν την χωροφυλακη που υπηρχε παλια. θα προσλαβουν πολιτες (γαλαζιους φυσικα) και θα τους βαζουν να ρουφιανευουν τους συμπολιτες τους στην αστυνομια για τα παραλογα μετρα της μασκοφοριας και των αποσταστεων. δηλαδη οταν θα βλεπουν καποιον που δεν φοραει το φιμωτρο μεχρι τη μυτη θα τον κυνηγανε η θα καλουν την αστυνομια. το ιδιο θα γινεται και με τους κακομοιρους πολιτες που θα μαζευονται σε παρεες για να μιλησουν να ξεσκασουν και να πουν τα νεα τους. η νεα ταξη σε ολο της το μεγαλειο στην ελλαδα δυστυχως. στην ευρωπη κυκλοφορουν οι πολιτες στους δρομους σχεδον ολοι χωρις μασκες, οτι ωρα θελουν, οσο θελουν, πανε οπου θελουν και τα παντα ειναι ανοιχτα.

    22. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ…….

    23. Στέφανε, αυτά που έλεγε πολύς κόσμος για τα περιστατικά της νέας Σμύρνης φαίνεται να επαληθευονται. Πως ήθελαν πάση θυσία νεκρό αστυνομικό και πως αυτός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή ήταν σίγουρα ειδικά εκπαιδευμένος παρακρατικος. Προς αθώωση το παλικάρι που έπιασαν στην Ν. Σμύρνη ως το άτομο που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό!! Πολύ σοβαρή εξέλιξη και φυσικά όπως και στην δική σου δολοφονική απόπειρα, ο πραγματικός δράστης δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθεί. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Αυτά για τα παιδιά της ΕΛΑΣ και να κάτσουν να σκεφτούν ορισμένα πράγματα.

    24. Τα πράγματα είναι απλά είναι ένας άχρηστος κ ανίκανος σαλτιμπάγκος

    25. Δεν ξέρω για τι καταχρήσεις λες, ο μέσος Έλληνας είναι καπνιστής παχύσαρκος, με συμπλέγματα και από ήπιες μέχρι πιο σοβαρές ψυχιατρικής παθήσεις περιλαμβανομενων και αυτών των διατ.προσωπικοτητας.

      Επισης αρκετοί και πίνουν και καπνίζουν, επίσης ψυχοτροπα όπως και η υπερβολική κατανάλωση τροφής. Επιπλέον η αστάθεια ή μη χωρίς να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες κι όλες τις πλευρές είναι πρακτικά άκυρη, με αυτά δε τον λέω ούτε άγιο ούτε αναγκαστικά νορμάλ, λέω ότι δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις ως βαριά ψυχιατρικά πάσχοντα όταν βρίσκεται σε σημείο του να μη διαφέρει έως διαφέρει ελάχιστα από το μέσο Έλληνα.

      Σημειωτέον, και η πολύ βαρβατίλα στη βάση που φαίνεται να το βάζεις, κρύβει συνήθως συγκεκριμένη ψυχοπαθολογια

    Comments are closed.