ΤΟΥ “ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ” ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, Η ΤΟΥΡΚΟ-ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ – “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΩ”, ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_xrisoxoidis

    Για τα σημερινά γεγονότα στο Πολυτεχνείο και για τη στάση του ΚΚΕ μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.


    Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως «νιώθω μεγάλη απογοήτευση, τιμώ το ΚΚΕ. Είναι πολύ απογοητευτικά αυτά τα πράγματα. Την ώρα που έχουμε 95% καλυμμένες ΜΕΘ, μια πολιτική παράταξη πραγματοποιεί συγκέντρωση με 1.500 άτομα; Δεν υπάρχουν αυτά τα άτομα. Με δική μου εντολή ο αξιωματικός που ήταν παρών, ζητούσε από την ηγεσία της συγκέντρωσης, να αποχωρήσουν. Και αυτό δεν συνέβη. Μη μου πείτε ότι συγκεντρώθηκαν στην Πανεπιστημίου για να αποχωρήσουν τελείως. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διαλύσουμε τη συγκέντρωση. Φανταστείτε με αυτή την υγειονομική κρίση να βαδίζουν 1.500 άτομα στο κέντρο της Αθήνας”.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης διευκρίνισε ότι σήμερα δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις αλλά οι πορείες και οι συναθροίσεις. Όπως εξήγησε τόσο στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με 50 άτομα όσο και στην εκδήλωση του ΚΚΕ με 200 τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
    Δεν ήταν ημέρα για πρόστιμα σήμερα, ήταν ημέρα συνεννόησης και δημοκρατίας. Ήταν μια πολιτική εκδήλωση, και η απόφαση πάρθηκε στα όρια της ανοχής στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της κατανόησης τόνισε ο υπουργός ενώ ανέφερε πως «ανέλαβα την ευθύνη, διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις με τα μετρά προστασίας και μετά έφυγαν. Δεν υπήρχε λόγος για πρόστιμο».

    «Είναι πολίτικα κόμματα με πολιτικές εκδηλώσεις οφείλαμε να το ανεχτούμε σήμερα που είναι μια ξεχωριστή ημέρα».
    «Αποφασίσαμε σήμερα να μη σταματήσουμε τη ζωή των πόλη πρέπει να λειτουργεί σα να είναι καθημερινή μέρα και θα το συνεχίσουμε αυτό για να τελειώνει η υπόθεση με διαδηλώσεις που καταλύουν την κοινωνική ζωή».

    Παράλληλα ανέφερε πως όλες οι καταγγελίες περί προπηλακισμών θα διερευνηθούν ενώ επεσήμανε οτι «σε όλους όσους προσήχθησαν θα επιβληθούν πρόστιμα για τον κορονοϊό. Θα υπάρξουν πέρα από την ποινική μεταχείριση, και πρόστιμα. Για τη συγκέντρωση που έγινε θα διερευνηθούν όλες οι αιτίες, γιατί υπάρχει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα».

    «Τι θέλαμε να πετύχουμε σήμερα. Ειρηνική ήμερα το πετύχαμε. 2ον δημοκρατική ημέρα, τα κόμματα και οι φορείς να εκδηλώσουν το σεβασμό τους για τα θύματα, το πετύχαμε. 3ον να μην καταστραφεί η πόλη από διάφορους μπαχαλάκηδες που το κάνουν κάθε φόρα, τα μετείχαμε αυτά.

    Ακόμη ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διεξαχθούν οι πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

    «είναι προφανές πως εν μέσω πανδημίας δεν μπορούν να γίνουν διαδηλώσεις όπως έγιναν πέρυσι. Θα τελειώσουμε φέτος με την υπόθεση του κορωνοϊού υποθέτω»., ανέφερε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Τι είπε ρε ο αρχιπασοκος νέο δημοκράτης υπουργός; ότι τιμά το ΚΚΕ; Άρα έχουμε και λέμε νεοπασοκομουνιστης. Δηλ ο, τι ναναι

    2. Κάθε κουβέντα του και μια μλκ. Δεν ξέρω από που να το πιάσω. Αν δεν ήταν αρχιμλκ μέρα για πρόστιμα στη γυναικούλα που κατέθεσε λουλούδι γιατί της κόψανε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση; και αν αναλαμβάνεις την ευθύνη φυτευτε μη εκλεγμένε υπουργε να πας σπίτι σου. Αλλιως έτσι ξέρει καινλ ο φουφουτος να την αναλάβει.

    3. Και προσοχη τωρα να μην ξεχασετε να κανετε τα…στραβα ματια σε καμια πορεια για τον αλλον…….ηρωα τον Γρηγοροπουλο, εχουμε γεμισει ηρωες του κ@λου στην Μπανανια που ζουμε, μετα για την Ζακουλα και ουτω καθ’ εξης, σε δουλεια να βρισκονται τα αναρχοαπλυτα κοπροσκυλα και η αστυνομια να τους λιβανιζει θυμιαζοντας, ως συνηθως Κε Χρυσοχοιδη!!!!!!!!

    4. Χρυσοχοιδη απλά …..ξεφτιλιστηκες και κατόπιν εορτής λες μπαρουφες. Την παραίτηση την γνωριζεις άραγε???

    5. Σιγα Χρυσοχοιδη θα σε παρουν και τα κλαματα απολογουμενος για τα καραγκιοζηλικια των κατσαπλιαδων του ΚΚΕ και των υπολοιπων Βαρουφακηδων και Σια!!!!!!! Ηταν λεει μια ξεχωριστη ημερα!!!!!! Η 25η Μαρτιου και η 28η Οκτωβριου δεν ειναι ξεχωριστες ημερες για την Ελλαδα;;;;;; Δυο μετρα και δυο σταθμα και σας κανουν οτι θελουν οι ψευτοεπαναστατες του ΚΚΕ και οι αναρχοαπλυτοι μπαχαλακηδες του κ@λου!!!!!!!! Και να καθεται ….
      ολοκληρος Υποστρατηγος της Αστυνομιας να παρακαλαει τον Κουτσουμπα για να διαλυθει η παρανομη πορεια των κατσαπλιαδων και ο Κουτσουμπας να εκβιαζει να αφεθουν ελευθεροι οι προσαχθεντες;;;;;;;; Η ξευτιλα καθε εννοιας Κρατους υπευθυνου στο μεγαλειο της!!!!!!! Αντε ξευτιλες χρονια ολοκληρα τους λιβανιζετε τους ψευτοαριστερους με δεξιες τσεπες, γι’ αυτο αλωνιζουν και σπαζουν και ριμαζουν ξενες περιουσιες!!!!!!! Φτανουν τα χαδια επιτελους στους ψευτοαριστερους!!!!!!!!!!

    6. κλείστε τον άχρηστο βαψομαλιά στη μπουζού
      ρίχτε στο βόθρο τον μπετόβλακα του κούλη
      που τη μια μέρα απαγορεύει συνάθροιση 4 ατόμων
      και την επόμενη αφήνει χιλιάδες να συναθροίζονται,
      άντε αυτοκτόν@ καθίκι που ευχόσουνα χρόνια πολλά στο κκε που τιμάς
      και χαρατσώνεις πιτσιρικάδες και γερ’οντια, αληταρά βαψοχοίδη παρτάλι
      ΨΟΦΟ

    7. ο ξεφτυλισμενος δεν ξεφτυλειζεται αυτο που ηθελαν να πουν στον κοσμο ειναι οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι γουσταρει αρκει να ειναι του συστηματος της αριστερας και της δεξιας αν ειναι πατριωτης εθνικιστης καποιος θα του απαγορευεται να αναπνεει και να ομηλει και αν δεν υπακουει ξυλο προστιμο και φυλακη…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    8. Ο μ@λ@κ@ς ο Μιχαλολιάκος είπε ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” και μια μασονοεβρ@ί@ τον έκλεισε για πολλά χρόνια στην φυλακή. Βέβαια δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο για τον άνθρωπο του συναφιού τους. Οι μόνοι που μπορούν να τον τιμωρήσουν είσαι εσύ μ@λ@κ@ Έλληνα.

      1. “”Οι μόνοι που μπορούν να τον τιμωρήσουν είσαι εσύ μ@λ@κ@ Έλληνα.”” σε πολυ δυναμικη και υπευθηνη θεση εχεις τον ελληνα……….. …… μακαρι να τους βγει σε καλο……..

    9. ο μ@@@ς ποντιος είναι τόσο ηλιθιος που νομίζει ότι έγινε και πιστευτός. ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΗΣ Κ@@ΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΣΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Κ. ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥ. ΠΑΠΑΡΑ. Τότε θα αναλάβεις την ΕΥΘΎΝΗ. ΒΟΥΛΙΜΙΚΕ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΣΤ

    10. Γιατί δεν το κάνατε στο εφετείο, στη δικη της χρυσης αυγής?
      Εκεί δεν ήταν υγειονομικη βόμβα?
      Για να έχει κάποιος την πολιτικη ευθύνη πρέπει να είνα και πολιτικός…
      Εσυ είσαι ένας βολεμενος που πληρώνεσαι από τον ιδρώτα εκείνων που χτυπάς….
      Η δημοκρατία δεν έχει ταμπέλες…καθηστε και τσακωθείτε για κόμματα που δεν έχουν καμια ιδεολογία πλέον…
      ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
      Συνεχίστε να τρώτε σανο….

    11. “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” είπε και ο μ@λ@κ@ς ο Μιχαλολιάκος και είναι στην φυλακή αν και αθώος. Αυτόν τον μπ@στ@ρδο θα τον αγγίξουν καθόλου; αν όχι οι “εισαγγελείς” τουλάχιστον οι Έλληνες.

    12. Εφερες 20 000 να βαλεις μεσα τη Χρυση Αυγη μαλακα, και μας γεμισες αρρώστια, τώρα κάνεις τα ίδια και κατα τα άλλα κοβεις πρόστιμο στα 20 χρονα που βγαινουν στο παρκο με μια φιλη.
      Να εισαι καταραμενος και να ψωφησεις απο covid εσυ τα παιδια σου και η γυναικα σου. Φτου.

    13. Τη χώρα τη κυβερνάει ο Κουτσουμπας .Μπροστα τώρα στους αστείους Κουληδες κ Τσιπραιους ο Γενικός παίζει να είναι Μαραντόνα κ Ζινταν μαζί.

    14. Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα και θα δρα ανεξέλεχτα και θα ρεζιλεύει την εκάστοτε κυβέρνηση και το πολίτευμα μαζί. Όσο αφήνεται το ΚΚΕ και οι κνίτες ελεύθεροι, όσο τους περνούν να βλέπουν την φυλάκιση Ελλήνων πατριωτών, το κυνήγι εναντίων Ελλήνων, τόσο θα δυναμώνει αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΚΚΕ. Δεν είναι τυχαίο οτι όλα σχεδόν τα κράτη έχουν εξαλείψει τα κομμουνιστικά κόμματα

    15. Εύχομαι να ψηφίσεις από κορονοιο χρυσοχοιδη μετά την ιδιαίτερη μέρα

    16. πιο γελοιος πεθαινεις.δςν ξερει τι να πει.εγινε ρομπα.

    17. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

      ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ`ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ…
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ),
      ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ…..
      ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ……
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ….
      ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ….
      ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ….ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??????
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΟΜΠΙ?????

      .https://amazonios.net/ti-echoyn-mesa-ta-emvolia-rna-pos-tha-ginei-o-elegchos-mas-i-metatropi-mas-se-zompi-kai-i-meiosi-plithysmoy-video/

    18. Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη το πεις ότι είσαι Νεοναζί θεωρείται κατάπτυστο.Αλλά το ίδιο κατάπτυστο και ξεπερασμένο θεωρείται και το να δηλώσεις κομουνιστης.Ειδικά σε χωρες που έζησαν στο πετσί τους την λαίλαπα του κομουνισμου όπως η Λετονία Εσθονία Λιθουανία Πολωνία κτλ.Μόνο στο Ελλαδισταν του 2020 τα κουμμουνια η αλλιώς Σταλινοφασιστες η αλλιώς κόκκινοι φασίστες προστατευονται σαν να είναι ιερή αγελάδα.

    19. Θ κλαρινογαμπρος με 10 γάμους κ. α’λλα τόσα παιδιά είναι πολύ υπεύθυνος για τις πράξεις του θα σώσει κ. την Ελλάδα; εξάλλου δεν διάβασε τα μνημόνια. να γιατί ήθελαν πολυτεχνείο κ. μλκιες. για να καταντησουν την χώρα από διαμαντι σε σκουπίδι. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΊΤΗ Κ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    20. 🤔Ο Άδωνης ήταν αυτός η κάνω λάθος που έλεγε: προδότες όσοι δε στηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης,
      προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα, και προδότες όσοι καταθέτουν στεφανια σε μνημεία αυτές τις μέρες της πανδημίας;;;;

    21. Κυρ Μιχάλη άσε τις δηλώσεις πως δεν θα αφήσεις πορεία για τον γρηγοροπουλο. Το ΚΚΕ το ρώτησες? Χαχαχα, 2 φορές ξεφτίλα σε έκανε. Μια την πρωτοχρονιά και μια σήμερα. Εάν αποφασίσει εκδήλωση σιγά μην σε ρωτήσει. ΚΚΕ ξεφτιλίζει χρυσοχοιδη κατά συρροην.. Περαστικά Μισέλ.

    22. Δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑΝ πλέον είναι γελοίοι ο κόσμος άκουσε και είδε με τα μάτια του! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

    23. Αν σήμερα όλοι οι αστυνομικοί που παραβίαζαν τα πρωτόκολλα για covid κολλήσουν και μεταδώσουν τον ιό, θα αναλάβει ο υπουργός και αυτή την ευθύνη;;

    24. την κόρη κάποιας …αλογομούρας ντόρας …
      την ειχες γκόμενα και την ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ….λάκη …
      και εκανε ΕΚΤΡΩΣΗ η κορούλα ….λάκη..
      η το ξέχασες …λάκη

    25. ..μπας και τον τινάζεις τον κουραμπιέ?
      😂

      1. και εγώ το ίδιο νομίζω, ότι είναι ροδέλας

    26. Ευχαριστούμε κ. Γενικέ και τρεχανε τα σάλια του μπασκίνα…….
      Ρε μπας κι ο Κτσούμπας είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός;
      Κοντά έπεσα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;

    27. Μόλις τους έριξε. Χρυσοχοιδη μπροστά στην πανδημία δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ημέρες. Μ@λακια δήλωση έκανες. Ο κόσμος οργανώνεται στο διαδίκτυο για συγκεντρωσεις μετά την σημερινή μ@λακια χρυσοχοιδη να δώσει εντολή ο ίδιος να επιτραπεί συγκέντρωση και πορεία του ΚΚΕ στο μεγάρου μουσικής. Γιατί το ΚΚΕ πορεία και όχι όλοι?

    28. ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΈΒΑΛΕ.
      Η ΝΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ;.
      ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ;
      ΒΟΡΙΔΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ;

    29. Τι λεει για 1.500 σημερα οταν ηταν 30.000 στο εφετειο; κατα τα αλλα υπαρχει συγκινηση για τη μανα του φυσσα, καμια συγκινηση ομως για την μητερα της μυρτως, την μητερα του φοιτητη που σκοτωσανε οι πακιστανοι στο φιλοπαππου και τις μητερες των 2 παλικαριων που σκοτωσαν οι τουρκοι στα κατεχομενα, τον εναν εν ψυχρω οταν πηγε να κατεβασει την τουρκικη σημαια. Ουτε για φτυσιμο δεν ειστε …δημοκρατικο τοξο. Οσο για τον πατριωτικο χωρο, δεν μπορει να συσπειρωθει γιατι δεν υπαρχει ενας ηγετης. Ετσι και εμφανιστει, τοτε δεν εχει καμια τυχη το …ανθελληνικο τοξο που δεν μιλαει για τα εγκληματα των λαθρομεταναστων ουτε για τα εγκληματα του ερντογαν στην κυπρο. Φτου σας λαμογια πολιτικοι. Μακαρι ο Θεος να βοηθησει την ελλαδα απο την ισλαμοποιηση που επιχειρειτε μεσω των μ.κ.ο.για να πλουτιζετε.

    30. Τι υπουργός είναι αυτός, ούτε καν προσποιείται κάποια επίφαση νομιμότητας. Ο νόμος κ. Πολιτικέ Πολιτικέ Κοπρίτη, δεν μπαίνει στο τραπέζι του Προκρούστη του κάθε υπουργού. Δεν μπορείς ρε να λες, πως με δική σου εντολή επιτρέπεις την καταστρατήγηση νόμων και αποφάσεων.

    31. Είσαι πακιστανός, γύφτος και αριστερός; Δεν πλερώνεις τπτ. Είσαι Έλληνας; 300 ευρώ. Αυτή είναι η απόδειξη ότι έχουμε σοσιαλισμό. Όπου φύγει φύγει από την Ελλάδα. Μακριά, να πάμε σε καμία πολιτισμένη και εκδημοκρατισμένη χώρα. Μακριά από την χρεοκοπημένη γυφτοπανανία του Κούλη και του Τσίπρα.

      1. Συμφωνω φιλος…μακρια…
        Ο γκιοζης χρυσοχοϊδης ειπε οτι σημερα ηταν μια ξεχωριστη μερα…
        Δηλαδη η 28η Οκτωβριου δεν ηταν ξεχωριστη μερα;
        Το Αγιον Πασχα δεν ηταν ξεχωριστη μερα;
        Οποιος πει οτι η ΝΔ του κουλη ειναι κεντροδεξια…θα’ναι πολυ χαζος.
        Ουτε κεντρο δεν ειναι…

      2. Και γιατί είσαι ακομα εδώ και δεν φευγεις να πας σε μια πολιτισμενη χώρα ρε παρλαπιπα;

    32. Ξύλο για επιβολή της λαθρομετανάστευσης..

    33. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Επιλεκτική μνήμη και πολιτική κώφωση επιδεικνύει η κυβέρνηση

    34. Όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη παραιτεισαι κιόλας!!?

    35. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

    36. Δεν είμαι χρυσαυγιτης αλλά και η χ.α κόμμα ήταν εκλεγμένο απ’ τον λαό και δε το σεβαστηκατε. Αλλωστε για τις ιδέες τους είναι φυλακή…αλλά σήμερα ήσασταν δημοκρατικοί.. βρε δε πάτε στο διαολο

    37. Ξεφτιλισμενος, 2μετρα και δύο σταθμά.Δεν μας εκπληξατε

    38. Για πιο λόγο να γίνεται πορεία για τον γρηγοροπουλο κ όχι η επέτειος του ΟΧΙ ή 25Μαρτίου ή για την Κύπρο ?

    39. Ρε ξεφτιλισμενε, η 28η Οκτώβρη για σένα και την κυβέρνηση δεν είναι ιδιαίτερη ημέρα? Το Πάσχα, της Παναγιάς, τίποτα ε? Για να δείτε ακόμη και οι ποιο δύσπιστοι πως η κυβερνηση Μητσοτάκη χτυπάει λυσσαλέα πατρίδα και Θεό. Ιδιαίτερη μέρα μόνο το πολυτεχνείο όπου αφήνουμε κορονοπαρτυ και χαμό ενώ συλλήψεις ξύλο και πρόστιμα το Πάσχα και στις εθνικές επαιτειους. Τσ@γλανια δεν ντρέπεσται. Σήμερα ο χρυσοχοιδης νομιμοποίησε τις συγκεντρώσεις. Τέλος η καραντίνα και το λοκ νταουν από σήμερα. Οι κκεδες είναι οι έξυπνοι που θα κάνουν και θα πηγαίνουν όπου γουστάρουν και ο υπόλοιπος λαός είναι οι μ@λακες?? Σοβαρά χρυσοχοιδη? Αυτό μας λέτε? Αυτό νομίζεις? Όχι λοιπόν θα δεις πως δεν είναι έτσι λοιπόν. Εάν ήθελες να ρίξεις τον Μητσοτάκη πάντως δεν ξέρουμε μετά από εντολές ποιών, τα κατάφερες μια χαρά. Ακόμη και τώρα έχουμε ξεσηκωμό σε δρόμους και πλατείες και συγκρούσεις. Άφησες το ΚΚΕ, θα βγει ο κόσμος στους δρόμους. Και όποιος φάει πρόστιμο να μην το πληρώσει από εδώ και πέρα. Πάει δικαστήριο και αθωώνεται με το επιχείρημα της ισονομιας ανάμεσα στους πολίτες. Απαγόρευση για όλους ή για κανέναν. Λοκ νταουν τέλος.

    40. Γιατι τους ακουμε! Λενε μονο ψεματα! Σιγα μην σε ρωτησουν ρε ανικανε χρυσοχοιδη αν θα κανουν τα κομμουνια αλλη πορεια…κατω η χουντονουδουλα

    41. 25η Μαρτίου, Εθνική Εορτή, ΜΕ υγειονομικά πρωτόκολλα και λίγο αριθμό συμμετεχόντων;;;
      28η Οκτωβρίου, Εθνική Εορτή, ΜΕ υγειονομικά πρωτόκολλα και λίγο αριθμό συμμετεχόντων;;;;

      Εκκλησία;;;; ΜΕ πρωτόκολλα;;;;
      Εκκλησιασμός;;;; ΜΕ πρωτόκολλα;;;;

      Ο Χρυσοχοΐδης, ο Σοφός ΠΑΣΟΚτζής και Υπουργός ΝΔ Κυβέρνησης…. χάος, αχταρμάς
      Άντε χάσου.

    42. 30000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΜΟΥΓΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ “ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.!!!!😄😄😄

    43. Δεν μπορείς να τιμάς το ΚΚΕ κ.Χρυσοχοίδη, εφόσον έχει διαπράξει μαζικές ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως τις οποίες δεν έχει καταδικάσει ( Μελιγαλάς, Φενεός κλπ ). Επίσης στο καταστατικό του μέσα έχει προλεταριακές μεθόδους με στόχο την ανωμαλία και την κατάργηση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μην γίνεσαι απολογητής στην αριστερή μαφία των κλεπταποδόχων που δεν αφήνουν να γίνει έλεγχος στα οικονομικά τους, στον Περισσό απο τον ΣΔΟΕ.

    44. Να τα λέμε όλα, τον γ@μησε και τον ξεφτιλισε on air. Δεν ήξερε τι να πει. Ανέλαβε και την πολιτική ευθύνη. Τα έκανε όλα π@υτανα σήμερα ο ηλιθιος. Αναίρεσε δική του απόφαση για απαγόρευση συνάθροισης άνω των 4 ατόμων δίνοντας εντολή να γίνει κανονικότατα συγκέντρωση και πορεία του ΚΚΕ στην βασιλίσσης Σοφίας. Κατά συνέπεια να μαζευτεί κόσμος από άκρη εις άκρη σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα. Γιατί άφησες το ΚΚΕ και όχι και όποιον ηθελε να διαδηλώσει? Το ίδιο λάθος έκανε και την πρωτομαγιά. Και το χειρότερο που έκανε ο πανηλιθιος, να οργανώνονται για σαββατοκύριακο συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα. Αφού άφησε το ΚΚΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαγορευει συγκέντρωση ανθρώπων. Και εάν δημιουργηθούν παντού επεισόδια θα πληγεί η εικόνα της κυβέρνησης και θα έχουμε αποσταθεροποιηση της. Μιχάλη είσαι κ@υλα. Έκανες ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε ή το έκανες εσκεμμένα για να χτυπήσεις της κυβέρνηση Μητσοτάκη. Υγ. Το Σάββατο όπως βλέπουμε από τα καλεσματα στο ίντερνετ θα γίνουν αρκετές συγκεντρώσεις. Χρυσοχοιδη άρχοντα τον γ@μησες κανονικότατα τον κουλη. Άξιος. Χαχαχαχαχαχαχα.

    45. ΜΑΣΚΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΧΕΙΛΑΣ

    46. “”«Είναι πολίτικα κόμματα με πολιτικές εκδηλώσεις οφείλαμε να το ανεχτούμε σήμερα που είναι μια ξεχωριστή ημέρα».”” Οι οφειλετες στα ταμεια για τα χρωστουμενα της «της μιχαλους». Σημερα εκανε διαλειμμα «ο 👑ιος». Απο αυριο παλι θα πιασει δουλεια… και του χρονου πιο ακανονιστα και ως συνηθως ελληνικοτερα με φωτιες, με χημικα και με οτι αλλο εχει να προσφερει ο ελληνικος νους……

    47. Πατριώτες της φακής οι κομμουνιστες σήμερα σας κάνανε ρόμπες ξεκουμπωτες. Εσείς τουμπεκί σε όλες τις γιορτές κ παρελάσεις ενώ αυτοί γράψανε την απαγόρευση και πήγανε. Καλά σας κάνουν κ σας κοροϊδεύουν πατριωτακια του πληκτρολογιου

      1. υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μεγαλε οι μεν νοικοκυραιοι οι δε απλυταρεοι οι μεν απροστατευτοι οι δε προστατευμενοι του συστηματος κατα τα αλλα εχεις δικιο

        1. Αν είστε τόσο πατριώτες όσο λέτε και τις λοιπές μπούρδες δε θα σας ένοιαζε να έρθετε σε σύγκρουση με μπάτσους κλπ. Απλά όλη η “ιδεολογία” σας είναι μια μπαρούφα γιαυτό όλα τα “πατριωτικά” κόμματα δεν πιάνουν πάνω από 7-8% σύνολο.

          1. ασε ρε απλητε κουμουνιστοναζι 2 φορες αναλαβαμε τα τελευταια χρονια και ακομα κλαιτε την επομενη φορα ομως δεν θα υπαρχετε να κλαιτε τωρα τραβα να σε προστατεψει το συστημα που δηθεν πολεμας και μην ξεχασεις το μεροκαματο απο τον σορος τζαμπα δικιο σου εδωσα που αμα σου χωνα καμοια φαπα θα τρεχες να μου κανεις μυνηση γιαλατζη αναρχικε επισης προσωπηκα ειμαι εναντιον ολων των κοματων οποτε δεν ανηκω σε κανενα ποσοστο που λες ευελπιστω να το καταλαβουν και υπολοιποι καποια στιγμη και οτι με αγαπες και λουλουδια δεν κερδιζεις τιποτα και για να μην παρεξηγουμαι δεν θα υπαρχετε οχι γιατι θα σας εξαφανησουμε εμεις δυστηχως αλλα ευτυχως για εσας θα σας σφαξουν ολους στο γονατο οι λαθρο που αγαπατε τοσο πολυ προσωπικα σας θελω με σιδερενια μπαλα στο ποδι και στην οδοποιια αλλα 1 χρονο εχετε και εχουμε να λεμε μαλακιες μετα σφιγγουν ολονων οι κωλοι

          2. Ο πατριωτης,ειναι νομιμοφρων κατσαπλια! Και δεν γουσταρει τις συγκρουσεις με την Αστυνομία.
            Παντως,οταν επρεπε να σας δωσει το μαθημα,σας το εδωσε…Και σας εδωσε και το κεφαλι του Αρη σε παλουκι!!
            Αλλα πριν απο αυτο, εδωσε μαθηματα ανδρειας σε δυο Αυτοκρατοριες!
            Σεμνα,κατσαπλια!..

      2. τους κομμουνιστές ούτε τους δέρνει το κομμουνιστικό καθεστώς, ούτε φυλακή τους βάζει, ούτε πρόστιμα μόνο τα γεροντάκια τα σπάνε στο ξύλο και βάζουν πρόστιμα σε άστεγους. Στο Σύνταγμα για την Μακεδονία έριχναν χημικά και ξύλο σε παιδάκια του δημοτικού.

      3. Μην ξεχνας οτι Η Νουδουλα ειναι 100% κουμουνιστικο κομμα αρα δεν εκαναν και κατι σποθδαιο τα κουμουνια

    48. Η 28η Οκτωβρίου δεν ήταν “ξεχωριστή ημέρα”; Ήταν “ημέρα για πρόστιμα”; Εκ του στόματός σου κρινώ σε.

    49. αυτος εντολες περνει φυσικα απο τα μασονοαφεντικα του ο δόλιος !! ερε ξυλο που θα πεσει φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Comments are closed.