“ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡ@ΚΤΟ, ΜΑΝΙΒΕΛΑ”. ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΡΑΝΤΩΜΕΝΟ ΨΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    kemal1

    (Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερ@τική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά.)

    Σημείωμα. Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση για άτομα του δικού του φύλου, με έγγραφα σχετικά με αυτό, από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία η οποία τον κατατάσσει ως «ένα πολύ γνωστό ομ@φυλόφιλο». Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερ@τική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά.

    kemal6

    ΣΟΚΑΡουν τους Τούρκους τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΡΥΦΗ ζωή του ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΕΜΑΛ: Εβραίος (ετσι εξηγούνται πολλά!) που ασπάστηκε το ΙΣΛΑΜ

    Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, o ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους, και ο «Πατέρας των Τούρκων»…γεννήθηκε το 1881 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων!
    Οι Ντονμέδες αριθμούσαν κοντά στα 15,000 άτομα, και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊνών Εβραίων που είχαν μουσουλμανικά ονόματα, και που προς τα έξω συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σέβι, τον ψευδή Μεσσία του 17 ου αιώνα, και διεξήγαγαν προσεκτικά φυλασσόμενες προσευχές και τελετουργίες στο όνομα του.
    Οι Ντονμέδες ήταν απόγονοι των Σεφαρδιτών Εβραίων που ζούσαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία (Ανδαλουσία) για αιώνες, μέχρι που οι Μουσουλμάνοι Άραβες έχασαν τον έλεγχο της Ανδαλουσίας από τους Χριστιανούς. Οι Χριστιανοί δωσαν στους Εβραίους την δυνατότητα επιλογής μεταξύ θανάτου, αλλαξοπιστίας, και την εξορία, έτσι βρήκαν το άσυλο και την ευτυχία τους στις Οθωμανικές χώρες του Σουλτάνου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 1492.
    Τις μέρες της ανταλλαγής των Ελληνικών και Τουρκικών πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να αναγνωριστούν ως μη Μουσουλμάνοι για να αποφευχθεί η αναγκαστική μεταφορά τους προς την Ανατολία.
    Οι παππούδες του Κεμάλ Ατατούρκ, από την πλευρά της μητέρας του, έγιναν μουσουλμάνοι το 1834, ώστε να μην φορολογούνται από την Οθωμανική Αρχή. Η μητέρα του Ατατούρκ, η Ζουμπεϊντέ προερχόταν από τα βουνά δυτικά των Ιωαννίνων, κοντά στα σημερινά Αλβανικά σύνορα. Για την προέλευση του πατέρα του, Αλί Ριζά, ελάχιστα είναι γνωστά.

    kemal2

     

    Ο Ατατούρκ ήταν πάντοτε απρόθυμος να αποκαλύψει πράγματα σχετικά με το οικογενειακό του δέντρο. Ο Ατατούρκ θα είχε βάσιμους λόγους για να αποκρύψει τη προέλευση του από Ντονμέδες. Οι Ντονμέδες (οι οποίοι παντρεύονταν μόνο μεταξύ τους) όχι μόνο περιφρονούνταν από την υπόλοιπη κοινωνία, αλλά και ορίζονταν ως αιρετικοί και από τους Μουσουλμάνους και από τους Εβραίους. Επίσης είχαν τη φήμη για σ@ξουαλική ανηθικότητα που θα μπορούσε να είναι ελάχιστα κολακευτικό για τους απογόνους τους.

    Το 1911, ένας Εβραίος εκδότης εφημερίδας που είχε το όνομα Ιταμάρ Μπέν- Αβί γράφει ότι συνάντησε τυχαία τον Ατατούρκ στο ξενοδοχείο Kamenitz στην Ιερουσαλήμ, όπου ο Ατατούρκ εξομολογείται για πρώτη και μοναδική φορά στην ενήλικη ζωή του, ότι ήταν Εβραϊκής καταγωγής.
    Ο Ιταμάρ Μπεν- Αβί περιγράφει δύο συναντήσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος δεν είχε ακόμη πάρει το όνομα του Ατατούρκ, «Πατέρας των Τούρκων». Και οι δύο συναντήσεις έγιναν στη Γαλλική γλώσσα, ήταν κυρίως για την Οθωμανική πολιτική, και συνοδεύονταν με μεγάλες ποσότητες άρακ, το Αραβικό τσίπουρο.

    Στην πρώτη από αυτές τις δύο συναντήσεις, ο Κεμάλ εμπιστεύθηκε να εξομολογείσει τα εξής:

    «Είμαι απόγονος του Σαμπετάι Σέβι, – δεν είμαι πραγματικά Εβραίος πλέον, αλλά εξακολουθώ να είμαι ένθερμος θαυμαστής αυτού του προφήτη σας. Η γνώμη μου είναι ότι κάθε Εβραίος στη χώρα αυτή καλά θα κάνει να ενταχθεί στο στρατόπεδο του».
    Κατά τη δεύτερη συνάντηση που έγινε 10 μέρες αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Μουσταφά Κεμάλ είπε σε ένα σημείο:
    «Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά, και θυμάμαι τον πατέρα μου που με έπαιρνε σε ένα Καραΐτη δάσκαλο που μου δίδαξε να τη διαβάζω. Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της, όπως…
    » Και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί συνεχίζει: «Έχει διακόψει να μιλά για λίγο, τα μάτια του έψαχναν κάτι στο κενό. Στη συνέχεια θυμήθηκε»:
    «Shema Yisra’el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad»!

     

    kemal5

    «Αυτή είναι η πιο σημαντική μας προσευχή, Λοχαγέ.»

    «Και δική μου μυστική προσευχή , Cher Monsieur», απάντησε, ξαναγεμίζοντας τα ποτήρια μας. Αν και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει τότε, ο Ατατούρκ εννοούσε την έκφραση «μυστική προσευχή» στη κυριολεξία. Ανάμεσα στις απόκρυφες προσευχές των Ντονμέδων, που πρώτη φορά έγιναν γνωστές στον ακαδημαϊκό κόσμο, όταν ένα βιβλίο με αυτές κατέληξε στη Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιερουσαλήμ το 1935, είναι μια που περιέχει την ομολογία της πίστης: «Ο Σαμπετάι Σέβι και κανένας άλλος είναι ο αληθινός Μεσσίας. Άκουσε, ο Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας». Ήταν χωρίς αμφιβολία από αυτή την ομολογία της πίστης, και όχι από την Εβραϊκή Βίβλο, που ο Ατατούρκ θυμήθηκε τα λόγια της προσευχής Shema.

    Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε μια κοσμική Τουρκική δημοκρατία όπου ήθελε να περιορίσει το Ισλάμ μια και για πάντα μόνο στα τζαμιά. Αρκετοί Ντονμέδες ήταν μεταξύ των Νεοτούρκων, Τούρκων διανοουμένων που προσπάθησαν να μεταρρυθμίσουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά τη Ρεπουμπλικανική εποχή, θα υποστηρίξουν σθεναρά τις φιλοδυτικές μεταρρυθμίσεις του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Η Τουρκική κυβέρνηση, που για χρόνια μάχεται να προστατευθεί από μουσουλμανικές φονταμενταλιστικές επιθέσεις που υποσκάπτουν τη νομιμότητα και τις κοσμικές μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ, δεν έχει λόγο να χαιρετίσει την είδηση ότι ο πατέρας του «Πατέρα των Τούρκων» ήταν ένας κρυπτό-Εβραίος που πέρασε τα αντί-μουσουλμανικά του αισθήματα και στον γιο του. Το Μυστικό του Μουσταφά Κεμάλ θα είναι ασφαλώς για τη Τουρκική κυβέρνηση κάτι που θα προτιμούσε να συνεχίσει να διατηρείται έτσι.
    Ισπανός Εβραίος στην Καταγωγή, ορθόδοξος (σουνίτης) Μουσουλμάνος από γεννησιμιού και ανατροφής, ο οποίο έχει εκπαιδευτεί σε μια πολεμική γερμανική σχολή, πατριώτης, μαθητής των εκστρατειών των παγκοσμίως μεγάλων στρατηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ναπολέοντα, και του Κραντ Λι – αυτά λέγονται ότι είναι μερικά έξοχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου «έφιππου άνδρα» που έχει εμφανιστεί στην Εγγύς Ανατολή. Είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, όπως οι ανταποκριτές μαρτυρούν, ένας άνδρας του τύπου ο οποίος είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο φόβος για έθνη που έχουν κατασπαραχτεί από ανεπιτυχείς πολέμους. Η ενότητα και η δύναμη είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό πίσω στην Τουρκία μέσω της θέλησης του Μουσταφά Κεμάλ Πασά.

    kemal1 kemal3

    Εκεί ήταν ο ίδιος ο Πασάς, ψηλός, ακόμη νέος, όμορφος, με στενούς γλουτούς, πλατιούς ώμους, με γκρι, μάλλον λυπημένα μάτια που μιλούσε εύγλωττα για την Ισπανική-εβραϊκή του καταγωγή – γιατί ο Κεμάλ, όπως και ο Ενβέρ Πασά, αν και ορθόδοξος Μωαμεθανός, κατάγεται από εκείνες τις Ισπανο-εβραϊκές οικογένειες που, δεδομένου ότι τους δόθηκε από τον Χριστιανισμό η επιλογή μεταξύ θανάτου, προσηλυτισμού και εξορίας, βρήκαν άσυλο και ευτυχία στις χώρες του Σουλτάνου – και έχει δυνατά, φλεβώδη χέρια, πλατιά γύρω από τον καρπό – χέρια καλλιτέχνη, ονειροπόλου, από εκείνα που πράττουν, ενός ανθρώπου που ξέρει να πλάθει τα όνειρα του σε πραγματικότητα.
    Σημείωμα. Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση για άτομα του δικού του φύλου, με έγγραφα σχετικά με αυτό, από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία η οποία τον κατατάσσει ως «ένα πολύ γνωστό ομ@φυλόφιλο». Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερ@τική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά.
     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Eiμαστε Nικητέs στον επόμενο
      Ελληνοτουρκικό πόλεμο . ‘0,τι &
      να κάνουν τα θρασύδειλα
      gay τουρκάκια.Ενθαρρύνει το ισλαμ
      την παιδοφιλία.Είναι όλα τα τουρκάκια
      Bιασμένα πολλέs φορέs απο δυό ετών.Δεν
      τα φοβάται κανέναs στη Χώρα Μαs . GΑΥ
      & καλόs πολεμιστήs δεν γiνεται.Γιαυτό λέω
      τώρα 06-12-2020 :: εiμαστε Νικητέs στον
      επόμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο …

    2. Αδελφή Δέσποινα, ασπάζομαι τήν γνώμη σου, αλλά ταυτοχρόνως σέ δικαιολογώ διότι είσαι νεοφώτιστη καί πιθανώς προσφάτως εισήλθες εν τώ στίβω τής πνευματικής οδού καί δικαιολογημένα νά μήν έχεις γνώση τής φοβεράς αυστηράς γλώσσης τής Αγίας Γραφής, όπως καί τών Αγιογραφικών συγγραμμάτων Μεγάλων Αγίων όπως Ιωάννου Χρυσοστόμου, Αγ.Γρηγορίου Θεολόγου, Αγ.Νικοδήμου κλπ. Επάνω εις αυτό τό Θεολογικό λοιπόν πρότυπο καί υπόβαθρο γράφω, καί μελλοντικώς θά σέ παραπέμψω εις Αγιογραφικά χωρία ίνα διαπιστώσεις ότι όταν τό σάπισμα τής κοινωνίας φθάνει εις τραγικάς διαστάσεις, τότε καί οί τόνοι αυστηρότητος ανεβαίνουν κατά πολύ καί παύουν πλέον τά ωραιοποιημένα λόγια καί αντικαθιστώντε μέ πολύ αυστηρά γλώσσα. Μήπως έχεις αντίρρηση;;;;; Εάν σού αποδείξω ποικιλοτρόπως τήν εγκυρότητα τών όσων σού λέγω καί τό ότι αυτό τό οποίον λέγεις εστίν ουτοπικό θά αλλάξεις γνώμη;;;;; Εις προσεχή σχόλιά μου θά σού τό αποδείξω Αγιογραφικώς καί μέ τάς καταλλήλους παραπομπάς. Εις θέματα Θεολογίας, οφείλομεν νά είμεθα βαθύτατα γνώστες προτού εκθέσουμε τήν άποψή μας η οποία μένει αίολη εάν δέν στηρίζεται Αγιογραφικώς.

    3. Η αληθεια είναι ότι αυτος λουγκρα ξελουγκρα το 1934 κατεβασε διάταγμα και μετερεψε την αγια Σοφια από τζαμι σε μουσειο.

    4. Όταν κάποιο ιστορικό γεγονός γράφεται, πιθανώς νά παρεισφρύουν παρερμηνείαι ‘ή καί αναλήθειαι ‘ή ακόμη καί διαστρεβλώσεις πραγματικότητος. Εάν όμως τό ιστορικό αυτό γεγονός τό επιβεβαιώνουν Άγιοι τής Αγιωτάτης Τού Χριστού Εκκλησίας τότε τό θέμα εκλαμβάνει πλέον διαστάσεις απολύτου αξιοπιστίας έχοντας τήν σφραγίδα εγκυρότητος Τού Πανάγιου Τριαδικού Θεού καί τότε ΔΕΝ χωρά πλέον ΟΥΔΕΙΣ αντίλογος ‘ή αμφισβήτηση. Θεού Θέλοντος, θά ηδυνάμην νά προσθέσω πάρα πολλά περισσότερα εκ τών ήδη κατατεθειμένων εις προηγούμενο σχόλιό μου περί τού μεγάλου Αλεξάνδρου. Θά προσθέσω ακόμη μόνον 2-3 ενημερωτικά στοιχεία, τά οποία αναφέρουν οι Μεγάλοι μας Άγιοι όπως Μ.Βασίλειος, Άγ. Νικόδημος καί άλλοι περί τού απαράμιλλου ήθους, θαυμαστή καί ακλόνητη σταθερότητα εγκρατείας, τόση ώστε ο Μ.Βασίλειος τήν χρησιμοποιούσε ως παράδειγμα μιμήσεως κατά τάς διδαχάς του πρός τήν νεολαία. Λέγει λοιπόν ο Μέγας Άγιος ότι, κάποτε όταν εμακάρισαν (επαίνεσαν) τόν μέγα Αλέξανδρο διά τό ότι εκατόρθωσε νά νικήση όλη τήν οικουμένη, εκείνος νουνεχώς απεκρίθη::: «μάταιαι θέλουσιν εισίν όλαι μου αι νίκαι, εάν δέν δυνηθώ νά νικήσω τόν εαυτόν μου διότι πολλοί νικήσαντες τούς εχθρούς των καί πόλεις, καί χώρας υποτάξαντες, ύστερον ενικήθησαν ελεεινώς υπό τών ατόπων παθών καί τής σαρκός τών βρωμερών επιθυμιών καί ηδονών καί γενόμενοι κύριοι τού κόσμου, κατήντησαν φεύ…… δούλοι τών ιδίων των παθών!!!!!!!».(Σ.Ε. 148). Ο μέγας Αλέξανδρος ήτο εκτός από σοφός καί συνετός καί ακριβοδίκαιος ώστε έλεγε ότι ποτέ δέν βγάζει καταδικαστική απόφαση πρός κάποιον πταίοντα εάν δέν ακούσει προηγουμένως καί τάς δύο πλευράς καί συλλέξει τά ανάλογα στοιχεία ώστε νά έχει μιά εξ αντικειμένου άποψη τού θέματος, ήτοι ήκουε προσεκτικώς ΚΑΙ τόν διαβαλτή αλλά ΚΑΙ τόν διαβαλλόμενον (Σ.Ε. 82, Χρηστοήθεια 66). Εξ άλλου, ο μέγας Αλέξανδρος, έκτός από λίαν εγκρατής καί μεγαλειώδης εις τό ήθος ήτο καί πάρα πολύ επιεικής, εις τοιούτον βαθμό ώστε ο ρήτωρ Δημοσθένης πλέκοντάς του τό εγκώμιο λέγει θαυμάζοντας :::: «ουδεμία τών πολλών σου αρετών, ώ βασιλεύ, εστίν ‘ή ενδοξοτέρα τής ευσπλαχνίας σου, ‘ή θαυμασιωτέρα τής επιεικείας σου»(Σ.Ε. 207). Ο μέγας Αλέξανδρος είχε τόσο σπάνια σύνεση καί φρόνηση ώστε συνήθιζε νά λέγει ότι Ο Θεός καί οι γονείς του τού εδώρησαν τό «ζείν» ενώ ο σοφός διδάσκαλός του Αριστοτέλης τό «εύ ζείν» ήτοι τήν οδόν τής αρετής, εγκρατείας καί φρονήσεως. Ακούσατε αδέλφια μου Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Τά σώματα τών Αγίων ασκητών, ένεκα εγκρατείας καί τής Χάριτος Τού Θεού ευωδιάζουν. Τοιουτοτρόπως τό σώμα τού μεγάλου Αλεξάνδρου, εκ τής εγκρατείας, φυσικής ξηρότητος καί αναλόγου θερμότητος, λεπτυνόμενον καί ευκίνητον ΕΥΩΔΙΑΖΕ (Σ.Ε. Αγ.Νικοδήμου 87). Διά τούτο ορθώς θά έπραττον κάποια τσογλάνια, καραπουσταριά, καραπουταναρία νεοψευδοέλληνες, οι οποίοι δέν ομοιάζουν ούτε εις τά κόπρανα τού μεγάλου καί ένδοξου βασιλέως Αλέξανδρου, νά βγάλουν τόν σκασμό τά τσόφλια καί νά μήν κρίνουν εξ ιδίων τά αλλότρια. Διορθωθείτε μπαστάρδικα, μετανοήσατε εμπράκτως καί μήν πιάνετε τόν μέγα Αλέξανδρο εις τό βοθροβρωμόστομά σας.

      1. Καλησπερα Γρηγοριε,βεβαιως κ κατανοω τη οργη σου αλλα αν μπορεις να διατυπωνεις διαφορετικα μερικες λεξεις(καραπουσταρια,καραπουταναρια κ.α)θα ηταν ευχης εργον.
        Παντα με αγαπη Χριστου.

      2. Aπαραδεκτο υφος για ιερέας . Και που ξερεις εσυ αν ευωδίαζε ο ταφος του Αλεξανδρου ? Πριν χιλιαδες χρόνια ??? Ήσουν εκει μπροστα ? Θα μου πεις ετσι λενε καποιες ιστορικες πηγές . Κακά οκ ,οτι πεις .Εγω πάντως το ..πίστεψα .Λυπάμαι αλλα μου φαινεται πιο κοντα στη πραγματικοτητα το αλλο σεναριο για τον Αλέξανδρο που δεν αρεσει σε μερικους . Αλλά παλι υπαρχουν και σε αυτο το σεναριο καποιες ιστορικες πηγές που μαλιστα ταιριάζουν με τη « μόδα και τα ήθη » της εποχής εκείνης …

    5. Το τι κάνει κάποιος με το εαυτό του δεν αφορά κανέναν και δεν είναι το πιστοποιητικό ηθικής και αξίας. Ας λέγετε όμως ότι αυτοί που προέβησαν σε αυτό ως + το έκαναν έναντι αμοιβής και για ανταλλάγματα. Πάρα πολλά τα παραδείγματα στη σύγχρονη Ελλάδα δοσίλογων και εξαγορασμένων πουλημένων με κυριότερο αυτό των περασμένων δεκαετιών έως 1960, 1970 των γυναικών που πουλιόντουσαν με τη βούληση τους σε οποιοδήποτε άντρες με χρήματα και περιουσία για να εξασφαλιστούν ή γιατί οι ανήθικοι γονείς τους τις έδιναν με το ζόρι για εμπόρευμα. Είναι το ίδιος ακριβώς με το θέμα του άρθρου. Και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τι εποίησε συντάκτη του άρθρου; ή δεν ξέρεις ιστορία; Εποίησε αυτό που ξέρετε και αποτελεί και μέρος κινηματογραφικής ταινίας, που έχετε εξιδανικεύσει άτομα. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι τι κάνουν οι άλλοι και να ασχοληθούμε με τους άλλους ; είναι η ερώτηση.
      /
      Οι άλλοι φταίνε; Δεν φταίει ο Έλληνας προδότης που έδωσε τα κλειδιά στη κερκόπορτα της Κωνσταντινούπολης; Στη Κύπρο πάλι οι άλλοι φταίνε; και όχι οι Έλληνες προδότες ; Πάλι φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση για τη παράδοση σε συμφωνία του ονόματος “Μακεδονία”; αλλά δεν φταίει η τωρινή κυβέρνηση και υπεύθυνοι που δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη τη προηγούμενη κυβέρνηση και τους υπεύθυνους προδότες ούτε προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο; γιατί φταίνε οι άλλοι. Όταν καλύπτεις σαν ειδησεογραφικό ιστότοπο αυτά τα επιχειρήματα φταίνε οι άλλοι; ε τότε μην τα καλύπτεις και δημοσίευσε τα.
      Άλλωστε δεν θα γίνει κάτι, και δεν πρόκειται να γίνει, όπως και δεν έγινε και τόσα χρόνια, επειδή φταίνε οι άλλοι, αλλά οι άλλοι έχουν ηγέτες και όχι ψοφίμια και προδότες. Όποτε άμα ζηλεύεται και ζηλεύεται πολύ είναι πρόβλημα σας ο φθόνος, “γιατί η Κύπρος είναι μακριά” για τους προδότες, και όποιος δεν διαθέτει ηγέτες άλλα ταΐζει προδότες και κακοποιούς ας γράφει μια ζωή ότι φταίνε οι άλλοι και ας γράφει άσχετα πράγματα ενοχοποιώντας την ζωή των άλλων που δεν αφοράν κανέναν και δεν είναι καν θέμα.

    6. Σήμερα πάντως ο ερντογαν έχει πάρει παρτουζα όλους τους πολιτικούς που δυστυχώς έχουμε στην χώρα. Ο Άδωνις έχει μπουκώσει. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι οι μεγαλύτερες π@υτανες στον πλανήτη. Όλα τα δίνουν όλα τα προδίδουν όλα τα δέχονται. Ότι και να κάνει ο ερντογαν ο πολιτικός στην Ελλάδα θα στήσει τον κ@λο του περιμένοντας να του πετάξει στην μάπα ο ερντογαν καμία τουρκική λίρα. Τους έχει σιχαθεί ο κόσμος, τους φτύνουν όλοι. Ποιο χαμηλά και από τα σκουλικια. Τέτοια υποτελεια και ενδοτισμο δεν συναντάς πουθενά. Νττεπομαστε που ζουν αυτά τα παράσιτα στην χώρα, μας έχουν κάνει περιγελο.

    7. προς τον κεμαλ ηταν υπερτερος,βρε ασχετο πλασμα ο Φιλιππος δεν ζουσε οταν ο Αλεξανδρος ηταν στα βαθη της ασιας δηλαδη της πατριδας σου

    8. ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩς ΕΓΙΝΕ Ο Π@ΧΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ

    9. Αν ηταν ετεροφυλοφιλος ,αλλά εκανε τις ιδιες σφαγές ,θα τον συμπαθουσατε περισσοτερο ?
      Για αυτο λεω εγω οτι υπαρχει κομπλεξ με τους ομοφυλοφιλους .Ρε ηταν σφαγέας ,αυτο εχει μεινει.

      1. Αμφιφυλόφιλος παρουσιαζόταν το καθίκι. Κλασικά πράγματα (ο φερετζές του πούστη, γάμοι δήθεν ή και όχι, παιδιά κ.λπ.), αλλά εμείς το πολύ να τον κοροϊδεύουμε και τον βρίζουμε γι’ αυτά. Για άλλα τον σιχαινόμαστε και τον καταριόμαστε. Για την τερατώδη “ανθρώπινη” φύση του και για τα αίσχη που διέπραξε σε βάρος μας και σε βάρος των αυτοχθόνων λαών της περιοχής μας.

    10. Το μεγαλύτερο μ@υνοπανο στην Ελλάδα είναι ο Άδωνις. Δήλωσε πως το θέμα της Αγίας Σοφίας είναι πρώτα…. παγκόσμιο αλλά και κάπου αφορά την Ελλάδα!! Ρε τι μ@υνοπανο είναι αυτό, πουλάει τρελα δουλεύει τους πάντες και κονομαει λεφτά. Άκου το κ@λ@ρχιδο τι είπε. Λέξη για αντίποινα κυρώσεις, τίποτα απολύτως. Κ@ριολα.

    11. ……Προς τον φλύαρο ν Γρηγόριο το σχόλιο. Γράφει κάπου…εισήλθε θριαμβευτής o μέγας Αλέξανδρος ……εννοείται αφού έσφαξε και ξεκληρησε οικογένειες ο δικός μας,… ΕΣΦΑΞΕ ΓΡΗΓΟΡΙΕ ΕΣΦΑΞΕ……το καταλαβαίνεις αυτό φλύαρε Γρηγόρη…Δεν πέρασε με κλάδο ελαίας…..

      1. Δεν πάς καλύτερα σε πιό πρόσφατες ΣΦΑΓΕΣ όπως του Ατατούρκ..του Στάλιν ..του Χίτλερ και άσε τον ΜεγαΑλέξανδρο στην μεγαλοπρέπεια της λήθης του και όσα μοναδικά άφησε ως παγκόσμια κληρονομιά (!) πλέον μιας και εμείς αποτύχαμε και στο να είμαστε οι μοναδικοί..απόγονοι του ακόμα!!!!!

    12. Ενώ η μεγάλη δύναμη της Ορθοδοξίας Ρωσία…χαχαχχαχαχα…Μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με το πόσο πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός είναι ο Πούτιν….Kαι θα πάρουμε την Πόλη και άλλες Π@π@ρές για να τα’ί’ζουν σανό το πόπολο…Για τον Πούτιν καβάλα….Στήθηκε στα 4 όπως οι Ρωσίδες σε οίκους ανοχής….

    13. Ο Κεμάλ γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο χωριό ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΓΚΑΔΑ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Επιτέλους γράψτε τα σωστά !!!! Μην δημιουργείτε εντυπώσεις και συμφωνείτε με τα ΨΕΜΜΑΤΑ των τούρκων !! http://www.zagalisa.gr/content/megalo-psema-kai-i-apokalypsi-tis-alitheias-o-moystafa-kemal-den-gennithike-sti-thessaloniki

    14. Άσχημος πουστης Τούρκος συριζαιοι της εποχης

    15. Αυξάνει και πληθαίνει εδώ και πολλά χρόνια αυτή η πουστικη σκατοφυλη,που έχει εκφυλιστεί εκχυδαισει τον πλανήτη.Αυτοι εφηύραν άλλωστε αυνανισμό κ πορνεία….θα είχε ενδιαφέρον οι ιστορικοί να δώσουν απαντήσεις για την εμμονή του τρελλοφασιστα σφαγέα απέναντι τους.

      1. Mεινε εκει που εισαι φιλε (στο ψυχιατρειο) αν πιστευεις αυτα που λες . Ειπαμε να λεμε ,αλλά οχι αντι-επιστημονικες μ@λ@κιες . Ακου εκει οτι « Αυτοι (οι ομοφυλοφιλοι ) εφηύραν άλλωστε αυνανισμό κ πορνεία » …. !!!! Τι ειναι αυτα ρε ελεος ,καρά ελεος .

        1. Eσύ ποιός είσαι και τι θες και ασχολείσαι!

        2. Εγώ θα μείνω φίλε εδώ,εκτός από κάποιους με στοιχειώδη πρόβλημα αντίληψης,οι υπόλοιποι κατάλαβαν σε ποιους απευθύνεται το σχόλιο μου,ποια είναι αυτή η φυλή που μολύνει τον πλανητη

          1. Αν αναφερεσαι στους τουρκους οκ , αλλα ειναι καπως μπερδεμενο το νοημα .

      2. Τρόφιμε ψυχιατρείου το παράχεσες. Δεν χωνεύω τους Τούρκους αλλά όχι να τους χρεώσουμε ότι αυτοί εφηύραν τον αυνανισμό και την πορνεία. Η πορνεία είναι το αρχαιότερο επάγγελμα και ο αυνανισμός το αρχαιότερο ανακουφιστήρι. Εξ άλλου ονομάστηκε αυνανισμός από τον Εβραίο Αυνάνα που γράφει στην Παλαιά διαθήκη ότι την έπαιζε και δεν πήγαινε με γυναίκες και τον τιμώρησε ο Θεός.

        1. Τι γίνεται εδώ σήμερα; Όλοι οι συνάδελφοι τρελλοί μπήκαν να σχολιάσουν; Δεν εξηγείται αλλιώς, τα σχόλια είναι όλοι εναντίον όλων…..

    16. Πολλοί μεγάλοι ηγέτες ήταν ομοφυλόφιλοι δεν σημαίνει κάτι αυτό. Ο μεγαλέξανδρος ήταν η μεγαλύτερη λούγκρα που πέρασε στην ιστορία, χαμουρεύονταν με ευνούχους όπως ο Βαγόας μπροστά στους στρατιώτες του, πέρα απ΄τον Ηφαιστίωνα που του χε κάνει τον πάτο σα πηγάδι με το υπερμεγέθες πέος του, και την σχέση τους την ήξερε μέχρι κι ο Φίλιππος που του είχε γράψει σε επιστολή το αμίμητο “σε νοιάζουν περισσότερο οι μηροί του Ηφαιστίωνα παρά η Μακεδονία” όταν του ασκούσε σκληρή κριτική για τις κρεπάλες και το αραλίκι που έριχνε στα βάθη της Ασίας.

      1. Σάπιε Αλβανε ο Φίλιππος ο Β’ πέθανε το 336 πχ κ ο Μ.Αλεξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία στη Μ
        Ασια κ στην Ανατολία επ 334 πχ.Αυτες τις μαλακιες που γράφεις πως στέκουν. Από το μνήμα Αλβανε του έδινε τις συμβουλές ο Φίλιππος ρε αποχυσο του Ραμα;

      2. Το μνι που σε πέταγε μούλε….λούγκρα είσαι εσύ και όλο σου το σόι ξεφτιλισμένε.. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Επειδή εσύ αντί για πάτο έχεις πηγάδι συκοφαντείς τον Μέγιστο των Ελλήνων…όξω πούστρα!!!!

    17. Αν κάποιος διαβάσει μόνο το σάιτ σας θα νομίζει ότι γίνεται πόλεμος τώρα έξω από το σπίτι του και θα τρομάξει!

    18. Θά παρακαλούσα τό makeleio όπως επιτρέψει τήν δίοδο τού σχολίου.
      Πλείστα εισί τά χαρακτηριστικά τά οποία δεικνύουν τό μεγαλείο τού στρατάρχη καί βασιλέως μεγάλου Αλεξάνδρου (περί τού οποίου αναφέρει ως πρότυπον μιμήσεως, ο Μέγας Βασίλειος εις λόγον του πρός τούς νέους καί ο Άγ.Νικόδημος εις «Συμβουλευτικόν εγχειρίδιον 71), όπως εστί τό ότι, όταν εισήλθε νικητής καί τροπαιοφόρος εις πρωτεύουσα περσίας, επληροφορήθη ότι αι θυγατέραι τού δαρείου ήτο υπερβολικά ωραίες. Φοβούμενος λοιπόν ίνα μή εκπέση εκ τής οδού τής αρετής (τήν οποίαν τού είχε διδάξει καί χαράξει ο σοφός Αριστοτέλης) καί τής αποστολής του, έδωσε άμεσα διαταγή νά μήν παρουσιαστή ουδεμία εξ αυτών έμπροσθέν του, τόσο εγκρατής στρατηγός ήτο. Ενώ, εις άκρα αντίθεση, οι σημερινοί ελληνόφωνες (καί ΟΥΔΟΛΩΣ Έλληνες) δέν διστάζουν νά ξεμυαλίσουν τήν γυνή ‘ή θυγατέρα τού συμπατριώτη καί γείτονά των καί μάλιστα τό θεωρούν …… εξυπνάδα καί κατόρθωμα !!!!!! όταν βυθίζοντε μέ τά μούτρα εις βούρκο αμαρτίας καί ανηθικότητος. Ο μέγας Αλέξανδρος, πάντα προτού κοιμηθή, μελετούσε τήν ηθοπλαστική Ηλιάδα, ενώ οι σημερινοί ψευδοέλληνες, έχουν μαύρα μεσάνυκτα περί Τού Λόγου Τού Θεού. Ο μέγας Αλέξανδρος εθαύμαζε υπερβαλόντως τόν (εκουσίως) πάμπτωχο αλλά σοφόν Διογένη, ενώ αντιθέτως, οι σημερινοί ξεμωραμένοι ψευδοέλληνες ουχί απλώς δέν θαυμάζουν τούς σοφούς καί Αγίους πατέρας ημών, όπως Ιερό Χρυσόστομο, Άγ.Νεκτάριο κλπ. προσπαθώντας νά τούς ομοιάσουν έστω καί ελάχιστα, αλλά άκρως αντιθέτως, υβρίζουν χυδαίως κάθε Ιερόν καί Όσιον (εν λόγω καί έργω).
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ πρός κάποια τσόκαρα, όπως τήν καρακάξα «εκάτη» καί ομοίους της, τό οποίον, επειδή ομιλεί …… ελληνικά !!!!!! έχει τήν ψευδή εντύπωση ότι είναι καί ….. ελληνίδα !!!!! τό δίποδο …… αυτό ερπετοειδές φίδι κολοβό. Λοιπόν, ανάπηροι εγκεφαλικώς καί ανώμαλοι διανοητικώς, σύμφωνα μέ τήν κομπλεξική σχιζοφρένεια η οποία σάς διακατέχει, μέ τό νά υποστηρίζετε, αμνηστεύετε καί ….. αγιοποιήτε!!!!!!! καί υποστηρίζετε εις ό,τι παρανομίας καί εγκλήματα προέβαινε ο κανίβαλος εγκληματίας αντίοχος ο βοθροφανής, μόνο καί μόνο επειδή ομιλούσε ελληνικά αποδεικνύει τήν πνευματική σας πενία. Εφ’όσον λοιπόν υποστηρίζετε καί συνευδοκείτε μέ τά εγκλήματα αυτού τού κτήνους καί τόν αμνηστεύετε τότε νά αγιοποιήσετε καί τόν προδότη εφιάλτη καί εκείνους τούς Αθηναίους οι οποίοι μέ δόλον εξόρισαν τόν σοφόν νομοθέτη Σόλων, καί εκείνους οι οποίοι εσυκοφάντησαν καί εφόνευσαν τόν σοφόν καί ευσεβή μονοθεϊστή Σωκράτη, καί τούς δολοφονήσαντας τόν ευσεβή Καποδίστρια, καί τούς εγκληματίας κομμουνιστάς κατά τόν εμφύλιο καί τά τσόκαρα τούς μπαχαλάκηδες οι οποίοι ρημάζουν τά πάντα, διότι κι’αυτοί οι εγκληματίαι εισίν …….έλληνες!!!!!! Επίσης νά …. αγιοποιήσετε !!!!!! καί τόν προδότη ιωαννίδη καί τούς μεγάλους ψευδοεθνάρχας καραμανλήδες, παπανδρέηδες, σιμίτιδες, τσίμπλες, τακομήτσους μέ όλο τό σκυλολόι των, διότι καί αυτοί (οι ολετήρες τού Χριστιανισμού καί Πατρίδος) ομιλούν ελληνικά. Επίσης νά ….. αγιοποιήσετε καί τόν προδότη ιούδα, τήν συμμορία φαρισαίων, τόν πιλάτο, ηρώδη καί λοιπούς παράνομους διότι ίσως έχουν ελληνικάς ρίζας. Καί όταν τελειώσετε μέ τήν ….. αγιοποίηση !!!!! όοοοοοολων αυτών τών προδοτών νά ζητήσετε εκ τών γερμανών, Ρώσων, κινέζων κλπ. νά αγιοποιήσουν κι’εκείνοι τούς ιδικούς των μεγάλους…… πατριώτας (όπως τόν ψευδοέλληνα λέτσο αντίοχο βοθροφανή) καί ….. ευεργέτας !!!!!!! όπως τούς χίτλερ, λένιν, στάλιν, μάο τσέ τούνγκ κλπ. Μήν ξεχάσετε τσόκαρα, νά ……αγιοποιήσετε !!!!! καί τόν φίλο σας διάβολο, ο οποίος σάς κατευθύνει πρός ανηθικότητα καί παρανοϊσία. Ακούστε νά σάς είπω ελεεινοί λεχρίται, οι οποίοι ανοίγετε τό βρωμόστομά σας ξεφουρνίζοντας ό,τι παρανοϊσία υπάρχει. Έλλην πραγματικός ουκ έστιν όστις απλώς ομιλεί Ελληνικά καί εγεννήθη εν Ελλάδι αλλ’όστις κατέχει τά δύο αυτά ανωτέρω καί ταυτοχρόνως σκέπτεται, ομιλεί καί διαβιεί ορθώς, συνετώς καί Ελληνοπρεπώς. Όπως παρομοίως, Χριστιανός Ορθόδοξος ουκ έστιν όστις απλώς εβαπτίσθη καί φορά Σταυρόν, ενώ από τήν άλλη βλασφημεί τά Θεία, πορνεύει, μοιχεύει, προβαίνει πρός εγκληματικάς εκτρώσεις, κακοποιεί, επιβουλεύεται καί διώκει τόν συμπατριώτη του. Βέβαια, ταμπέλας ….. έλληνες καί χριστιανοί εισί πολλοί, αλλά οντολογικώς όμως ολίγοι (Ματθ.Κ’16, ΚΒ’14, Λουκά ΙΓ’30, Α’Κορ.Θ’24, Ι’5). Ως εκ τούτου, κλείστε τό δυσώδες στόμα σας, τυλίξτε τήν κλούβια κεφαλή σας μέ ρυπαρό σφουγγαρόπανο καί κρυφτείτε εις τάς ποντικότρυπάς σας καί μήν ξανατολμήσετε γύφτοι νά μού υποδείξετε τί εστίν ελληνισμός, αφ’ής στιγμής υποστηρίζετε κακούργους ως τόν αντίοχο βοθροφανή, μόνο καί μόνο επειδή ομιλούσε ελληνικά. Άντε ξευτύλες καί βρωμοκαθάρματα διότι πολύ φόρα πήρε η ρυπαρά γλώσσα υμών.

    19. Πλείστα εισί τά χαρακτηριστικά τά οποία δεικνύουν τό μεγαλείο τού στρατάρχη καί βασιλέως μεγάλου Αλεξάνδρου (περί τού οποίου αναφέρει ως πρότυπον μιμήσεως, ο Μέγας Βασίλειος εις λόγον του πρός τούς νέους καί ο Άγ.Νικόδημος εις «Συμβουλευτικόν εγχειρίδιον 71), όπως εστί τό ότι, όταν εισήλθε νικητής καί τροπαιοφόρος εις πρωτεύουσα περσίας, επληροφορήθη ότι αι θυγατέραι τού δαρείου ήτο υπερβολικά ωραίες. Φοβούμενος λοιπόν ίνα μή εκπέση εκ τής οδού τής αρετής (τήν οποίαν τού είχε διδάξει καί χαράξει ο σοφός Αριστοτέλης) καί τής αποστολής του, έδωσε άμεσα διαταγή νά μήν παρουσιαστή ουδεμία εξ αυτών έμπροσθέν του, τόσο εγκρατής στρατηγός ήτο. Ενώ, εις άκρα αντίθεση, οι σημερινοί ελληνόφωνες (καί ΟΥΔΟΛΩΣ Έλληνες) δέν διστάζουν νά ξεμυαλίσουν τήν γυνή ‘ή θυγατέρα τού συμπατριώτη καί γείτονά των καί μάλιστα τό θεωρούν …… εξυπνάδα καί κατόρθωμα !!!!!! όταν βυθίζοντε μέ τά μούτρα εις βούρκο αμαρτίας καί ανηθικότητος. Ο μέγας Αλέξανδρος, πάντα προτού κοιμηθή, μελετούσε τήν ηθοπλαστική Ηλιάδα, ενώ οι σημερινοί ψευδοέλληνες, έχουν μαύρα μεσάνυκτα περί Τού Λόγου Τού Θεού. Ο μέγας Αλέξανδρος εθαύμαζε υπερβαλόντως τόν (εκουσίως) πάμπτωχο αλλά σοφόν Διογένη, ενώ αντιθέτως, οι σημερινοί ξεμωραμένοι ψευδοέλληνες ουχί απλώς δέν θαυμάζουν τούς σοφούς καί Αγίους πατέρας ημών, όπως Ιερό Χρυσόστομο, Άγ.Νεκτάριο κλπ. προσπαθώντας νά τούς ομοιάσουν έστω καί ελάχιστα, αλλά άκρως αντιθέτως, υβρίζουν χυδαίως κάθε Ιερόν καί Όσιον (εν λόγω καί έργω).
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ πρός κάποια τσόκαρα, όπως τήν καρακάξα «εκάτη» καί ομοίους της, τό οποίον, επειδή ομιλεί …… ελληνικά !!!!!! έχει τήν ψευδή εντύπωση ότι είναι καί ….. ελληνίδα !!!!! τό δίποδο …… αυτό ερπετοειδές φίδι κολοβό. Λοιπόν, ανάπηροι εγκεφαλικώς καί ανώμαλοι διανοητικώς, σύμφωνα μέ τήν κομπλεξική σχιζοφρένεια η οποία σάς διακατέχει, μέ τό νά υποστηρίζετε, αμνηστεύετε καί ….. αγιοποιήτε!!!!!!! καί υποστηρίζετε εις ό,τι παρανομίας καί εγκλήματα προέβαινε ο κανίβαλος εγκληματίας αντίοχος ο βοθροφανής, μόνο καί μόνο επειδή ομιλούσε ελληνικά αποδεικνύει τήν πνευματική σας πενία. Εφ’όσον λοιπόν υποστηρίζετε καί συνευδοκείτε μέ τά εγκλήματα αυτού τού κτήνους καί τόν αμνηστεύετε τότε νά αγιοποιήσετε καί τόν προδότη εφιάλτη καί εκείνους τούς Αθηναίους οι οποίοι μέ δόλον εξόρισαν τόν σοφόν νομοθέτη Σόλων, καί εκείνους οι οποίοι εσυκοφάντησαν καί εφόνευσαν τόν σοφόν καί ευσεβή μονοθεϊστή Σωκράτη, καί τούς δολοφονήσαντας τόν ευσεβή Καποδίστρια, καί τούς εγκληματίας κομμουνιστάς κατά τόν εμφύλιο καί τά τσόκαρα τούς μπαχαλάκηδες οι οποίοι ρημάζουν τά πάντα, διότι κι’αυτοί οι εγκληματίαι εισίν …….έλληνες!!!!!! Επίσης νά …. αγιοποιήσετε !!!!!! καί τόν προδότη ιωαννίδη καί τούς μεγάλους ψευδοεθνάρχας καραμανλήδες, παπανδρέηδες, σιμίτιδες, τσίμπλες, τακομήτσους μέ όλο τό σκυλολόι των, διότι καί αυτοί (οι ολετήρες τού Χριστιανισμού καί Πατρίδος) ομιλούν ελληνικά. Επίσης νά ….. αγιοποιήσετε καί τόν προδότη ιούδα, τήν συμμορία φαρισαίων, τόν πιλάτο, ηρώδη καί λοιπούς παράνομους διότι ίσως έχουν ελληνικάς ρίζας. Καί όταν τελειώσετε μέ τήν ….. αγιοποίηση !!!!! όοοοοοολων αυτών τών προδοτών νά ζητήσετε εκ τών γερμανών, Ρώσων, κινέζων κλπ. νά αγιοποιήσουν κι’εκείνοι τούς ιδικούς των μεγάλους…… πατριώτας (όπως τόν ψευδοέλληνα λέτσο αντίοχο βοθροφανή) καί ….. ευεργέτας !!!!!!! όπως τούς χίτλερ, λένιν, στάλιν, μάο τσέ τούνγκ κλπ. Μήν ξεχάσετε τσόκαρα, νά ……αγιοποιήσετε !!!!! καί τόν φίλο σας διάβολο, ο οποίος σάς κατευθύνει πρός ανηθικότητα καί παρανοϊσία. Ακούστε νά σάς είπω ελεεινοί λεχρίται, οι οποίοι ανοίγετε τό βρωμόστομά σας ξεφουρνίζοντας ό,τι παρανοϊσία υπάρχει. Έλλην πραγματικός ουκ έστιν όστις απλώς ομιλεί Ελληνικά καί εγεννήθη εν Ελλάδι αλλ’όστις κατέχει τά δύο αυτά ανωτέρω καί ταυτοχρόνως σκέπτεται, ομιλεί καί διαβιεί ορθώς, συνετώς καί Ελληνοπρεπώς. Όπως παρομοίως, Χριστιανός Ορθόδοξος ουκ έστιν όστις απλώς εβαπτίσθη καί φορά Σταυρόν, ενώ από τήν άλλη βλασφημεί τά Θεία, πορνεύει, μοιχεύει, προβαίνει πρός εγκληματικάς εκτρώσεις, κακοποιεί, επιβουλεύεται καί διώκει τόν συμπατριώτη του. Βέβαια, ταμπέλας ….. έλληνες καί χριστιανοί εισί πολλοί, αλλά οντολογικώς όμως ολίγοι (Ματθ.Κ’16, ΚΒ’14, Λουκά ΙΓ’30, Α’Κορ.Θ’24, Ι’5). Ως εκ τούτου, κλείστε τό δυσώδες στόμα σας, τυλίξτε τήν κλούβια κεφαλή σας μέ ρυπαρό σφουγγαρόπανο καί κρυφτείτε εις τάς ποντικότρυπάς σας καί μήν ξανατολμήσετε γύφτοι νά μού υποδείξετε τί εστίν ελληνισμός, αφ’ής στιγμής υποστηρίζετε κακούργους ως τόν αντίοχο βοθροφανή, μόνο καί μόνο επειδή ομιλούσε ελληνικά. Άντε ξευτύλες καί βρωμοκαθάρματα διότι πολύ φόρα πήρε η ρυπαρά γλώσσα υμών.

    20. Τικιτάγκας ήτανε δηλαδή άρε Κεμελάκο πίσωγλέντι

    21. Μετά την ηθική ανύψωση που ξεφτίλισαν την χώρα μας και την ηγεσία της, οι Τούρκοι τώρα με μεγάλες δυνάμεις πάνε για συρτη και αλ τζούφρα. Έχουν την ευχή του Μητσοτάκη μαζί τους που ξεφτιλιστηκε σε ολο τον πλανήτη. Ο Μητσοτάκης δέχτηκε χωρίς καμία αντίδραση την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί προσκυνωντας τον ερντογαν και το ισλάμ. Δυνάμεις ορθοδόξων Ρώσων και λιβυοι πατριώτες αμυνονται στον Τούρκο εισβολέα εν αντίθεση με τον Μητσοτάκη που δέχθηκε την επιθετική ενέργεια των Τούρκων χωρίς αντίδραση. Είναι λιγότεροι αριθμητικά στα τείχη της συρτής αλλά έτοιμοι να υπερασπιστουν τον τόπο μας. Μητσοτάκη , όλος ο πλανήτης γελάει με την χώρα και τον λαό μας. Μας εξευτέλισες πουληταρι, ξεφτιλισμενε δοσιλογε.

    22. η μάνα ήταν Ιωαννίτισσα εβραία σίγουρα; Γιατί, οι εβραίοι των Ιωαννίνων δεν ήταν σεφαραδίτες, ήταν ρωμανιώτες εγκατεστημένοι από το 1000 μ.Χ. στην περιοχή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για τον πατέρα του σπόρου του κακού τι ξέρουμε;

    23. κεμάλ ήταν το όνομα του σκυλιού, εμείς τι καημό έχουμε να τον αποκαλούμε ατατούρκ(=πατέρα των τούρκων);;; Φυσικά χ@σμένους έχουμε κι αυτούς κι αυτόν! Αλλά και όλο μαζί το πράγμα αποδεικνύεται τελικά και ψευδεπίγραφο, μετά την αναδρομή στα βιογραφικά…

    24. O KALOS TOURKOS EINAI O NEKROS TOURKOS OLOI GNORIZOUN OTOI OI TOURKO–MOGGOLOI EHOUN OMOFYLIKES OREXEIS TASOIS INE STO DNA TOUS GIA TOUS PRODOTES ITOPATHOIS POLITIKOU MAS FOTIA KAI TSEKOURI ENAS ELLINAS –KYPRIOS OYK –MOLON LABE –I TAN I EPI TAS–ZITO I ELLAS –ZITO TO DOXASMENO HRISTIANIKO ELLINIKO ETNOS

      1. πρόσεχε τη γράφεις διότι 400 χρόνια είχαν την Ελλάδα…. οπότε μην γράψω τη έχει γίνει τότε… καταλαβαίνω έχουμε πόνο αλλά ας σοβαρευτούμε!!!

    25. Στέφανε σήμερα όμως οι Τούρκοι και ο ερντογαν έχουν κάνει τον κ@λο του Μητσοτάκη σαν της μαϊμούς και του τσιπρα σαν πατημένο φραγκοσυκο. Είναι επικίνδυνοι. Δεν αντιδρούν σε τίποτα και τα δέχονται όλα. Ο ερντογαν τους ψυχολογισε καλά και τους δύο. Έκανε συνεχώς προκλήσεις απειλούσε μέχρι τζαμί την Αγία Σοφία θέλει να κάνει, και είδε πως ότι και να κάνει αντίδραση δεν πρόκειται να υπαρξει από αυτά τα δύο μ@υνοπανα που κυβερνάνε την πατρίδα μας. Για το Καστελόριζο μετρησε αντιδράσεις και είδε πως ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν αντεδρασε αλλά ήταν έτοιμος να παραδώσει ότι του ζητήσει ο ερντογαν. Και έτσι ο χρυσός έβαλε τα παπαγαλάκια του να μιλούν για μειωμένη επειτεια ελληνικών νησιών! Όρος που δεν υπάρχει σε κανένα διεθνές δίκαιο, τον επινόησε το Μαξίμου για να δικαιολόγησει την παράδοση του Καστελόριζου στον ερντογαν από τον Μητσοτάκη. Δεν το πιστεύει ο κόσμος Στέφανε, είναι τραγικό
      Η κοιτίδα του πολιτισμού της πίστης μας και η καρδιά της πατρίδας μας μετατρέπεται σε τζαμί και δεν υπάρχει καμία μα καμία αντίδραση από τον Μητσοτάκη, δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι σημαίνει Αγία Σοφία, δεν ξέρει δεν το νοιάζει. Ο τύπος δεν αντεδρασε καν, δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτό το φοβερό. Και ο τσιπρας τα ίδια, δεν έχουν αισθήματα για τον λαό δεν αγαπούν αυτόν τον τόπο. Κρίμα για τους χιλιάδες νεκρούς ήρωες αγωνιστές υπερήφανους Έλληνες που έπεφταν σαν τα λιοντάρια στην μάχη για λεφτερια και πέθαιναν λέγοντας τον εθνικό ύμνο κρατώντας ψηλά την σημαία μας. Άσε μας ρε Στέφανε, πως μας κατάντησαν έτσι ρε φίλε, γ@μω τα σπίτια τους στην τελική ρε Στέφανε, μιλάμε η Ελλάδα στα χερια αδιστακτων μ@υνοπανων που δεν αγαπούν ούτε τον λαό ούτε τον τόπο μας.

    26. Ολα τα κέρματα είναι τα πεδιλάκια της μογγολόλουγκρας στην σχετική φωτό…Ούτε η Μαίρυλιν Μονρόε δεν φόραγε τέτοια…Προχώ πολύ λούγκρα…για την εποχή της…Μάκη βλέπεις;;;;

    27. Στέφανε γάμα την Τουρκιά με δυνατά πρωτοσέλιδα !!!

    28. Πρώτη φορά διαβάζω αυτό το βιογραφικό για τον Κεμάλ Ατατούρκ. Το Τουρκοεβραίος γενικά γνωστό. Αν είναι αλήθεια γιατί δεν διδάσκονται στα σχολεία; Για μην στεναχωρήσουν τους Τούρκους. Θα είχαν για παρηγοριά την ομοφυλοφιλία του Μ. Αλεξάνδρου.

      1. Ομοφυλόφιλος ήταν ο πατέρας σου βλαξ.Ο Αλέξανδρος σε πηδηξε από γενιά σε γενιά

      2. Απο που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα περί ομοφυλοφιλίας ;; Έχεις διαβάσει την Αλεξάνδρου Ανάβαση του Αρριανού ;; Έχεις μπεί ποτέ στον κόπο να διαβάσεις τι έκανε αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος ;; ή βλέπεις μόνο τις ταινίες , όπως το Αλέξανδρος ( αφαιρέσανε το Μέγας για να τον υποβιβάσουνε ) , του ΕΒΡΑΙΟΥ Όλιβερ Στόουν ;; Ε, απονήρευτε βλ@κα ;; Γνωρίζεις αδαή νέε, αδιάβαστε, ανιστόρητε και ξεφτιλισμένε, ότι ο Μ.Αλέξανδρος ελευθέρωσε την Ελλάδα απο τους Πέρσες – που επι 3 αιώνες τουλάχιστον μας είχανε βάλει σε δεκάδες εμφυλίους απο το 500π.χ. και είχανε επιτεθεί στην Ελλάδα τουλάχιστον 3 φορές με μεγάλες εκστρατείες ( Πλαταιές, Μαραθώνας, Σαλαμίνα, Θερμοπύλες );; Μέχρι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε ένας με ΜΕΓΑΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ να τα βάλει με την πιο κραταιά αυτοκρατορία της εποχής ;; Δεν έχασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ και κατέστρεψε μέσα σε μια δεκαετία, ισοπέδωσε κυριολεκτικά, την μεγάλη Περσική αυτοκρατορία και καθάρισε για όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Ξεκίνησε με τα ΠΟΔΑΡΙΑ απο την Μακεδονία και έφτασε στην Ινδία. Έμεινε στην παγκόσμια ιστορία σαν ΜΕΓΑΣ. Αυτός λοιπόν ήταν αδερφή ;; Είσαι αγράμματος νεαρέ, αδιάβαστος, αχάριστος, ψεύτης, και ξεφτιλισμένος.Μήπως είσαι εσύ αδερφή και δεν μας το λες ;; Η κολοβή η αλεπού, όλες κολοβές τις βλέπει.

      3. @Χρηστος Δεν αμφισβήτησα το Έργο του μεγάλου Αλεξάνδρου. Στην Αρχαία Ελλάδα πολλοί διαπρεπείς φιλόσοφοι και ηγεμόνες υπήρξαν φιλοηδονιστές η ομοφυλόφιλοι. Αυτό είναι αποδεκτό πλέον από μη ομοφοβικές κοινωνίες. Στο Ισλάμ δεν είναι αποδεκτό και κρύβουν στοιχεία της Ιστορίας τους. Και το σλόγκαν ότι η Ιστορία γράφετε από τους νικητές ισχύει, όταν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από τους ηττημένους.

    29. Η μάνα κ ο πατέρας του Ατατούρκ ήταν Αλβανοί.Αυτο φανερώνουν χωρίς καμία αμφιβολία το ονόματα.

    Comments are closed.