ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΖΑΝΑΚΗ: ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ – “ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ” ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ “ΝΤΙΜΠΕΪΤ” ΓΙΑΤΡΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    tza_252863_246463_type13262

    Προσπάθεια συγκέντρωσης εκατοντάδων εγγράφων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ενδεχομένως για νομική προσφυγή κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, κατήγγειλε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί και εξαπέλυσε επίθεση κατά των γιατρών, οι οποίοι μιλούν με επιφύλαξη ή αρνητισμό απέναντι στα συγκεκριμένα εμβόλια που προσφέρθηκαν με ταχείς διαδικασίες στους πολίτες.

    Συγκεκριμένα είπε πως είναι υποχρέωση των ιατρικών συλλόγων της χώρας και των πειθαρχικών τους συμβουλίων να τους αφαιρέσουν τις άδειες προσθέτοντας ότι έχουν ήδη καθυστερήσει.

    Οι δηλώσεις έρχονται μετά από εκείνες του κ. Θεμιστοκλέους που τους χαρακτήρισε «τσαρλατάνους» και πως «πρέπει να τιμωρηθούν», ενώ αποθέωσε την Εκκλησία για την στάση της σε σχέση με τα εμβόλια και όσους αντιδρούν.

    Το πάνελ όμως δεν έμεινε εκεί!!!

    Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Ελευθερίου, ζήτησε να παρεμβαίνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά όσων ιατρών μιλούν κατά των εμβολίων. Όλα αυτά, ενώ υπήρξε πρόταση να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των κρατικών «ειδικών» και των επιστημόνων που διαφωνούν, κάτι που προσπέρασαν τόσο ο κ. Τζανάκης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, καθώς προφανώς τότε τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για τους υπέρμαχους του εν λόγω εμβολίου.

    Δείτε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ένα ντιμπέιτ επιστήμονες των πρωτοκόλλων και των εντολών άνωθεν με κ Γάκη και κ Κούβελα Αυτοί φτάνουν!!
      Τι; όχι;;; Γιατί καλέ κορίτσια;;Δεν αφήνει ο Κούλης ή ο Μπουλάς;;;

    2. ΠΟΛΛΑ τα λεφτα ρε κουφαλες επιστήμονες της κονομας, ποσα σας ταξανε οι φαρμακοβιομηχανιες ; έχετε αντριλικι να πείτε ; ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    3. Αφού πιστεύουν πως έχουν δίκιο γιατί δεν αφήνουν να ακουστεί και η άλλη άποψη και να την καταρρίψουν με επιχειρήματα ? Ο καθηγητής πράγματι έπαθε αφωνία στην πρόταση για το δημόσιο debate και μπήκε στην συζήτηση για να τον σώσει ο Γεν. Γραμμ.

    4. Βρε ξεφτιλισμενε δεν ντρέπεσαι , πούλησες τη ψυχή και τη συνείδηση σου . Ναζιστή!!!

    5. Από τον τρόπο που εκβιάζουν και τα μέτρα που παίρνουν, είναι σίγουρο ότι δεν θέλουν το καλό μας. Αυτοί οι κρατικοδίαιτοι γιατί δεν μιλάνε για τον χαμό που γίνεται στα λεωφορεία; Γιατί δεν μιλάνε τώρα για τον χαμό που γίνεται στη μύκονο; Γιατί θα χάσουν τις θέσεις τους στην επιτροπή. Δεν κάνω το μπόλι υποκριτές και ψεύτες και μιζαδόροι. Θα αυξήσετε τα κρούσματα με καύσωνα!

    6. Για οποιονδήποτε χωρίς διαβρωμένη κρίση, είναι προφανές πως όταν για ένα θέμα, δυο επιστήμονες ή επαγγελματίες (έστω οτι και οι δυο είναι καταξιωμένοι), εκφράζουν δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, ένας από τους δυο, ψεύδεται και μάλιστα εν γνώση του. Σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει κάποιος την αιτία αυτού που ψεύδεται, θα μπορούσε να την αναζητήσει, μεταξύ άλλων και σε λόγους προσωπικής προβολής, πέρα από τους οικονομικούς.
      Όταν όμως οι δυο διαφορετικές απόψεις, αφορούν όχι απλά ένα θέμα υγείας αλλά θέμα ζωής και εκφράζονται από πολλούς επιστήμονες, τότε υπάρχουν δυο δεδομένα: 1) Αυτοί που ψεύδονται εν γνώση τους είναι ταυτόχρονα και συνειδητοποιημένοι δολοφόνοι και 2) το πρώτο κίνητρο που πρέπει να εξετάσει κανείς για την αιτία του ψεύδους, είναι το οικονομικό.

    7. Εχει πει κι εχει γραψει πολλα ο Τζανακης.
      Ειναι τοσο γ@ματος που νομιζει οτι κατεχει την απολυτη αληθεια.
      Θα ερθει ο καιρος και γι’αυτον.

    8. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ…ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ LIVE ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ

    Comments are closed.