ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! «ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. «ΆΓΡΙΕΣ ΤΑΠΕΣ» ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. «ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ…»

Κοινοποίηση:
92262959_693410164765776_2914226191843983360_n

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.
Στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα διαβάζουμε

“Παραθέτω ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλα στον πρωθυπουργό!”

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ!

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας και σαν “ελεύθερος πολιορκημενος” θα ήθελα να σας παραθέσω δύο ζητήματα που άπτονται των περιστάσεων που ζούμε αυτόν τον καιρό και έρχονται στα χείλη πολλών συμπολιτών μας.
Είδαμε μια εξαιρετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και εσάς προσωπικά στηριζόμενος στους ειδικούς και πήρατε έγκαιρα μέτρα πρόληψης απέναντι στον κορωνοϊο με εξαιρετικό θάρρος και αποφασιστικότητα κάτι που σας το πιστώνει η κοινή γνώμη.Πιστεύω ότι ανοίξατε ένα παράθυρο αισιοδοξίας παγκόσμια για την Ελλάδα που ξανά ήρθε στο προσκήνιο θετικά αυτή τη φορά και στα χείλη όλων παραδέχονται παγκοσμίως και λένε “κάνε το όπως οι Έλληνες”! Αυτή η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα σας συνόδευσε και στα μέτρα στο Έβρο που με σωστό σχεδιασμό κ ομοψυχία αποτρέψαμε μια βίαιη μεταναστευτική εισβολή που δεν είχε προηγούμενο.
Σε αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να σας εκφράσω το παράπονο μου που πιστεύω ότι βρίσκει σύμφωνο πολύ κόσμο σε αυτή τη στιγμή, μπορεί βέβαια να μην φτάσει ποτέ σε σας αλλά η δημοκρατία μας μου επιβάλει σαν ενεργός πολίτης να το εκφράσω. Όλοι εμείς με πρωτοφανή ωριμότητα και αίσθημα ευθύνης μείναμε “ελεύθεροι πολιορκημένοι” σπίτια μας. Δυστυχώς την πολιορκία την υφιστάμεθα από την ανεξέλεγκτη καθημερινά κυκλοφορία και μετακίνηση ομάδων μεταναστών,και προσφύγων που διαβιώνουν στις δομές φιλοξενίας ανά την επικράτεια από τις 07:00 έως 19:00 την οποία θέσπισε η κυβέρνηση με το ΦΕΚ Β 985 22-03-2020 με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία σε καιρό πανδημίας. Κάτι που δεν συνάδει με τον Έλληνα φορολογούμενο που στηρίζει την οικονομία και το σύστημα υγείας με τους κόπους του τόσα χρόνια μέσα στην κρίση και ένα σύστημα υγείας που θα χρειαστεί να περιθάλψει και αυτούς τους κατά τα άλλα ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

92394325_693410214765771_9150227910580240384_n

Κλείνοντας θα ήθελα να σας παρακαλέσω να επανεξέτασετε σε ένα αμιγώς ελληνορθόδοξο κράτος την δυνατότητα της ακουστικής λειτουργίας από μεγαφωνα στις κατά τόπους ενορίες την Μ. Εβδομάδα από μια εκκλησία και μόνο, μαζί με την δυνατότητα λήψης του Αγίου Φωτός που συμβολίζει πολλά για το χριστεπώνυμο πλήθος και την ορθοδοξία από τις κατατόπους ενορίες με την προσωπική μέριμνα και με τα ανάλογα μέτρα προστασίας από τους ιερείς. Τέλος εύχομαι σε σας και σε όλους τους Έλληνες καλή κ ευλογημένη ανάσταση με υγεία για όλο τον κόσμο και να σημάνουν οι καμπάνες της αναστάσεως από τις εκκλησίες ως η αρχή της ανάστασης και αναπτέρωσης της ψυχής και του ηθικού του λαού μας.Κάτι που νομίζω ότι σας βρίσκει σύμφωνο μιας και οι καμπάνες δεν μεταδίδουν ιούς αλλά μόνο το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως!

Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους τους τομείς για την Ελλάδα μας!

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος
Χατζηδάκης

ΠΗΓΗ: FB Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τωρα! Τι να σας πω! Του’ κανε, τα μουτρα, κρεας! Κριμα! Το Κομαντο, κανει μονον, για Κομαντο! Γιατι, κατα τα αλλα; Τζιφος! Δειχνει, να ειναι, εκτος πραγματικοτητος! Δεν γνωριζει, οτι η οικογενεια Μητσοτακη, ειναι Αλλογενεις, Ελληνοφωνοι και Ανθελληνες; Δεν γνωριζει, οτι σαν Ο.β.ριοι, που ειναι, γιορταζουν το Πεσαχ; Δεν γνωριζει, οτι δεν προκειται, για Ορθοδοξους, Χριστιανους ; Μου αρεσει, που δινει και ευχες! Μου αρεσει, που πλεκει και το εγκωμιο, του Κουλη! Και λυπαμαι βαθυτατα, που δεν εχει αντιληφθει, την απατη και την σκευωρια, που εχει στηθει, στα “Πειραματοζωα”, Ελληνες;
    Κατα τα αλλα, θα ηθελα, να μαθω, που προσκειται, πολιτικα! Γιατι, μετα κι’ απο, τοσο γλειψιμο, μπορει καπου, να βολευτει! Απογοητευση!
    Υ.γ. Θα σας Παρακαλουσα, να ανεβει, το σχολιο μου και να μην, το φαει, η … μαρμαγκα!
    Μαγκα! (Ετσι, μου’ρθε! Καπως, ηχει! Και ηθελα, να κανω και ριμα!)

  2. Αλλα ο Κωστης εκανε το χρεος του σαν Ελληνας Χριστιανος που ειπε το αυτονοητο! Ευγε!

  3. Έιπανε οτι το πρόστιμο για άσκοπες μετακινήσεις από λάθρο θα παρακρατείται από τα λεφτά που βγάζουν από τα ATM,μακάρι.τώρα για τις λειτουργίες έτσι και αλλιώς φέτος από τη τηλεόραση θα τις δούμε οπότε λαλάνε δε λαλάνε τα μεγάφωνα το ίδιο είναι

  4. Μπραβο…συμφωνω και απαιτω να γινουν ολα οσα ζηταει το βατραχι

  5. Χέστηκε ο μητσοτός τώρα…Δεν θα κοιμηθεί απόψε….Θα βγάλει διάγγελμα:δεν κοιμόμαστε απόψε επειδή με προβλημάτισε ο βάτραχος των ιμίων…Στο τέλος της κορονοιστορίας να δείτε που ο Μητσοτάκης θα γίνει ήρωας στο τέλος….

  6. Ναι και τωρα ο κουλης χεστηκε.λες και δεν ξερει ο εβραιος οτι καταστρεφει την ελλαδα.η διαφορα ειναι οτι καποιοι πιστευουν οτι οι εβραιοι με τα αλλαγμενα ονοματα νομιζει ο αδαης λαος οτι δουλευει για την ελλαδα.

  7. Μην ταλαιπωρείστε , δεν θα βγει τίποτα . Απλά να θυμάστε αυτά που λέγονται όταν σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές . Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες.

  8. Η αστυνομία βγήκε φαλάγγι για να ρίχνει πρόστιμα γιατί ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών τι δε καταλαβαινεις

  9. ειναι μεχρι να πιασουν την κωλοκαθιστρα μετα ζαμαν φου τσαμπα τα λες φιλε μου ολοι ιδιοι ειναι

  10. Όλοι τους το ίδιο είναι όταν κυβερνάνε. Οπότε τζάμπα τα λες ..

  11. Μπορεί να επιστρέψουν στις δομές αν τους ικετεύση η αστυνομία και τους προσφέρουμε και ένα βράδυ με τις κόρες μας όλα τα έξοδα πληρωμένα από εμάς. Ελπίζουμε στην πολυπολιτισμική κατανόησή τους.

Comments are closed.