ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ! ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΝΩ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ( ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ)

Κοινοποίηση:
KARFF

Άστραψε και βρόντηξε ο Στέφανος Χίος στο χειμαρρώδες διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου. Κριτίκαρε με άκρως καυστικό τρόπο τους πάντες και τα πάντα όπως ακριβώς θέλουν οι πατριώτες αναγνώστες μας.

“Βάλτε τα λεφτά της επιχορήγησης στον κ@λο σας”

Ο δημοσιογράφος εκ μέρους της εκδότριας εταιρείας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ ανέφερε όλη την αλήθεια σχετικά με τη ΚΥΑ που απεσύρθη για την οικονομική ενίσχυση του Τύπου. Όπως είπε, οι νομικοί εκπρόσωποι της εφημερίδας κατέθεσαν έναν άκρως καθαρό φάκελο στους αρμόδιους αιτούμενοι να λάβουν την επιχορήγηση που οι ίδιοι οι κυβερνώντες προκήρυξαν.

“Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν χρωστάει σε εφορία, δεν είμαστε απατεώνες, δεν έχει κανένας μας ποινικό μητρώο όπως και εγώ προσωπικά. Αναγκάστηκαν τότε να συμπεριλάβουν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ξαφνικά έρχεται ο νυν υπουργός Τύπου και της ενημέρωσης και βγάζει μια λίστα με κάτι ποσά. Από εκείνη την ώρα, όταν είδαν ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ καλύπτει όλα τα προαπαιτούμενα, ξέσπασε ένας πόλεμος να βρίζουν εμένα, την εφημερίδα, το σαιτ και τους εργαζόμενους και να χλευάζουν τους αναγνώστες μας. Ποιοι; Οι κομμουνιστοσυμμορίτες, Ένας τρελός, ένας αλήτης και πέντε πουτ@νες. Η τελική εμφάνιση ήταν του μ@λάκ@ με μουστάκι του Μπαλάφα στον καρ@γκιόζη τον Αυτιά και μας καθύβριζε. Δεν θα του το συγχωρέσουμε όπως και τον Αυτιά που μένει σε βίλα στο Κερατσίνι. Του δημοσιογράφου που έχει σπίτι με χρυσά πόμολα. Δεν τα έκλεψε μεν αλλά πρέπει να είσαι πιο σεμνός όταν κλαίγεσαι στην τηλεόραση. Ο φασίστας Μπαλάφας θα πάρει τις απαντήσεις του. Είσαι κομμουνιστής εσύ με 450.000 ευρώ σε καταθέσεις; Είσαι κομμουνιστής με 17 ακίνητα; Αλήτες, προδότες, κομμουνιστές.”

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Χίος προχώρησε σε μία δέσμευση. “Σε περίπτωση που εισπράξει κρατικό χρήμα η εφημερίδα, θα δοθεί ολόκληρη στους φτωχούς Έλληνες πολίτες. Ονομαστικά. Διότι τα λεφτά αυτά δεν είναι της Κυβέρνησης. Είναι λεφτά του Ελληνικού λαού. Τολμήστε να αποκλείσετε την εφημερίδα και θα γίνει της πουτ@ν@ς”, κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Κόντρα Αλαφούζου – Χατζηνικολάου

Θέση για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γ. Αλαφούζου και Νίκου Χατζηνικολάου πήρε ο Στ. Χίος. “Για λαθραία μίλησε ο ένας, για γλείψιμο σε κυβερνώντες ώστε να σβήνονται χρέη και δάνεια, είπε ο άλλος. Ποιος μπορεί να εμπιστευτεί τέτοιους εκδότες για την ενημέρωσή του, αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος για να απευθύνει στη συνέχεια έκκληση στους τηλεθεατές να ψάχνονται και να ανακαλύπτουν ιστοσελίδες που παρέχουν αγνή και ανεξάρτητη πατριωτική ενημέρωση.

“Θα κάνουμε κόμμα αλλά μόνο όταν…”

Δεν άργησε να έρθει η βόμβα. Όπως είπε στον αέρα του διαδικτυακού ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Στέφανος Χίος απαντώντας σε πολλούς που θέλουν την ίδρυση πολιτικού πατριωτικού φορέα είπε με νόημα: “θα γίνει κι αυτό αλλά μόνο όταν το θελήσουμε εμείς. Δεν είναι ώρα ακόμα”.

“Κούλη, ο λαός δεν σε ψήφισε επειδή γουστάρει την οικογένειά σου”

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του επέρριψε ευθύνες ότι δεν καταπολέμησε την διαπλοκή στη χώρα αφού συνεχίζει τα… κατορθώματα του προκατόχου του. “Εσύ έλεγες προεκλογικά ότι θα σταματήσουν οι προσλήψεις μανάδων, πατεράδων, μπατζανάκηδων και συντρόφων αλλά κάνεις ακριβώς τα ίδια. Κατανοώ την πίεση που μπορεί να δέχεσαι από τον έναν και τον άλλον όπως την αδελφή σου αλλά εσύ από μόνος σου τα εξήγγειλες”, για να καταλήξει: “Δεν σε ψήφισε ο κόσμος επειδή γουστάρει την οικογένειά σου. Σε ψήφισε για να ξεκουμπιστούν οι αναρχοσυμμορίτες μπολσεβίκοι και οι χασικλήδες”.

Δριμεία κριτική άσκησε ο κ. Χίος στον Πρωθυπουργό και σχετικά με τη συνέντευξη στη Bild: “Είπε σωστά πράγματα αλλά έκανε ένα μεγάλο φάουλ. Έδωσε συνέντευξη στον ίδιο δημοσιογράφο που ερχόταν τον καιρό των Μνημονίων στην πλατεία Συντάγματος και χαρτζιλίκωνε με 2-3 ευρώ τον κοσμάκη για να αγοράσει ένα κουλούρι. Είναι σαν να τον επιβράβευσε που ξεφτίλισε σε όλη την Ευρώπη τον Ελληνικό λαό”.

Ελληνοτουρκικά: “Το Αιγαίο χάθηκε πριν 5 δεκαετίες”

Δεν γινόταν να μην σχολιαστούν και τα ελληνοτουρκικά και ο αναβρασμός που επικρατεί τους τελευταίους μήνες με την νεοθωμανική οπτασία που βλέπει ο Ερντογάν. “Το Αιγαίο έχει χαθεί εδώ και πέντε δεκαετίες. Όλες οι Κυβερνήσεις από το 1974 και μετά συνέβαλαν σε αυτό. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δεν χάραξε κανείς από την ελληνική πλευρά την ΑΟΖ της χώρας. Ακριβώς γιατί είχε συμφωνηθεί η συνεκμετάλλευση της θάλασσας μας από τους πολιτικούς προδότες. Το αποτέλεσμα είναι οι τούρκοι να βρουν το πέρασμα που ήθελαν και να εγκατασταθούν κάτω από την Κρήτη. Μακάρι να είχε και η Ελλάδα έναν ηγέτη σαν τον Ερντογάν”, είπε με νόημα ο Στ. Χίος.

Αναφέρθηκε εκτενώς στους δοσίλογους του παρελθόντος που έλεγαν ότι “το Αιγαίο δεν έχει πετρέλαια, δεν έχει υδρογονάνθρακες. Κοροίδεψαν τον ελληνικό λαό και πλέον στο χορό έχουν μπει οι τούρκοι, οι ευρωπαίοι, οι ιταλοί, οι γάλλοι και τελευταίοι οι Έλληνες”.

Μπροστά στο ερώτημα αν θα υπάρξει πολεμική σύγκρουση με τα μεμέτια, ο Στ. Χίος εμφανίστηκε απαισιόδοξος. “Δεν ξέρω αν θα γίνει πόλεμος, σίγουρα όμως κάτι θα γίνει”.

“Να ενωθεί ο πατριωτικός χώρος”

Στον επίλογο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος έκανε για μία ακόμη φορά έκκληση να ενωθούν οι πατριωτικές δυνάμεις του χώρου. “Τα αποτελέσματα αυτής της διχόνοιας φάνηκε στην κάλπη. Κανένα πραγματικό πατριωτικό κόμμα δεν πήρε πάνω από 1%. Επιβεβαιωθήκαμε”, ενώ δεν παρέλειψε να κατακρίνει τον Κ. Βελόπουλο και τον Ν. Μιχαλολιάκο. Για τον μεν πρώτο που πολύ συχνά μέσα από τα social media και τα ΜΜΕ που ελέγχει καθυβρίζει τον κ. Χίου προσωπικά και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο δημοσιογράφος είπε ότι τολμά να μιλά αυτός που κοροίδεψε τόσο κόσμο, ο οποίος τώρα χάνει τα σπίτια του στους πλειστηριασμούς”. Όσο για τον κ. Μιχαλολιάκο του απηύθυνε ένα ερώτημα: Γιατί δεν κατεβάζει τους πατριώτες οπαδούς του να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα κατά της λαθρομετάστευσης. Μήπως φοβάται επειδή αναμένει δικαστική απόφαση;”

Ο Στέφανος Χίος δεσμεύτηκε ότι θα πυκνώσουν οι διαδικτυακές εκπομπές με πολλές ακόμα αποκαλύψεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Που μπορούμε να δούμε το τελευταίο live που το κόψανε;;;;;;

  2. Θερμή παράκληση, αν φυσικά ισχύουν και βγαίνουν από μέσα σου όλα αυτά που ανέφερες χτες το βράδυ και δεν είσαι όργανο κανενός, εκτός της απεριόριστης πίστης και αφοσίωσης προς την ιερή πατρίδα μας όπου κάποτε έδωσες και εσύ όρκο βαρύ ενώπιον της σημαίας μας : “ευχή και κατάρα σου δίνω από ολόκληρο τον ελληνισμό και σου ζητώ να μην αλλάξεις ποτέ τα συναισθήματα σου και τα πιστεύω σου για την στήριξη, αγάπη και την ελπίδα για απελευθέρωση της Ελλάδας από όλη αυτήν την εθνική προδοσία. Πολέμησε τους όπως εσύ ξέρεις και προστάζει η δύναμη του πατριωτισμού από μέσα σου και κανένα έλεος σε προσκυνημένους, δοσίλογους και εχθρούς” .

  3. ΑΠΛΑ Θ Ε Ο Σ ΚΑΙ Ο Ξ Υ Γ Ο Ν Ο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ… ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!!!!!!

  4. Στέφανε λοιδορούν οτιδήποτε τους ενωχλει διότι στην ζωή τούς δεν έχουν μάθει να αναπνέουν καθαρό αέρα. Λοιδορούν και στοχοποιούν οποιονδήποτε τούς ταράζει τα νερά. Θα αναλύσω λοιπόν γιατί γίνεται αυτό καί γιατί μια δημοκρατική χώρα την οδηγούν σε πόλεμο. 1ον. Τα πολιτικά λαμόγια δεν είναι μόνο οι οικογένειες, αλλά όλη αυτή η αλυσίδα έχει κοινό παρανομαστή. Η λέξη ,,κοινός,, κληνει αυτό πού ονομάζουμε κοινω-νια = κοινωνία οπότε το σύστημα εκτρέφεται από την κοινωνία η μέρος αυτής. Η αποτυναξη τής λογικής πρέπει να αφαιρεθεί από τις μάζες έντεχνα από το σύστημα για νά μπορέσει μέσω των ηλίθιων να καταστρέψει όλες τις κοινωνικές δομές της χώρας. Η ουσία είναι ότι σήμερα δεν βλέπει κανείς σχεδόν τίποτα καλό έξω διότι τα έχουν εξαφανίσει όλα. Καμμία πολιτική λύση δεν θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα διότι όταν όλες οι φιλοξενούμενες δομές φουλαρουν θα αρχίσει το πανηγύρι η Τουρκία με τούς εγχώριους λαθραίους και κατσαπλιαδες ελληνόφωνους. 2ον Η διχοτόμηση τού Αιγαίου είναι πιο εύκολη για τα πολιτικά πρακτορια επειδή το Αιγαίο έχει νησίδες σε διάφορα σημεία πράγμα πού καθιστά πιο εύκολη την κατάκτηση από την στιγμή πού έγινε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Επειδή λοιπόν προβλέπω να λυσαξουν πάλι με εμένα και να αρχίσουν τα γνωστά αυτά που ξέρω άλλωστε, να σού τονίσω ότι η σπατάλη καί παράνομη κλεπταποδοχη δημοσίου χρήματος τιμωρείται αυστηρά και ως γνωστόν πολιτικά κατακάθια πού δυστυχώς είναι αδύνατον να περιοριστούν λόγω προστασίας ασύλου η αστυνόμευσης θα κάνουν χειρότερα πράγματα από αυτά που γνωρίζουμε. Ο αρθροτικος ανασκολοπισμος πονάει πιο πολύ από τον πρακτικό, διότι τον πρακτικό τον εφαρμόζεις για να εξοντώνεις τον εχθρό που εναντιώνεται σε κάθε πατριωτικό φρόνημα. 3ον και τελευταίο. Η εκπομπή που έκανες ήταν βόμβα καί επειδή μιλάμε για πνευματική και εθνική ελευθερία σε παρακαλώ άλλαξε τούς τα καρφοπεταλλα. Με εκτίμηση.

    Βλάντ

  5. Στέφανε είσαι Θεός.Τά λαμόγια φοβούνται τό “Μακελειό” γιά τούς κάνει ρεζίλι ξεσκεπάζει τίς
    βρωμιές τους.Τό ρητό γιά τούς ραγιάδες τό είπε ο παππούς τού αείμνητου Γέρου τού Μωριά
    τήν ημέρα πού γεννήθηκε στό Ραμοβούνι Μεσσηνίσς τό 1770.”Εσύ ραγιάς γεννήθηκες,τά παιδιά
    σου θά γεννηθούν ραγιάδες καί τά παιδιά τών παιδιών σου”.Ευτυχώς αυτή η προφητεία δέν επα-
    λήθευσε.Οι “φίλοι μας” από τή ΕΕ η Μέρκελ καί ο Σόρος τήν έστησαν καλά τήν μεγάλη πολιτική
    απάτη είς βάρος τής Ελλάδας.Κάναν πρωθυπουργό τόν Τσίπρα τσιράκι τού Σόρος πού ισοπέδω-
    σε τήν Ελλάδα.Ο ελληνικός λαός μπούχτισε τόν Σύριζα.Στί εκλογές τούς συχτήρισαν.Απελπισμέ-
    νοί έφαγαν τήν φόλα.Χειρότερος από τόν Τσίπρα δέν πρόκειται νά γίνει πρωθυπουργός.Γιά αυτό ψήφησαν μονοκούκι τόν Κούλη χωρίς νά ξέρους ότι τούτος είναι χειρότερο καί μεγαλύτε-
    ρο κάθαρμα από τόν Τσίπρα.Ο Κούλης είναι τσιράκι τού Σόρος καί τής Μέρκελ.Ξεπέρασαμε
    τήν χολέρα καί πέσαμε στήν πανούκλα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.