ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ! ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΙΔΕΧΘΗ ΜΕΤΡΑ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ 102 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    τεστ κορονοιος

    Μια γκάφα…ολκής προκάλεσε συναγερμό για τον κορονοϊό στο Κιλκίς.

    Συγκεκριμένα, σε λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη οφείλεται, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, η ανακοίνωση για 102 κρούσματα χθες στην περιοχή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ιδιωτικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη «καθυστέρησε να κοινοποιήσει στον ΕΟΔΥ αποτελέσματα ελέγχων που διεξήγαγε από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι και χθες (7 Δεκεμβρίου) και το έπραξε αθροιστικά, με αποτέλεσμα, οι έλεγχοι των ημερών αυτών να δώσουν 94 από τα 102 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου».
    «Η ανακοίνωση για εκτόξευση του ημερήσιου αριθμού των κρουσμάτων σε 102 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η οποία- όπως απεδείχθη- οφείλεται σε ασύλληπτο λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε μία περίοδο κρίσιμη για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που αφορούν στην προστασία και την περαιτέρω θωράκιση της δημόσιας υγείας από τον αόρατο “εχθρό”, την COVID-19», τονίζει ο κ. Βεργίδης και χαρακτηρίζει «αδιανόητο και απαράδεκτο την περίοδο που διανύουμε να προκαλείται αναστάτωση στην τοπική κοινωνία από παραλείψεις, λάθη ή και αμέλεια υπευθύνων, οι οποίοι καλούνται να επιτελούν –πρωτίστως- με υπευθυνότητα, έργο υψίστης κοινωνικής σημασίας».

    Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς «πρόκειται για περιστατικό το οποίο καθιστά, τουλάχιστον, επιτακτική την ανάγκη διενέργειας έρευνας προκειμένου να αποκατασταθεί η αξιοπιστία των αρμόδιων φορέων και η εμπιστοσύνη των πολιτών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Η δουλειά έγινε ως εξής: Στο 1ο κυμα είχαμε τα λοκνταουν κ τα μέτρα κ τις μάσκες αλλά πιάσαμε τα κανονικά ποσοστά που βγάζαμε, με τις υπερβολές στα νοσοκομεία με τους θανατους κλπ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ σε κάποια συγκεκριμένα άτομα που χειρίζονται παγκοσμίως το θέμα κοβιντ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΡΕ ΜΑΓΚΑ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩς, ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ, ΣΤΗΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΣΤ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ, αντε μπράβο…. Ο επόμενος…. ΕΤΣΙ λειτουργει η ΕΕ.

    2. Xτες γύρισα από Άμστερνταμ κανείς δεν ρωτάει μάσκα όλα τα μαγαζιά ανοιχτά δεν υπάρχει λοκ ντάουν οι 300 της Βουλής γαμιουνται τα λεφτά που περνούν σε φάρμακα των παιδιών τους να τα χαλάσουν ωπος μας χάλασαν την ζωή

    3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΑΞΟΥΛΕΣ?

    4. Το ίδιο εγινε και στην Κοζάνη πριν 3 εβδομάδες.

    5. ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ , ΑΛΛΑ
      Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΝ ΥΓΟΡΑΖΟΝ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ & ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ.

    6. Απλά βγήκε εκ παραδρομής στη φόρα μια ακόμα παρτίδα απ΄τα διπλά βιβλία και το βάφτισαν λάθος εργαστηρίου. Έχουν χάσει και τ΄αυγά και τα πασχάλια οι γελοίοι.

      1. Σε ποιους γελοίους, αλήθεια αναφέρεστε; Στα Εβραϊκά «πολιτικά» σκουπίδια που σας κυβερνούν ή στους εαυτού σας που τους συντηρείτε κάνοντας την πάπια και τους «επαναστάτες» του καναπέ;;;;;;; Γελάνε και οι κούκλες στις βιτρίνες με τα χάλια σας στο Ελλαδιστάν που, έχει νέα πρωτεύουσα το Ισλαμαμπάντ!!!

    7. Αυτοί που έχουν το διαγνωστικο εργαστήριο καλύτερα να το γυρίσουν σε μπουγατσαδικο !!! Ποιο πολλά θα κονομησουν.

    8. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ'” ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ;
      ΛΑΘΟΣ Ή ΟΧΙ;

    9. εχει αποδειχθει πλεον οτι οι υπευθυνοι αυτης της χωρας δεν ειναι αξιοι να μοιρασουν δυο γαιδαρων αχυρα απο τον κουλη μεχρι τον τελευταιο καλη μας τυχη αδερφια

    Comments are closed.