ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ – ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ AIR CONDITION ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ “ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    polifffΗΗΗΗ

    Φοβήθηκαν το γιαούρτωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας. Μπορεί και να είχαν ξεχάσει κιόλας ότι σαν χθες πριν 12 χρόνια, 25 συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων και τρεις πυροσβέστες καιγόντουσαν ζωντανοί από τις δολοφονικές φλόγες.

    Για όσους ξεχνάνε εύκολα, να θυμίσουμε ότι ο Παυλόπουλος ήταν τον Αύγουστο του 2007 υπουργός Εσωτερικών και ο Πολύδωρας Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί κυβερνήσεως Καραμανλή. Αμφότεροι ένα μήνα μετά κατατομήθηκαν από τις θεσούλες τους αλλά το κακό είχε γίνει ήδη.

    Φυσικά μιλάμε για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 όπου χάθηκαν τόσες ψυχές. Χθες Σάββατο έγινε το μνημόσυνο για τους νεκρούς και κανένας από τους δύο δεν είχε τα άντερα να πάει εκεί και να ζητήσει έστω ένα συγνώμη από τους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν επειδή κάποιοι ήταν ανίκανοι.

    Είναι τουλάχιστον ασέβεια προς τους νεκρούς που και οι δύο δεν έκαναν έστω μια δήλωση εκεί από τα γραφειάκια που κάθονται. Να στείλουν μία ανθοδέσμοι. Κάτι τέλος πάντων.

    Επειδή όμως στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχουμε κοντή μνήμη, να θυμίσουμε στο Πανελλήνιο ότι ο μεν μίλαγε για τον “Στρατηγό Άνεμο” που προκάλεσε αυτήν την βιβλική καταστροφή και ο δε που έγινε και πρώτος πολίτης της χώρας ήταν εξαφανισμένος από προσώπου γης.

    Δεν είχαν την τσίπα να εμφανιστούν για να μην τους πάρουν με τις πέτρες ο μεν Παυλόπουλος που κατάγεται από τη Μεσσηνία και ο δε Πολύδωρας με καταγωγή από την Ηλεία.

    Έκτοτε, οι συγγενείς των νεκρών ζουν με την ανάμνησή των ανθρώπων τους και ένα μικρό μνημείο στη “στροφή του θανάτου” που ξεψύχησαν γυναικόπαιδα.

    Ξεχασμένοι από όλους και όλα εκτός από έναν. Την οικογένεια Βαρδινογιάννη που ήταν οι μόνοι άνθρωποι που βοήθησαν φτιάχνοντας κάποια σπιτάκια εκεί στη Μάκιστο. Να τα λέμε κι αυτά.

    Θαυμάστε τους. Είναι μικρογραφία όλων των πολιτικών που ρήμαξαν τη χώρα και προκάλεσαν ακόμη και θανάτους. Τα παραδείγματα πολλά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τί περιμένεις από τέτοιους ανθρωπίσκους σάν τό Πάκι καί τόν Πολύδωρα.Εχουν σπονδυλική
      στήλη από φτηνό λάστιχο καί όπου φυσάει άνεμος κεί πέφτουν.Τό ελληνικό φιλότιμο τούς είναι
      άγνωστο.Τό Πακι ώς Πρόεδρος είναι σχέτη καρικατούρα.Καραγκιόζος.
      Γιάννης Λάκων

    2. Τελικά, αυτό το κράτος λειτουργεί σωστά και δε θρηνούμε νεκρούς από φυσικές καταστροφές, μόνο όταν έχουμε πρωθυπουργό Κούλη και Γ.Α.Π, που τοποθετούν υπουργάρες οι οποίοι συντονίζουν σωστά τους πυροσβέστες. Αντίθετα, όταν είναι πάνω Καραμανλής και Τσίπρας, βάζουν αρμόδιους υπουργούς όλους τους άχρηστους, ενώ οι πυροσβέστες βαριούνται να σβήσουν τις φωτιές και καιγόμαστε. Εν τω μεταξύ, τον Παυλόπουλο τον ψηφίζουν αυτοί που τον κατηγορούν ως φταίχτη για το ύπατο αξίωμα, ο αρχηγός του Π.Σ επί Τσίπρα αναβαθμίζεται από τον Κούλη ως Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, ενώ αρχηγός του Π.Σ επί Καραμανλή, ήταν ο ίδιος που υποτίθεται ότι διέπρεπε επί Σημίτη.

      1. Τελικα γιαυτο παμε κατα διαολου οταν βλεπεις τετοια σχόλια απο κομματικά ερμοσκυλα.

      2. Επιχειρήματα έχεις ή μόνο να βρίζεις ξέρεις;

    Comments are closed.