ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΡΕΙΣ “ΥΠΟΥΡΓΟΙ” ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ” – ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “ΒΑΛΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” – ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    themistokleous-emboliasmos

    Η αποτυχία του προγράμματος των εμβολιασμών παρά τα όσα λένε επίσημα στην κυβέρνηση πλέον έχει οδηγήσει τους “ειδικούς”, που κάθε μέρα βγαίνουν για να ενημερώσουν για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, να “ξεσπαθώνουν” κατά όσων δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

    Μάλιστα πλέον φαίνονται όλο και πιο έτοιμοι (προφανώς μπορεί να ‘μαγειρεύεται’ πλέον στα κυβερνητικά επιτελεία) για τον εμβολιασμό ακόμα και δια της επιβολής (τι είναι τα ατομικά δικαιώματα ή το δικαίωμα του πολίτη να επιλέξει;).

    Έτσι σήμερα βγήκαν και μίλησαν για την σημασία των εμβολίων καθώς και το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού μεταξύ άλλων ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, ο Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

    «Είναι καλό να υπάρχουν κίνητρα για τους εμβολιασμένους και στο τέλος μπορούμε να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Είναι ανοιχτό το θέμα. Θα μπει στην συζήτηση γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αλλά πρέπει να δούμε όλες τις όψεις και απόψεις του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος τονίζοντας πως είναι αναμφισβήτητο ότι είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός.

    Ο ίδιος επεσήμανε πως με το εμβολιασμό έχουμε πολλά πλεονεκτήματα όπως την προστασία της υγείας μας και την εύρυθμη λειτουργία ενός νοσοκομείου.

    Για το γεγονός ότι πολλοί δεν εμβολιάζονται γιατί δυσκολεύονται να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως ο επόμενος στόχος είναι να δίνεται η δυνατότητα μαζικού εμβολιασμού και να γίνεται εύκολα στην γειτονιά μας πχ γιατρό μας, φαρμακείο.

    Παράλληλα, ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας για το πώς μπορουν να πεισθούν όσοι διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο πρότεινε να γίνουν δύο πράγματα: Να δοθούν κίνητρα σε αυτούς που εμβολιάζονται τώρα που τα εμβόλια είναι διαθέσιμα για όλους και να ενεργοποιηθούν και άλλοι επιστήμονες όπως διαφημιστές κλπ για να πειστεί αυτό το κομμάτι της κοινωνίας.

    «Το εμβόλιο αυτή την στιγμή είναι το κυριότερο όπλο για να ελέγξουμε την πανδημία» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καπραβέλος.

    Όπως ανέφερε αν θέλουμε να ξεμπερδεύουμε με τον ιό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το «όπλο» και υπογράμμισε πως ο μη εμβολιασμένος διευκολύνει την διασπορά – ανάπτυξη των μεταλλάξεων και υπάρχει κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα. «Το εμβόλιο δεν σε προφυλάσσει μόνο αλλά σπάει και την αλυσίδα της διασποράς», είπε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, δήλωσε πως ίσως χρειαστεί να έχουμε και μια δόση «αναμνηστική» τον Σεπτέμβριο αλλά ο εμβολιασμένος είναι προστατευμένος.

    «Οι πάνω από 60 ετών θα είναι πιο ευάλωτοι σε ένα πιθανό τέταρτο κύμα και μάλιστα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί» ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως ο κίνδυνος είναι μεγάλος. «Το 4ο κύμα θα μας απασχολήσει με αυτή την κατηγορία ασθενών. Πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν» είπε χαρακτηριστικά.

    Ο ίδιος εκτιμά πως για να μπει ένα τέλος με την πανδημία απαιτείται ένας καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους ανθρώπους ακόμα και στα παιδιά.

    Παράλληλα, σημείωσε πως από την στιγμή που το νοσοκομείο μετατρέπεται για μία νόσο αποδιοργανώνεται με αποτέλεσμα την ακύρωση χειρουργείων και άλλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα μούλοι… Όχι ΔΕΝ θα το κάνουμε.Τέλος.-

    2. 1ον δεν βλέπουμε τα βοθροκάναλα και 2ον να δω πότε θα το φάνε το ξύλο όλοι αυτοί οι κοπριτες που μας κουνάνε το δάχτυλο. Γιατί θα τι φάνε, είναι το μόνο σίγουρο!

    3. Τα βοθροκαναλα κανουν καθημερινη και εκφοβιστικη προπαγανδα οτι αν δεν κανουμε εμβολια θα πεθανουμε.
      Υπαρχουν ανθρωποι φοβισμενοι και τσιμπανε. Καλα λεει ο αλλος κλειστε την τι βι.Εμετος απο την εμετικη προπαγανδα. Ελα ομως που εχει κοντα ποδαρια η πλυση εγκεφαλου που μας προκαλουν καθημερινα.Στην αρχη λενε οτι μεγαλη επιτυχια εμβολιασθηκαν 80% για να τσιμπησουν μερικοι. Μετα απο λιγο το ξερνανε”μεγαλο προβλημα απο ανεμβολιασμενους στις ταδε ταδε περιοχες. Τους ξεφευγει φαινεται η αληθεια

      ΜΕΤΟς

    4. Κανένα Σορο/Γκεητς εμβόλιο δεν πρόκειτε να κάνουμε οσο και να ουρλιάζεται και να εκφοβήζεται πληρώμενα αντρείκελα και ΜΜΕ τι θα μας κάνετε δηλαδή αν δεν το κάνουμε , το ίδιο το σύνταγμα σας το ανάφερει κανένας εμβολιασμός δεν ειναι υποχρεωτικός , παιδιά μη φοβάστε γυρίστε τους την πλάτη αστους να γαυγίζουνε

    5. ετσι και πετυχω βουλευτη η γενικα πολιτικο θα τον αρχισω στις κλωτσες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. Δεν πεισατε, αδικα η τρομοκρατια και ο εκφοβισμος!

    7. ΚΕ ΧΊΟ ΚΌΛΛΗΣΑ ΓΙΌΚΑ 19..ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΈΚΑΝΑ ΕΜΒΌΛΙΟ ΠΝΕΥΜΟ ΙΟΚΟΚΟΥ Κ ΤΟ ΣΎΜΠΤΩΜΑ; 2 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΌ… ΜΌΝΟ. ΑΛΛΆ ΔΕ ΤΑ ΛΈΝΕ ΑΥΤΆ… ΔΗΛ ΑΝ ΈΧΩ Η1Ν1Κ ΠΆΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕΤΑΦΈΡΩ ΤΗ ΝΌΣΟ….; ΜΌΝΟ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΣΑ;

    8. Δεν θα σας περασει αλητες,πολιτικοι εμβολιαστειτε εσεις βαλτε στον πατο σας αυτα τα δηλητηρια αντε και καλη ανοσια να πατε μια ωρα νωριτερα στον αγυριστο να γλυτωσουμε

    9. Δυσπιστία καό φόβοι
      Τό παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ στό Νταβός δίνει συμβουλές κατά τών επιφυλακτικών στούς εμβολιασμόυς.Τό Φόρουμ έκανε μία ανάλυση στά άτομα πού φοβούνται τούς εμβολιασμούς.5 σημεία σε μικρή περίληψη γιά νά βρούν τίς αιτίες τών αρνητών τών εμβολιασμών.
      1) Δηλώνουμε ότι ή ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι ό πιό σπουδαίος λόγος γιά τόν γενικό εμβολιασμό.
      2) Οί Celebritis στά μαζικά μέσα οί οποίοι ονομάζουν τόν εμβολιασμό “ηθικόν καθήκων”προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις.
      3) Η έκκληση από ειδικούς υγεινομικούς,από τά μέσα κοινωνικής διαδύκτωσης ,απο ανθρώπυς σάν εμένα καί σένα έχει πιό θετικές αντιδράσεις παρά από πολιτικούς καί από Celebritis.
      4) Η ελλειψη εμπιστοσύνης στό εμβολιαστικό σύστημα.Ουσιαστικά οί πιό πολλοί λόγοι γιά τήν άρνηση τού εμβολιασμού είναι ό φόβος γιά τίς παρενέργειες καί ή ασφάλεια τών εμβολίων.
      5) Στή δημόσια συζήτηση δέν παίζει ρόλο ή διαφορά μεταξύ τών διαφόρων εμβολίων,μόνο ή ασφάλεια είναι σπουδαίο.
      Ο δημόσιος εμβολιασμός τής βασίλισσας τής Αγγλία Ελισάβετ προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις.
      Η σπουδαιώτερη λέξη δήλωσε ό Κάρλ Σβάμπ ό διευθυντής τού παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ είναι ή λέξη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ή οποία πρέπει νά τεθεί στό κέντρο τής δημοσίας συζήτησης.
      Γιάννης Λάκων

    10. Ο Bill Gates το είπε τους θέλει όλους εμβολιασμένους για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%. Τα εγχώρια πιόνια του,απλώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

    11. Εμβολιαστε πρωτα τους λαθρομεταναστες, τους πρωην λαθρομεταναστες που “ενσωματωθηκαν”, τους ντοπιους γυφτους, τους βουλγαρογυφτους που μπαινουν και βγαινουν ασυστολα στην μακεδονια κανοντας ανακυκλωση και μετα μιληστε ζωα που το παιζεται μεγαλοσχημονες.

    12. Αφού έχουν απόθεμα τι τους εμποδίζει να το κάνουν στους λαθρομετανάστες;

    13. Αυτοί οι καθηγητές που μιλάνε για υποχρέωση μήπως έχουν καταγωγή απο την Βόρεια Κορέα; Ή είναι ουσιαστικά αμόρφωτοι και δεν γνωρίζουν ότι παραβιάζουνε θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα ή έχουνε πάρει τόσο χρήμα που τυφλώθηκαν και λειτουργούνε ως καλοκουρδισμένα ρομπότ. Αυτά τα άτομα θα πουλούσαν και την ίδια τους την μάνα. Αυτό είναι κατάντια, τι καθηγητές και μαλακίες, παπαγάλοι είναι όχι μορφωμένοι. Ο μορφωμένος έχει ήθος.

    14. Θα πέσουν οι μηνύσεις βροχή και θα
      Δοκιμαστούν τα μουνοπανα

      1. Ναι όπως έπεσαν και με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΑΛΛΟΥ ζεις άραγε;

    15. εκει που το πανε θα εχουμε σφικτααγκαλιασματα και εφοσων θελουν εμφυλιο θα τον εχουν οι προδοτες με την μουφα τους τα λενε και παραπανω τοσοι λαθρεοι που ερχονται καθε μερα τους εξεταζουν για οτιδηποτε η αρπαζουν την μιζα στο καθε κεφαλι και κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο να χεσω και εσα και την ψευτοδημοκρατια σας πουλημενα τομαρια

    16. Τις μεταλλάξεις και τον ιο διασπείρουν οι εμβολιασμένοι που μπολιαζονται εγκληματικά εν μέσω πανδημίας. (Λουκ Μοντανιέ – ιολόγος ερευνητής με νόμπελ ιατρικης)

    17. Ρε παιδια εγω αρρωστησα και τοβακυρωσα 4 μερες πριν και μου εβαλαν ποινη 20 μερες. Μου ειπε γιςτρος μην πας αρρωστος να το κανεις. Δεν θα μπορω για 20 μερες να κλεισω ραβτεβου. Ολα μουφα ειναι. Ο κοσμος παει και κανει εμβολιο. Δειτε στατιστικα emvolio.gov πχ για σαμο λενε δεν πανε και καθε μερα εμβολιαζονται 300 άτομα. Εζουν εμβολιαστει 16000 και ο πληθυσμος μαζι με παιδια και κατω των 18 ειναι 35000. Δηλαδη πανω απο το 50% εχει παει. Ασε που κλεινω ραντεβου και μου λενε ελς σε 20 μερες. Τι 20. Αμεσα πρεπει. Σε 3 με 4 μερες.

      1. Αντε, αντε! Πήγαινε να μπολιαστεις πρόβατο, την οικογένεια σου και τους φίλους σου δεν τους σκέφτηκες που θα σε βλέπουν με τα ραπανάκια ανάποδα…ετσι είναι. Αλλά να θυμάσαι ότι όσοι εμβολιαστούν θα πεθάνουν γιατί το μπόλι έχει την ιδιότητα όχι μόνο την μετάλλαξη του DNA αλλά επίσης και την μείωση της ποιότητας της ζωής..με λίγα λόγια?? Προβλήματα υγείας από το πουθενά…

    18. O απόλυτος αισχρός εκβιασμός. Είμαστε ένας ολόκληρος λαός, κι εφ’ όσον έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε χρήση των νόμων & του Συντάγματος, δεν έχουν καμία ελπίδα να περάσουν τίποτα τόσο απάνθρωπο.
      Μην ενδίδετε στους εκβιασμούς τους και ΜΗΝ πάτε και αυτοκτονήσετε με τα ρημάδια τα φαρμάκια τους!! Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν!!

    19. Ρε γωγο, ξεχασες στην πατρα που επινες το καφεδακι σου με αλλους 2 και δεν φοραγες μασκα; και οταν βγηκε η φωτογραφια, ειπες οτι ησουν εμβολιασμενος! Ξεχασες ομως να πεις οτι εχετε επιβαλλει να φοραει μασκα ακομα και αυτος που περπαταει μονος του στον δρομο! Αρκετα σας ανεχτηκαμε. Δεν θα μας εκβιασετε εσεις. η προεδρος των εισαγγελεων ειπε οτι κανενας δεν μπορει να μας υποχρεωσει να κανουμε το εμβολιο. Δεν σας πιστευουμε οτι νοιαζεστε για το καλο μας και δεν θα το κανουμε. Και προσεξτε γιατι αρχισει και τρελλαινεται ο κοσμος που μιλατε για υποχρεωτικους εμβολιασμους. Να ζητησεις υποχρεωτικους εμβολθασμους αυτων που μπαινουν παρανομα στη χωρα(και δεν ξερετε ουτε τι αρρωστιες εχουν) αλλα εκει δεν λετε τιποτα γιατι θα σας διωξει ο κουλης και οι μκο. Ρε ποιος να σας πιστεψει οτι νοιαστηκατε για την υγεια μας εσεις που καταστρεψατε τη χωρα με τα λοκ νταουν και δεν σας νοιαζει αν εχουν κορονοιο οι μεταναστες που στελνει συνεχεια ο ερντογαν.

    20. Έτσι κι αλλιώς θα γινόταν υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Απλά για να τον κάνουν πιο εύκολα, περίμεναν να εμβολιαστούν με τη θέλησή τους το 80% των προβάτων, έτσι ώστε τα υπόλοιπα να μη μπορούν να αντισταθούν μαζικά όταν θα τον μετέτρεπαν σε υποχρεωτικό. Αλλά δε τους βγαίνουν τα νούμερα τώρα. Τα εμβόλια αυτά είναι σχεδιασμένα να μειώσουν το προσδόκιμο ζωής του πληθυσμού, η πρωτεΐνη ακίδα που παράγουν είναι καταστροφική για το καρδιαγγειακό σύστημα, κι αυτοί θέλουν να κάνουμε έναν αριθμό δόσεων το χρόνο και να την παράγουμε μαζικά στα κύτταρά μας. Θέλουν να μας σκοτώσουν, δεν υπάρχει αμφιβολία.

    21. Στη δημοκρατία υπάρχει σύσταση στην τυραννία επιβολή. Ζήτω η “δημοκρατία”!!!!!!

    22. Όσο λυσσάνε τόσο περισσότερο θα αδιαφορούμε. Για γέλια είναι όλοι αυτοί οι τρελοί που βγαίνουν στο ΣΚΑΙ και απειλούν το λαό. Σαν δεν ντρέπονται
      Να λένε δεν έγινε και τίποτε αν στους 100.000 εμβολιασμένους πεθάνουν και 5-6 .Για αυτούς δεν υπάρχει Εισαγγελέας;;;;
      Μόνο για κανένα φουκαρά που άφησε τη μύτη έξω από τη μάσκα.

    23. Δεν παίζει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, λαμόγια. Βλέπουν τι γίνεται, και το χαβά τους.

    24. ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ: ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ “ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ” ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120.
      ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗΣ ΒΙΑΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΝ ΘΑ ΦΤΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ Ή ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ.

    25. Τι προνόμια θα δώσουν? Θα παραβιάσουν δηλαδή το νόμο 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται όχι μόνο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αλλά και οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων? Για να τους δούμε!

      1. Ακριβώς φίλε μου. Το συμβούλιο της Ευρώπης έχει βγάλει αυτό το νόμο, οπότε κάνουν προπαγάνδα γιατί οι περισσότεροι ακούνε τα πληρωμένα ΜΜΕ και τους παραπλανούν. Μιλάω με ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο και μου λένε ότι αναγκάστηκαν να το κάνουν για να μπορούνε να πάνε στα νησιά. Και τους λέω ότι θα μπορούσαν και με ένα τέστ να πάνε και δεν το γνωρίζουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν ψάχνονται λίγο παραπάνω, είναι αυτοί που τρέχουν σα τρελαμένοι να προλάβουν. ΟΚ όποιος θέλει ας το κάνει αλλά όχι ότι θα δώσουν προνόμια στους εμβολιασμένους. ,Τα φάρμακα να φέρουν και ας αφήσουν την πιπίλα των εμβολίων. Ο Γώγος δεν είναι που έδωσε το φάρμακο σε άλλο γιατρό και έγινε καλά μέσα σε 2 ημέρες. Καμιά ασθένεια δεν ξεπεράστηκε μόνο από εμβόλια. Φάρμακα χρειάζονται.

        1. Ούτε για να πάνε στα νησιά χρειάζεται να έχουνε κάνει τεστ. Γιατί για να ταξιδέψεις με πλοίο υποχρεωτική είναι η δήλωση του τεστ όχι το ίδιο το τεστ. Δηλώνουν δηλαδή ότι το έκαναν ότι βγήκαν αρνητικοί και ας τους βγάλουν ψεύτες μετά αν μπορούνε.

    26. Αυτοι που μας υπερχρεωνουν καθε μερα και περισσοτερο, που εχουν φερει 4-5 εκατομ. μεταναστες για να μας αντικαταστησουν, που με τους “νομους” τους εχουν ανεβασει την εγκληματικοτητα στα υψη,που παροτρυνουν τα παιδια μας να φυγουν στο εξωτερικο, που μειωνουν τα εσοδα μας συνεχως, εχουν βαλθει να μας σωσουν απο εναν αμφιλεγομενο ιο εξαναγκαζοντας μας να κανουμε εμβολια που βρισκονται σε πειραματικο σταδιο, για να μας σωσουν. Μη χειροτερα.

    27. Ά ρε, πούτσα που σας χρειάζεται, πουλημένα μουνόπανα!!!

      1. Και πολλές μάλιστα όχι μόνο μια. Αλλά αυτοί έχουν συνηθίσει αφού όλοι τους είναι πισωγλεντηδες.

    Comments are closed.