“ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ, ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ”. ΕΣΠΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΥΛΗΣ-ΜΑΡΕΒΑ Κ’ ΣΙΑ” ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ…

    Κοινοποίηση:
    makeleio_grafeia-χιοσ

    Στις 23:58, όλες οι αστυνομικές περίφρακτες δυνάμεις του καθεστώτος, εγκατέλειψαν άπραγες τα γραφεία της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που τείνουν να γίνουν το “ολοκαύτωμα” και το Βατερλό του κυβερνητικού “Άξονα” καταστολής, κρατικής βίας και έκνομης επιθετικότητος, ενός εξουσιαστικού “μαυσωλείου” που κυνηγά με μανία και άσβεστο μίσος, μια εφημερίδα που από την πρώτη μέρα της δημιουργίας, της έκδοσής της και της κυκλοφορίας της, απέδειξε ότι προασπίζεται με αποφασιστικότητα, απαράμιλλο θάρρος και πρωτοφανή πατριωτισμό, την ελευθερία της ενημέρωσης.

    -Συνελήφθη; Τον συλλάβατε;

    Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που ακούστηκε με θυμό και μνησικακία από κυβερνητικό στέλεχος, προς ανώτατους αξιωματικούς στην Κατεχάκη, διερευνώντας εάν έχει συλληφθεί ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος , ο οποίος σαν αόρατος άνθρωπος κυριολεκτικά, ξεγλύστρισε από τα “δίχτυα” που έστησε η δηλητηριώδης αράχνη της κυβέρνησης, στην πρώτη και μοναδική εφημερίδα, στο μόνο ΜΜΕ που λειτουργεί θεσμικά,  και στο πλαίσιο της δημοκρατίας, κάνοντας σκληρή κριτική σε μίσθαρνα όργανα του εκτελεστικού εσμού, ο οποίος θεωρεί τη χώρα και τους πολίτες της, περιουσία τους και κτήμα τους. Οι κοτζαμπάσηδες διέταξαν και η εντολή έπρεπε να εκτελεστεί στο ακέραιο. Αλλά…

    Πάνω από 30 κρατικά όργανα που εκείνη την ώρα θα έπρεπε να έχουν διατεθεί ώστε να φυλάττουν τους πολίτες από την εγκληματικότητα, παρακολουθούσαν, “επιτηρούσαν”, κυνηγούσαν έναν δημοσιογράφο που το μόνον που κάνει είναι να προασπίζεται τη δημόσια υγεία από τα “σκουλήκια” που την περιτριγυρίζουν. Από μια δημοσιογραφική ομάδα που 6 χρόνια τώρα, σε ένα εκδοτικό θαύμα που λέγεται ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δίνει έναν αδυσώπητο αγώνα, με τη διαφθορά, την παρακμή, την φτωχοποίηση ενός περήφανου Λαού, ο οποίος θα “γιορτάσει” εφέτος τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Με χειροπέδες, με απαγορεύσεις, με δεσμά. Όχι, αυτό δεν θέλουμε να το ζήσουμε. Δεν ονειρευτήκαμε με τέτοιο εθνικό χρώμα, την εορτή της Παλιγγενεσίας.  

    Ο Στέφανος Χίος , η εκδοτική διεύθυνση, η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και όλοι οι δημοσιογράφοι της, δίνουν ραντεβού στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, με νέες αποκαλύψεις. 

    (Για την ιστορία, η καθεστωτική επιχείρηση, διήρκεσε από το ξημέρωμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση κρατήθηκε μυστική. Είχαν όμως ξεχάσει τον ξενοδόχο και τον ρυθμιστή των εξελίξεων. Και αυτοί ήμασταν εμείς. Πάλι ελεύθεροι, αδέσμευτοι και αδιαπραγμάτευτοι).

    Τα χαιρετίσματά μας, στα μνημόσυνα του Μαξίμου. Και που’ στε παιδιά; Ότι και να σκαρφιστείτε, πάνω σας σαν κατάρα θα γυρίσει… 

    Και κάτι ακόμα, βασικό: Η μεγαλύτερη δύναμη, είναι οι πολίτες. Είναι παντού. Στα πεζοδρόμια, στα ΜΜΜ, στα κέντρα εξουσίας, ακόμα και μέσα τα μαγαζιά σας. Από εκεί που θα ξεκουμπιστείτε νύχτα. Και μας δίνουν 24 ώρες το 24ωρο πληροφορίες. Για εσάς, που έρχονται σε εμάς. 

    Καλή σας μέρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    89 Σχόλια

    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

    2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ VS ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ !!! ΕΙΔΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ….. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΗΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1 3,10 Χ 2,90 2 2,35 !!! ΕΙΔΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ….ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΞΕΦΤΗΛΕΣ…AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟVER 10 1,65 – UNDER 10 2,45 !!! ΕΙΔΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ….ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ…ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΝΑΙ 1,25 – ΟΧΙ 4,80 !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ !!!! ΣΗΜ.
      ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    3. Με το Φως και τον Χίο δεν τα βγάζουν πέρα.. Καλή χρονιά σε όλους τούς ΈΛΛΗΝ.

    4. Έχω την αίσθηση ότι θα αρχίσει να ξεβρωμιζει η Ελλάδα μας, μέσα στο 2021. Το καθεστώς αρχίζει να πέφτει………..Και δεν πέφτω ποτέ έξω σ’αυτό που αισθάνομαι. Καλη λευτεριά λοιπόν………….

    5. Στεφανε Χιο…εισαι μεγαλος “παικτης” ρε φιλε.
      Γι’αυτο σε διαβαζω απ’την αρχη του site και της εφημεριδας.
      Μου λειπουν βεβαια (οπως πιστευω και σε πολλους αλλους φιλους αναγνωστες) οι εκπομπες σου στην tv.

    6. Ζω για την μέρα που θα δω τα τομάρια τους ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
      Και μιλάω και για τα 300 τομάρια του κυνοβουλίου!!!!

    7. Αν ειχαν ενταλμα συλληψης με συγκεκριμενη κατηγορια θα εμπαιναν μεσα στο κτιριο να σας συλλαβουν δεν νομιζω να καθονταν εξω τοσες μερες να κοβουν βολτες….
      Μηπως το ολο σκηνικο στηθηκε για εκφοβισμο σας????

    8. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και το συστημικό μπατσαριο που τους προστατεύουν. Η χώρα υπό κατοχή πολύπλευρων κοτζαμπάσηδων..Ευχωμαι στην δημοσιογραφική ομαδα τού μακελειό και στον Στέφανο Χίο καλή χρονιά αν και δεν βλέπω να αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα. Αλλάξτε τούς τα πέταλα μέχρι να ξεκουμπιστουν αυτοί και το σύστημα τούς από την χώρα…

    9. Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά του μακελειό και προσωπικά στον Στέφανο Χίο εύχομαι υγεία ευτυχία πάντα δυνατός να αποκαλύπτει την αλήθεια. Οι πολιτικές διώξεις στο Στέφανο δείχνουν πως κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζει η χούντα του μιζαδορου γερμανοτσολια κουλη. Και αυτό δεν πρεπει να μαθευτεί. Θα δώσει το γερμανικό ποιμενικό του Μαξίμου κάποιο νησί στους Τούρκους? Σκέφτεται να οργανώσει εσωτερική ανωμαλία μέσω των λαθρομεταναστων? Ετοιμάζει μνημόνια? Ετοιμάζει μαζικους πλειστηριασμους περιουσίας των Ελλήνων να τις παραδώσει στα γερμανικά φαντ που τον ταΐζουν? Πάντως κάτι ετοιμάζει το τσατσονι των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

    10. Στεφανε ξεφτιλησε τους Αληθεια Εδω Παπας ΕΚΕΙ Παπας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο Παπας Καλα τους την εφερε και τους γελοιοποιησε τους τιποτενιους Χρονια σου πολλα κυριε Παπα οπου και να εισαι

    11. ΡΕ ΧΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ? ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΟΥ! ΦΙΑΞΕ 2-3 ΣΩΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!

    12. Στηρίζουμε αγοράζουμε και το ηρωικό 21 Μακελειό!!!! Καλή λευτεριά Ελλάδα μου!!!

    13. Κάποιο κόμμα να καταθέσει πάραυτα πρόταση νόμου για να αφαιρεθούν τα εθνόσημα από τους μπατσοχωροφύλακες. Όταν είσαι έμμισθος, πραιτωριανός, φοροσυλλέκτης, τσαντοκουβαλητής μποτοξαρισμένων υπουργών, πατοκουμπάκιας ασανσέρ, δάρτης ηλικιωμένων και δολοφόνος παιδιών ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να φοράς εθνόσημο. Τη σημαία τη φέρουν περήφανα μόνο αυτοί που εθελοντικά και όχι μισθοσυντήρητα υπηρετούν τη χώρα. Δεν υπάρχει ΑΤΜ που να μην περιμένει στην ουρά τουλάχιστον ένας μπάτσος.

    14. Έφτασε το τέλος των αρουραίων των υπονόμων και νομίζουν ότι θα γλυτώσουν κάνοντας συλλήψεις σε όσους κάνουν αντίσταση , έρχεται το τέλος τους και οι υπόνομοι τους θα γίνουν η μόνιμη κατοικία αυτών των ερπετών .

    15. Βουλώστε το ρε ξεφτιλισμένα ρεμάλια να λέτε μπράβο στον Στέφανο. Δώσατε 40% στους νουδούλους λες και δεν ξέρατε τι πάει να πει μητσοτακέηκο και τώρα το παίζετε επαναστάτες. Αλλά εδώ δεν σκεφτήκατε τα παιδιά σας και τα καταδικάσατε σε άλλα 15 χρόνια πείνας ψηφίζοντας πάλι αυτούς που σας ξεφτίλισαν με ΕΝΦΙΑ, έντεκα μειώσεις μισθών και συντάξεων, κόψιμο δώρων, δύο μνημόνια, κατασχέσεις μισθών κτλ κτλ για να συνεχίσουν αυτοί, οι τραπεζίτες και οι βασιλάκηδες να ζουν σαν βασιλιάδες.

    16. Ποιοι Εισαγγελείς ? Οι επίορκοι? Αυτοί που τις μηνήσεις των πολιτών για εσχάτη προδοσία τις έβαλαν στο συρτάρι? Αυτοί? Ο λαός θα τους ξεσκίσει και θα πάνε να κρυφτούν ….μην πιέζεται το ελατήριο άλλο γιατί είναι στα όρια του θα εκτιναχθεί και θα χωθεί στον εγκέφαλό σας.

    17. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σας έχει πάρει ο Στέφανος παρτούζα. Αρχίστε να το συνηθίζετε. Είμαστε ο εφιάλτης σας. Καλή χρονιά σε όλους πλιν από αυτούς. Σε αυτούς καλό ψόφο…!

    18. Χρόνια πολλά στο “Μακελειό” και προσωπικά στον Στέφανο Χίο… Να συνεχίσει αυτό που φοβούνται “οι κοτζαμπάσηδες της νεώτερης Ελλάδας”: τις αποκαλύψεις και το ξεμπρόστιασμα.

    19. ρε γαμω για να καταλάβω!!!!

      τρομοκρατική οργάνωση είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΌ και είδαμε όλη αυτή τη πρωτοφανή δραστηριότητα της αστυνομίας και της ασφάλειας απο τον ΚΟΥΛΉ ΧΡΥΣΌ!!!??????

      τόσο πολύ τους ΓΛΕΝΤΆΣ και τους ΠΟΝΆΣ ρε ΧΊΟ????

      ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΈ!! ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΌ

    20. ΑΥΤΑ Ας ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΗΠΝΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΚΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕ ΜΑς ΑΓΑΠΑΝΕ

    21. ΣΤΈΦΑΝΕ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΊ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΆΕΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΏΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΣΩΣΤΉ Η ΩΡΑ ΚΡΆΤΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΌΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΣΡ ΟΤΑΝ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΊΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ.

    22. ΒΑΣ ΒΑΣ ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΒΑΣ ΒΑΣ

    23. Αρχιστράτηγος είναι Μουλέ θες δεν δες.τον π@υλο από δω μέσα μην σε πάρει ο διάολος μπ@σταρδε του κερατα

    24. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΣΤΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟ ΛΠΚΝΤΑΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ!!!
      ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!

    25. Μπλε συριζαίοι, η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία!

    26. Η εκδικητικότητα και η μανία τους φάνηκε απ’ το ότι πήγαν να συλλάβουν τον Στέφανο Πρωτοχρονιά την ώρα που όλοι γιόρταζαν στα σπίτια τους. Θα έκαναν τεράστια γιορτή αν τον έπιαναν Πρωτοχρονιάτικα αλλά ο Στέφανος όπως πάντα τους την έφερε και τους χάλασε τα σχέδια.

    27. Καλη χρόνια σε όλο το team του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      Μπραβο σας ρε μάγκες και μάγκισες. Στηριζουμε ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στηριζουμε ελευθερια λογου και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γενικοτερα.

      Τους γλέντησε και παλι ο ΧΙΟΣ ρεεεεεεε. Τους γλέντησε κανονικα και τους γλεντάει. Βεντουζα εμπλοκή!!

      Στεφανάρα εχεις φτιαξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ fan club που οσο παει θα γινεται μεγαλυτερο. Μην ξεπουληθεις μονο ρε Λάκωνα. Εισαι το μονο μεσο που μπορουμε να διαβαζουμε, να χαιρομαστε και να γραφουμε την αληθεια.

      Γελοιοι της κυβερνησης. Οσο χτυπας το ατσαλι, γινεται και ποιο δυνατό. Αλλα τι καταλαβετε εσεις απο ατσαλι. Μεγαλωσατε στα πουπουλα με ντανταδες και υπηρετες. Τα κωλαρακια σας εχουν μαθει σε μαξιλαρια, για αυτο ειναι τοσο μαλακα….και ξερετε τα μαλακα κωλαρακια μας αρεσει να τα πηδ…με.

    28. Τώρα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, της θέλησης εξουσίας πάση θυσία, με όποιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές!
      Πιάνουν και τον Θεό στο στόμα τους. Αυτή την εξουσία δεν την έχετε αφού κάνετε τα αντίθετα από το θέλημά του και θα τιμωρηθείτε γι’ αυτό!

    29. Α, πήγαν τον συλλάβουν; Με ποια κατηγορία; Ήταν και εισαγγελέας; Έχουν βγάλει ένταλμα;

    30. Εκτος απο βλακας ειναι και κακος ανθρωπος ο Κουλης.Νομιζει οτι κοιμομαστε και δεν καταλαβαμε οτι ο κορωνοιος εχει ωραριο και κολαει μετα τις 10 το βραδυ.χα χα χα.Κουλη ? Βγες απο τη γωνια!!!! Σε ειδα.χα χα χα. Σκατοψυχε προδοτη.
      Χιο γερα ρε και γραφε οτι θελεις . Φυσικα μην εχεις εμπιστοσυνη στην αστυνομια και στη χειροτερη δικαιοσυνη του κοσμου. Μονο οι Σομαλοι μπορει να ειναι λιγο χειροτεροι στοθεμα της δικαιοσυνης.

    31. Στέφανε είσουν πάντα παλικάρι το έχεις αποδήξει πάρα πολλές φορές όλοι οι γνήσιοι πατριώτες θα είμαστε πάντα μαζί σου , δυστηχώς το βρώμικο σύστημα του Ελλαδιστάν πολεμά λυσσαλέα ολα τα πατριωτικά κόμματα όπως και τα πατριωτικά ΜΜΕ και στυρήζει με πάθος ολα τα σταλινικά αποβράσματα , το πρόβλημα είναι οτι κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου απο τα χρυσοπληρωμένα μμε και ο ψεκασμένος λαός τούς πιστεύει στο τέλος , αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και οταν γίνονται εκλογές πέρα απο την νοθεία πηγαίνει
      και τούς ξαναψηφήζει πάλι

    32. Η ουσία είναι ότι αυτές δεν είναι πρακτικές δημοκρατικής κυβέρνησης.Το πολιτικό μόρφωμα που μας κυβερνά έχει αμιγώς Πεισιστρατικά χαρακτηριστικά τυραννίας.Επιλέγει δηλαδή κατά τα συμφεροντά της ποια κομμάτια της δημοκρατίας την εξυπηρετούν ενώ για τα υπόλοιπα προβαίνει σε ωμές παρακωλύσεις και απαγορεύσεις.Η μόνη λύση είναι να τους σκουπίσουμε εμείς γιατί αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από μόνοι τους….

    33. Καλή χρονιά Στέφανε γλεντα τους καθε μερα όλα τα πολιτικά λαμογια… Να καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες τι ψηφίζουν…μήπως και ξυπνήσουν επιτέλους..

    34. Στο μόνο θεό που πιστεύουν είναι το χρήμα. Πουλάνε και τη μάνα τους γι’ αυτό.

    35. Στέφανο έλεγαν τον πρώτο χριστιανό μάρτυρα! Πρέπει να πάθουν αυτό που φοβούνται: ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΤΏΧΕΙΑ!

    36. Είπατε εδώ, βαρτζοπουλος, είναι ο ίδιος μς αυτόν τον ιδιαίτερο του σκευωρου σαμαρά που μίλαγε τηλεφουνκεν με τον σύνδεσμο του ρουπακια??που υπάρχουν όλα στην δικογραφία μέσα κρυμμένα.. Αυτός είναι ο βουλευτής βαρτζοπουλος??

    37. Αντι να πανε να πιασουν κανενα δολοφονο και κλεφτη, ολη η αστυνομια ασχολειται να φυλαει τους ανθελληνες πολιτικους. Και πανε να πιασουν τον στεφανο που λεει τις αληθειες για τον κουλη που φτιαχνει χοτ σποτ στον εβρο(διπλα στα συνορα με την τουρκια!), τον τσιπρα με την βιλα στο σουνιο και τα παιδια στο ιδιωτικο σχολειο και τους λοιπους προδοτες. Και το φοβερο ειναι οτι η πλειοψηφια των δημοσιογραφων που ειναι μπολσεβικοι, δουλευουν και πληρωνονται απο τους καπιταλιστες μαρινακη, αλαφουζο κλπ. Και οι μπολσεβικοι δημοσιογραφοι βριζουν εμας τους ελληνες γιατι τα αφεντικα τους θελουν χοτ σποτ παντου. Με το αζημιωτο βεβαια(λεφτα μκο, τροφοδοσιες κλπ). Ρε λαμογια, εσεις μισειτε τους ελληνες και θα σας ενοιαζαν οι λαθρομεταναστες αν δεν υπηρχαν τα λεφτα απο τις μκο, τον σορος κλπ; Φτου σας υποκριτες δημοσιογραφοι μπολσεβικοι, υπαλληλοι των …καπιταλιστων, αριστεροι τυπου δαμανακη που εγινε και επιτροπος στις βρυξελλες και πληρωνεται απο την εοκ(η πρωην κουμμουνιστρια)! Κρατα γερα Στεφανε και ξεφτιλησε τους. Μη μας προδωσεις και εσυ. Κρατα ψηλα την σημαια του ελληνισμου και ξεφτιλησε τους προδοτες.

    38. οι βρισιές είναι περιττές το θεμα ειναι οτι ολο και περισσότεροι ξυπνάνε και βλεπουν τι γίνετε

    39. Κατω απο τα σχόλια των περισσοτέρων απαντάει το ίδιο τρολ με άλλα ονόματα.Δεν πιάσανε το Χίο κι έχεις πάρει ανάποδες;;;;

      1. χαχαχα τον τσουζει πρωτοχρονιάτικα, είχε βάλει και betadine όπως τον είχε συμβουλέψει ο Στέφανος παλαιότερα!

    40. Θέλουμε πειρατικό πρόγραμμα απο την μυστική σοφίτα, όπως έβγαινες παλιά, αυτόνομα στο ιντερνέτ. Μέσα στο ΣΚ να μάθουμε λεπτομέρειες για το κυνηγητό..

    41. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ . ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    42. Γραψε τους στα αχαμνα σου παλληκαρι μου. Μην φοβασαι τιποτα και προχωρα. Αυτη η κατασταση στη χωρα μας δεν θα κρατησει πολυ. Ο κοσμος τους βαρεθηκε.

    43. Είσαι ανυπότακτος και μάγκας για αυτό σε πάμε ρέεεεεειιι. Είσαι ο νέος Καραισκάκης !!!

    44. Λύσσαξε ο αφορισμένος και η συμμορία του. Εκτελεί ο δικτατορίσκος κάθε διαταγή που του δίνουν τα αφεντικά του, εισπράττοντας τα αργύρια της προδοσίας κάθε φορά. Όσο περνάει ο καιρός κι όσο η ανεργία, η πείνα και η απελπισία θα θεριεύουν, τόσο θα γιγαντώνεται το ανθρώπινο ποτάμι. Αυτό το ποτάμι που ξεχυθεί και τους πνίξει και θα ξεβρωμίσει την βρώμα τους.
      Καλή κι ευλογημένη χρονιά Στέφανε και σε όλη την ομάδα του Μακελειό. Ο Θεός και οι Άγιοι του να σας προστατεύουν. Κακή, ψυχρή, ανάποδη και τελευταία για τους προδότες της Ελλάδας.

    45. Εσένα θέλουμε.
      Τους ξεσκισες πάλι Στέφανε.
      Έτσι γερά να τους τσούζει.
      Βλέπεις έχουν 30 αστυνομικούς να σε παρακολουθούν, αλλά για την απόπειρα δολοφονίας σου μοκο τα μπατσακια τα ξεφτιλισμενα.
      Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες

    46. Πολλή κατάντια να είσαι ρεζίλης μπάτσος, αμόρφωτος και γεμάτος κόμπλεξ. Όλοι στη σφαλιάρα σας έχουν, μπασκίνες. Δεν τον πάω… σε κάποια τον Χίο, αλλά τουλάχιστον υπαλληλάκος της Ν.Δ. δεν είναι και μπράβο του!

    47. Τιτανοτεραστιε Στεφανε να εχεις μια καλη χρονια με υγεια και τους πουσταρ@δες που δε σε χωνευουν, απο μακρια να τρωνε τη σκονη σου. Καλη χρονια με επιτυχιες στο Μακελειο!!!

    48. Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία και τύχη στο μακελειό ,στον Στέφανο και σε όλους τους Έλληνες!

    49. Έστειλε να συλλάβουν το Χίο παραμονή πρωτοχρονιάς έτσι για επιπλέον ψυχολογικό σπάσιμο. Τέτοιοι παλιοχαρακτήρες είναι με απύθμενα ψυχολογικά.

    50. Γλέντα τους Στέφανε,
      Για χαβαλέ είναι απλά μέσω των καναλιών τους έχουν σπείρει τον τρόμο. Παντού πάω και επαρχία και κινούμαι σε όλη την Αττική γράφω 4-5 βεβαιώσεις έχω και καμιά 10αριά άγραφες μαζί μου αν χρειαστώ κάποια αλλαγή και τους έχω γραμμένους. Αλλάζω τόπο κατοικίας και είμαι οκ.
      Και αν κάτσει στραβή τσακώθηκα με τους οικείους έφυγα και μένω εδώ άστεγος σε ένα παγκάκι. Πάντα υπάρχουν λύσεις.
      Οι βλαμμένοι και αυτοί που βλέπουν πολύ τηλεόραση τους φοβούνται.

      1. Τς τς τς..Τι μάγκας είσαι εσύ ρε παιδί μου.. Κοίτα μη κλασεις και φύγεις σαν πύραυλος προς τα πίσω..

        1. Nοστραδαμος!!

          Κάμοια Προφητεία υπάρχει τώρα σε εξέλιξη!!

    51. Την ίδια ώρα που πολιορκούσαν την εφημερίδα παίρνοντας το τρίτο το μακρύτερο ένας βουλευτης νδ βαρτζόπουλος έκανε απίστευτες δηλώσεις στη βουλή ζητώντας να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Αίσχος.

    52. Χρόνια Πολλά σε όλη την ομάδα του Μακελειό. Καλη και ευλογημένη χρονιά. Στέφανε ο Θεός να σε φυλάει. Είναι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι

    53. Πρωτοφανές στα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας ακόμα και επί χούντας δεν συνέβαινε τέτοιο χάλι και τέτοιο ρεζιλικι να κυνηγάει το κράτος με τέτοια μανία τους Έλληνες…τους γιατρούς… τους δημοσιογράφους…τους πολίτες που εκφράζουν τις απόψεις και τις διαφωνίες τους. Δυστυχώς το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθίσταται επικίνδυνο και κατώτερο των όποιων περιστάσεων στην χώρα αυτή…. λυπάμαι… και μαζί μου λυπάται και θλίβεται όλο το ελληνικό έθνος….ποτέ ξανά ψήφος στην νέα δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη…ποτέ…μόνο περιφρόνηση …Από μόνη της γράφτηκε στις μαύρες σελίδες της νεώτερης πολιτικής ιστορίας μας…δεν είδαμε καμμία πολιτική που να στηρίζει πραγματικά τον Έλληνα πολίτη…βρωμισε την Ελλάδα με χοτ σποτ … Καμμιά ελπίδα για το μέλλον του Αιγαίου…χάθηκε η Θράκη… μπήκε το 2021 και τα χείλη του κόσμου είναι στεγνά από την ανασφάλεια και το κυνήγι… θλίψη…μόνο θλίψη και πείνα…αυτά είναι κύριοι…

    54. Χίο είσαι άρχοντας! Γλεντας κ τα μασωνακια και τα τρολακια!
      Καλό κ ευλογημένο έτος σε όλους τους συνελληνες.
      Κακό κ ανάποδο στους εχθρούς της πίστης κ της πατρίδας μας.

    55. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.[ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ]ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ[ ΔΕΙΘΕΝ] ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΣΝ ΑΡΝΑΚΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    56. Καλή χρονιά σε παραρακαλουθω χρόνια, δεν είσαι μόνος σου το ξέρεις και το ξέρουν όλοι τους. Οι πλάτες σου είναι ποιο μεγάλες από αυτές που νομίζουν. Καλή συνεχεια πατριώτη.

    57. Καλή χρονιά σε όλους. Είδα πριν λίγο στην ΕΡΤ τον Κούλη να κάνει τον σταυρό του, ούτε αυτό δεν έχει μάθει να το κάνει σωστά.

    58. Δε πάει άλλο,τι περιμένεις?Μπες μπροστά και πάμε να πάρουμε έδρες στη Βουλή.

    59. Καλή και ευλογημένη χρονιά !! Μετανοείτε!!

    60. Ο Στέφανος Χίος…. Πίνει τσίπουρα με μεζέδες τώρα μαζί με τον Χρήστο παππά της χρυσής αυγής…. Και γλεντάνε το Μαξίμου.

      1. Όποιος και νά σε φιλαράκο που έφτιαξες την μίζερη μου μέρα ! Χίος + Παππάς περνάνε καλά και τους γλεντάνε….. άρα περνάμε κι εμείς καλά που τ ακούμε ! !!! Να σαι καλά.

    61. Κράτα Χιό! Εμπρός να κάνουμε το 2021 έτος απαλλαγής απ’ τη νεοφιλελέδικη, νεοταξίτικη χολέρα των σατανιστών και εβραιομασόνων!

      1. Τρικυμία στο μυαλό σου βλέπω Τομ…. Όλα μαζί ε; εβραιομσσονοποροδοτονεοφιλελεεβραιο;; ; η μητέρα σου το ξέρει αυτό; δεν μου είπε κάτι.

    62. Ποιος Bruce willis ρε γατάκια;;;;… Ο Στέφανος είναι… Πολύ σκληρός για να πεθάνει…. Θα διαβάζουν τα εγγόνια σας τα κατορθώματα σας Γερμανό δούλοι γλυφτες…. Ως γνωστόν… Τα γραπτά μένουν..

      1. Φοίνικας πουλί τι σημαίνει; σορρυ. Καταγόμενος από Αλβανία. Ο φοίνικας είναι πουλί;

    63. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΠΜΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΕΡΘΗ ΕΠΑΝΩ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΙΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,

    64. καλή χρόνια μακελειό και κύριε χίο εύχομαι να είστε αγκαλιά με την οικογένεια σου, διότι κάποιοι είναι αγκαλιά με συμορίτες και όχι με οικογένεια διότι εάν σέβονταν παιδιά και οικογένεια δεν θα σου την στήνανε τέτοια μέρα , αυτοί οι (άνθρωποι ) ζουν και πεθενούν μόνοι διότι δεν τους αντεχει κανείς ..από τον αρχηγό της συμοριας μέχρι αυτόυς που πάνε να εκτελέσουν την αδικία διότι δεν κανείς τίποτα κακό μόνον ενημερώνεις και πρέπει να σου στήσουν άγαλμα αντί να σε κυνηγάνε που ξέρεις τόσα και όμως δεν τα βγάζεις αλλά λίγα πράγματα ….

    65. Μπράβο Στέφανε ελεύθερος, καλή χρονιά και να ξέρεις ο κόσμος είναι μαζί σου!!
      Κούλα θα σου γυρίσουν πίσω όλα όσα κάνεις, υπάρχει Θεία Δίκη..

    66. Η αλήθεια τσακίζει κόκαλα.Κυνηγάνε ανθρώπους , σβήνουν ποστ, διαγράφουν σχόλια,καταργούν σελίδες (σήμερα δεν υπάρχουν τα ”αττικά νέα πάλι).Αυτό και μόνο δείχνει πόσο θέλουν τον κόσμο στα ”σκοτάδια” .

    67. Αγαπητε Στεφανε,ειμαστε πολλοι και ειμαστε στο πλαι σου καθως και στο πλαι ολης την ομαδας σου! Καλη Χρονια! Αερα να φυγει η χολερα!

      1. Πως θα το κάνεις αυτό αμόρφωτε φασίστα;

    68. Αρχιστρατηγε Χίο κράτα γερά πάμε για την αντεπίθεση…

    69. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ FBI . ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.

      1. O πολακης τι σχέση έχει όμως ρε φίλε;

    70. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΝΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΕΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΑΣΕΠ Ε ΚΑΤΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2021 ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ

    71. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΠΑΝΗΓΗΡΗΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ρ Ε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΑΣΕΠ

    Comments are closed.