ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΑ – ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    καταληψη6

    Με κάδους απορριμμάτων και λουκέτα στην κεντρική είσοδο του σχολείου οι μαθητές δεν μπήκαν σήμερα στις τάξεις τους αλλά έμειναν στον δρόμο έξω από το σχολείο. Όπως λένε οι μαθητές, διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, γιατί δεν υπάρχει ούτε μαθηματικός ούτε φιλόλογος στο τμήμα ένταξης του σχολείου, κάτι που επιβεβαιώνει και ο διευθυντής.

    Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής Επιτροπής του δήμου Θέρμης, Αχιλλέας Μεταλούδης ο οποίος βρέθηκε στο σχολείο, υπάρχει μια καθυστέρηση με την έλευση δύο καθηγητών στις ειδικότητες που χρειάζεται ενώ το σχολείο είναι το μόνο στην περιοχή που διαθέτει τμήμα ένταξης.

    Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα προβλήματα στο σχολείο όπως είναι αυτά των φθορών που πραγματοποιούν διάφοροι εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη φύλαξης. “Προσπαθούμε με άλλους τρόπους. Δυστυχώς καταφύγουμε σε κάμερες και να βάζουμε σίδερα σε όλα τα παράθυρα κάτι το οποίοι δεν είναι εικόνα σχολικών συγκροτημάτων έτσι όπως  οραματιζόμαστε”, ανέφερε ο κ. Μεταλούδης.

    Έξω από το σχολείο που τέλη υπό κατάληψη βρέθηκαν και γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση των μαθητών.” Φέρνουμε τα παιδιά στο σχολείο για να γίνεται μάθημα και δυστυχώς βλέπουμε να φαίνεται κατάληψη. Υπάρχει μια αναρχία, έχουν κλείσει το σχολείο από τα ξημερώματα”, τόνισε ο γονέας Δήμος Παπαθανασίου.

    Σημειώνεται, ότι σε κατάληψη έχουν προχωρήσει από σήμερα και άλλα σχολεία της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με πληροφορίες.

        

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Να μην φωνάζουν τα παιδιά. Μπορεί να μην έχουν καθηγητές και μέλλον αλλά έχουν εμβόλιο!

    Comments are closed.