ΜΑΚΡΟΝ – ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ! ΠΗΓΕ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ …ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ «ΑΓΑΠΗ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΌΧΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ… ΑΛΛΆ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    macron-video

    Nτομάτες πέταξαν στον Εμανουέλ Μακρόν στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη νίκη του στις Προεδρικές Εκλογές της Γαλλίας.

    Ο Μακρόν επισκέφθηκε μια λαϊκή αγορά στα βορειοδυτικά του Παρισιού όταν ξαφνικά του πέταξαν ντομάτες.

    Αμέσως οι άνδρες της ασφάλειάς του άνοιξαν μια ομπρέλα για να τον προστατεύσουν και ο ίδιος ακούστηκε να λέει «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» την ώρα που τον φυγάδευαν.

    Ο Μακρόν πήγε στο Cergy, μια περιοχή περίπου 65.000 κατοίκων που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα από το κέντρο του Παρισιού, για να δείξει τη δέσμευσή του να ακούει και να κυβερνά όλους τους Γάλλους, ανεξάρτητα από το ποιον είχαν ψηφίσει.

    Σχεδόν οι μισοί – 48% – των ψηφοφόρων του προαστίου επέλεξαν τον αριστερό υποψήφιο Ζαν Λικ Μελανσόν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 10 Απριλίου, με τον Μακρόν να βρίσκεται πολύ πίσω, με μόλις 23,7%

    «Ήρθα να πω ότι άκουσα τις φωνές του καθένα από εσάς και ότι θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τις γειτονιές που αντιμετωπίζουν τις περισσότερες δυσκολίες… κάθε μέρα», είπε ο Μακρόν, πριν συμβεί το περιστατικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Και τι έγινε; Επανεξελέγη πριν λίγες μέρες. Και τον Κούλη τον βρίζει κόσμος αλλά άμα κερδίσει στις επόμενες εκλογές…

    2. Ενα βαρύ ρουλεμάν στήν κεφάλα τού μαθητή τού Κάρλ Σβάμπ θά έκανε πραγματικά θαύματα.
      Γιάννης Λάκων

    3. δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη του ο γκόμενος της γριάς μπριζίτ

    4. ΑΓΓΟΥΡΙΑ έπρεπε να του πετάξουν να ζοριστεί όπως και ο λαός

    Comments are closed.