ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ – “”ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΜΗΝ ΚΑΕΙ”. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΕΙ ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΣ Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡ@ΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    im_kolokouris

    Ο Αρχηγός του ΠΣ είτε το παίζει τρέλα, είτε είναι άσχετος, είτε είναι βλάκας. Και τα τρία τον κάνουν απαράδεκτο και ανεπαρκή για τη θέση του μπροστά στον πύρινο όλεθρο που βιώνει η χώρα με το Κράτος να είναι απών.

    Ο Στέφανος Κολοκούρης μετά το “Ευχαριστώ τους πολιτικούς μου ηγέτες” που ξεστόμισε πριν τρεις ημέρες, τον ακούσαμε πριν λίγο στο Mega να δηλώνει με υπερηφάνια ότι εδώ και τρεις μέρες επιβλέπει το μέτωπο της… Πάρνηθας που ουσιαστικά δεν υπάρχει εδώ και δύο μέρες. Μήπως κάθεται εκεί στο “όμορφο δάσος”, όπως το χαρακτήρισε μαζί με τη φίλη του τη Ρούσεφ ενώ ο κοσμάκης καίγεται αβοήθητος; Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία του μετώπου της Βόρειας Εύβοιας είπε ότι Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ΝΟΜΙΖΕΙ.

    Κι εσύ θα πρέπει να λογαριαστείς με τη οργή του λαού μόλις τελειώσει αυτή η τραγωδία όπως ακριβώς και ο φιλαράκος σου ο Μητσοτάκης.

    Ακούστε τον κ. Κολοκούρη και εκφραστείτε ελεύθερα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται στην αυτοδικια,έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας πλέον,οι οικονομικές συνέπειες της καταστροφής αυτής θα είναι οδυνηρές.

    2. Τί λές ρέ αίσχος τής Μάνης; Πού είναι τά αεροπλάνα στήν Εύβοια;
      Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.Τό γερμανικό κρατικό κανάλι ARD ειδήσεις 8 μ.μ.
      Ο γερμανός δημοσιογράφος έκανε τήν εξής ερώτηση.”Η Ελλάδα διαθέτει έναν μεγάλο στόλο πυροσβεστικών αεροσκαφών.Γιατί δέν έλαβαν μέρος στόν αγώνα κατά τής φωτιάς;”
      Απάντηση στόν Γερμανό δημοσιογράφο.Τά πυροσβεστικά αεροσκάφη δέν έλαβαν μέρος στόν αγώνα κατά τής φωτιάς γιατί τό διέταξε ένας γουρλομάτης πρωθυπουργός τού βόθρου γιατί θέλει νά κάψει τήν Εύβοια γιά νά εγκαταστήσει σέ όλο τό νησί γερμανικές ανεμογεννήτριες.
      Γιάννης Λάκων

    3. Μπορώ να γράψω πολλά για τις υπηρεσιακές αμαρτίες του εν λόγω. Ωστόσο δεν θα το πράξω καθώς είναι γνωστές. Ένα μόνο θα καταθέσω, πως αν παραμείνει αρχηγός του χρόνου τέτοια εποχή η χώρα μας θα είναι τελείως καραφλή σαν το μουν# της γιούσεφ και αντί για οξυγόνο θα εισπνέουμε μουνι#α…

    4. Εσύ που ευχαριστούσες τους πολιτικούς προϊσταμένους σου παρακολούθησε να δεις τι ωραία θα σε ξηλώσουν. Το είπε και το καθυστερημένο. Υπήρξαν μάχες που κερδήθηκαν, εννοώντας τις μάχες που έδωσε αυτός, και μάχες που χάθηκαν εννοώντας τις μάχες που έδωσες εσύ και οι υπόλοιποι. Τώρα θα μάθεις και εσύ καθυστερημένο ότι το γραβατωμένο αληταριό είναι χειρότερο από όλα τα άλλα. Η μαφία μπροστά του φαντάζει στεφάνι επιταφίου.

    5. Εισαγγελεας επενεβει γιατι ΕΓΡΑΨΕ κατι ενας δικηγορος στο twitter. Εισαγγελεας ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ πουθενα ενω ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ του κοσμου… Ελλαδα 2021.-

    6. Καταρχήν, επειδή την έχω ακούσει, μιλάει πολύ καλύτερα από αυτόν. Και σίγουρα η γιούσεφ θα ζήταγε μία συγνώμη ενώ αυτός δεν θέλει μπας και εκτεθούν τα αφεντικά του. Που εκκενώνουν περιοχές και μετά ο βασιλακόπουλος μιλάει για συνωστισμό στο φέρυ μποτ! Βάλτε την γιούσεφ και αρχηγό πυροσβεστικής και στη θέση του βασιλακόπουλου, σίγουρα είναι καλύτερη και θα μιλήσει με περισσότερη ειλικρίνεια από αυτούς που μιλάνε για κλιματικές αλλαγές και λιώσιμο πάγων! και στην εύβοια δεν στείλανε ούτε πυροσβεστικό.Βλέπεις κάνανε συσκέψεις για τα εμβόλια, στην άλλη σύσκεψη κοιτάζανε τον κώλο της γιούσεφ και στην άλλη νοιάζονταν να διώξουν τους άνδρες της εμακ που δεν μπολιάστηκαν!

    7. Αυτός πρέπει να λογοδοτήσει και για το Μάτι και για την Εύβοια.
      Στο Μάτι έβγαλε κυβέρνηση ΝΔ, στην Εύβοια ανεμογεννήτριες και οικολογικό όλεθρο.
      Αδίστακτος, ανίκανος, ανθέλληνας, πιόνι του Κούλη

    8. Ρε μάγκες αν αυτός ο άνθρωπος με αυτόν το λόγο είναι αρχηγός του ΠΣ ντρέπομαι σαν απόστρατος. Αυτός ο άνθρωπος αν είναι δυνατόν να τον φανταστώ να δίνει αυστηρές οδηγίες και να εμπνέει 20 000 άνδρες; ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Μου κάνει περισσότερο για τον συχωρεμενο το Χατζηχρήστο στον δήμο αν και αυτός ζούσε το ρόλο του πτέραρχος ενώ τούτο μου θυμίζει ένα τρομαγμένο φαντάροι. Α και κάτι άλλο ΑΥΤΟ υπέγραψε έγγραφο υποχρεωτικού εμβολιασμού των παιδιών της ΕΜΑΚ; Μπράβο θάρρος!!!!!

    9. Θλιβερό ακούγοντας τον αρχηγό της πυροσβεστικής να μιλάει κομπιαζοντας κσι με εντονο το στοιχειο της αμορφωσιας χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα, αναρωτιέμαι με τι προσόντα έγινε αρχηγός της πυροσβεστικής,

    10. Αν ακούσετε τι λέει στο δελτίο του αντ1 θα καταλάβετε γιατί κάηκε όλος ο τόπος και γιατί χάθηκε τόσος κόσμος στο ματη.

    11. Γιάννης Παπαβασιλείου
      7 Αυγούστου στις 1:59 π.μ. ·
      Αν ισχύει, είναι θλιβερό🤬🤬🤬🤬
      Το μόνο σπίτι που έμεινε ανέγγιχτο σε Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία… Είναι αυτό !
      Είναι το σπίτι του υπουργού περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα
      Η εικόνα έπαιξε για λίγη ώρα στα ειδησεογραφικά και κατέβηκε απευθείας…

      ·

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=4227494197286291&set=a.100173213351764

    12. Ο/Η γουρλομάτη, γκαντεμόσαυρε, μην παραιτηθείς, σας περιμένουν guillotines λέει:

      Η νέα βρισιά::::::: ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ.

    13. Γελάει ο κόσμος, αντί να είναι στο μέγαλυτερο μέτωπο φωτιάς στην Εύβοια να συντονίζει και να εμπνέει το προσωπικό του, είναι στην Αθήνα και κάνει υποθέσεις για την εικόνα της Εύβοιας! Ντροπή και Αίσχος! Ξεφτιλες! Μας κοροιδευτετε στα μούτρα μας. Παραίτηση τώρα! Όταν ανοίξουν και τα τηλέφωνα στην Εισαγγελία θα βγουν όλες οι βρωμιές.

    14. ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ

    15. Γαμω τα γαλονια ολων και το μιζοτακη ,φασιστες αισχιστου ειδους περιμενατε κατι καλυτερο,μισανθρωποι υπανθρωποι
      βρωμοχουντοφατσες

    16. Αυτος δεν ειναι κολοκουρης αλλα κολογλυφτης. Των πολιτικαντιδων και δη κουλι. Ας παει τωρα πισω και να κανει μαγκιες στα παλλικαρια της ΕΜΑΚ που ειπαν οχι στο εμβολιο του θανατου για χατιρι της θεσουλας του. Τωρα που θα παρει πουλο εστω και για το θεαθηναι, θα μεινει στην ιστορια της πυροσβεστικης, σαν αυτος που ενεπλακη στην αποτεφρωση της χωρας κατ’ εξακολουθηση, αυτος που ενω πηγε για μαλι δηλαδη θεσουλα, προνομια κ.α, βγηκε φαλακρος δηλαδη ισως ο πιο μισουμενος οχι μονον στο σωμα αλλα στο πανελληνιο.!

    17. Στέφανε η φωτιά τρεις φορές έκανε την εξής διαδρομή. Από παραλία που βλέπει ευβοϊκό πέρασε πάνω από την κορυφή του βουνού φτάνοντας μέχρι παραλία Αιγαίου, από Αιγαίο στον ευβοικο και μετά πάλι πίσω! Και αν δείτε το χάρτη της φωτιάς θα δείτε πως είχε μια νοητή γραμμη στα νότια που δεν κατέβηκε ποτέ ποιο κάτω. Στέφανε, έκαψαν με τέτοιο τρόπο τα χωριά τα δάση και κατέστρεψαν τους ανθρώπους γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαν να μεταφέρουν ούτε να τοποθετήσουν τις άνεμογεννήτριες. Έδωσε άδεια ο Μητσοτάκης για άνεμογεννήτριες. Να μας πει κάποιος εισαγγελέας που πιθανόν να ασχοληθεί με τις φωτιές, πως οι εργολάβοι θα μετέφεραν τις άνεμογεννήτριες στην κορυφή του βουνού και πως θα τις τοποθετούσαν αφού ούτε δρόμοι υπάρχουν πάρα μονάχα πυκνό δάσος.

    18. Σιχαμα ο τύπος γαμω τα λεφτά σας μονο το χρήμα σατανάδες σας ενδιαφέρει!!! Κάψατε τον κόσμο για να γίνεται πιο πλούσιοι δεν χορταίνετε με τίποτα όλοι στο κόλπο η οργή του Θεού πλησιάζει και θα σας καταπιεί!!!

    19. Στέφανε βάζανε τον κόσμο να πληρώνει εισιτήριο στο φέρει μποτ???????

      Ισχύει???????

    20. Προσωπικές μηνύσεις σε όλους τους αλήτες.
      Μηνύσεις και στην ΔΕΗ προσωπικές
      Μηνύσεις στον υπουργό Περιβάλλοντος
      Μηνύσεις στον Ανάπτυξης….
      Που χάθηκε αυτό το παλικάρι οεοοοοο
      Κάντε μηνύσεις όχι μαζικές προσωπικές και στο Δασάρχη….και στην πολιτική προστασία….Έτσι έτσι βεντουζα βεντουζα

    21. Μεθυσμένος είναι;;
      Τι αμόρφωτο γιδι είν’ αυτό,ξεφτιλισει τη Μάνη ρε πουλημένε γλυφτη

    22. Πως περνάει κανείς ανεμογεννητρια 80 τόνων και 40 μέτρων στην κορυφή ενός βουνού με πυκνό δάσος και το οποίο δεν διαθέτει δρόμο? Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να το κάψεις από την κορυφή μέχρι την θάλασσα όπου τέμνει τον κεντρικό δρόμο. Ξέρετε εσείς κάποιον άλλο τρόπο? Σαν απορία το λέω γιατί πριν 10 ημέρες ο Μητσοτάκης και η αρχή ενέργειας έδωσαν άδεια για άνεμογεννήτριες σε εργολάβους.!!

    23. Ρε αρχιμαλακα προσπαθείς να δικαιολογηθείς, νομίζεις ότι ο κόσμος είναι όλοι μαλακες σαν και εσένα. Η πιστεύεις ότι ξεχάστηκαν τα περασμένα? Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι όλοι τους πουλημένα τομάρια που θα έπρεπε να είχαν εκτελεστή. Ελπίζουμε όμως ότι κάποια μέρα τα πράγματα θα αλλάξουν και αλίμονο σε όλα τα κοπρόσκυλα που θα είναι έν τι ζωή.

    24. Τα παιδια στην Ευβοια κουβαλουν νερο με τους κουβαδες ρε μουνοπανο Κολοκουρη!
      Αμα σε πετυχω πουθενα ρε κερατα…!

    25. πολυ βλακας ειναι αυτος ασχετος με το αθλημα.αυτος κανει μονο για τσοπανος.

    26. ;Σκιστε τον τον π@λιοπουστα!
      Εχει τις πυροσβεστικες δυναμεις στην Αθηνα ( Βορεια προαστια) για να επιβλεπουν τα “καντηλακια” …και καιγεται ολη η Ευβοια!
      Γαμω τη ρατσα σου ρε κ@ργιλη Κολοκουρη.
      Θα φας πολυ ξυλο παλιοπουστα!
      Υ.Γ. Μη κοψετε αυτα που γραφω.

    27. Ρε ξεφτιλισμένε τενεκέ ξεγάνωτε…ετοιμάσου για κλωτσιες στη μούρη Κολοκούρη σκατόψυχε

    28. ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΛΚΑ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΛΚΕΣ

    29. Κολοκουρη, ο Μητσοτάκης έδωσε άδεια για άνεμογεννήτριες εκεί που καίγονται τα χωρια μας. Πως θα μετέφεραν άνεμογεννήτριες 60 μέτρων Κολοκουρη αφού δεν υπάρχουν δρόμοι? Από τον αέρα? Ποιοι να έκαψαν την Εύβοια και τα όμορφα χωριά άραγε? Γιατί Κολοκουρη δεν έστειλες δυνάμεις την πρώτη μέρα που ήταν μια μικρή εστία φωτιάς αφου ήξερες πως εάν έφευγε στο δάσος δύσκολα θα έσβηνε?? Κάποιος εισαγγελέας ακούει?

    30. Ασυλία δεν έχει..
      Οπότε θα …πάει
      Κορυδαλλό ,μέχρι να ξαναβγούν τα πεύκα.
      Που το παίζει τρέλλας….
      Αυτό δεν ….καταπίνεται…
      Θα δεις την τρέλλα των Ελλήνων…..
      Υπομονή….!!
      Μόνο φυλακή..αν πας θα γλυτώσεις …από τον κοσμο νομίζω…
      Μακάρι να διαψευστω ….αν και πότε….δεν. Έχω πέσει έξω …σε ότι λέω..

    31. βάλτε την Γιούσεφ αρχηγό Πυροσβεστικής, και να κουνάει τον κ@λο του αυτός μετά μπροστά της… απο αυτόν καλύτερα θα τα πάει

    32. Φανταστειτε να είχε και μποφορια 6 μέρες τώρα τι άλλο θα γινότανε.

    33. Νομίζω…… Έχω την εντύπωση….. Ίσως…..Ειμαι στο ωραίο δάσος της Πάρνηθας…..
      Μπράβο για τις επιλογές του κρατικού μηχανισμού.

    34. Τον ακουγα κ δεν πιστευα στα αυτια μου..ειναι εκτος πραγματικοτητας δυστυχως ειναι κατωτεροι των περιστασεων κ πρεπει να λογοδοτησουν..που ειναι τα αεροπλανα?γιατι δεν πεταγαν οταν επρεπε κ εχει κατακαει ο τοπος?τι περιμενουν να φτασει Καρυστο?ντροπη κ αισχος,μας εχουν βγαλει εκτος οριων κ πρεπει να το πληρωσουν.

    35. Ο Χριστός κι η Παναγία!!! Ο άνθρωπος είναι καθυστερημένος και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο των λόγων του… Πώς αναρριχήθηκε στην ιεραρχία αυτός ο κισσός;;; Πώς ανατέθηκε τέτοια ευθύνη και τέτοιες αρμοδιότητες σ’ αυτόν τον βλαμμένο οποτεδήποτε από οποιονδήποτε;;;

    36. Ρε παιδια σιγουρα μας δουλευουν, αυτος που μιλαει ειναι ο αρχηγος της πυροσβεστικης? Μιλαει λες και δεν ξερει τι του γινεται, αυτος ακουγεται πιο ηλιθιος και απ τον μητσοτακη. Ειναι δυνατον? περιμενουμε απο αυτον τον βλαμμενο να μας σωσει?

    37. NΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    38. Αν η δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη από έναν τυχαίο τουρίστα στην Πάρνηθα, αντί για τον αρχηγό της πυροσβεστικής, περίπου τις ίδιες απαντήσεις θα είχε λάβει. Ίσως ο τουρίστας να είχε κάπως καλύτερη πληροφόρηση για την κατάσταση με τις πυρκαγιές στη χώρα και σίγουρα θα μιλούσε καλύτερα ελληνικά.

    39. Με αυτοπεποίθηση μιλάει ο αρχηγός.. Ρε λαμογια, ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς μιλάει έτσι. Εκτός τόπου και χρόνου ειναι αυτός! Ότι να ναι λέει. Κοιτάει να βγάλει την ουρά του απ έξω. Ξέρει ότι θα φάει ξήλωμα. Σπίτι σου ρε! Ουστ… Ουστ…

      1. Στην μπουζού πρέπει να πάει, ποιο σπίτι;;;
        300 χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης και δισεκατομμύρια ευρώ καταστροφών με καμμένες αναμνήσεις των ανθρώπων. Μικρασιατική τραγωδία!
        Το σπίτι μου μπορεί να βρίσκεται 1000 χιλιόμετρα μακριά, αλλά αν χρειαστεί να φάνε μήνυση μόνο για το ψυχολογικό κομμάτι, θα το πράξω.
        Δεν αντέχεται αυτό……

    40. Ρε Στεφανάρα κάνε μια εκπομπή απόψε να τους ξεφτιλίσεις.

    41. Τι Κολοκουρης; Κολοκουραδας με Κ κεφαλαίο.

    Comments are closed.