ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ: “ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ” – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    «Για να αγοράσουν ρωσικό φυσικό αέριο, πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρούβλια σε ρωσικές τράπεζες. Από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές για το φυσικό αέριο, που θα παραδοθεί από αύριο», είπε ο Πούτιν.

    «Εάν δεν γίνουν τέτοιες πληρωμές, θα το θεωρήσουμε ως αδυναμία εκ μέρους των αγοραστών, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες. Κανείς δεν μας πουλάει τίποτα δωρεάν και δεν πρόκειται να κάνουμε φιλανθρωπία – δηλαδή, τα υπάρχοντα συμβόλαια θα διακοπούν», ξεκαθάρισε ο ρώσος πρόεδρος.

    Ο Πούτιν έκανε λόγο για οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, που έχει ξεκινήσει χρόνια πριν, με στόχο την υπονόμευση της ρωσικής ανάπτυξης.

    Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι επιδιώκουν να κερδίσουν από την παγκόσμια αστάθεια και αναγκάζουν τους Ευρωπαίους να πληρώνουν για αμερικανικό LNG. Προσθέτει μάλιστα ότι αυτό θα σημάνει απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη.

    Είπε επίσης ότι τόσο η ρωσική κυβέρνηση, όσο και η Κεντρική Τράπεζα, θα πρέπει να αναμένουν περαιτέρω πιέσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Μαζευτειτε στις βρυξελλες ολοι εσεις οι μεγαλοι ηγετες να πιειτε εσπρεσσακι και να βάλετε κι αλλες κυρώσεις. Ρε γελάνε και τα δέντρα μαζί σας.Νουμερα της Ε.Ε.

    2. Ηταν καιρος καποιος με τσαγανο να σηκωσει αναστημα και να αμφισβητησει την παντοδυναμια του δολλαριου.
      Οπως λεει κι ο θυμοσοφος λαος μας:
      “..Το Μοναστηρι να’ναι καλα, κι απο καλογερους μυριοι..”

    3. η νεοταξικη δυση ασχολειται με πιο σοβαρα πραγματα οπως gay rights και πολυπολιτισμικοτητα, τι νας μας πει τωρα το γατακι ο Πουτιν !

    4. οταν σε βγαζουν απο το τραπεζικο συστημα νωμιζει ο μητσοτακης θα φοβηθει η ρωσια απο κυρωσεις των αμερικανων ,, 5€. το λιτρο θα πανε τα καυσιμα απο τους φιλους συμαχους αμερικανους .

    5. Εδω εμεις εχουμε λεφτα θα φιαξουνε την μαριουπολη θα μιλησει ο ζελενσκι ,, στην αυστρια απαγορεψαν να μιλησει στο κοινοβουλιο τους .

    6. Στην Γερμανία οι βιομήχανοι μιλάνε για λουκέτο από χθες.

    7. Εχεις ρούβλια; Εχεις γκάζι. Δεν έχεις; Τον ήπιες. Τ’ ακούς Μαξίμου;

    8. Μήνυμα στις Ευρω-παίες λου γκρες σχετικά με τον εκβιασμό για το φυσικό αέριο. .
      ” Τόσα χρόνια χωρίς να νοιάζεστε πέρα από τα συμφεροντάκια σας , τον έχετε κάνει υπερδύναμη ενώ ακόμη δεν έχετε βρει λύση ώστε να μην κρυώνει το κ@λ@ρ.κι σας !!!! Ακόμη συνεχίζεται να πληρώνετε αέριο , ενώ αυτός όπως λέτε , σφάζει και καταστρέφει !!!! Και ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά όλα τα λεφτά που του δίνεται θα έπρεπε να τα δίνατε για την άμυνα σας !!!!!.
      Τώρα στα τέσσερα και λίγο είναι,
      αλλά “πιστοί” πάντα στις ευρω–παϊκές α-ξίες-τρίχες”

    9. Κυριάκο φάε στη μάπα το ότι τελικά είσαι με το λάθος μέρος της ιστορίας γιατί κανένας δεν σε εξουδιότησε να δώσεις όπλα στους νεοναζί ουκρανούς και τον καραγκιόζη ζελένσκι.

    10. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ …….ΤΩΡΑ ??????????

    11. Εμπρός… Πίσω!!!! Στον λιγνιτη για την ΔΕΗ για να μην έχουμε διακοπές ρεύματος και για να υπάρχει φυσικό αέριο θέρμανση στα νοικοκυριά….

    12. Παλίκαρε Πούτιν Γλέντα τους διεθνιστές νεοταξιτες μαφιόζους συμμορίτες της Γερμανιας και των ΗΠΑ!!

    13. Πιο πολλοί πεθαίνουν από κορόνωιο στην Ελλάδα παρά οι άμαχοι στην Ουκρανία

    14. Μα πολλές χώρες πλέων εκτός Ρωσίας και άσχετα με τον πόλεμο ( Οι χώρες που υπάρχουν για όσους ξέρουν είναι 200 περίπου στον κόσμο και όχι μόνο Η.Π.Α Καναδάς Αγγλία Δυτική Ευρώπη Ισραήλ Αυστραλία Ν.Ζηλανδια) αποφεύγουν το δολλάριο γιατί ξέρουν ότι είναι πλέων φούσκα δηλ πληθωριστικό χρήμα δηλαδή έχουν εκτυπωθεί τεράστιες ποσότητες χαρτονομισμάτων χωρίς καμία έμπρακτη εγγύηση τα οποία βρίσκονται στα θυσαυροφυλακια διαφόρων χωρών οπότε το αποφεύγουν πια για συναλλαγή γιατί κάποια στιγμή θα σκάσει και απλά σε όσους μείνουν στα χέρια τους θα είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί.Λογικο είναι κ η Ρωσία να μην θέλει να πληρώνεται πια σε δολλάρια.

    15. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ …ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ……

    16. Εγω ταχω πει κ.Χιο! Περιεργη η στιγμη που μπαγλαρωσανε το κτηνος της Πατρας!
      Ζητω οι επικοινωνιολογοι του Γαμιωτακη του ανιατου μισελληνα!
      Ενας νεοδημοκρατης.

    17. Μαζι σου Βλαδιμηρε ετσι διελυσε την ευρωπη αυτο το εκτρωμα που κουμαντο κανει Η γερμανια μαζι με τις υπολοιπες βορειες χωρες και εχουν καταστρεψει σε ολα τα επιπεδα απο το 2010 τις Νοτιες χωρες με μνημονια.

    18. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΥΣ.

    Comments are closed.