ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΧΡΟΝΙΑ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: “ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ”…

    Κοινοποίηση:
    5120290

    Συνέχεια στην προκλητική δήλωση του Ερντογάν πως η Αγία Σοφία “είναι το στέμμα του 2020” για την Τουρκία, έδωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος στο οποίο ηγείται ο Τούρκος πρόεδρος, Ομέρ Τσελίκ.

    Σε ποστάρισμά του στο Twitter, ο Τσελίκ είπε πως «όσοι ενοχλούνται από τη λειτουργία της Αγιάς Σοφιάς σαν τζαμί και της χαράς που έδωσε αυτό το γεγονός στον λάο μας, βρίσκονται σε πόλεμο με οτιδήποτε ανήκει στο έθνος μας. Επιπλέον, δεν τους αρέσει η αρχή πως ‘το έθνος μας διατηρεί άνευ όρων την κυριαρχία του’. Η Αγία Σοφία είναι το στέμμα του 2020».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο Ερντογαν μετετρεψε την Αγια Σοφια σε τζαμι και καυχιεται γι’ αυτο και μεις χτιζουμε τζαμια για τους λαθροισλαμιστες εισβολεις Πακιστανους, Αφγανους και το κακο συναπαντημα που μαζεψαν οι προδοτες μεσα στην χωρα και τους οποιους θα τους βρουμε μπροστα μας, αν γινει το μπαμ με τους Τουρκους!!!!!!! Οτι πληρωνεις παιρνεις!!!!!!! Οτι ψηφιζεις εχεις!!!!!!!

    2. Προσωπικα χεστηκα για αυτο το κτηριο στην κωνσταντινουπολη αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο παρθενωνας που ειναι ελληνικος.
      Τισ πρασινες κολωνες που εχει μεσα τις κλεψανε απο τον ναο της εφεσσου.

    3. Αρχίζω να πιστεύω ότι στο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του Ελληνισμού, εκτός από τους γνωστούς εχθρούς-ενόχους (Τούρκοι, Γερμανοί, Ισπανοί, Ιταλοί, Μαλτέζοι, Αλβανοί , Σκοπιανοί και κάποιοι άλλοι) συμμετέχει οικεία βουλήσει και η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση. Σε αυτούς τους προδότες αναθέσαμε τις τύχες του Ελληνισμού.Πιο μικροί και από νάνοι.Πιο εφιάλτες πεθαίνεις.

    4. Εμενα και τα δυο μου παιδια δουλεουν για τον Σκλαβενιτη

    5. Οι γυφτοΤούρκοι κάνουν την δουλειά τους…οι δικές μας αδερφές είναι το πρόβλημα που μας κυβερνάνε… Έτσι νομίζουν τουλάχιστον.

    6. Στο τάφο θα τα πάρουν ήθελα να ήξερα…. έχουν πουλήσει κ την ψυχή τους ακόμα…. πόσο θα φάνε…πόσο ακόμα θα ζήσουν….φτάνουν για 3 γενιές ακόμα αυτά που έχουν ήδη….

    7. Δεν πειραζει ακροδεξια ορκ…την πολη και την αγια σοφια θα μας την δωσουν οι ρωσοι,τα ουρανια χερουβειμ,ο μαρμαρωμενος βασιλιας και η δεσποινα μαρια…..ουγκ ουγκ μαυροτριχηδες κοιλαραδες ελληνεγροι…φατε αλλη μια μεριδα κοντοσουβλι,κοκορετσι,μπαγκλαβα ακουστε αντωνη ρεμο,δειτε ευαγγελατο και σκαστε παλι…

    8. Δεν είναι τυχαίο πως οι Τούρκοι επί Μητσοτάκη προχωρήσανε σε πράγματα που ούτε θα μπορούσαν να διανοηθουν. Είχαν ενημέρωση από την μερκελ. Ερντογαν τώρα με αυτόν που έχουν οι Έλληνες για πρωθυπουργό μπορείς να κάνεις και νά διεκδικήσεις τα πάντα, Αγία σοφια αοζ Θράκη Κύπρο Αιγαίο μεσόγειο. Δεν πρόκειται να αντιδράσει, είναι δικός μας Γερμανός. Τον ταΐζουμε τον κρατάμε και κάθε πρωί ξυπνάει με τον γερμανικό εθνικό ύμνο. Ερντογαν προχωρα θα ειπε η μερκελ, με τον μητσοτακη όλα θα τα πάρεις. Και δυστυχώς κάπως έτσι δείχνει η πραγματικότητα. Η μερκελ βαράει τον ζουρνα και ο Μητσοτάκης χορεύει γερμανικά τραγούδια. Είναι δικός τους, είναι Γερμανός, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Γερμανών, αυτοί τον έκαναν πρωθυπουργό. Πόσα του δίνουνε ρε φίλε, πόσα λεφτά κονομαει από τις γερμανικές υπηρεσίες?

      1. ανρκαθεν αυτη η φαμιλια ηταν γερμανοδουλοι

      2. Τι Γερμανός τι Γάλλος κ τι Έλληνας δεν παίζουν αυτά στη μασονία ρε φίλε.Με φράγκα παίζουν μεταξύ τους κ φυσικά όχι τα δικά τους.
        Ξυπνααααα Βασιληηηηη

        1. απο την κατοχη αυτη η οικογενεια ηταν συνεργατες των ναζι τι δεν καταλαβαινεις εσυ μαλλον πρεπει να ξυπνησεις ταξιτζη

      3. Ενώ επί Τσίπρα έλεγαν εμείς θα βαράμε τα νταούλια κι αυτοί θα χορεύουν.
        Αλλά τελικά το αντίθετο έγινε.
        Άσε μας κουκλίτσα μου.

        1. Ίδια αφεντικά έχουν υπάλληλοι κουλής Τσίπρα κλπ της νέας αταξίας πραγμάτων

    Comments are closed.