ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ»

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Νέα επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Νικόλας Μαδούρο.

    Με τη δήλωσή του «δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης για μένα» να έχει προηγηθεί ο Τούρκος πρόεδρος ξαναμίλησε για τον Έλληνα πρωθυπουργό τονίζοντας ότι άλλα του είπε στη συνάντηση που είχαν οι δυό τους και μετέφερε συγκεκριμένα: «Μου είπε ας μην αφήνουμε τρίτους να μπαίνουν ανάμεσά μας» και έπειτα μίλησε κατά της Τουρκίας δύο ή τρεις βδομάδες αργότερα σε επίσημες δηλώσεις του στις ΗΠΑ, σαν να μην είχαν συμβεί ποτέ όλα αυτά.

    Απαντώντας σχετικά με την τακτική που ακολουθεί για το ΝΑΤΟ «Η Ελλάδα και η Γαλλία ξαναμπήκαν στο ΝΑΤΟ; Και τι έγινε; Εννέα αμερικανικές βάσεις υπάρχουν στην Ελλάδα. Λένε ότι είναι για τη Ρωσία..»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Η Αμερική έχει σκοπό να κάνει στην Τουρκία με την Ελλάδα, αυτό που έκαναν στη Ρωσία, με την Ουκρανία.
      Τι χρειάζονται 10 βάσεις στο έδαφος μας;
      Δίκαιο έχει ο σουλτάνος. Το βλέπει να έρχεται. Δεν θα κάνει το λάθος που έκανε η Ρωσία, να περιμένει να οργανωθούμε πρώτα…

    2. Είχαν συζητήσει για τις προκλήσεις, τις παραβιάσεις και τα ακατάσχετα νυχτοήμερα υβρεολόγια εκ μέρους τους;;; Κι αυτός τί είχε πει στον #μιζοτάκη_γ@μιέσ@ι;;;

    Comments are closed.