ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – 43ΧΡΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ 45ΧΡΟΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ

    Κοινοποίηση:
    2218nosokomeio10-2-768x480

    Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, στις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στη Θεσπρωτία άφησε την τελευταία της πνοή μία 43χρονη αστυνομικός. Είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή της Πέρδικας.

    Όντας στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

    Σύμφωνα με το epiruspost.gr, από την έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να φωτιστούν από νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει.

    Στη λίστα που καθημερινά μεγαλώνει, προστέθηκε και ο θάνατος του 45χρονου Σπύρου Ροδιτάκη ο οποίος ήταν ψυχίατρος.

    Ο Σπύρος Ροδιτάκης αν και Βολιώτης, άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, όπου και κατοικούσε.

    Ο 45χρονος είχε αρκετές μέρες να επικοινωνήσει με τους δικούς του, ενώ μετά από επικοινωνία που είχαν με γειτόνισσα του, ενημερώθηκαν ότι το κλιματιστικό λειτουργούσε ασταμάτητα για τρεις ημέρες.

    Η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμα μετά από σχετική ενημέρωση και εντόπισε νεκρό τον 45χρονο γιατρό από ανακοπή καρδιάς.

    Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Αφού οι νεοταξίτες πραγματικοί αρχηγοί δεν θέλουν να ερευνηθεί το θέμα ,δεν πρόκειται να ερευνηθεί. Μεγάλες κότες και δούλοι οι επιστήμονες , οι δικαστικοί και ο πνευματικός κόσμος. Μόνο αν επαναστατήσει ο λογικός κόσμος μπορεί να γίνει κάτι.

    2. Χαχαχα αλλο ψεκι εδω …σανο έχεις ή να σου φέρουμε λιγο;;;;

    3. Το μόνο πού μπορώ να πω αν και βέβαια δεν είμαι ειδικός αλλά ρώτησα Ιατρό καθηγητή Πανεπιστημίου μου είπε ότι δεν έχει εις γνώση από τι συμβαίνει αυτό που θεωρεί και ο ίδιος κάτι περίεργο αλλά μου ανέφερε πως πρέπει πάσα θυσία να αποφεύγουμε τους συνωστισμους να προσπαθούμε να ασχοληθούμε όσο παραπάνω γίνεται με την καθαριότητα να αποφεύγουμε δηλαδή τη βρωμιά στα χέρια μας και το ένα και το άλλο να πίνουμε αρκετό νερό και αν γίνεται με φίλτρο και να τρώμε πάρα πολλά φρούτα που έχουν σχέση με βιταμίνες που δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.Και τέλος μου είπε ότι το χρονικό διάστημα αυτό που υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες χτυπάνε στα πνευμόνια και στην καρδιά πρέπει επειγόντως να αποφύγει ο κάθε ένας το αλκοόλ και φυσικά επειγόντως το κάπνισμα.

    4. Ρε σεις περιμένετε να γίνει έρευνα με τόσα λεφτά από πίσω ;
      Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα !

    5. Όλοι αυτοί οι ειδικοί… που παροτρυνουν η επιβάλουν το κοσμάκη γιατί δυστυχώς περί κοσμάκη πρόκειται και όχι για κοινωνία, να εμβολιαστει καλώς ή κακως, άραγε εμβολιαστηκαν;; Ερώτηση προς τη δημοσιογραφικη ομάδα. Καλή σας δύναμη.

    6. Εμαθα σημερα για εναν ξαφνικο θανατο ενος γνωστου μου που ειχε κανει και τα τρια εμβολια μετα νοσησε και στης διακοπες του ο ανθρωπος επαθε ανακοπη καρδιας.
      Δεν εχω πιστη ακομα! εαν φταιει το εμβολιο? η φταιει ο ιος? παντος υπαρχει μια αληθεια φετος το καλοκαιρι πολλες ανακοπες καρδιας κατι γινεται!! δεν μπορει να ειναι τυχαιο.

    7. Στρατό μας λέγανε τι εμβόλια βάζαμε;Σε κάθε σειρά όλοι είχαμε κάποιον με ανακοπή και έλεγαν είχε καρδιακό πρόβλημα ενώ μας έκαναν φύλο και φτερό.

    8. Να μας πουνε επιτελους ολοι αυτοι που πεθαινουν ξαφνικα. απο τι πανε οι ανθρωποι? ηταν εμβολιασμενοι? ναι ή οχι? ποια τα αιτια θανατου?

    9. Δεν τρέχει τίποτα,πάμε για φραπέ,μπανάκι στην παραλία και για την 5η δόση,είμαστε πρεζόνια και κάφροι

    10. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ COVID 19 ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

    11. Με το 5ο και με το 6ο θα αρχίσουν να στρώνουν! Δεν τα έκαναν όλα για αυτό!
      Θα τους κάνουν αναβάθμιση όπως τα iphone.
      Στο τέλος θα αναστενονται!

    12. Κριμα σε αυτες τις ψυχουλες…
      Εκβιαστηκαν κ δολοφονηθηκαν….
      Κατα τα αλλα οι ψεκες σας μαραναν.
      Μητσοοοοο…..γ@μιεσαι….δολοφονε

    13. Φαντασου να μην φωνάζαμε και εμείς οι λίγοι που κρατήσαμε άμυνα με προσωπικό κόστος και έξοδα,,,φαντάσου τι θα είχαν ποτίσει τον κοσμάκη…πιστεύει ο νεοέλληνας πως κάθε ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία θέλει το καλό της ανθρωπότητας και οχι το κέρδος…συλλυπητήρια στους αδικοχαμένους

    14. Ο συνδυασμός του καύσωνα και της κλιματικής αλλαγής δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Κάντε λίγη υπομονή. Το αναβαθμισμένο εμβόλιο έρχεται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

    15. Δύο στο χώμα…Χιλιάδες στον εμβολιαστικό αγώνα…

    16. Μόνο η στατιστική, και μάλιστα στο σύνολο του πληθυσμού, μπορεί να απαντήσει.

      1. Η οποία στατιστική δεν απάντησε τα προηγούμενα 2 χρόνια όταν οι ‘ειδικοί’ μούρλαναν τον κόσμο προσπαθώντας να τον πείσουν για το υποτιθέμενο φονικό κοροϊιό , και δεν είπε πως ήταν μόνο το 0.01% του πληθυσμού

    17. Τι γραφετε μωρε? Δεν το ξερατε μεχρι σημερα οτι οι ανθρωποι πεθαινουν??? Και λογικο ειναι αφου εχει εμβολιαστει το 80-90%των ανθρωπων η πλειοψηφια των νεκρων να ειναι εμβολιασμενοι.

      1. Για δες λιγο το πρωτο κουστουμι που πληρωσε η FDA 10 εκατομμυρια και τα αλλα που ακολουθουν βροχη και
        ξαναπερνα να μας πεις τα νεα. Μονο ΣΚΑΙ βλεπεις ?

      2. Φυσικά και οι άνθρωποί πεθαίνουν! Το πρόβλημα ξεκινά όταν πεθαίνουν πολλοί περισσότεροι και για αδιευκρίνιστους λόγους σε σχέση με το μέσο όρο των προηγουμένων ετών. Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Επειδή το 2022 έχει ακόμα 4 μήνες και κάτι για να τελειώσει ας δούμε τι έγινε στα πρώτα 6μηνα των ετών 2019, 2020, 2021 και 2022:

        ΟΛΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
        Α’ 6μήνου (ΠΡΩΤΕΣ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ)

        2019 (Δεν είχαμε ακόμα COVID στην Ελλάδα) 65495 θάνατοι
        2020 (Έναρξη πανδημίας COVID στην Ελλάδα) 64506 θάνατοι (-1,5%)
        2021 (Πλήρως εμβ. 37% – 9 εκ. δόσεις) 69357 θάνατοι (+7,5%)
        2022 (Πλήρως εμβ. 71% – 21 εκ. δόσεις) 73835 θάνατοι (+14,5%)

        Πηγή
        (Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Στοιχεία από ΕΛΣΤΑΤ)

        Ελπίζω τώρα να κατάλαβες που είναι το πρόβλημα…

      3. Εδώ που τα λέμε έχεις ένα δίκιο. Αλλά δυστυχώς για εσένα η στατιστική υπηρεσία αναφέρει με τον πιο επίσημο τρόπο αύξηση των “ξαφνικών” θανάτων κατά 12% το 2021 και κατά 18% το 2022 σε σχέση με την τελευταία πενταετία χωρίς να συμπεριλάβει τους νεκρούς από τον ιό. Το μόνο που άλλαξε τα δύο τελευταία χρόνια είναι το σκεύασμα με την προσωρινη και με όρους άδεια η οποία το 2023 θα γινόταν κανονική αν οι εταιρείες κατέθεταν αίτηση μαζι με τα στοιχεία των δοκιμών. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε απλά δεν κατέθεσαν, αλλά αντί αυτού επέλεξαν να βγάλουν ένα νέο σκεύασμα με επίσης προσωρινή άδεια. Με αγάπη σου τα κεω

    18. Αν παραδεχτουν πως ηταν ολοι τους εμβολιασμενοι ξερετε τι εχει να γινει μετα? Τι αποζημιωσεις και τι εξεγερσεις εχουν να γινουν? Υπαρχουν μελετες και πληρεις αποδειξεις απο ερευνες διασημων ιολογων πως τα εμβολια ευθυνοντε και οτι οι μεταλλαξεις μεταδιδωντε μόνο απο τους εμβολιασμενους

    19. Ρωτήστε τον Μπουρλά και τον Κούλη αυτοί ξέρουν σίγουρα τι μαγείρεψαν.

    20. Σχετικά ένας μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων θα φύγει γρήγορα. Μάλιστα παρατηρούμε ότι όση ασχολούνται με τον αθλητισμό λόγω υπερέντασης φεύγει. Ο υιός μου ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό και τον προ έτυψα να μην το κάνει. Άσε από τα στατιστικά στοιχεία το εμβόλιο δεν διαρκεί πάνω από 6 μήνες.
      Ένας ανεμβολίαστος που προσέχω σαν πούστ@ς κάθε ενέργειά μου. Έχω καταντήσει γραφικός.

    21. και τι να κάνουμε;;;; τους είπαμε να μην τσιμπηθούν και μας έλεγαν ψέκες….

    22. Δολοφονίες που περνάνε ως θάνατοι από παθολογικά αίτια, δολοφόνοι είναι ΝΤΠ ΠΟΥ σε συνεργασία με όλες τις κυβερνήσεις

    23. ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ Κ. ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΡΙΚΗ. ΟΜΩΣ
      Αυτά θα κάνουν τον Σεπτέμβριο. ο φον ναζιστακης κ φον ριαλεστετ(34ακινητασε1χρονο;; 🙃😳🙄) Υγείας θα ανακοινώσουν 5η 6η δόση κ. πιθηκομφόλιο για ηλιθια διποδα.

    24. Πως γίνεται τόσες ξαφνικίτιδες σε αστυνομικούς;;;Μήπως προκάλεσαν τον Θεό μέσα στον οίκο Του;; Μήπως βάζανε πρόστιμα σε εκκλησίες;;;Μήπως δεν αφήναν τους πιστούς στον οίκο Του;; Μήπως καταδίωκαν τους Χριστιανούς που ψάχνανε παρηγοριά στο Θεό κατα τη διάρκεια των lockdown με τα 50 κρούσματα πανελλαδικώς;; Μήπως με τις πράξεις τους βεβήλωσαν το πρόσωπο του Θεού και τώρα λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι;;

    25. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;

    26. Στέφανε, νομίζεις ότι έχουν ευσισθησίες οι ακαταδίωκτοι στη μίζα; Εδώ θέλουνε να εμβολιάσουν παιδιά με πειραματικά μπόλια παρότι παραδέχονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν νοσήσουν τα παιδιά με κοροιδοιό. Όσο πέφτει η μίζα, δεν θα σταματήσουν. Εκτός αν ξεσηκωθούν οι μπολιασμένοι!

    27. Ξέρουμε όνομα τις αστυνομικου που ξεψύχησε στην Θεσπρωτία;

    28. ….ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΑΛΜΠΕΡΤ!!!

    29. Σφαγή γίνεται. Θα μας πούνε αν ήταν εμβολιασμένοι,με πόσες δόσεις και με ποιο εμβόλιο;

    Comments are closed.