ΤΙ ΖΟΥΜΕ! ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ “ΕΓΚΛΗΜΑ” ΝΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ – ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    111

    Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

    Έτσι λοιπόν σήμερα ο δήμος Λαμιέων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως «σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού. Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα».

    «Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Καταδίκασε το περιστατικό ο μητροπολίτης Συμεών – Ο ιερέας μετακινήθηκε σε ορεινή ενορία της Δυτικής Φθιώτιδας

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LamiaReport από πηγές της Ιεράς Μητροπόλεως ο κ. Συμεών μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός το καταδίκασε απερίφραστα διότι πρώτιστα συνιστά γελοιοποίηση του μυστηρίου του Αγιασμού, συν το γεγονός της παραβίασης τόσο των υγειονομικών μέτρων όσο και των εκκλησιαστικών νόμων, αλλά και διότι προκάλεσε τον σκανδαλισμό πολλών πιστών της Ενορίας και όχι μόνο.

    Γι αυτό τον λόγο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του LamiaReport, προχώρησε στην άμεση μετακίνηση του ιερέα σε ορεινή ενορία της Δυτικής Φθιώτιδας μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Η επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης Φθιώτιδας:

    «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών μόλις πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ την αυτόβουλη ενέργεια κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως την παραμονή των Θεοφανείων, προέβη άμεσα στα προσήκοντα μέτρα σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες, τους ισχύοντες Νόμους της Πολιτείας και την εκκλησιαστική τάξη. Εξετάζει δε το ενδεχόμενο και περαιτέρω ενεργειών».

    Πηγή: LamiaReport.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΙΕΡΕΑ! ΑΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.

    2. Ο/Η έξω από την Ελλάδα μου, τα Ελληνοποιημένα βδελυγματικά ερπετοειδή λέει:

      Οι ΄Ελληνες, ΔΕΝ είναι Ελληνοειδείς, αμόρφωτη … Είναι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ και ψηφίζουν Ελληνόψυχους !!!
      Εάν εσύ αισθάνεσαι και είσαι Ελληνοειδής -και μάλιστα βδελυγματική- δρόμο για την πατρίδα σου …

    3. Με τόσους δαιμονισμένους και σατανάδες που έχει γεμίσει ο τόπος καλά έκανε!!!!!

    4. Ψέκασέ τους παπά,είναι οι περισσότεροι δαιμονισμένοι και τρελαίνονται

    5. το όνομα του εν ουρανοίς….μπράβο παπά μου..!!!για αυτό έγινες επίσκοπος Συμεών??για να υπακούς σε ανθρώπους δίχως φόβο& πίστη σε Χριστό&Παναγία…??αγιασμος παντού….γεμίσαμε δαιμόνια…!!!!!

    6. Oυτε στο Ιραν αυτα..προσβαλουν μια τοσο ομορφη θρησκεια οπως ο Χριστιανισμος.

    7. Αξιος. Ακομα και να ειναι ακραιο, ειναι λεβεντης μπροστα στον ιερωνυμο και τους πουλημενους μητροπολιτες που δεν εριξαν τον σταυρο στη θαλασσα την ωρα που τον ριξανε τον σταυρο ακομα και στην τουρκια! Να βριζετε τους υποτελεις μητροπολιτες, που νοθαζονται μονο για τα λεφτα, οχι τον λεβεντη ιερεα που τιμησε τα ρασα του. Αξιος.

    8. ΝΤΡΟΠΗ TOY! O Aγιασμός είναι ιερός!!! ΔEN TON ΠETAME ME TOYΣ TONOYΣ ME MHXANIKA MEΣA, EΞEYTEΛIZONTAΣ THN IEPH AΞIA TOY!!! MEΓAΛH ΠPOΣBOΛH THΣ XPIΣTIANOΣYNHΣ!!!!! AΦPON IEPEAΣ…

      1. Μεγαλε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!!! Και εισαι βαθιά νυχτωμένος, τωρα εσύ λεγεσε χριστιανός με νόηση!!!!! Απίστευτο!!!!!! Και στο ξανα λεω ο σκοπός μετράει αδερφέ!!!!! Εφόσον απαγόρευσαν τον αγιασμο βρήκε άλλο τρόπο να εκτελέσει το καθήκον του !!!! Γτ για εκείνον που είναι πιστός στον Θεό θα πράξει τον λογο νόμο του Θεού πες το όπως θες. Άρα φίλε μου έκανε το σωστό και το σχόλιο σου είναι ΑΚΥΡΟ.ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΑΝ

        1. Με το συμπάθειο, από πότε το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, συνάδει με τα Χριστιανικά ήθη;;; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;
          Είσαι σίγουρα Έλλην και βαπτισμενος Χριστιανός Ορθόδοξος;;;

        2. Με το συμπάθειο, από πότε το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, συνάδει με τα Χριστιανικά ήθη;;; ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;
          Είσαι σίγουρα Έλλην και βαπτισμενος Χριστιανός Ορθόδοξος;;;;;

      2. Μια ζωή ξερολας Πέτρος γνώμη σου και γνώμη μας

    9. Την επόμενη φορά να πάρει canadair από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας

    10. Ξυπνήστε πρόβατα όλα σας τα έχουν πάρει και εσείς πιστεύετε σε θεούς και παραμύθια.

    11. Μπράβο στον ιερέα που ομολογεί Χριστό.

    12. Χρόνια πολλά σε ολους τους Έλληνες και χριστιανούς της γης, και μια βόλτα στο μνημείο του Λεωνίδα να πΆς παπά να φύγουν η βρωμιΆρηδες λαθρομετανάστες απο τα θερμά λουτρά, κλείσανε το ξενοδοχείο και μας τους βΆλανε να μενουν μεσα τους απλυτους. Μπράβο στον παπα.

    13. ΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ . ΕΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΕΠΛΑΝΗΣΑΝ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΩΡΑ… https://www.facebook.com/groups/601694366920532/permalink/1091261344630496/

    14. αντε ποτε θα μας δωσουν δικαιωμα ψηφου σε εμας απο το εξωτερικο και να δειτε ποτε ξυλωνονται οι π@υ5τ1δ3ς

      1. Οσο οι βδελυγματικοι ελληνοειδης κατοικοι της ελλαδας ειναι οπως ειναι τωρα, και ο Χριστος ο ιδιος να ψηφησει, τιποτα δεν θα αλλαξει.

        1. Ο/Η έξω από την Ελλάδα μου, τα Ελληνοποιημένα βδελυγματικά ερπετοειδή λέει:

          Οι ΄Ελληνες, ΔΕΝ είναι Ελληνοειδείς, αμόρφωτη … Είναι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ και ψηφίζουν Ελληνόψυχους !!!
          Εάν εσύ αισθάνεσαι και είσαι Ελληνοειδής -και μάλιστα βδελυγματική- δρόμο για την πατρίδα σου …

    Comments are closed.